forum.gif
Zenit DSLR
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Zenit DSLR
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 23.01.07 19:04
 citēt
Kaads jau ir iechekojis?

dpnow.com...

8)
Publicēts: 23.01.07 19:08
 citēt
nesmuks...viens cits bija smukāks
Publicēts: 23.01.07 19:15
 citēt
jaa ja bij lasiits! ;) bet ko tu iesaaksi ar 2mpix? ;) dazhi ziepji taisa labaakas bildes... bet nu tas tad saakums leetajiem dSLR! ;) Vieniigi labi ka vinsh veco zenit Mount izmanto.., bet no otras puses, tagad visi sito sapirks un cenas atkal objektiiviem kaaps! :D
Publicēts: 23.01.07 21:43
 citēt
Nu, tas zenit dslr vienkārši ir 1. aprīļa joks :D
Publicēts: 23.01.07 21:48
 citēt
Nu, tas zenit dslr vienkārši ir 1. aprīļa joks :D

a nu ka izdzees savu komentaaru :D
Publicēts: 24.01.07 08:19
 citēt
...un nosist! :lol:
Publicēts: 24.01.07 08:59
 citēt
man kaut kā neticās ka tāds modelis vispār existē ņemot vērā cik daudz par to atrodams googlē, bet var jau būt ka es kļūdos :wink:
Publicēts: 24.01.07 10:27
 citēt
a tas jau ir tirdzniecībā, jeb kā konceptmodelis?!

Kautgan ņemot vērā ka tam ir 2mpix varētu būt jau tirgošanā jo vienkārši zinu ka auto audioaparaturas jomā, no konceptmodeļa līdz reālajai ražošanai krievijā pāriet vairāki gadi :)

un tad tas pixeļu skaits reāli atbilst situācijai kā Krievijā koncepti nonāk līdz reālai ražošanai :wink:
Publicēts: 24.01.07 11:34
 citēt
lol
nu apakshaa tak var aiziet uz specifications un vel tresho lapu, kur apstastiits kas un kaa.
shito pat the economist nopubliceeja webaa :D
Publicēts: 24.01.07 12:12
 citēt
jaa arvis lietprateejs! ;)
Publicēts: 24.01.07 12:24
 citēt
Kaads jau ir iechekojis?

dpnow.com...

8)

Is it a joke??? :shock:
Publicēts: 24.01.07 12:35
 citēt
Is it a joke??? :shock:

nee, tas nav jokes.
Publicēts: 24.01.07 13:24
 citēt
Man liekas ka ar jaunajiem telefoniem var taisīt labākas bildes nekā ar šito kluci :D
Publicēts: 24.01.07 20:58
 citēt
bet tur tak tālāk rakstīts ka tas ir bijis joks... un tālāk pārpublicēts kādās tur lapās...

Was it or wasn't it?
An April all fools' day joke, yes, the Zenit KM-D1 is, indeed non-existent, but it was great fun putting the spoof story together and a very reliable sources (and I'm not joking any more!) informed me that a fellow-journalist on one prestigious UK newsstand photography magazine, that shall remain nameless, was indeed taken in and researched the story further.
Publicēts: 24.01.07 20:59
 citēt
hehe! :D es to zinaaju jau sen... :D tik briedis nokluseet luudza! :D re kaads bazars paveertaas... klau a ko tad tu arvi tu esi redzeejis?
Publicēts: 24.01.07 21:00
 citēt
Ne to vien nopublicee un paarpublicee, skat "World news Weekly" /nosaukums gan taads vareetu 100 zjurnaaliem Amerikaa buut/.
Nekaa jau neiespeejama, bet.
Publicēts: 18.10.13 12:41
 citēt
Vai kāds ir iegādājies to Zenītu??? :amazing::amazing::amazing:
Publicēts: 18.10.13 13:26
 citēt
Oliss:Vai kāds ir iegādājies to Zenītu??? :amazing::amazing::amazing:

Tu neesi kauko svinējis Jelgavā pagājušās nedēļas beigās?
Publicēts: 18.10.13 13:30
 citēt
Tikpat tizls, kā krievu mašīnas.:face-grin:
Publicēts: 18.10.13 13:51
 citēt
Schneider:
Oliss:Vai kāds ir iegādājies to Zenītu??? :amazing::amazing::amazing:

Tu neesi kauko svinējis Jelgavā pagājušās nedēļas beigās?

Es tai ūķī neesmu bijis kādus 6 mēnešus :grimace:
Publicēts: 18.10.13 13:52
 citēt
Neticu.
Publicēts: 18.10.13 14:17
 citēt
Pat Preiļos kas ir tik pat liels ūķis kā jelgava šogad divas reizes esu bijis, bet jelgavā pie tiem briesmīgajiem fotoknipsētājiem vienu reizi caurbraucot
Publicēts: 18.10.13 14:28 labots
 citēt
Ja skaidrā prātā pacēli gandrīz 7 gadus vecu topiku par 1.aprīļa tēmu, tad ir vēl bēdīgāk...
Un vēl, Jelgava ir krietni lielāka, boļšoj kolhoz bez predsedateļa, bet Preiļi - patīkams mazs, zaļš miestiņš.
Publicēts: 18.10.13 22:25
 citēt
Schneider:Ja skaidrā prātā pacēli gandrīz 7 gadus vecu topiku par 1.aprīļa tēmu, tad ir vēl bēdīgāk...
Un vēl, Jelgava ir krietni lielāka, boļšoj kolhoz bez predsedateļa, bet Preiļi - patīkams mazs, zaļš miestiņš.

Preiļi pilni ar nekrofiliem, nekas patikams tas nav.
Publicēts: 19.10.13 11:02
 citēt
Schneider:Ja skaidrā prātā pacēli gandrīz 7 gadus vecu topiku par 1.aprīļa tēmu, tad ir vēl bēdīgāk...

Bez pagātnes, vēstures necienīšanu nav normālas nākotnes :grimace:
Tākā es vēl daudzas tēmas celšu gaismā :big_smile:
Publicēts: 19.10.13 11:20
 citēt
1978.gada 1.aprīlī viens poļu žurnāls nopublicēja garu un bagātīgi ilustrētu reportāžu par Pizas torņa atstutēšanu precīzi vertikāli. Ilustrācijas bija prastas, pat bez kādas montēšanas, vienkārši pagriezts tornis ar izplūdušu fonu vienās un šķībiem cilvēciņiem citās bildēs. Tekstā baikas bezdievīgas – prožektoru gaismā strādāts, pneimatikai šļūtenes no visas Itālijas savāktas... Pēc 3 dienām iznāca „Padomju Jaunatne” ar sensacionāli ziņu, ka Pizs tornis nu atkal stāv vertikāli, tad panesās jaunums pa rajonu tenku lapām. Toreiz strādāju kopā ar diviem poliskas izcelsmes kolēģiem un žurnāls bija te nopērkams – dāma atstiepa uz kabinetu, pētīja, raksta noformējums bija nopietns. Kad vēlāk izlasījām to „PJ”, sanāca iegansts apslacīt padomju preses brīvību.
Publicēts: 21.10.13 10:53
 citēt
гавна не держим'с! :face-grin:
Publicēts: 21.10.13 19:44
 citēt
aibeks:Tikpat tizls, kā krievu mašīnas.:face-grin:
es tieši gribēju teikt, žiguli var ražot a huļ digitālo zenītu neuzražot?
Publicēts: 21.10.13 21:11 labots
 citēt
kasparsf:
aibeks:Tikpat tizls, kā krievu mašīnas.:face-grin:
es tieši gribēju teikt, žiguli var ražot a huļ digitālo zenītu neuzražot?

Par žiguļiem.
Vai kādam nav vēlme savu šodienas auto (ekvivalentā kubatūrā, ar viena tilta piedziņu) patestēt šosejas aplī, kopā ar šo žigulīti. Pie stūres - mans skolotājs Pēteri Mežaks.
www.facebook.com...
Publicēts: 21.10.13 21:18
 citēt
Ja ekvivalents drīkst būt tik pat vīlēts, tad tikai pilota meistarība izglābs žiguli
Publicēts: 21.10.13 21:21
 citēt
un ja piloti būs vienādi žigulīts ostīs dūmus :D
Publicēts: 21.10.13 22:18
 citēt
didams:un ja piloti būs vienādi žigulīts ostīs dūmus :D

Diez vai pat dumus. Kamer tiks tik talu, tikmer jau dumi bus izklidusi:face-grin:
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):