forum.gif
24h topa apskate
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / 24h topa apskate
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. ...
  4. 9
  5. 10
  6. 11
  7. 12
  8. 13
  9. 14
  10. 15
  11. 16
  12. ...
  13. 18
  14. >
IerakstsAutors
Publicēts: 01.02.10 12:57 labots
 citēt
Eltons:Tā... solītā monitoringa nav... Acīmredzot Vilberto izbanots vēl pirms tā... Drošs paliek drošs.
Kurš solīja? Parādiet man - izmazgāšu galvu un nodzīšu bārdu ... ;) ... A drošs ir kas? Vilberto izbanots? Tas nemaz nav droši ... ;) ... Pajokojām un tagad varam bildes apskatīt ... :)
Atlase - 24h tops, 1. februāris, ap 12.20-12.40:
- Haiduks - www.fotoblog.lv... - ja Himalaji, značit Haiduks ...
- Nagano - www.fotoblog.lv... - ...
- Uggga - www.fotoblog.lv... - ...
- Piektais - www.fotoblog.lv... - ...
- waldis_ - www.fotoblog.lv... - par šo nodomāju - waldis, skatos autoru, tiešām ... es jau kaut kur iepriekš minēju - sasniegti kaut kādi griesti (Tavu spēju un apziņas griesti), bet beidzot vajag kvalitātes lēcienu, vajag attīstību, jo tagad izskatās tāda mīņāšanās uz vietas ... ;) .. pamēģini citu žanru - pilsētas ainas, kādus portretus, uztaisi kādu sesiju par sniega faktūrām. Veiksmi turpmāk ...
- rupucis - www.fotoblog.lv... - ...
- dansiga - www.fotoblog.lv... - ...
- chess - www.fotoblog.lv... - it kā ok, bet man pietrūkst melno toņu ...
- snapijs - www.fotoblog.lv... - tik neaizmirsti, ka bez simetrijas pastāv arī asimetrija un abas vajag izmantot bildē ...
- Billy - www.fotoblog.lv... - hehe - kaut kas no Tevis ari parādās ...
- Ish - www.fotoblog.lv... - ...
- Confina - www.fotoblog.lv... - ir ok, bet melnais rāmis šķiet par platu ...
- agris70 - www.fotoblog.lv... - hehe - tas turpinājums dažām vakardienas ūdens bildēm ...
- Irrence - www.fotoblog.lv... - ...
- Vil - www.fotoblog.lv... - ...
- jch - www.fotoblog.lv... - ...
- zo - www.fotoblog.lv... - nu biku vairāk priekšplāna vīram vēlētos slēpes redzēt nevis griezumu un izteiktāku diagonālu ...
- citronsarcukuru - www.fotoblog.lv... - ē, labais ...
- Maars - www.fotoblog.lv... - hehe - pretkrāsas un kas par kontrastu un piesātinājumu
- daiga-a - www.fotoblog.lv... - hehe - daiga tagad portretiem pievērsusies ... man šķiet, ka par saspiestu vertikālā virzienā ...
- Trustme - www.fotoblog.lv... - ops, kas par asu gaismu, bet skatiens labais ... kaķenītei ...
- kalninjsh - www.fotoblog.lv... - ...
- Tripod - www.fotoblog.lv... - ...
Publicēts: 02.02.10 10:22
 citēt
Zilā zvaigznīte šodien ir Mortimeram :D :D :D
Publicēts: 02.02.10 12:42
 citēt
Atlase - 24h tops, 2. februāris, ap 12.10-12.30:
- Vits - www.fotoblog.lv... - ... Vita paša pēdas sniegā ...
- lienjuksrulz - www.fotoblog.lv... - dubultportrets ... mhmm ...
- Sanris - www.fotoblog.lv... - ...
- pharaohoo - www.fotoblog.lv... - ... te nu jautājums studijniekiem - vai nu tik daudz vajag kontrgaismu, lai pārdedzinātu matus? ...
- soms - www.fotoblog.lv... - kāda atpazīstama modele ... nez vai to lapsiņu vajadzēja ...
- Ojaars - www.fotoblog.lv... - mhmm - ne kāpēc Ojaaram patīk rāmis ar ēnu ... vai tāpēc bilde izskatīsies telpiskāka ...
- Laimins - www.fotoblog.lv... - vienkārši un eleganti ...
- mihailsm - www.fotoblog.lv... - it kā ok, bet vēsais tonis nospiedošs, varbūt tomēr siltinātu visu bildi ... un priekšplāna akmens diezgan masīvs ...
- Vil - www.fotoblog.lv... - man šķiet, ka apģērbu un fonu mb versijā varēja dāžādos toņos veidot, pelēkais pārāk nomācošs ...
- atsirk - www.fotoblog.lv... - savdabīgs salikums
- dansiga - www.fotoblog.lv... - vai dansiga atsāka likt bildes blogā? ... šī jau bija redzēta pagājušo gadu ...
- ArmandsK - www.fotoblog.lv... - elementi ok, bet kompozicionāli ne visai patīk, ka labā augšējā stūrī novietots krūms un šķūnis, bez tam paļu izvietojums - labāk redzētu tā novietojumi diagonālā virzienā - ietu pa kreisi, bet kameru grieztu pa labi, rezultātā iegūtu zig-zag līnijas nevis tāda centrālā perspektīva, bet tas tik tā - mans skatījums, ka pilnīgi nenko nenzīmē, ka tādu būtu labāk, bet savādāk noteikti ...
- Nagano - www.fotoblog.lv... - kreisā bildes puse, it sevišķi augšpusē melna un tukša ...
- mds2 - www.fotoblog.lv... - lakoniski
- Zirgucs - www.fotoblog.lv... - gaišais ķeblis nepārliecina ...
- Traktorz - www.fotoblog.lv... - nu šis variants tīk labāk nekā, ja nemaldos, aipeijas variants ...
- Irrence - www.fotoblog.lv... - ...
- dolldia - www.fotoblog.lv... - faktūra lieliska parādīta, bet vertikālās kaut arī izliektas līnijas, kas sadala kadru uz pusēm - nu ne visai ...
- Aleks- Ko - www.fotoblog.lv... - pilsētās spoguļainava kvadrātā
Publicēts: 02.02.10 12:43
 citēt
smartins:Zilā zvaigznīte šodien ir Mortimeram :D :D :D
Kāds Tu acīgs ... Ar to arī apsveicu .. Un pie visa vainīgs Eltons ... :big_smile:
Publicēts: 02.02.10 12:47
 citēt
Vilberto. Tev tiešām nav sliknkums tik daudz bildes meklēt un linkot? :)
Publicēts: 02.02.10 12:49
 citēt
Vilberto, saprastu, ja Tu būtu pumpains tīnis un foto iesācējs ar "īsu krāniņu", bet esi takš pieredzējis fotogrāfs ar savu skatu un ļoti labām bildēm! Priekš kam tas viss vajadzīgs? Tev paliek labāk no visas tās pseido-analīzes?
Manuprāt- pietiktu ar "patīk- nepatīk". Viss pārējais ir ļoti subjektīvs.
Vai ir jēga????
Publicēts: 02.02.10 13:14
 citēt
Frīdi, valdies! :) Tādiem iesācējiem kā man - vērtīgākais topix visā fotoblogā! Ļoti ceru ka Nīgrie nenosmacēs :)
Publicēts: 02.02.10 13:15
 citēt
nu teiksim man patīk Vilberto topa apskate un komentāri :) - es blasoju par to lai tas turpinātos :)
Publicēts: 02.02.10 13:24 labots
 citēt
lai ko arī Vilmārs caur šo negūtu sev, tomēr jaunajiem ļoti vērtīgs apskats, jo tieši tajā periodā iesācējam ļoti grūti opreģeļitsja, kas ir labs vai slikts ja nav analīzes, bet Vilmārs to visu pasniedz kā uz paplātes.
Publicēts: 02.02.10 14:38
 citēt
paldies,Vilberto par komentāriem...:face-smile:
Publicēts: 02.02.10 16:15
 citēt
Paldies Vilmār, piekrītu visam ko raksti par manu bilžu. Pamēģināju tuvāk pielīst tiem pāļiem un līdz pau...m biju sniegā :D Nebūtu jau publicējis, bet tad jau izpaliek komunicēšanas prieks :)
Publicēts: 02.02.10 22:32
 citēt
Vilberto:
smartins:Zilā zvaigznīte šodien ir Mortimeram :D :D :D
Kāds Tu acīgs ... Ar to arī apsveicu .. Un pie visa vainīgs Eltons ... :big_smile:

Vot ķe na...
Kad man ir zvaigznīte- vainīgs Eltons;
Kad man nav zvaigznītes atkal vainīgs Eltons;
Kad tad lai es nebūtu vainīgs???
Publicēts: 03.02.10 01:11
 citēt
Tad kad Tev būs divas zvaigznītes , bet sarkano Tu nemīli. :face-grin:
Publicēts: 03.02.10 09:11
 citēt
Apzinīgi veterāni vienmēr staigā ar medaļām, ne tikai 9 maijā!:face-grin:
Publicēts: 03.02.10 11:35
 citēt
Pipec, Mortimers zilo zvaigznīti piespēlējis jau tālāk :D :D :D
Publicēts: 03.02.10 13:02 labots
 citēt
Hehe - kādi komentāri parādījušies, bet vispirms atlase - 24h tops, 3. februāris, ap 12.20-12.40, pēc tam izklaide:
- erixx - www.fotoblog.lv... - gandrīz monohroms, dinamika visā kadrā ...
- lenaa - www.fotoblog.lv... - vai Sindija ir tīnis, kura vēlas pārlēkt 20 gadu robežu? āda perfekta (bet droši vien šopēta, it seviški skatot zemacu lokus). Krāsu spēlei, sejas līniju apskatei un zīmēšanai labs foto ...
- krabata - www.fotoblog.lv... - vai kāds saprot tumšo laukumu jēgu šim foto? Reklāmai - labāk redzēt fotoblog un studijas zīmogus? Kāpēc ne vieglu melno vai balto rāmi? Tumšie laukumi ka liela masa traucē bildes apskatei ...
- dzumba - www.fotoblog.lv... - viegls un svaigs
- Vavers - www.fotoblog.lv... - un kāpēc diagonālais virziens izvēlēts? Tiklab varēja būt vertikāli un vertikāli, bet ar kājām augšups vai arī horizontāli? ...
- jeekabs - www.fotoblog.lv... - ak acis, ak tā .. tā jau smuks cukurzaķītis, jaukas līnijas un izliekumi ... tiklab varēja būt bez melnajiem apakšveļas akcentiem un tikai vienos zābakos ...
- Nude - www.fotoblog.lv... - ...
- Traktorz - www.fotoblog.lv... - par rokām un kadrējumu - ne visai patīk ... drīzāk kvadrātā un virs krūšu drēbēm ...
- Madlena - www.fotoblog.lv... - kāds var man izskaidrot, kāpēc šādi foni tiek izvēlēti? ...
- greitag - www.fotoblog.lv... - ieraudzīju un iedomājos Borisa Bērziņa stilā ... vai siena nav parāk tuvu ... tāda sajūta, ka damīte būtu piespiesta sienai ...
- greenstudio - www.fotoblog.lv... - kā portrets ok, bet acu baltumi - vai nav pārspīlēti
- jeekabs - www.fotoblog.lv... - oi, kas par cukurzaķīti ietīts plēvē, un acis un mati vējš, salds kvadrātā ... varēja jau nu bez čībiņām (vai zābakiem) ... pusstundu tādu zaķīti varētu ietīt un vēl pusstundu izpakot un stunda no fotosesijas jau pagājusi .. vai nav jauki būt fotogrāfam ... ziemas laikā tīkama atslodze - es domāju skatītājam - desmit ziemas kadri un viens karstais ...
- pharaohoo - www.fotoblog.lv... - ...
- snapijs - - www.fotoblog.lv... - vienkārši un grafiski, bet varēji kontrastu palielināt, lai baltais vairāk izceļās ...
- lota - www.fotoblog.lv... - kā izgaismota kontūrlīnija - ok, bet kompozicināli nemaz nepatīk - vāze centrēta, galdauts paŗak maz un pieskarās bildes malām, pārāk daudz melnā laukuma ...
- citronsarcukuru - www.fotoblog.lv... - gaišā atslēga, bet kur kāds melns punktiņš vai līnija? ...
Publicēts: 03.02.10 13:07 labots
 citēt
Vilberto:
Madlena - www.fotoblog.lv... - kāds var man izskaidrot, kāpēc šādi foni tiek izvēlēti?
......................
Es varu izskaidrot, tādi foni tiek izvēlēti tāpēc, lai būtu :D
Publicēts: 03.02.10 13:10 labots
 citēt
Vilberto, Tu neesi ielinkojis Jēkaba un Snapija bildes :)
Publicēts: 03.02.10 13:16 labots
 citēt
smartins:Pipec, Mortimers zilo zvaigznīti piespēlējis jau tālāk :D :D :D
Es teiktu, ka atspēlējis atpakaļ, jo Muminam pirms vairākām dienam jau bija zvaigznīte ... ;) ... pirts meitenes izklaidējas ar Eltona atbalstu ... :grimace:

chess:Apzinīgi veterāni vienmēr staigā ar medaļām, ne tikai 9 maijā!:face-grin:
Viena zvaigznīte bija kas - jaunākais leitnants? Divas - leitnants, bet trīs - vecākais leitnants? Četras - kapteinis? Viena lielāka - majors, divas lielākas - apakšpulkvedis, bet trīs - pulkvedis? Mhmm - kāpēc gan blogā nevarētu admini vairāk zvaigznīšu veidot? ... :bad_smile:

Eltons:Vot ķe na ... Kad tad lai es nebūtu vainīgs???
Vainīgs būsi vienmēr, kamēr taisīsi bildes ... :grimace:

ArmandsK: Pamēģināju tuvāk pielīst tiem pāļiem un līdz pau...m biju sniegā :D
Sniegā līdz p... - tas taču sīkums, bet ja Tu būtu līdz p... caur ledu iegāzies ūdenī - ohohoo - pavisam cits skats uz ziemas un foto priekiem. Es gan esmu iegāzies līdz ceļgaliem un bikses sasala ledū un staigāju vēl kādu stundu grabēdams, bet līdz potītēm - neskaitāmas reizes saslapinājies ... :big_smile:

Lasu vēl citus komentārus - ops kāds pārsteigums - vēl kads lasa ... tad jau iemesls turpināt, bet tagad apskatei un komentāriem - stunda apkārt ...

Friidis: Vai ir jēga????
Jēga ir skatīt bildes un mēģināt uzreiz saprast, kas patīk vai kas nē ... portams, tas ir subjektīvi, bet acs un prāta asuma kondīcijas uzturēšanai diena pusstunda-stunda - kāpēc gan ne ...

smartins:Vilberto, Tu neesi ielinkojis Jēkaba un Snapija bildes :)
Ak jā, paldies - ka pamanīji, pievienoju. Bet tas fons man uzdzen zosādu ... :big_smile:
Publicēts: 04.02.10 12:46
 citēt
Atlase - 24h tops, 4. februāris, ap 12.30-12.50:
- fanfnir - www.fotoblog.lv... - ...
- Marko - www.fotoblog.lv... - ...
- grebcha - www.fotoblog.lv... - ...
- virusstyle - www.fotoblog.lv... - ...
- zemene - www.fotoblog.lv... - ...
- greitag - www.fotoblog.lv... - ...
- watcher - www.fotoblog.lv... - ...
- dayana - www.fotoblog.lv... - ...
- zirgucs - www.fotoblog.lv... - ...
- imogen - www.fotoblog.lv... - ...
Publicēts: 04.02.10 13:06
 citēt
Vilberto:Atlase - 24h tops, 4. februāris, ap 12.30-12.50:
- fanfnir - www.fotoblog.lv... - ...
- Marko - www.fotoblog.lv... - ...
- grebcha - www.fotoblog.lv... - ...
- virusstyle - www.fotoblog.lv... - ...
- zemene - www.fotoblog.lv... - ...
- greitag - www.fotoblog.lv... - ...
- watcher - www.fotoblog.lv... - ...
- zirgucs - www.fotoblog.lv... - ...
- imogen - www.fotoblog.lv... - ...

Par Marko bildi nezinu gan, kas Tev tur likās ievērības cienīgs, atvēru linku un pirmā doma - bāc, jau atkal Liepājas pludmale!!! Tēma nodrāzta līdz pēdējam, būda redzēta visos iespējamos rakursos, kadrējumos un gadalaikos, turklāt arī labākā izpildījumā par konkrēto eksemplāru. Šajā bildē pati būda škiet pārāk tumša.
Publicēts: 04.02.10 13:11
 citēt
Mani šodienas favorīti:
spaiks - www.fotoblog.lv...
dayana - www.fotoblog.lv...
jch - www.fotoblog.lv...
lenaa - www.fotoblog.lv...
Publicēts: 04.02.10 13:17
 citēt
Viena zvaigznīte bija kas - jaunākais leitnants? Divas - leitnants, bet trīs - vecākais leitnants? Četras - kapteinis? Viena lielāka - majors, divas lielākas - apakšpulkvedis, bet trīs - pulkvedis? Mhmm - kāpēc gan blogā nevarētu admini vairāk zvaigznīšu veidot? ... :bad_smile:

Linkmans būtu galvenais pisars, bans būtu gaupvahta un kuri būtu prapori?:big_smile:
Publicēts: 04.02.10 19:42
 citēt
chess:

Linkmans būtu galvenais pisars, bans būtu gaupvahta un kuri būtu prapori?:big_smile:

Varētu jau viskautko.
Bet sakarā ar gadījumskaitļu formulām drīz vien sāktu apnikt šī neprognozējamā rotācija.
Publicēts: 04.02.10 23:26
 citēt
Chess - prišla nočs i v zemļe durakov zakipela rabota ... :big_smile: ...to jests - lučše pisats nežeļi na kuhņe sidets ... :bad_smile:
Publicēts: 04.02.10 23:58 labots
 citēt
:face-grin: es te tā domāju - Vilberto tā urbj pa cipariem un rubī fišku - laikam jau būs atkodis jaunās sistēmas formulu:face-wink:
Publicēts: 05.02.10 00:27
 citēt
Chess - ir taču citas jaukākas lietas, ko var urbt un rakt. Bet par formulu runājot - kā lai to saka: mazs cinītis gāž lielu vezumu ... :bad_smile:
Publicēts: 05.02.10 01:45
 citēt
chess::face-grin: es te tā domāju - Vilberto tā urbj pa cipariem un rubī fišku - laikam jau būs atkodis jaunās sistēmas formulu:face-wink:

Tā ir vecu vecā formula, jo vairāk esi acīs, jo vairāk tevi ievēros.
Publicēts: 05.02.10 12:39
 citēt
Atlase - 24h tops, 5. februāris, ap 12.30-12.50:
- lota - www.fotoblog.lv... - ...
- spaiks - www.fotoblog.lv... - ...
- itateta - www.fotoblog.lv... - ...
- AldisK - www.fotoblog.lv... - ...
- mmax - www.fotoblog.lv... - ...
- Klavito - www.fotoblog.lv... - ...
- citronsarcukuru - www.fotoblog.lv... - ...
- Traktorz - www.fotoblog.lv... - ...
- chess - www.fotoblog.lv... - ...
Publicēts: 05.02.10 12:44 labots
 citēt
Haiduks:Tā ir vecu vecā formula, jo vairāk esi acīs, jo vairāk tevi ievēros.
Redz kā formula strādā - pat Haiduks pamanīja ... :grimace:

smartins: Par Marko bildi nezinu gan, kas Tev tur likās ievērības cienīgs ... Tēma nodrāzta līdz pēdējam, būda redzēta visos iespējamos rakursos, kadrējumos un gadalaikos, turklāt arī labākā izpildījumā par konkrēto eksemplāru. Šajā bildē pati būda škiet pārāk tumša.
smartins - tas, ka šos iemetu kā linkus vēl nenozīmā, ka tā ir izcilākā bilde šajā gadsimtā. Starp dienas bildēm varētu būt pamanāma. Laikam Liepājas pludmales ainas manu skatījumu vēl nav līdz galam izdrāzušas. Būda tiešām par tumšu - izteiksmīgāk būtu bijis, ja tā būtu izgaismota. Iespējams, ka nav sagaidīts attiecīgais brīdis, kad saule to apspīdēs. Tas tik tā, nekas nopietns ... :grimace:
Publicēts: 05.02.10 12:57
 citēt
Vilberto, sen neesmu redzējis tavus balsojumus zem bildēm, nevar būt, ka tu savu vērtējumu izsaki tikai un vienīgi forumā ;)
Publicēts: 05.02.10 13:09
 citēt
smartins:Vilberto, sen neesmu redzējis tavus balsojumus zem bildēm, nevar būt, ka tu savu vērtējumu izsaki tikai un vienīgi forumā ;)

par vienu manu bildi viņš pirms dažām dienām balsoja :) - tā ka nav tik traki :)
Publicēts: 05.02.10 13:39
 citēt
Vilberto:Atlase - 24h tops, 5. februāris, ap 12.30-12.50:
- lota - www.fotoblog.lv... - ...
- spaiks - www.fotoblog.lv... - ...
- itateta - www.fotoblog.lv... - ...
- AldisK - www.fotoblog.lv... - ...
- mmax - www.fotoblog.lv... - ...
- Klavito - www.fotoblog.lv... - ...
- Traktorz - www.fotoblog.lv... - ...
- chess - www.fotoblog.lv... - ...

Vilberto, vai vari paskaidrot, ko nozīmē šis tavs teksts, vai tās ir , kuras jādžēš, tad kur palika , kāpēc, vai arī tās ir , kuraas jāatst'j, un arī trūkst kāpēc :)
Publicēts: 06.02.10 12:46
 citēt
Atlase - 24h tops, 6. februāris, ap 12.30-12.50:
- Irrence - www.fotoblog.lv... - ... vai tad šodien ir Valentīna diena? Šodien taču ir Dace, Dārta un Dora ...
- feniks - www.fotoblog.lv... - fenikss ir bildē, bet vai feniks pats fotogrāfēja, droši vien kāds cits ... Ka tik nav Eltona darbiņš ...
- aigaz - www.fotoblog.lv... - nez kā šis krāsu variants mb versijā izskatītos ... baltā un melnā veļa būtu pateicīga sādam variantam - ...
- ritikoff - www.fotoblog.lv... - ops - kādi aksesuāri. Pārāk neitrāla stāja, par daudz aizgriesusies, biku vairāk action derētu ...
- Nude - www.fotoblog.lv... - viegli un tīkami ...
- fotografetlv - www.fotoblog.lv... - nez ko modeles smaids nozīmē - prieks būt kameras skatījumā ...
- jeekabs - www.fotoblog.lv... - ieraugu bildi, nodomāju - jeekabs, skatos autoru - tiešām. Radās asociācija - tā varētu izskatītites stāvlampa. Biju kaut kādā veikalā redzējis stāvlampas stienis izveidots kā Kalašņikova automāts ... bet jautājums par bildi - nez ko model dara studijā ar lietussargu - būs slapjā sesija vai vienkārši studijas spēlītes ar aksesuāriem (lietussargiem un apkašveļu) ...
- citronsarcukuru - www.fotoblog.lv... - te par autoru nekādu šaubu nebija - cac ...
- ritikoff - www.fotoblog.lv... - nosaukums atbilstošs ...
- iiwijs - www.fotoblog.lv... - mhmm ... neparasts kadrējums - bet nosaukums? Arī, bet nepārliecinošs un nez vai atbilstošs ...
Publicēts: 06.02.10 12:51
 citēt
Vilberto Tavs tops ir neadekvāts jo šī bilde ir topa virsotnē :( www.fotoblog.lv...
Publicēts: 06.02.10 13:10 labots
 citēt
Haiduks: Vilberto, vai vari paskaidrot, ko nozīmē šis tavs teksts, vai tās ir, kuras jādžēš, tad kur palika, kāpēc, vai arī tās ir, kuraas jāatst'j, un arī trūkst kāpēc :)
Varu paskaidrot. Ienāku fotoblogā vienreiz dienā parasti pusdienlaikā (12-13), apskatu bildes un izvēlos tās, kuras tobrīdi piesaistīja uzmanību. Tēma izveidota komenatŗu sarakstē ar smartinu - apskatam dienas bildes, piedāvājam savus linkus un, ja ir laiks un vēlēšanās, savus komentārus par tām.
Haiduk - es te neesmu nekāds tiesnesis, lai teiktu - kurām jāpaliek vai kuras jādzēš. Tā kā 24h tops ir ļoti dinamisks, tad droši vien, apskatot un izvēlētos, Tev būs pavisam cita izlase.
Ja nu esi dzirdējis, ir tāds fotomobilizācijas pasākums, kurā satiekās fotogrāfētgribētāji. Katrs atnes savas bildes, izliek kopīgai apskatei un tad katrs izsaka savu viedokli par kādu daļu no tām vai vienkārši norāda uz tām, kuras izvēlētai tēmai šķita interesantas. Ir dažas reportāžas manā galerijā. Gluži līdzīgi notiek šāda mana izvēle par fotobloga bildēm.
Vai skaidrojums ir pieņemams? Vai vēlies vēl kaut ko uzzināt? ... :big_smile:

smartins:Vilberto, sen neesmu redzējis tavus balsojumus zem bildēm, nevar būt, ka tu savu vērtējumu izsaki tikai un vienīgi forumā ;)
Tā tiešām nevar būt. Pirms kādas nedēļas par kādu simtiņu nobalsoju - t[a kā nav tik traki, ka raksta Traktorz. Gandrīz neviens pirtsdraugs neatsaucās. SW labi strādā - ja novērtēju vairāk kā simts bildes, tad pie manām bildēm ir tikai kādas desmit balsis parādījušās. Attiecība 1:10 ...
Pats stulbākais pie SW ir tas, ka vienreiz novērtēju vienas dienas bildes pilnīgā bezjēgā un triecientempā t.i. 150 bildēm man vajadzēja aptuveni 35-40 minūtes. SW uzlēca virs 1.0. Pirms nedēļas es novērtēju bildes, izvēloties no dienas 24h topa, kuras škita piesaistošas - novērtēju tās bildes (lielākoties atbilst attiecīgas dienas linkiem), nevis lasot komentārus, vai skatot reitinga ciparus un neatkarīgi no tā (cik nu to iespējams ietekmēt) - pazīstu vai nepazīstu autoru (t.i. esmu bijis kopā pirtī vai nē). Rezultātā šis koeficients nokrita uz 0.79. Ja Eliks apgalvo, ka SW strādā, tad es man jāsaka pretējais - SW nestrādā. Bezjēgā balsojot SW koeficients iet augšu, bet tad, kad piedomā un centies izvēlēties dienas labākās bildes, tad koeficients iet uz leju ... :bad_smile: ... Katrā ziņā tas neveicina vērtēšanu un tas arī redzams reitingu ciparos - nedēļas labākā bilde ir tikai ar 6.05, bet mēneša topā nav iekļuvusi neviena bilde pēc Sw koefivienta ieviešanas. Kā labākais piemērs šim ir šī bilde, kā labas bildes neikļūst ne mēneša topā, nemaz nerunājot par visu laiu labāko topu ir šī bilde:
eos - www.fotoblog.lv... ...
Kaut kad skaitīju, cik izcili pie šī bildes pievienots, tad bija vairāk kā 60 izcili balsojumi, bet reitings bildei ir tikai 6.25.
Ja savukārt apskatam mēneša topu:
- Krusc - www.fotoblog.lv... ...
kur bildes koeficients ir 6.66, bet tikai ar 37-38 izcili balsojumi, tad nu pat mazam bērnam ir skaidrs, ka SW nestrādā ... :bad_smile: ... un kamēr SW koeficients ieskriesies - droši vien paies gads ... :bad_smile:
Publicēts: 06.02.10 13:15
 citēt
Lai nu tā būtu.
Kam interesē.
Publicēts: 06.02.10 13:15
 citēt
Dzeest: Vilberto Tavs tops ir neadekvāts jo šī bilde ir topa virsotnē ...
Mana izvēle nav nekāds tops. Tā ir vienkārši 24h topa atlase. Varbūt kādam tā bilde ir topā, bet ne man. Tāpēc šeit nevajag meklēt kaut kādu adekvāto atbilstību vai vēl nezin ko ... :big_smile:
Publicēts: 06.02.10 13:25
 citēt
Vilberto, tu veel fotografee ar?:face-wink:
Publicēts: 06.02.10 13:28
 citēt
Vavers:Vilberto, tu veel fotografee ar?:face-wink:
Jā, bet tagad es vairāk skicēju, zīmēju un gleznoju (pagaidam gan tikai ar akrilu) ... ;)
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. ...
  4. 9
  5. 10
  6. 11
  7. 12
  8. 13
  9. 14
  10. 15