forum.gif
vai ir kāds kam nepatīk ''mākslinieciskā pašdarbība''?
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / vai ir kāds kam nepatīk ''mākslinieciskā pašdarbība''?
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 18.01.10 13:02
 citēt
jebkādos tās izpausmes veidos?

A. patīk
B. nepatīk
C. patīk jo ''ir par ko izrēkties''
D. nepatīk jo ''kā var tik baigi darīties''
Publicēts: 18.01.10 13:15 labots
 citēt
Gudris:a kas tas ir ? :what:
apmēram tas, ar ko Tu Gudri nodarbojies :D

un atbildes variants C
Publicēts: 18.01.10 13:17
 citēt
Kas ir mākslinieciskā pašdarbība?
Publicēts: 18.01.10 13:18
 citēt
alvils:Kas ir mākslinieciskā pašdarbība?

Tas ir tad, kad mākslinieks darbojas pats savā nodabā! :)
Publicēts: 18.01.10 13:24
 citēt
atbildes variants A.

Mēs katrs esam unikāli. Nevajag vienam otru iegrožot utt.
Nepatīk man standarti.
Publicēts: 18.01.10 13:29
 citēt
Andreass:atbildes variants A.

Mēs katrs esam unikāli. Nevajag vienam otru iegrožot utt.
Nepatīk man standarti.

"Samodeiteļnostj" kāreiz ir "Standarti" , švaku standartu atdarināšana :):)
Publicēts: 18.01.10 13:30
 citēt
Man patīk axstīties uz nebādu visos veidos:)
Publicēts: 18.01.10 13:32
 citēt
Mākslinieciskā pašdarbība bija komūnistu izdomāts pasākumu kopums, lai padomju cilvēks pēc intensīva piecgažu plāna izpildes darba dienas neietu vis mājās (kur virtuvē diez ko nerunātu) bet būtu ziņotāju acu priekšā un tajā pat laikā veicinātu komunistiskā reālisma mākslas ieplūšanu plašajās tautas masās.
Mākslinieciskā pašdarbība tika atzīta kā sabiedriski derīga darbība. Sociālistiskie uzņēmumi no savas peļņas piešķīra līdzekļus klubu iekārtošanai, uzturēšanai, kolektīvu vadītāju algām, tērpiem, instrumentiem, izbraukuma koncertu organizēšanai u.c.
Visos uzņēmumu klubos veidojās kori, deju kolektīvi, vīru un sieviešu vokālie ansambļi, estrādes un instrumentālie ansambļi, dramatiskie kolektīvi un daiļlasītāju pulciņi u.c.
Un visi vienbalsīgi dziedāja slavas dziesmas dižajiem vadoņiem.

Bet kas mūsdienās ir māksliniecikā pašdarbība un kam tā kalpo, lai definē pats Maris.
Publicēts: 18.01.10 13:32
 citēt
C
pārsvarā ierēcu par sevi :haha:
Publicēts: 18.01.10 13:33
 citēt
Gudris:
alvils:Kas ir mākslinieciskā pašdarbība?
apmēram tas, ar ko Tu Alvil nodarbojies :D

un atbildes variants C

es taču dafiga ar ko nodarbojos. kas no tā visa var tikt nosaukts par māksliniecisko pašdarbību?
Publicēts: 18.01.10 13:33
 citēt
variants F :anger:
Publicēts: 18.01.10 14:11
 citēt
Eltons:Mākslinieciskā pašdarbība bija komūnistu izdomāts pasākumu kopums, lai padomju cilvēks pēc intensīva piecgažu plāna izpildes darba dienas neietu vis mājās (kur virtuvē diez ko nerunātu) bet būtu ziņotāju acu priekšā un tajā pat laikā veicinātu komunistiskā reālisma mākslas ieplūšanu plašajās tautas masās.
Mākslinieciskā pašdarbība tika atzīta kā sabiedriski derīga darbība. Sociālistiskie uzņēmumi no savas peļņas piešķīra līdzekļus klubu iekārtošanai, uzturēšanai, kolektīvu vadītāju algām, tērpiem, instrumentiem, izbraukuma koncertu organizēšanai u.c.
Visos uzņēmumu klubos veidojās kori, deju kolektīvi, vīru un sieviešu vokālie ansambļi, estrādes un instrumentālie ansambļi, dramatiskie kolektīvi un daiļlasītāju pulciņi u.c.
Un visi vienbalsīgi dziedāja slavas dziesmas dižajiem vadoņiem.

Bet kas mūsdienās ir māksliniecikā pašdarbība un kam tā kalpo, lai definē pats Maris.

definēju - mainījušies ir līdzekļu avoti un vadoņu kults
Publicēts: 18.01.10 14:23
 citēt
Pēc Luņa,visos veidos,tātad i C,iD :face-grin:
Publicēts: 18.01.10 14:27
 citēt
fotto:
Eltons:Mākslinieciskā pašdarbība bija komūnistu izdomāts pasākumu kopums...

Starp citu arī VEF'a un TTT fotoklubi (un visi pārējie arī) skaitījās mākslinieciskā pašdarbība.

Attiecība par pašdarbību - tas ir labi, atbalstāmi, sponsorējami utt. Ar vienu noteikumu - ka pašdarbnieki apzinās, ka viņi ir pašdarbnieki un nevis profesionāļi. (Profesionālisms šeit ir domāts kā garantēts rezultāts, nevis darbs par naudu).

nu, nu, nu sagribēji - lai darbojās + vēl sazinko apzinās - tak ņibivajet - kur aktivitāte, spars - tur apziņa klusē

a vadoņi da komunisms ir tomēr kulīte tikai - šajā gadījumā runājam par vēžiem
Publicēts: 18.01.10 14:27
 citēt
Foto man jau ar ir mākslinieciskā (???...nu labi - diskutējams pieņēmums.:face-smile:) pašdarbība.:face-smile:
Sponsora gan nava, bet kaut kā to pārdzīvoju.
A.
Publicēts: 18.01.10 14:53
 citēt
Māksinieciskā pašdarbība tas pats vecais labais diletantisms jau vien ir. Turklāt nelietoju vārdu "diletantisms" kā lamu vārdu, bet gan plašākā nozīmē. Skat: en.wikipedia.org...
Publicēts: 18.01.10 14:59
 citēt
Patiik amatieru teaatru izraades...
Publicēts: 18.01.10 16:40
 citēt
laikam A variants!
Publicēts: 18.01.10 16:48
 citēt
... aiz ko secinājums - lielākā daļa fotobloga lietotāju nodarbojas ar māksliniecisko pašdarbību. Izņēmums šeit iemaldījušies sava amata profesionāļi :)
Publicēts: 18.01.10 16:58
 citēt
A > B, C & D arī reizēm. :grimace::grimace:
Publicēts: 18.01.10 19:33
 citēt
Man patīk amatieru veidoto aptauju piedāvātie atbilžu variantu veidi, tāpēc par pirmo ierakstu "C"
... bet vispār pamatā esmu par "A"
Bet kad amatieris "plēš" naudu lieloties par baigo profu, tad "B"
Bet "D", kad gribu gulēt, bet pārejie vēl grib ierēkt (dziedāt)
Starp citu, lai tiktu papildināt Dinamo rindas ar smagu darbu jaiziet caur "A", tas pats lai tiktu uz dziesmu svētkiem... arī ar smagu darbu caur "A"
Publicēts: 18.01.10 19:55
 citēt
E - lai ņemās, kurš grib, pamatā par prikšnesumiem neesmu sajūsmā. tas tā par māksliniecisko pašdarbību klasiskā izpratnē :what:
Publicēts: 18.01.10 20:03
 citēt
Ja mani ar varu nespiež šo "mākslu" skatīties - kāpēc lai katrs nevarētu izpausties, kā viņam tīk?
Noteikti labāk, nekā šņābi/alu/sidru lakt vai serijālos truli blenzt:)
Publicēts: 18.01.10 20:58
 citēt
Droperidol:Ja mani ar varu nespiež šo "mākslu" skatīties - kāpēc lai katrs nevarētu izpausties, kā viņam tīk?
Noteikti labāk, nekā šņābi/alu/sidru lakt vai serijālos truli blenzt:)

Labi teikts :)
Publicēts: 18.01.10 22:53
 citēt
F. Nepieciešama lieta ikvienam kā garīgās kompensācijas mehānisms.
Publicēts: 18.01.10 23:07
 citēt
A. Kamēr pašdarbnieks pats apzinās, ka tā ir PAŠDARBĪBA :)
Publicēts: 19.01.10 07:59
 citēt
+ viencmuzikanc. Vēl - ja kāds nejūt prieku, teiksim, kad jauniešu kopkoris ( ar Skrastiņu junioru):face-wink: uzrauj Čaka "Miglā asaro logs", (ta jebkuru citu), nez vai šim autoram būs kāda iedvesmu radoša bilde...
Publicēts: 19.01.10 09:34
 citēt
Eltons kā no enciklopēdijas pateica. Labi :)
Publicēts: 19.01.10 10:18
 citēt
prof. Jānis Reinbergs, uzsākot lekcijas, iedrošināja, lai nebaidās - zīmēt varot iemācīt jebkuru, bet ja cilvēks ''sācis mīlēt visu skaisto'', tad diemžēl šie vārdi uz viņu neattiecoties un palīdzēt viņam nesot iespējams :)
Publicēts: 19.01.10 16:08
 citēt
laikam jau C
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):