Andreass:www.portreti.lv - Jurim bija kursi internetā skatāmi un uz vietas baudāmi. Domāju ka būs vel.
www.agero.lv - Luxferres kursi. Tiesa gan nezinu kā tagad ar studijas gaismas kursiem, bet vari painteresēties.
Nākošā bezmaksas tiešraide internetā no studijas gaismošanas apmācības plenēra portreti.lv pamata foto kursu ietvaros gaidāma 17. vai 18. aprīlī.
Ir safilmēts diezgan daudz materiāla no apmācības, bet tāaaaads slinkums montēt...!
Neslinko un uztaisi e-apmācību Gan kāds atradīsies, kas būs ar mieru maksāt par šādiem kursiem - nav ko dalīt, bez maksas, pa labi un pa kreisi informāciju.
Ilgvars: Gan kāds atradīsies, kas būs ar mieru maksāt par šādiem kursiem - nav ko dalīt, bez maksas, pa labi un pa kreisi informāciju.
Cilvēki, kuri vēlēsies PATIEŠĀM kaut ko iemācīties, tāpat nāks piedalīties klātienē- par samaksu. Savukārt bezmaksas strīma skatītāji maz ticams, ka kādreiz par kaut ko vispār gribēs maksāt. Viens otram netraucē.
Portreti:Cilvēki, kuri vēlēsies PATIEŠĀM kaut ko iemācīties, tāpat nāks piedalīties klātienē- par samaksu. Savukārt bezmaksas strīma skatītāji maz ticams, ka kādreiz par kaut ko vispār gribēs maksāt. Viens otram netraucē.
Vo šite 100% piekrītu , haļavas mīļotāji nekad nebus gatavai maksat pilnigi ne par ko pat tad ja tas viniem buss ITKA baig nepieciesjams
Portreti: Cilvēki, kuri vēlēsies PATIEŠĀM kaut ko iemācīties, tāpat nāks piedalīties klātienē - par samaksu. Savukārt bezmaksas strīma skatītāji maz ticams, ka kādreiz par kaut ko vispār gribēs maksāt. Viens otram netraucē.
Portreti laba biznesa ideja - vispirms apmāca un iekasē naudu, un tad arī tie, kuri apguvuši Portreti zipenes, nāks un vēlreiz maksās par studijas lietošanu un savu zināšanu pielietošanu praksē ... ... Savukārt ar strīma variantā šaubīgos pārliecinās mācīties, nākt uz kursiem un arī pieteikties vēlāk uz studiju - viens otram netraucē ...
Portreti: Cilvēki, kuri vēlēsies PATIEŠĀM kaut ko iemācīties, tāpat nāks piedalīties klātienē - par samaksu. Savukārt bezmaksas strīma skatītāji maz ticams, ka kādreiz par kaut ko vispār gribēs maksāt. Viens otram netraucē.
Portreti laba biznesa ideja - vispirms apmāca un iekasē naudu, un tad arī tie, kuri apguvuši Portreti zipenes, nāks un vēlreiz maksās par studijas lietošanu un savu zināšanu pielietošanu praksē ... ... Savukārt ar strīma variantā šaubīgos pārliecinās mācīties, nākt uz kursiem un arī pieteikties vēlāk uz studiju - viens otram netraucē ...
Es teikšu to, ko tu diez vai sapratīsi- jo mazāk īrē studiju, un jo mazāk nāk uz fotosesijām- jo vairāk man brīvdienu!
Vai tad studija pie Tevis ir par brīvu? Taču ne, tātad interesē ... ... Tu labāk izstāsti, kā Tu veidoji izliekumu pie sienām ar grīdu. Vai Tev studijā ir izliekumi kādā stūrī. Redzēju osy studijā Dominā - šiem divos stūros tāds izveidots - vienā pelēks, otrā balts ...
Vai tad studija pie Tevis ir par brīvu? Taču ne, tātad interesē ... ... Tu labāk izstāsti, kā Tu veidoji izliekumu pie sienām ar grīdu. Vai Tev studijā ir izliekumi kādā stūrī. Redzēju osy studijā Dominā - šiem divos stūros tāds izveidots - vienā pelēks, otrā balts ...
Domāju, ka tev laikam nesaprast...man pietiek, es pēc naudas nedzenos!