Īpaši pateicos pasākuma organizētājiem Mārtiņam (un tavai angļu valodas skolotājai) Netjanam, aipejai, Traktorzam (par modelītēm +aipeija) (arī Haskijam un visiem ko nezinu) visiem, kas piedalījās un gribēja piedalīties. Spams ON.
Vilberto: Kādi gan tik blogeri pie Haiduka nav bijuši ...
Pat es ir bijis un daudz
Man škiet, ka divas vai trīs reizes arī biju. Kaut kad Imka teicās, ka būšot pirts pie viņa To ne Purvciemā, to ne Pļavniekos. Bet kaut kā šis ir pazudis un no pirts ne smakas. Nu katrā ziņa Rīgā pašreiz nekādu izklaides pasākumu blogeru vidū nav. Visi karsējas pa foruma tēmām ...
Eltons: Nu vo ... tā jau domāju, ka kāds ticis "apbižots"...
Tādi ir tie pirtsdraugi, ne čiku, ne grabu, balso nu par viņu bildēm ... ... Eltons, ja pa nopietno un pa lielo - ja gribētu, tad meklētu organizatoru un piedalītos ... Citi darbiņi bija darāmi mājās ...
Oi, labais bija pasākums! Naktī pat ieeju a la Fontēnā , virtuvītē - nu ķipa kaut ko iegrauxt pa kluso a tur - JOMAJO - pats WELNS ar Dansigu sēž uz lādes un pīpā abi divi Man ar deva, ņemu ar!
bet ja nopietni - Metalurgs bija super, ja Mārtiņš organizēs atkal - braukšu! Vēl jau palika zivju fabrika un vispār .. Liepājā ir ko fočēt ! Mārtiņam un Līgai par foršo pasākumu - MILZĪGS PALDIES!
Lunis - vēl Liepājā kaut kad būs pasākums kur programmā būs zivju kombināts - mēs jau vakar ar Mārtiņu spriedām ka labi izskatītos kailas meitenes priekšautiņos fasējot zivis
Traktorz:Lunis - vēl Liepājā kaut kad būs pasākums kur programmā būs zivju kombināts - mēs jau vakar ar Mārtiņu spriedām ka labi izskatītos kailas meitenes priekšautiņos fasējot zivis
Zini kads smakonis tai "Cehā" , tur viena otra daiļava varētu ar "Paģībt" no porķa vien
Man škiet, ka divas vai trīs reizes arī biju. Kaut kad Imka teicās, ka būšot pirts pie viņa To ne Purvciemā, to ne Pļavniekos. Bet kaut kā šis ir pazudis un no pirts ne smakas. Nu katrā ziņa Rīgā pašreiz nekādu izklaides pasākumu blogeru vidū nav. Visi karsējas pa foruma tēmām ...
Nekur nav pazudis. ne Purvciemā, ne Pļavniekos , vēl precīzāk Dārzciemā, tas Portreti rajoniņš. Pirti tik sākšu pavasarī taisīt. Tad gan !!!!
Traktorz:Lunis - vēl Liepājā kaut kad būs pasākums kur programmā būs zivju kombināts - mēs jau vakar ar Mārtiņu spriedām ka labi izskatītos kailas meitenes priekšautiņos fasējot zivis
tev nepatīk, ka no visas sirds cilvēks Tev pasaka Paldies? Luni, kad zivjkombināts strādā smird visa apkārtne, Visu mūžu netālu tur esmu nodzīvojis + fāters vienbrīd bija Bākas priekšnieks.
ImkaSm:Nekur nav pazudis. ne Purvciemā, ne Pļavniekos , vēl precīzāk Dārzciemā, tas Portreti rajoniņš. Pirti tik sākšu pavasarī taisīt. Tad gan !!!!
Kā piemin, tā ir klāt. Tas labi, ka sāksi pavasarī, bet kad beigsi? Vai Tu savu ieceri neesi atmetis, kādu blogeru pirti sarīkot? Ar šo jautājumu baigi uzmanīgi. Tie, kuri aprēja Haidukpirti, gaida jaunu kumosu, kurā iekosties ...
Vilberto:Tie, kuri aprēja Haidukpirti, gaida jaunu kumosu, kurā iekosties ...
Ja tā BŪTU tad es rīkotu rīktīgas "Bordeļpirtis" ar fočēšanu filmēšanu un istu drāšanos pa istabiņam un lāvām ar riktīg trokšņainām meitām un beigās startētu vēlēšanās un IEKĻUTU Zin cik uzjatrinoši būtu ka tur lištu lūriķi kā pie Haidukonkuļa un beigās to vissu "Fani" apzelētu visās malās pa I-netu . kas arī būtu mans patiesais mērķis BET pasakumus es nerīkotu Rīgā bet Kurzemes mazpilsētās kur tā publika tāda Eiropeiskāka bet vis stas būtu "Eksportprece" gaudeno Vidzemnieku tracināšanai
...lai izbeigtu visu šo par un pret...aicināts un neaicināts....laikam jāievieš kārtība info..........Ogres fotoklubs izteica vēlmi apmeklēt LM....arī daži Fotobloga puiši ieinteresējās par šo uzņēmumu.......tā arī radās interesentu pulciņš, kurš pamazām apauga un apauga ar dalībniekiem, kuri paši personīgi pieteicās man vai Mārtiņam.....šajā pasākumā tikai daļa fotogrāfu bija no Fotobloga...........te nevienu neaicināja....kuri gribēja, tie pieteicās un atbrauca......kad aptvērām mūsu pulciņa patiesos apmērus šo to pielikām klāt dienas aktivitātēm.........tāpat kā pārējie dalībnieki gribu izteikt patiešām prieku, par izdevušos nedēļas nogali...par lielo atsaucību un vēlmi darboties gan brīvā dabā gan telpās ar modelēm un studijas aprīkojumu......