forum.gif
Liepāja 16.01.2010
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / Liepāja 16.01.2010
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 17.01.10 21:36
 citēt
Īpaši pateicos pasākuma organizētājiem Mārtiņam (un tavai angļu valodas skolotājai) :face-wink: Netjanam, aipejai, Traktorzam (par modelītēm +aipeija) (arī Haskijam un visiem ko nezinu) :face-smile: visiem, kas piedalījās un gribēja piedalīties. Spams ON. :face-grin:
Publicēts: 17.01.10 22:01
 citēt
Pievienojos pateicības izplūdumos!
Pie viena apsveicu ar pirtsdraugu pulciņa paplašināšanos.
Skatīt šeit:
www.fotoblog.lv...
Publicēts: 17.01.10 22:05 labots
 citēt
Vecie pazūd, jauni nāk klāt :D Malači!
Publicēts: 17.01.10 22:13
 citēt
kādi vēl pirtsdraugi? pirts monopols tak Haidukam - bildē tik vieni vienīgi seri da seruhi
Publicēts: 17.01.10 22:18
 citēt
Maris:kādi vēl pirtsdraugi? pirts monopols tak Haidukam - bildē tik vieni vienīgi seri da seruhi

"Pirtsdraugi" tas tagad iegūst pavisam citu jēdzienu.
Neatpaliec no dzīves, Maris!
Publicēts: 17.01.10 22:20
 citēt
Maris:kādi vēl pirtsdraugi? pirts monopols tak Haidukam - bildē tik vieni vienīgi seri da seruhi

Kas ir Haiduks? :face-grin:
Publicēts: 17.01.10 22:22
 citēt
welns:Īpaši pateicos pasākuma organizētājiem Mārtiņam ...
Es arī. Varēju mierīgi pasēdēt mājās un nekur nebraukt ... :big_smile:
Publicēts: 17.01.10 22:23
 citēt
welns:

Kas ir Haiduks? :face-grin:
es ar gribeeju tieshi pajautaat - has ir haiduks....
Publicēts: 17.01.10 22:23
 citēt
es te pa Daugavpili progresēju tā kā Liepājā pat sapņos nerādās - jebašu na ta4iļe, zirkaju 4o pa 4om un progresēju
Publicēts: 17.01.10 22:27
 citēt
Vilberto:
welns: Es arī. Varēju mierīgi pasēdēt mājās un nekur nebraukt ... :big_smile:

Laimīgais!.:face-smile:
Publicēts: 17.01.10 22:29
 citēt
Maris:es te pa Daugavpili progresēju tā kā Liepājā pat sapņos nerādās - jebašu na ta4iļe, zirkaju 4o pa 4om un progresēju

Izskatās, ka pierobežas lētais šnabis tevi tur piekoļījis?
Publicēts: 17.01.10 22:31
 citēt
ai ko tu wells no gopstopa kultūras saproti :D
Publicēts: 17.01.10 22:31
 citēt
Monopols beidzis pastāvēt. Vairs nav nevienas pirts, kurā blogeri sanāktu un uzkarsētos. Kādi gan tik blogeri pie Haiduka nav bijuši ... :face-wink:
Publicēts: 17.01.10 22:33
 citēt
brrr.... tāpēc tos cilvēkus tik briesmīgi sauc (blogeri), ka jamie pie Haiduka bijuši?
Publicēts: 17.01.10 22:34
 citēt
Vilberto: Kādi gan tik blogeri pie Haiduka nav bijuši ... :face-wink:

Pat es ir bijis un daudz BET diemēl laika ar tav vairs natlika:(
Publicēts: 17.01.10 22:37
 citēt
maari, dzirdeetas baumas, ka arii Tev vienreiz kaaja esot pasliideejusi....:face-devil-grin:
Publicēts: 17.01.10 22:39
 citēt
Maris:ai ko tu wells no gopstopa kultūras saproti :D

Es Tankā :face-grin:
Publicēts: 17.01.10 22:42
 citēt
Laciz:maari, dzirdeetas baumas, ka arii Tev vienreiz kaaja esot pasliideejusi....:face-devil-grin:

ooo neee :D nebūs tiesa

brīdī, kad ienācās ideja par doķenes veidošanu, mans ģīmis bij jau izgaismojies + kustība vispār sāka noplakt :(
Publicēts: 17.01.10 22:42
 citēt
Lunis:
Vilberto: Kādi gan tik blogeri pie Haiduka nav bijuši ... :face-wink:

Pat es ir bijis un daudz
Man škiet, ka divas vai trīs reizes arī biju. Kaut kad Imka teicās, ka būšot pirts pie viņa To ne Purvciemā, to ne Pļavniekos. Bet kaut kā šis ir pazudis un no pirts ne smakas. Nu katrā ziņa Rīgā pašreiz nekādu izklaides pasākumu blogeru vidū nav. Visi karsējas pa foruma tēmām ... :big_smile:
Publicēts: 17.01.10 22:44
 citēt
Vilberto:
welns:Īpaši pateicos pasākuma organizētājiem Mārtiņam ...
Es arī. Varēju mierīgi pasēdēt mājās un nekur nebraukt ... :big_smile:

Nu vo... tā jau domāju, ka kāds ticis "apbižots"...
Publicēts: 17.01.10 22:49 labots
 citēt
Eltons: Nu vo ... tā jau domāju, ka kāds ticis "apbižots"...
Tādi ir tie pirtsdraugi, ne čiku, ne grabu, balso nu par viņu bildēm ... :big_smile: :haha: ... Eltons, ja pa nopietno un pa lielo - ja gribētu, tad meklētu organizatoru un piedalītos ... Citi darbiņi bija darāmi mājās ... :)
Publicēts: 17.01.10 23:19
 citēt
Schnircks:Paldies dalībniekiem!) Mazs atgādinājums - gatavojiet bildes Metalurgam!
Cik tad cilvēku tika Metalurgā fočēt? ... ;)
Publicēts: 17.01.10 23:39
 citēt
Shadow shonakt taac nepamierinaac ar dziivi izskataas;-pppp
Publicēts: 17.01.10 23:39
 citēt
Vilberto:
Schnircks:Paldies dalībniekiem!) Mazs atgādinājums - gatavojiet bildes Metalurgam!
Cik tad cilvēku tika Metalurgā fočēt? ... ;)

Frikadeļzupu ēda 25.
Publicēts: 17.01.10 23:40 labots
 citēt
Alloxa:Gaiļu diskusija :P

kas tevi te sauca?
Publicēts: 17.01.10 23:58
 citēt
welns: Frikadeļzupu ēda 25.
Zupu ēst nav fočēt. Tātad vairāk kā desmit nefočēja. Schnircks - kāpēc mani neaicināji uz Metalurgu? ... :what:
Publicēts: 18.01.10 00:08
 citēt
Vilberto:
welns:Frikadeļzupu ēda 25.
Zupu ēst nav fočēt. Tātad vairāk kā desmit nefočēja. Schnircks - kāpēc mani neaicināji uz Metalurgu? ... :what:

Tu balsoji?:face-smile:
Publicēts: 18.01.10 02:08
 citēt
Oi, labais bija pasākums!
Naktī pat ieeju a la Fontēnā , virtuvītē - nu ķipa kaut ko iegrauxt pa kluso a tur - JOMAJO - pats WELNS ar Dansigu sēž uz lādes un pīpā abi divi :) :) :)
Man ar deva, ņemu ar!

bet ja nopietni - Metalurgs bija super, ja Mārtiņš organizēs atkal - braukšu!
Vēl jau palika zivju fabrika un vispār .. Liepājā ir ko fočēt !
Mārtiņam un Līgai par foršo pasākumu -
MILZĪGS PALDIES!
Publicēts: 18.01.10 08:54
 citēt
Priekšspēle tikko bija beigusies, bijām gatavi sexam turpat uz pūra lādes, bet tad iebrāzies TU.....:face-grin: ......
Publicēts: 18.01.10 09:17
 citēt
welns - par ko tad man paldies? :) - mēs jau tur pat ne īsti tikāmies ne arī aprunājāmies :D
Publicēts: 18.01.10 09:33
 citēt
Zināju jau ka buss sjuper un redzu ka nekludijoss , nu ko janovel sev kadreiz tomer tikt atkal uz sadiem pasakumiem:)
Publicēts: 18.01.10 09:48
 citēt
Lunis - vēl Liepājā kaut kad būs pasākums kur programmā būs zivju kombināts :) - mēs jau vakar ar Mārtiņu spriedām ka labi izskatītos kailas meitenes priekšautiņos fasējot zivis :D
Publicēts: 18.01.10 10:17
 citēt
Traktorz:Lunis - vēl Liepājā kaut kad būs pasākums kur programmā būs zivju kombināts :) - mēs jau vakar ar Mārtiņu spriedām ka labi izskatītos kailas meitenes priekšautiņos fasējot zivis :D

Zini kads smakonis tai "Cehā" , tur viena otra daiļava varētu ar "Paģībt" no porķa vien:):)
Publicēts: 18.01.10 10:44
 citēt
Vilberto:
Lunis: Pat es ir bijis un daudz
Man škiet, ka divas vai trīs reizes arī biju. Kaut kad Imka teicās, ka būšot pirts pie viņa To ne Purvciemā, to ne Pļavniekos. Bet kaut kā šis ir pazudis un no pirts ne smakas. Nu katrā ziņa Rīgā pašreiz nekādu izklaides pasākumu blogeru vidū nav. Visi karsējas pa foruma tēmām ... :big_smile:

Nekur nav pazudis.
ne Purvciemā, ne Pļavniekos , vēl precīzāk Dārzciemā, tas Portreti rajoniņš.
Pirti tik sākšu pavasarī taisīt. Tad gan !!!! :haha:
Publicēts: 18.01.10 10:45
 citēt
Traktorz:Lunis - vēl Liepājā kaut kad būs pasākums kur programmā būs zivju kombināts :) - mēs jau vakar ar Mārtiņu spriedām ka labi izskatītos kailas meitenes priekšautiņos fasējot zivis :D

tev nepatīk, ka no visas sirds cilvēks Tev pasaka Paldies? Luni, kad zivjkombināts strādā smird visa apkārtne, Visu mūžu netālu tur esmu nodzīvojis + fāters vienbrīd bija Bākas priekšnieks. :face-grin:
Publicēts: 18.01.10 10:48
 citēt
paldies par paldies :D
Publicēts: 18.01.10 11:07
 citēt
ImkaSm:Nekur nav pazudis. ne Purvciemā, ne Pļavniekos , vēl precīzāk Dārzciemā, tas Portreti rajoniņš. Pirti tik sākšu pavasarī taisīt. Tad gan !!!! :haha:
Kā piemin, tā ir klāt. Tas labi, ka sāksi pavasarī, bet kad beigsi? Vai Tu savu ieceri neesi atmetis, kādu blogeru pirti sarīkot? Ar šo jautājumu baigi uzmanīgi. Tie, kuri aprēja Haidukpirti, gaida jaunu kumosu, kurā iekosties ... :face-wink:
Publicēts: 18.01.10 11:11
 citēt
Nu īstenībā tur Kolumbijā ir smukas saldētavas, vajag ar Krupņiku sarunāt, lai ļauj pabildēt tur -25 grādos...:D
Publicēts: 18.01.10 11:17
 citēt
Vilberto:Tie, kuri aprēja Haidukpirti, gaida jaunu kumosu, kurā iekosties ... :face-wink:

Ja tā BŪTU tad es rīkotu rīktīgas "Bordeļpirtis" ar fočēšanu filmēšanu un istu drāšanos pa istabiņam un lāvām ar riktīg trokšņainām meitām un beigās startētu vēlēšanās un IEKĻUTU :):) Zin cik uzjatrinoši būtu ka tur lištu lūriķi kā pie Haidukonkuļa un beigās to vissu "Fani" apzelētu visās malās pa I-netu . kas arī būtu mans patiesais mērķis:):) BET pasakumus es nerīkotu Rīgā bet Kurzemes mazpilsētās kur tā publika tāda Eiropeiskāka bet vis stas būtu "Eksportprece" gaudeno Vidzemnieku tracināšanai:):)
Publicēts: 18.01.10 11:19
 citēt
...lai izbeigtu visu šo par un pret...aicināts un neaicināts....laikam jāievieš kārtība info....:)......Ogres fotoklubs izteica vēlmi apmeklēt LM....arī daži Fotobloga puiši ieinteresējās par šo uzņēmumu.......tā arī radās interesentu pulciņš, kurš pamazām apauga un apauga ar dalībniekiem, kuri paši personīgi pieteicās man vai Mārtiņam.....šajā pasākumā tikai daļa fotogrāfu bija no Fotobloga.....:)......te nevienu neaicināja....kuri gribēja, tie pieteicās un atbrauca......kad aptvērām mūsu pulciņa patiesos apmērus šo to pielikām klāt dienas aktivitātēm....:).....tāpat kā pārējie dalībnieki gribu izteikt patiešām prieku, par izdevušos nedēļas nogali...par lielo atsaucību un vēlmi darboties gan brīvā dabā gan telpās ar modelēm un studijas aprīkojumu......:face-smile:
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):