forum.gif
24h topa apskate
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / 24h topa apskate
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. ...
  4. 6
  5. 7
  6. 8
  7. 9
  8. 10
  9. 11
  10. 12
  11. 13
  12. ...
  13. 18
  14. >
IerakstsAutors
Publicēts: 29.01.10 07:52
 citēt
Aipeija: bet gramatiski pareizi pateikt nemāku....:face-sad:

???? tagad man Tev jāmet ar šķīvi?! :face-grin:
Publicēts: 29.01.10 08:04
 citēt
...nāc uz skolu pusdienās......:face-grin::face-grin:
Publicēts: 29.01.10 08:30
 citēt
eh ... izteikšos es arī :) - a kādas problēmas būtu teiksim bildes kurām reitings ir mazāks par kādu noteiktu latiņu (nezinu cik lielu) automātiski dzēst pēc 24h no ievietošanas brīža?
Publicēts: 29.01.10 09:31
 citēt
Aipeija:...nāc uz skolu pusdienās......:face-grin::face-grin:

Tālu un ilgi jāiet:face-sad:
Publicēts: 29.01.10 09:37
 citēt
Traktorz:eh ... izteikšos es arī :) - a kādas problēmas būtu teiksim bildes kurām reitings ir mazāks par kādu noteiktu latiņu (nezinu cik lielu) automātiski dzēst pēc 24h no ievietošanas brīža?

Tur jau tā lieta,ka labām šeit reitinga tikpat kā naf!Un te būs vēl lielāka pirts draugu ietekme-tu man,es tev.....:face-grin:
Publicēts: 29.01.10 09:39
 citēt
oldCrazy:
Traktorz:eh ... izteikšos es arī :) - a kādas problēmas būtu teiksim bildes kurām reitings ir mazāks par kādu noteiktu latiņu (nezinu cik lielu) automātiski dzēst pēc 24h no ievietošanas brīža?

Tur jau tā lieta,ka labām šeit reitinga tikpat kā naf!Un te būs vēl lielāka pirts draugu ietekme-tu man,es tev.....:face-grin:

Nu tas gan fakts :)
Publicēts: 29.01.10 09:40
 citēt
nu tad ieviest ekspertu komisiju kurai būtu pieejama maģiskā poga DZĒST :) - un visus štruntus šī komisija vienk dzēstu :)
Publicēts: 29.01.10 09:46
 citēt
Traktorz:nu tad ieviest ekspertu komisiju kurai būtu pieejama maģiskā poga DZĒST :) - un visus štruntus šī komisija vienk dzēstu :)

Doma laba, bet kas šo ekspertu komisiju izveidos un pārstāvēs? :face-wink:
Publicēts: 29.01.10 09:49
 citēt
criews:
Traktorz:nu tad ieviest ekspertu komisiju kurai būtu pieejama maģiskā poga DZĒST :) - un visus štruntus šī komisija vienk dzēstu :)

Doma laba, bet kas šo ekspertu komisiju izveidos un pārstāvēs? :face-wink:

nav ne jausmas :D - es pasviedu ideju - kā viņu realizēt ir jau cits jautājums :)
Publicēts: 29.01.10 09:54
 citēt
Es nesaprotu, Jūs vēl neesat apjēguši, ka visi šie ieteikumi, idejas nevienu NEINTERESĒ. Tikai banu var atrauties. Ja administrācija nolēmusi šo saitu dabiskā ceļā iznīcināt (kas ir pamanīts ne no viena vien blogotāja puses), tad vnk., jādomā kā uztaisīt alternatīvu. :face-wink: IMHO
Publicēts: 29.01.10 09:57
 citēt
Un pie maģiskās pogas visus "Meistarus"!!! Ja pie reitingu sistēmas ir sākts strādāt, tad es domāju, automātiskā dzēšana būtu visai iespaidīgs pavērsiens un krasas izmaiņas "Uz labo pusi"!
Publicēts: 29.01.10 09:59
 citēt
Traktorz:
criews: Doma laba, bet kas šo ekspertu komisiju izveidos un pārstāvēs? :face-wink:

nav ne jausmas :D - es pasviedu ideju - kā viņu realizēt ir jau cits jautājums :)

Ideja nav peļama,bet būs kā vienmēr,labu ideju vajag sadirst!Kas vērtēs?Vai objektīvi?Katram vērtētājam ir savs subjektīvais vērtējums.Un tad sāksies,vētētājiem nervi čupā,blogs būs publiska aplikšanas vieta utt.Vēl otrs variants-tautu tēva variants-nav cilvēka,nav problēmu.

Nav ne jausmas,kā šo sakārtot.Viena ideja ir-1 izcili-5 bildes 555-10 -dzēst.Tas nu nav grūti.Lai gan no sākuma varētu 20 dzēst-būs respekts.Ja dzēšanu izmanto atriebībai-bans uz nedēļu.Ik kā vienkārši,bet kāds būtu rezultāts-tozina tikai admiņi.
Neuzbraukt-tas ir tikai mans:face-devil-grin::face-devil-grin::face-devil-grin::face-devil-grin::face-devil-grin: viedoklis.
Publicēts: 29.01.10 09:59
 citēt
Aipeija:..ak jā...vai ir kaut kur redzama statistika par kopējo bloga apmeklētāju skaitu dienā?????.......pēdējā laikā cik atveru-tik tukšums......:face-grin:....reformas no admiņiem sāk nest savus rezultātus.....:face-grin:

Re kur te kauko var paskatiities ...

www.alexa.com...
Publicēts: 29.01.10 10:21
 citēt
Koba:
Aipeija:..ak jā...vai ir kaut kur redzama statistika par kopējo bloga apmeklētāju skaitu dienā?????.......pēdējā laikā cik atveru-tik tukšums......:face-grin:....reformas no admiņiem sāk nest savus rezultātus.....:face-grin:

http://www.alexa.com/siteinfo/http%3A//www.fotoblog.lv/&ref=stb

Nu ja , radītāji daudz ko liecina , šitas mērītājs ir laPs !
Publicēts: 29.01.10 11:06
 citēt
Koba:

www.alexa.com...

Kas tas ira?
Publicēts: 29.01.10 11:07
 citēt
ArmandsK:
Aipeija:...es laikam esmu pieskaitīta pie neitrālajiem ūdeņiem....:face-grin:

paveicās :) es un vēl daži pieteikti kā variants p-topam, tik nesapratu, man priecāties vai kā citādi uzvesties? :D

Domāju, ka drīzāk priecāties :D
Publicēts: 29.01.10 11:12
 citēt
šobrīd ir interesants moments - pēdējo 24 h laikā ir pievienotas nedaudz virs 100 bildēm, tā ka - 24 h topā ir praktiski visas bildes
Publicēts: 29.01.10 11:49
 citēt
smartins:
ArmandsK:

paveicās :) es un vēl daži pieteikti kā variants p-topam, tik nesapratu, man priecāties vai kā citādi uzvesties? :D

Domāju, ka drīzāk priecāties :D
tas labi :face-grin:
Publicēts: 29.01.10 12:22 labots
 citēt
[url=www.alexa.com...]www.alexa.com...[/url]
Labs, ja pareizi sapratu, pēdējo 7 dienu laikā apmeklētāju kritums par 60%. mēneša laikā 50%. :big_smile:
Publicēts: 29.01.10 12:35
 citēt
Atkal jāsaka - nu gan sarakstījuši ... kad tas es to visu izlasīšu, bet gan jau ... :big_smile:
bet par topu, tad šodien piedāvājumā šāda atlase - 24h tops, 29. janvāris, ap 12.20-12.40:
- Vil - www.fotoblog.lv... - ...
- AldisK - www.fotoblog.lv... - ...
- SaGud - www.fotoblog.lv... - ...
- AA58 - www.fotoblog.lv... - ...
- Madlena - www.fotoblog.lv... - ...
- diikis - www.fotoblog.lv... - ...
- Haskijss - www.fotoblog.lv... - ...
- Traktorz - www.fotoblog.lv... - ...
- vecamiza - www.fotoblog.lv... - ...
- Nagano - www.fotoblog.lv... - ...
- Marchello - www.fotoblog.lv... - ...
Publicēts: 29.01.10 12:40
 citēt
Haskija bildi pat nepamanīju - bet ir laba
Publicēts: 29.01.10 12:53
 citēt
Droperidol: Principā labprāt ierosinātā pasākumā piedalos, domāju, ka sākumā ne pārāk agresīvi, bet tad jau redzēs:)

Ok. Primārā lieta - bildes. Iztiekam bez personālijām. Sākums - viegls, ne agresīvs. Izvēlamies pie bildēm, kuras ir sadaļā patīk vienu, kuru dzēst (jo dienā ir tikai viena poga *dzēst*).
Foruma tēmas nosaukums, piemēram: D-tops, atbilst aprakstam Drazas tops. Vai arī DiezkasnavTops. Ok? ... :).
Ja ir vairāks bildes uz Kritiku, kurai droši var likt 333 un zemāk.
Ja kopīgi apskatās bildes, tad kopīgi izlemj tās dzēst vai kritiski balsot.
Nu kaut kā tā.
Nu tad jau redzēs ... Sākam jau tagad vai varbūt ar 1. februāri? Dažas dienas sarunāt taktisko purināšanas stratēģiju ... :big_smile:

ArmandsK:
Aipeija:viss ir atkarīgs no tā .. vai tev ir luste "purināt ābeli" vai nē....:face-grin:
hm, kāpēc ne :D

Armands - nu tad Tu piedalies vai kā? Protams, ka Tev priecāties. Vienkaŗši atceros, ka biji drosmīgs un iesāku tusiņu ar banānoto vectēvu Alloha ... ;)

Ja iesāktu kaut vai trijatā, tad jau parādīsies piekritēju un paplašināsim ābeles purināšanu un iepuvušos ābolīšus jau laicīgi nopurināsim no ābeles, lai neveido piedrazotu vidi ... :big_smile:

Tātad pirmais aktīvistu trijnieks: Droperidol, ArmandsK, Vilberto ... Taisām augšā to D-topu?
Publicēts: 29.01.10 12:55
 citēt
dansiga takš jau aktīvi iesaistījusies!:)
Publicēts: 29.01.10 12:56
 citēt
Droperidol:dansiga takš jau aktīvi iesaistījusies!:)
Ko tad viņa dara un kā tas izskatās? ... :grimace:
Publicēts: 29.01.10 13:02
 citēt
Ko darīt ar autoriem, par kuriem esmu drošs, ka viņi zin ko dara, bet konkrātā bilde man nav saprotama?
Publicēts: 29.01.10 13:04
 citēt
Vilberto:
Droperidol:dansiga takš jau aktīvi iesaistījusies!:)
Ko tad viņa dara un kā tas izskatās? ... :grimace:

:face-smile: Ja drīkst, es ar piedalos :face-smile:
Žel mans šodienas dzēst tika iztērēts jau naktī , bet varbūt kā izmēģinājuma trusīti varu piedāvat šo: www.fotoblog.lv...
Publicēts: 29.01.10 13:06
 citēt
Vilberto:

Tātad pirmais aktīvistu trijnieks: Droperidol, ArmandsK, Vilberto ... Taisām augšā to D-topu?

ok :face-wink:
Publicēts: 29.01.10 13:07
 citēt
criews:
Vilberto:Ko tad viņa dara un kā tas izskatās? ... :grimace:

:face-smile: Ja drīkst, es ar piedalos :face-smile:
Žel mans šodienas dzēst tika iztērēts jau naktī , bet varbūt kā izmēģinājuma trusīti varu piedāvat šo: [url=http://www.fotoblog.lv/img/207737/?cid=10968
]http://www.fotoblog.lv/img/207737/?cid=10968[/url] es jau
Publicēts: 29.01.10 13:08
 citēt
ArmandsK:
criews: :face-smile: Ja drīkst, es ar piedalos :face-smile:
Žel mans šodienas dzēst tika iztērēts jau naktī , bet varbūt kā izmēģinājuma trusīti varu piedāvat šo: [url=http://www.fotoblog.lv/img/207737/?cid=10968
]http://www.fotoblog.lv/img/207737/?cid=10968
[/url] es jau

Redzēju :face-devil-grin:
Publicēts: 29.01.10 13:10
 citēt
Pilnīgi bez personālijām, domāju, neiztikt. Takš jāskatās, kā kurš ilgtermiņā uzvedās. Piemēram, sākam labdabīgi, šodien pie bildes pierakstām, ka tas un tas nav labi (bez "dzēst" pogas), taču, ja pie turpmākajām bildēm autors neko neņem vērā, tad pēc kāda laika tikai jāsāk konkrētā poga izmantot.
Publicēts: 29.01.10 13:15
 citēt
...un ja tad vēl nesaprot, satiekam un močījam sortīrā :D
 citēt
smartins:Pilnīgi bez personālijām, domāju, neiztikt. Takš jāskatās, kā kurš ilgtermiņā uzvedās. Piemēram, sākam labdabīgi, šodien pie bildes pierakstām, ka tas un tas nav labi (bez "dzēst" pogas), taču, ja pie turpmākajām bildēm autors neko neņem vērā, tad pēc kāda laika tikai jāsāk konkrētā poga izmantot.

es gan domāju tā, vispirms dzēst un tad ja autoram nav po, viņš apjautāsies:"kāpēc dzēst?"
 citēt
he heee - es vakarnakt sanjeemos un nokomenteeju visas pirmajaa lapaa redzamaas bildes;-)))) Shodien no taam kaadas 3 ir dzeestas;-)))
Publicēts: 29.01.10 13:17
 citēt
ArmandsK:
smartins:Pilnīgi bez personālijām, domāju, neiztikt. Takš jāskatās, kā kurš ilgtermiņā uzvedās. Piemēram, sākam labdabīgi, šodien pie bildes pierakstām, ka tas un tas nav labi (bez "dzēst" pogas), taču, ja pie turpmākajām bildēm autors neko neņem vērā, tad pēc kāda laika tikai jāsāk konkrētā poga izmantot.

es gan domāju tā, vispirms dzēst un tad ja autoram nav po, viņš apjautāsies:"kāpēc dzēst?"

Jebkurā gadījumā, nevajag sākt uz "pilnu jaudu", jāsāk mierīgi un jāskatās reakcija.
Publicēts: 29.01.10 13:20
 citēt
smartins:
ArmandsK:

Jebkurā gadījumā, nevajag sākt uz "pilnu jaudu", jāsāk mierīgi un jāskatās reakcija.

Vakarnakt arī nokomenteju vairākas bildes, pretreakcijā sekoja vairāki komenti atpakaļ uz manām bildem :face-smile:
Publicēts: 29.01.10 13:23
 citēt
criews:
smartins:

Vakarnakt arī nokomenteju vairākas bildes, pretreakcijā sekoja vairāki komenti atpakaļ uz manām bildem :face-smile:

tas ir normāli :face-grin:
Publicēts: 29.01.10 13:25
 citēt
criews, he heee ........ es toties to varu tagad dariit mieriigu sirdi ... pie manis nav kur atnaakt;-))))
Publicēts: 29.01.10 13:28 labots
 citēt
dansiga:criews, he heee ........ es toties to varu tagad dariit mieriigu sirdi ... pie manis nav kur atnaakt;-))))

Tev vēl ir reportāžas ;)
Publicēts: 29.01.10 13:29
 citēt
dansiga:criews, he heee ........ es toties to varu tagad dariit mieriigu sirdi ... pie manis nav kur atnaakt;-))))

ehhhh...... Tad jau viesiem kas piedalās D-topa vērtēšanā ir jāškirās no savām bildēm, skumīgi :face-sad:
Publicēts: 29.01.10 13:36
 citēt
smartins, a taam nesienaas klaat ;-)
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. ...
  4. 6
  5. 7
  6. 8
  7. 9