forum.gif
Liepāja 16.01.2010
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / Liepāja 16.01.2010
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 18.01.10 11:22
 citēt
Lunis:
Vilberto:Tie, kuri aprēja Haidukpirti, gaida jaunu kumosu, kurā iekosties ... :face-wink:

Ja tā BŪTU tad es rīkotu rīktīgas "Bordeļpirtis" ar fočēšanu filmēšanu un istu drāšanos pa istabiņam un lāvām ar riktīg trokšņainām meitām un beigās startētu vēlēšanās un IEKĻUTU :):) Zin cik uzjatrinoši būtu ka tur lištu lūriķi kā pie Haidukonkuļa un beigās to vissu "Fani" apzelētu visās malās pa I-netu . kas arī būtu mans patiesais mērķis:):) BET pasakumus es nerīkotu Rīgā bet Kurzemes mazpilsētās kur tā publika tāda Eiropeiskāka bet vis stas būtu "Eksportprece" gaudeno Vidzemnieku tracināšanai:):)

:face-grin::face-grin::face-grin::face-grin:
Publicēts: 18.01.10 11:27
 citēt
Aipeija:...lai izbeigtu visu šo par un pret...aicināts un neaicināts....laikam jāievieš kārtība info....:)...
Atrunas, atrunas ... ;)

Lunis: BET pasakumus es nerīkotu Rīgā bet Kurzemes mazpilsētās
Nē, nē, labāk tepat Rīgā, ka es ar kājām varu aiziet un pēc tam atnākt mājās. Lai ne tikai Vidzemnieki, bet arī Liepājnieki var pasiekaloties ... ;)
Publicēts: 18.01.10 11:37 labots
 citēt
Vilberto:Lunis: BET pasakumus es nerīkotu Rīgā bet Kurzemes mazpilsētās Nē, nē, labāk tepat Rīgā, ka es ar kājām varu aiziet un pēc tam atnākt mājās. Lai ne tikai Vidzemnieki, bet arī Liepājnieki var pasiekaloties ... ;)

Rīgas publika nav mana mērķauditorija , tāpat kūtra un inerta uz to nav vērts nedz tērēties nedz piķi škiest:):) A voo reģionos IR SPĒKS :):) Vidzenieki lai siekalu tecina , tup pie kastes un klasās "Onlainā" ka balītes fonā finišē kārtīg trokšņaina "Modelīte" :):)
Publicēts: 18.01.10 12:10
 citēt
Schnircks:
Vilberto:Kā piemin, tā ir klāt. Tas labi, ka sāksi pavasarī, bet kad beigsi? Vai Tu savu ieceri neesi atmetis, kādu blogeru pirti sarīkot? Ar šo jautājumu baigi uzmanīgi. Tie, kuri aprēja Haidukpirti, gaida jaunu kumosu, kurā iekosties ... :face-wink:

Par vēlu uzmanīties! :beaten:

Neredzu iemeslu par ko uztraukties ! Arī Haidukpirtiņām nebij ne vainas !
Publicēts: 18.01.10 12:50
 citēt
ImkaSm: Neredzu iemeslu par ko uztraukties ! Arī Haidukpirtiņām nebij ne vainas !
Vienreiz speciāli gāju uz Haidukpirtiņu, lai apskatītu pašas pirts konstrukciju. Ja nu Tev ir kādi jautājumi par pirts uzbūvi, tad vari atnākt ciemā un apskatīt manējo no konstruktīvā viedokļa. Ja nu gadījumā Tev vēl vajag kādu palīgu pirts būvniecībā, varu piepalīdzēt ... ;) ... Un vispār - ja Tev nav iemesla uztraukties, tad vari izveidot foruma tēmu par savu pirti, tad ātri iepazīsi iekosties gribētājus un potenciālos dalībniekus ... ;)
Publicēts: 18.01.10 12:53
 citēt
nu, man pa naudu nebūs... ielūgšu tikai sev simpātiskus cilvēkus...Tev ielūgums uz atklāšanu garantēts :) !
Publicēts: 18.01.10 12:57
 citēt
he, he simpaķagas sāk lasīties.... :) ka pawasars paraus waļā...
Publicēts: 18.01.10 15:48
 citēt
vēl līdz pavasarim tālu, bet Maris jau laiž vaļā... :)
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):