eh ... izteikšos es arī - a kādas problēmas būtu teiksim bildes kurām reitings ir mazāks par kādu noteiktu latiņu (nezinu cik lielu) automātiski dzēst pēc 24h no ievietošanas brīža?
Traktorz:eh ... izteikšos es arī - a kādas problēmas būtu teiksim bildes kurām reitings ir mazāks par kādu noteiktu latiņu (nezinu cik lielu) automātiski dzēst pēc 24h no ievietošanas brīža?
Tur jau tā lieta,ka labām šeit reitinga tikpat kā naf!Un te būs vēl lielāka pirts draugu ietekme-tu man,es tev.....
Traktorz:eh ... izteikšos es arī - a kādas problēmas būtu teiksim bildes kurām reitings ir mazāks par kādu noteiktu latiņu (nezinu cik lielu) automātiski dzēst pēc 24h no ievietošanas brīža?
Tur jau tā lieta,ka labām šeit reitinga tikpat kā naf!Un te būs vēl lielāka pirts draugu ietekme-tu man,es tev.....
Es nesaprotu, Jūs vēl neesat apjēguši, ka visi šie ieteikumi, idejas nevienu NEINTERESĒ. Tikai banu var atrauties. Ja administrācija nolēmusi šo saitu dabiskā ceļā iznīcināt (kas ir pamanīts ne no viena vien blogotāja puses), tad vnk., jādomā kā uztaisīt alternatīvu. IMHO
Traktorz:nu tad ieviest ekspertu komisiju kurai būtu pieejama maģiskā poga DZĒST - un visus štruntus šī komisija vienk dzēstu
Un pie maģiskās pogas visus "Meistarus"!!! Ja pie reitingu sistēmas ir sākts strādāt, tad es domāju, automātiskā dzēšana būtu visai iespaidīgs pavērsiens un krasas izmaiņas "Uz labo pusi"!
criews:
Doma laba, bet kas šo ekspertu komisiju izveidos un pārstāvēs?
nav ne jausmas - es pasviedu ideju - kā viņu realizēt ir jau cits jautājums
Ideja nav peļama,bet būs kā vienmēr,labu ideju vajag sadirst!Kas vērtēs?Vai objektīvi?Katram vērtētājam ir savs subjektīvais vērtējums.Un tad sāksies,vētētājiem nervi čupā,blogs būs publiska aplikšanas vieta utt.Vēl otrs variants-tautu tēva variants-nav cilvēka,nav problēmu.
Nav ne jausmas,kā šo sakārtot.Viena ideja ir-1 izcili-5 bildes 555-10 -dzēst.Tas nu nav grūti.Lai gan no sākuma varētu 20 dzēst-būs respekts.Ja dzēšanu izmanto atriebībai-bans uz nedēļu.Ik kā vienkārši,bet kāds būtu rezultāts-tozina tikai admiņi. Neuzbraukt-tas ir tikai mans viedoklis.
Aipeija:..ak jā...vai ir kaut kur redzama statistika par kopējo bloga apmeklētāju skaitu dienā?????.......pēdējā laikā cik atveru-tik tukšums..........reformas no admiņiem sāk nest savus rezultātus.....
Aipeija:..ak jā...vai ir kaut kur redzama statistika par kopējo bloga apmeklētāju skaitu dienā?????.......pēdējā laikā cik atveru-tik tukšums..........reformas no admiņiem sāk nest savus rezultātus.....
Droperidol: Principā labprāt ierosinātā pasākumā piedalos, domāju, ka sākumā ne pārāk agresīvi, bet tad jau redzēs
Ok. Primārā lieta - bildes. Iztiekam bez personālijām. Sākums - viegls, ne agresīvs. Izvēlamies pie bildēm, kuras ir sadaļā patīk vienu, kuru dzēst (jo dienā ir tikai viena poga *dzēst*). Foruma tēmas nosaukums, piemēram: D-tops, atbilst aprakstam Drazas tops. Vai arī DiezkasnavTops. Ok? ... . Ja ir vairāks bildes uz Kritiku, kurai droši var likt 333 un zemāk. Ja kopīgi apskatās bildes, tad kopīgi izlemj tās dzēst vai kritiski balsot. Nu kaut kā tā. Nu tad jau redzēs ... Sākam jau tagad vai varbūt ar 1. februāri? Dažas dienas sarunāt taktisko purināšanas stratēģiju ...
ArmandsK:
Aipeija:viss ir atkarīgs no tā .. vai tev ir luste "purināt ābeli" vai nē....
hm, kāpēc ne
Armands - nu tad Tu piedalies vai kā? Protams, ka Tev priecāties. Vienkaŗši atceros, ka biji drosmīgs un iesāku tusiņu ar banānoto vectēvu Alloha ...
Ja iesāktu kaut vai trijatā, tad jau parādīsies piekritēju un paplašināsim ābeles purināšanu un iepuvušos ābolīšus jau laicīgi nopurināsim no ābeles, lai neveido piedrazotu vidi ...
Tātad pirmais aktīvistu trijnieks: Droperidol, ArmandsK, Vilberto ... Taisām augšā to D-topu?
Ja drīkst, es ar piedalos Žel mans šodienas dzēst tika iztērēts jau naktī , bet varbūt kā izmēģinājuma trusīti varu piedāvat šo: [url=http://www.fotoblog.lv/img/207737/?cid=10968
]http://www.fotoblog.lv/img/207737/?cid=10968[/url] es jau
criews:
Ja drīkst, es ar piedalos Žel mans šodienas dzēst tika iztērēts jau naktī , bet varbūt kā izmēģinājuma trusīti varu piedāvat šo: [url=http://www.fotoblog.lv/img/207737/?cid=10968
Pilnīgi bez personālijām, domāju, neiztikt. Takš jāskatās, kā kurš ilgtermiņā uzvedās. Piemēram, sākam labdabīgi, šodien pie bildes pierakstām, ka tas un tas nav labi (bez "dzēst" pogas), taču, ja pie turpmākajām bildēm autors neko neņem vērā, tad pēc kāda laika tikai jāsāk konkrētā poga izmantot.
smartins:Pilnīgi bez personālijām, domāju, neiztikt. Takš jāskatās, kā kurš ilgtermiņā uzvedās. Piemēram, sākam labdabīgi, šodien pie bildes pierakstām, ka tas un tas nav labi (bez "dzēst" pogas), taču, ja pie turpmākajām bildēm autors neko neņem vērā, tad pēc kāda laika tikai jāsāk konkrētā poga izmantot.
es gan domāju tā, vispirms dzēst un tad ja autoram nav po, viņš apjautāsies:"kāpēc dzēst?"
smartins:Pilnīgi bez personālijām, domāju, neiztikt. Takš jāskatās, kā kurš ilgtermiņā uzvedās. Piemēram, sākam labdabīgi, šodien pie bildes pierakstām, ka tas un tas nav labi (bez "dzēst" pogas), taču, ja pie turpmākajām bildēm autors neko neņem vērā, tad pēc kāda laika tikai jāsāk konkrētā poga izmantot.
es gan domāju tā, vispirms dzēst un tad ja autoram nav po, viņš apjautāsies:"kāpēc dzēst?"
Jebkurā gadījumā, nevajag sākt uz "pilnu jaudu", jāsāk mierīgi un jāskatās reakcija.