zazis: elton - tu domā ka tādus kāds aizdos????? tādus jāglabā seifos lai kājas nepieaug
Es vienu tādu kādā izstādē nobildēju, bet, maitas, bija zem stikla paslēpuši, baigie bļiki jānovāc. Kādā bižutērijas salonā simtus maksāja, izīrēt nepiekrita. Vo problēma. Linkam ir samuraju īsts zobens, bet man cits sižets padomā.
par tikai saksafona aizdoshanu nezinu, bet meibi varu aizdot meiteni saksafonisti, ja nemaldos vinai ir soprana saksafons un ari tas "tradicionalais" , nezinu ka sauc
Not_good:par tikai saksafona aizdoshanu nezinu, bet meibi varu aizdot meiteni saksafonisti, ja nemaldos vinai ir soprana saksafons un ari tas "tradicionalais" , nezinu ka sauc
Šoreiz man tikai saksafonu vajag, meitene jau ir. Bet, ja Tavu saksafonisti interesē bildes, varbūt varu arī komplektu aizņemties
značit ne sporta. reiz bildēju korporeļus - šie gan uzstāja, ka tas rapieris un to viņi stāstīja pārliecināti un man, kas 10 gadus paukošanā trennējies. laikam pēc korpoļeļu saprašanas savādāk. bet doma, ka šiem arī ir.