Ja liek kādu drazu un grib tikt topā ,tad tā lai kāds ieraksta dzēst , jo bildēm kurām ir vismaz viens dzēst reitings ir 1.92 , bet tām kurām nekā nav reitings 0 .
Es ieprieks kaut kur rakstiju ka būtu iznteresanti redzēt kā tops izskatītos , ja dienā (24h) ievietoto mazāk kā 100 bildes , jo topa 5 lpp. x 20 bildes = 100 , nu sanācis , ka bija tajā brīdī 96 ievietotas un visas izrādījās topabiles, 4 bilžu vietas tukšas, tops nav pilns .
nu jā, ja ieliktu dienā vienu bildi, tā autom. būtu topa augšgalā... patiesībā jo mazāka burzma, jo paši mazāk attīstamies, te ir koks ar 2 galiem. un atkal, no kā te attīstīties... sētbildes ar saviem kaķiem, kas noķēris putniņu u.c. pirmā prieka bildes... Vispār es nezinu, kas ir kas, kaut kā paliek neinteresanti, nav izaicinājuma
Vil:nu jā, ja ieliktu dienā vienu bildi, tā autom. būtu topa augšgalā... patiesībā jo mazāka burzma, jo paši mazāk attīstamies, te ir koks ar 2 galiem. un atkal, no kā te attīstīties... sētbildes ar saviem kaķiem, kas noķēris putniņu u.c. pirmā prieka bildes... Vispār es nezinu, kas ir kas, kaut kā paliek neinteresanti, nav izaicinājuma
Es jau ar nav nekads fotigrāfs , tikai par pogas spiedēju sevi uzskatu , bet tiešām , jokainas sajūtas pārņem
Šodien jau ir vēls, bet rīt vēl var apsmadzeņot dažus par/pret un kā darīt, bet principā es ir gatavs iesākt tēmu D-tops ... . 30. janvāris - smuks datums - 30.01.2010, sestdiena ...
dansinga aizgāja aizstāvēt haskiju, nezinot, ko tā sarakstīja privātā vēstulē adminam? Un vispār jau brīžam liekas ka te nevis cilvēki pusmūžā cepjas, bet vidusskolnieki...
imgfoto, es saprotu, ka tev pret mani ir kaut kaada nepatika, BET - lasi uzmaniigaak tekstus ..... es pieljauju varbuutiibu ka Aipeija aizgaaja aizstaaveet haskiju ..... bet ko haskijs raxtiija veestulee - ES zinu ...... Es cepjos? Citi daudz vairaak cepaas .... Es riikojos vienkarshi taa, kaa tajaa briidii uzskatu par pareizu ....
Schnircks:Tā. Aipeija izmesta, Netjans izmests, Haskijs izmesta....... Tagad visiem vai nu jāstāv miera stājā ar aizsietu muti vai jādodas uz citiem saitiem....
Uz ceļiem jālūdz grēku piedošana......(galvai jāatrodas attiecīgā augstumā)...
dansiga:Nu slikti ka taaa ....... tad jau manas dienas arii skaitiitas ....
Tā - sākam skaitīt - dansigai šodien pirmā diena ... ... Man arī, jo rīt es varētu atrauties par bloga monitoringu ... ... dansiga - Tev viena diena, man arī ... kurš ilgāk? ...
Takaa tadi mazi berni tad viniem tops ir piekajas tagad Latvijas fotografijas etalons. Apredjelitsa nada !... Turpinam nelikt bildes un gvelzt ka tops sudigs palicis ;/
Schnircks:Jā, Aipeija izcēlās ar rupjiem, neargumentētiem tekstiem.....
Admini man šķiet tikai palīdzēja aiziet tiem, kas atklāti pukstēja, ka viss šeit slikti, ka citur labāk utt - tā teikt, lai nemokās katru dienu verot šo pretīgo (viņuprāt) saitu...