Ir labu laiku kaut kas bildēts un ir doma kaut ko arī izdrukāt.
Mans jautājums Jums - kurā bodē drukājat savas bildes?
Jautāju, jo daži kantori, kuros bildes taisīju iepriekš, vienkārši kaltūrē - krāsas briesmīgas (vai tomēr ar kantoriem ok un man tik monitors nav pareizi noregulēts )
pirmit drukaaju Elkora pie brivibas piemineklja, ta ka man bija augstakais atlaižu līmenis,kads var būt, tad a4 un a3 druka maksaja kapeikas. pasutot ir iespeja uzraktit savas velmes un ir bijis ka pardrukaa ,ja kautkas nav kartibaa (tas bija 1x, tad izlamajos un kopsh ta laika ne reizi nebija problemu, operatori loti atsaucigi. bet lielformatu gan JVK
Labu laiciņu atpakaļ pasūtīju a5 formāta melnbaltās bildes kontrolkopijas gan pie Lindas, gan arī Elkorā un vēl arī JVK. Elkorfoto un JVK kvalitāte bija līdzīga, bet Lindas bildes bija tādas zaļganīgas, kaut gam vajadzēja būt neitrāli pelēkām. Rezultātā pie Lindas vairs neesmu sūtījis - vai nu JVK (sauc arī VitaFoto) vai Elkorā, atkarībā pēc cenas un izmēriem.
dansiga:Vilberto, Robertam bija zaljganiigas bildes ?!?!?! .
Toreiz, kad atdevu disku, tā dāmīte pieņemšanas telpā pasauca kaut kādu vīrieti, kurš ar fotodrukāšanu nodarbojās. Varbūt arī Roberts. Izskatījās diezgan škrobīgs un neapmierināts par kārtējo pasūtījumu. Man tomēr ir svarīga ne tikai kvalitāte, bet arī laiks. Pasūti bildes onlinē un aizbrauc pēc tam. Aizbraukt un pasūtīt - tāpat vismaz stunda paiet. Var jau būt, ka tagad arī Linda pieņem online pasūtījumus un var pamēģināt kārtējo kontrolkopiju pasūtīt un salīdzināt ...
ja vajag ātri, tad izmantoju fotki.lv. Tiesa gan nekad melnbalto, to viņi īsti neprot. melnbalto pasūtu iekš BFS vai JVK. Citos kantoros nav laika mēģināt, jo pašreizējie apmierina. Ja sāks rasties problēmas, tad domāšu par kantoru nomaiņu, bet kā jau Vilberto teica, tad bieži vien cena nenosaka vietu, bet kad piebraukšanas ātrums/iespējas un iespāja ātri izdrukāt.
zinu ka ja vajag daudz, tad var izmantot - erafoto.lv. Cenas patīkamas un termiņš arī pieticīgs, nākamajā dienā var saņemt. Melnbalto neesmu mēģinājis, bet krāsainajām bildēm nekāda vaina. Tiesa gan vienreiz termiņš gan sabremzējās, jo atraks'tija, ka viņiem nav uz vietas tik daudz A4 papīra, bet nu nokavējās tikai par pusdienu. Nakamās dienas vakarā bija gatavas, lai gan teicās, ka varbūt nepaspēs.