forum.gif
24h topa apskate
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / 24h topa apskate
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. ...
  4. 10
  5. 11
  6. 12
  7. 13
  8. 14
  9. 15
  10. 16
  11. 17
  12. 18
  13. >
IerakstsAutors
Publicēts: 06.02.10 13:28
 citēt
Vilberto: Mana izvēle nav nekāds tops. Tā ir vienkārši 24h topa atlase. Varbūt kādam tā bilde ir topā, bet ne man. Tāpēc šeit nevajag meklēt kaut kādu adekvāto atbilstību vai vēl nezin ko ... :big_smile:

Tu esi Dievs. :money:
Publicēts: 06.02.10 13:29
 citēt
Eltons: Lai nu tā būtu. Kam interesē.
Droši vien, ka nevienam, bet vai tas kādu interesē, ka neinteresē ... :grimace:
Publicēts: 06.02.10 13:30
 citēt
Dzeest: Tu esi Dievs. :money:
Tu esi Ģēnijs ... :bad_smile:
Publicēts: 06.02.10 13:40
 citēt
Vilberto: Tu esi Ģēnijs ... :bad_smile:

ģēnijs bija Leonardo, arī pārējie pamuļķi, bet Tu esi Dievs.:face-grin:
Publicēts: 07.02.10 10:59
 citēt
24 st topa apskate, iespējams, ir noderīga lieta, ja ir pieprasījums[ komentāri ], ir piedāvājums. pārmaiņas pēc paskatīsimies nedēļas topu. bildes nav jāmeklē, tās jau ir "IZKRISTALIZĒJUŠĀS" :
1. vieta www.fotoblog.lv...
2. vieta www.fotoblog.lv...
3.vieta www.fotoblog.lv...
jā, nu beidzot ir patīkami paskatīties topu, ir gan daudzveidība, gan jaunas vēsmas, gan ko pamācīties no labāko bilžu autoriem. gandrīz vai jāatvainojās administrācijai, par manu neizpratni un kautrīgo iepukstēšanos, jaunās sistēmas sakarā, bet kurš gan nekļūdās :shame:
Publicēts: 07.02.10 11:06
 citēt
Vilberto:
Vavers:Vilberto, tu veel fotografee ar?:face-wink:
Jā, bet tagad es vairāk skicēju, zīmēju un gleznoju (pagaidam gan tikai ar akrilu) ... ;)

Vai tu vēl kaut kur publicē savas bildes? Gribas beidzot apskatīt arī kādu normālu bildi..
Publicēts: 07.02.10 11:22
 citēt
Vilberto:
Haiduks: Vilberto, vai vari paskaidrot, ko nozīmē šis tavs teksts, vai tās ir, kuras jādžēš, tad kur palika, kāpēc, vai arī tās ir, kuraas jāatst'j, un arī trūkst kāpēc :)
Varu paskaidrot. Ienāku fotoblogā vienreiz dienā parasti pusdienlaikā (12-13), apskatu bildes un izvēlos tās, kuras tobrīdi piesaistīja uzmanību. Tēma izveidota komenatŗu sarakstē ar smartinu - apskatam dienas bildes, piedāvājam savus linkus un, ja ir laiks un vēlēšanās, savus komentārus par tām.
Haiduk - es te neesmu nekāds tiesnesis, lai teiktu - kurām jāpaliek vai kuras jādzēš. Tā kā 24h tops ir ļoti dinamisks, tad droši vien, apskatot un izvēlētos, Tev būs pavisam cita izlase.
Ja nu esi dzirdējis, ir tāds fotomobilizācijas pasākums, kurā satiekās fotogrāfētgribētāji. Katrs atnes savas bildes, izliek kopīgai apskatei un tad katrs izsaka savu viedokli par kādu daļu no tām vai vienkārši norāda uz tām, kuras izvēlētai tēmai šķita interesantas. Ir dažas reportāžas manā galerijā. Gluži līdzīgi notiek šāda mana izvēle par fotobloga bildēm.
Vai skaidrojums ir pieņemams? Vai vēlies vēl kaut ko uzzināt? ... :big_smile:

smartins:Vilberto, sen neesmu redzējis tavus balsojumus zem bildēm, nevar būt, ka tu savu vērtējumu izsaki tikai un vienīgi forumā ;)
Tā tiešām nevar būt. Pirms kādas nedēļas par kādu simtiņu nobalsoju - t[a kā nav tik traki, ka raksta Traktorz. Gandrīz neviens pirtsdraugs neatsaucās. SW labi strādā - ja novērtēju vairāk kā simts bildes, tad pie manām bildēm ir tikai kādas desmit balsis parādījušās. Attiecība 1:10 ...
Pats stulbākais pie SW ir tas, ka vienreiz novērtēju vienas dienas bildes pilnīgā bezjēgā un triecientempā t.i. 150 bildēm man vajadzēja aptuveni 35-40 minūtes. SW uzlēca virs 1.0. Pirms nedēļas es novērtēju bildes, izvēloties no dienas 24h topa, kuras škita piesaistošas - novērtēju tās bildes (lielākoties atbilst attiecīgas dienas linkiem), nevis lasot komentārus, vai skatot reitinga ciparus un neatkarīgi no tā (cik nu to iespējams ietekmēt) - pazīstu vai nepazīstu autoru (t.i. esmu bijis kopā pirtī vai nē). Rezultātā šis koeficients nokrita uz 0.79. Ja Eliks apgalvo, ka SW strādā, tad es man jāsaka pretējais - SW nestrādā. Bezjēgā balsojot SW koeficients iet augšu, bet tad, kad piedomā un centies izvēlēties dienas labākās bildes, tad koeficients iet uz leju ... :bad_smile: ... Katrā ziņā tas neveicina vērtēšanu un tas arī redzams reitingu ciparos - nedēļas labākā bilde ir tikai ar 6.05, bet mēneša topā nav iekļuvusi neviena bilde pēc Sw koefivienta ieviešanas. Kā labākais piemērs šim ir šī bilde, kā labas bildes neikļūst ne mēneša topā, nemaz nerunājot par visu laiu labāko topu ir šī bilde:
eos - www.fotoblog.lv... ...
Kaut kad skaitīju, cik izcili pie šī bildes pievienots, tad bija vairāk kā 60 izcili balsojumi, bet reitings bildei ir tikai 6.25.
Ja savukārt apskatam mēneša topu:
- Krusc - www.fotoblog.lv... ...
kur bildes koeficients ir 6.66, bet tikai ar 37-38 izcili balsojumi, tad nu pat mazam bērnam ir skaidrs, ka SW nestrādā ... :bad_smile: ... un kamēr SW koeficients ieskriesies - droši vien paies gads ... :bad_smile:

Kā jau rakstīju iepriekš - SW strādātu, ja noklusējuma parametri būtu citi, piemēram, pēc noklusējuma ir nevis 0,85, bet 1,0. Ja tu balso par pirti, tad nokrītās līdz 0,85. Ja balso par visām bildēm pēc kārtas, neskatoties uz saturu, tad līdz 1,2. Nu kaut tā..
Publicēts: 07.02.10 12:34
 citēt
Atlase - 24h tops, 7. februāris, ap 12.30-12.50:
- zee - www.fotoblog.lv... - ...
- ziliboba007 - www.fotoblog.lv... - ...
- ilis - www.fotoblog.lv... - ...
- martins_goncars - www.fotoblog.lv... - ...
- gemini808 - www.fotoblog.lv... - ...
- pharaohoo - www.fotoblog.lv... - ...
- vintovka - www.fotoblog.lv... - ...
- lota - www.fotoblog.lv... - ...
- Burve7 - www.fotoblog.lv... - ...
- Bindris - www.fotoblog.lv... - ...
- Snupi-kb - www.fotoblog.lv... - ...
- ziliboba007 - www.fotoblog.lv... - ...
- selenia - www.fotoblog.lv... - ...
- BodyandSoul - www.fotoblog.lv... - ...
Publicēts: 07.02.10 12:44 labots
 citēt
negatIvs: pārmaiņas pēc paskatīsimies nedēļas topu. bildes nav jāmeklē, tās jau ir "IZKRISTALIZĒJUŠĀS" ...
Kādu gan Tu nedēļas topu skaties. Fotoblog nedēļas topā rādās kaut kas cits ...

SM: Vai tu vēl kaut kur publicē savas bildes? Gribas beidzot apskatīt arī kādu normālu bildi ...
Pagaidān neku citur nepublicēju. Iemesls vienkāršs - sasniegti griesti un kvalitātes ziņā neko jaunu apskatei nevaru piedāvāt. Kvantitātīvi močīt -mhmm - kaut kā vairs negribās ... Pārmaiņas pēc var jau iemest kādu kvadrātu. Bet zini - kā ar tiem putniem - kas par daudz tas par skādi. Ieraugu putnu - aš noskurinos, pilnīgi alerģija metās. Tāpat droši vien ir ari ar maniem kvadrātiem - kāds ierauga - noskurinās un skaļi bļauj - kvadrato zakaļebalo ... :bad_smile:

SM:... Ja tu balso par pirti, tad nokrītās ...
Nav jau precīza defīnicija, formulējums aprēķins - kas ir pirts un pirtsdraugs ... :big_smile: ... Rezultātā formula iemet pirtsdraugu statusā jebkuru domājošu vērtējumu. Pirtsdraugu statusā neieķļūst tie, kuri balso haotiski un bezjēgā. Jo SW norāda- ja tas iet uz leju, tātad balso par pirti, ja iet uz augšu - par jebko un jo vairāk, jo labāk ... :bad_smile:
Vai kāds spēj pierādīt pretējo? ... :bad_smile:
Publicēts: 07.02.10 12:45 labots
 citēt
Es arī reizi vairākās dienās piedāvāšu savu pēdējo 24 h atlasi :)
Janisz - www.fotoblog.lv...
BodyandSoul - www.fotoblog.lv...
vintovka - www.fotoblog.lv...
grmini808 - www.fotoblog.lv...
jch - www.fotoblog.lv...
lota - www.fotoblog.lv...
giskim - www.fotoblog.lv...
Publicēts: 07.02.10 12:47
 citēt
Nu ja, Vilberto, kas attiecas uz taviem kvadrātiem - cik garš, tik plats :)
Publicēts: 07.02.10 12:54 labots
 citēt
smartins: Es arī reizi vairākās dienās piedāvāšu savu pēdējo 24 h atlasi:
jch - www.fotoblog.lv...
Mhmm - kas gan Tevi šaja bildē piesaistīja? Grauds, baltais trijsūris kājstarpē, kontrgaisma? Tas tāds reportāžas stila kadrs no kāda koncerta vai deju pasākuma ... ;)
Publicēts: 07.02.10 12:57 labots
 citēt
Vilberto:
smartins: Es arī reizi vairākās dienās piedāvāšu savu pēdējo 24 h atlasi:
jch - www.fotoblog.lv...
Mhmm - kas gan Tevi šaja bildē piesaistīja? Grauds, baltais trijsūris kājstarpē, kontrgaisma? Tas tāds reportāžas stila kadrs no kāda koncerta vai deju pasākuma ... ;)

kur ir teikts, ka reportāžas stila kadrus te nevar linkot? :) Vienkārši patīk man tāda veida graudainas bildes, pat nevaru izskaidrot, kāpēc. :)
P.S. Izdomāju īsto vārdu - noskaņa
Publicēts: 07.02.10 12:59
 citēt
mans skatītais tops nav nejaušs, vai neziņas dēļ gadījies..... vienkārši atverot blogu, tās bildes iekrīt acīs, vēl konkursa uzvarētājas.... jēga no tāda konkursa.....??? ne visi ložņā pa topu sadaļu. vienkārši, kā jau esmu šur tur ieminējies, uz topu, līdz normālām bildēm, dažu nianšu dēļ, velkās apšaubāmas kvalitātes bildes.
Publicēts: 08.02.10 12:26 labots
 citēt
Atlase - 24h tops, 8. februāris, ap 12.20-12.40:
- Marix - www.fotoblog.lv... - it kā vienkārša ziemas bilde, bet svarīgu lomu šeit spēlē nosaukums - ar noliektajiem zariem var pilnīgi just šo nastu. Vertikālais kadrs (pēc maniem uzskatiem nestabils), taču kompozicionāli šeit labi iekadrēts
- Vikakiv - www.fotoblog.lv... - datorgrafika ...
- PakjeneKaa - www.fotoblog.lv... - ādas faktūra un pērlītes ...
- toto - www.fotoblog.lv... - ...
- ielādē, ielādē, ielādē, ielādē, ielādē, ielādē, ielādē, ielādē, ielādē, ielādē, ielādē, ielādē, ielādē, ielādē, ielādē, ...
bet uz priekšu netiek .. nu cik var ielādēt ...:big_smile: ... beidzot ielādējās ... :grimace:
- Portreti - www.fotoblog.lv... - ...
- dansiga - www.fotoblog.lv... - foršs kontrasts, bet ēnas uz vaiga - nu piedod - galīgi nepatīk, tik gara ēna velk arī degunu garumā ...
- Gemini808 - www.fotoblog.lv... - nosaukums - pārdomas? Ja mola pāļos varētu kādu krustu iezīmēt, bet priekšplāna dzletenajos ledos galavaskausam līdzīgu siluetu - tad varētu nosaukt - nāves ēnā ... Ak, jā - cilvēka siluets man prasās vairāk pa labi ...
- toto - www.fotoblog.lv... - reklāmfoto ...
- vintovka - www.fotoblog.lv... - krusteniskās ēnas ... mhmmm ... baltā spēlēs uz pelēka fona ... fona dalījums ar spīdošo virsmu ...
- Mortimers - www.fotoblog.lv... - vai filtru spēlītes ...
- citronsarcukuru - www.fotoblog.lv... - ...
- citronsarcukuru - www.fotoblog.lv... - ... citrons kļūs man ne tikai par tējas draugu, bet arī par pirtsdraugu ... ;)
- ImkaSm - www.fotoblog.lv... - ... Tu arī es kandidāts uz pirtsdraugu ...
- Traktorz - www.fotoblog.lv... -
Beidzot viss ir izlādēts ... :)
Publicēts: 08.02.10 12:30 labots
 citēt
smartins: kur ir teikts, ka reportāžas stila kadrus te nevar linkot? :) Vienkārši patīk man tāda veida graudainas bildes, pat nevaru izskaidrot, kāpēc. :)
Par reportāžās kadriem - var vai nevar vispār nebija jautājums ... ;) ... Jautājums bija - kas Tevi piesaistīja šajā bildē? Tava atbilde - vienkārši patīk man tāda veida graudainas bildes, pat nevaru izskaidrot, kāpēc. :) ... Tādu jautājumu taču es drīkstēju uzdot? ... ;)

negatIvs: ... jēga no tāda konkursa.....???
Kāds podiņš, tāds vāciņš vai citiem vārdiem runājot - kāds konkurss, tādas bildes ... ;)
Publicēts: 08.02.10 13:27
 citēt
Vilberto - un es neesmu tavu pirtsdraugu kandidātu sarakstā? :D
Publicēts: 08.02.10 13:33
 citēt
Traktorz:Vilberto - un es neesmu tavu pirtsdraugu kandidātu sarakstā? :D

Jūs esat bijuši reizē pirtī, bet neesat sadraudzējušies?!?!?!
Publicēts: 08.02.10 13:40
 citēt
smartins:
Traktorz:Vilberto - un es neesmu tavu pirtsdraugu kandidātu sarakstā? :D

nu pirtī ar Vilberto neesmu bijis :D - bet pāris fotopasākumos esam kopā piedalījušies un fotopokeri arī esam spēlējuši :) - un arī ar bildēm (drukātā veidā) esam taisījuši apmaiņu :)
Publicēts: 08.02.10 13:42
 citēt
Traktorz:
smartins:

nu pirtī ar Vilberto neesmu bijis :D - bet pāris fotopasākumos esam kopā piedalījušies un fotopokeri arī esam spēlējuši :) - un arī ar bildēm (drukātā veidā) esam taisījuši apmaiņu :)

Tādā gadījumā es arī uz viņu apvainošos, takš par jumta draugu bildēm arī vajadzētu balsot :D
Publicēts: 09.02.10 12:51 labots
 citēt
Atlase - 24h tops, 8. februāris, ap 12.30-12.50:
- Wave - www.fotoblog.lv... - ...
- Vits - www.fotoblog.lv... - ...
- spaiks - www.fotoblog.lv... - ...
- diikis - www.fotoblog.lv... - ...
- Piektais - www.fotoblog.lv... - ...
- Amber - www.fotoblog.lv... - ... šobrīd pirmās piecas bildes šajā topā - labi ... nu nez kas tālāk sekos ...
- Pentax - www.fotoblog.lv... - ...
- elings - www.fotoblog.lv... - ...
- E_E - www.fotoblog.lv... - ...
- DaimonN - www.fotoblog.lv... - ...
- Burve 7 - www.fotoblog.lv... - ...
- soms - www.fotoblog.lv... - ...
- Elis_pelis - www.fotoblog.lv... - ...
- citronsarcukuru - www.fotoblog.lv... - ... pirtnieks
- jch - www.fotoblog.lv... - ... :):):)
- piparmetra - www.fotoblog.lv... - ...
Nu re - sākums vismaz ir skatāms ... tas jau priecē ... un tas savukārt nozīmē, ka blogeri uz dullo nevērtē ... :)
Publicēts: 09.02.10 12:58
 citēt
smartins:
Traktorz: nu pirtī ar Vilberto neesmu bijis :D - bet pāris fotopasākumos esam kopā piedalījušies un fotopokeri arī esam spēlējuši :) - ...
Tādā gadījumā es arī uz viņu apvainošos, takš par jumta draugu bildēm arī vajadzētu balsot :D

Droši vien pirtsdraugu un pirtsdraudu kopai vajadzētu veidot apakšgrupas, piemēram, jumtnieki, fotopokeristi, fototusētāji (tipa - fotodraugi), ārpuspirtnieki, ... :bad_smile:
Lai vai kā - pirtsdraudi man nedraud ...ir panākts pretējais efekts - jo vairāk satiecies, jo mazāk savstarpēji vērtē ... :bad_smile:
Publicēts: 09.02.10 13:58
 citēt
Un kāpēc šeit netiek pieminētas manas bildes? Pārāk švakas? :)
Publicēts: 09.02.10 15:55
 citēt
alvils:Un kāpēc šeit netiek pieminētas manas bildes? Pārāk švakas? :)

Skatos Tavas bildes februārī - redzu tikai vienu pievienoto:
- www.fotoblog.lv... - ...
Paskatos uz 8. februāra dažām 24 topa bildēm un redzu šīs:
Salīdzinoši Tev tā bilde tāda pabāla, ne visai izteiksmīga. It sevišķi nosaukumā - fotogrāfu cīņa. Kur tad tur var redzēt kādu cīņu - vai tad tie fottogrāfi vārtās kaut kur pa sniegu, izmētājuši statīvus, softbokssus, kameras un somas, kamēr kaila modele turpat blakus stāv un vēro, kurās tad beidzt šo fočēs ... Nav nekā nekāda cīņas dramatisma Tavā bildē. Piedod, Alvil, ja tā varbūt tieši un skarbi, bet labāk es pasaki, kā ir, nekā Tev liekuļoju un kukuļoju ar vērtējumu kā fotopokerista frakcijai iederētos ... ;):D
Publicēts: 09.02.10 15:59
 citēt
Vilberto:Tev tā bilde tāda pabāla, ne visai izteiksmīga. It sevišķi nosaukumā - fotogrāfu cīņa. Kur tad tur var redzēt kādu cīņu - vai tad tie fottogrāfi vārtās kaut kur pa sniegu, izmētājuši statīvus, softbokssus, kameras un somas, kamēr kaila modele turpat blakus stāv un vēro, kurās tad beidzt šo fočēs ... Nav nekā nekāda cīņas dramatisma Tavā bildē. Piedod, Alvil, ja tā varbūt tieši un skarbi, bet labāk es pasaki, kā ir, nekā Tev liekuļoju un kukuļoju ar vērtējumu kā fotopokerista frakcijai iederētos ... ;):D

Kā ar sirpi pa pautiem! Bet pamatoti. Argumentēts katrs kritiskais izteikums. respect! un paldies!

Par to nosaukumu, ir gadījumi, kad nosaukums rodas pirms bildes uzņemšanas. Tad ir fundamentāli nepieciešams maksimāli izpausties tā izrādīšanai bildē. Bet gadās arī tā, ka nosaukumu kaut kādu jebkādu jāizgudro brīdī, kad bilde tiek piedāvāta apskatei... Tā arī bija šai gadījumā. Un tad tiek kaut kas ātrumā samuhļīts, citreiz veiksmīgāk, citreiz ne tik veiksmīgi, visneveiksmīgākais variants ir "***" vai tmldz. :)
Publicēts: 09.02.10 16:01
 citēt
Vilberto:
alvils:Un kāpēc šeit netiek pieminētas manas bildes? Pārāk švakas? :)

Skatos Tavas bildes februārī - redzu tikai vienu pievienoto:
Paskatos uz 8. februāra dažām 24 topa bildēm un redzu šīs:
Salīdzinoši Tev tā bilde tāda pabāla, ne visai izteiksmīga. It sevišķi nosaukumā - fotogrāfu cīņa. Kur tad tur var redzēt kādu cīņu - vai tad tie fottogrāfi vārtās kaut kur pa sniegu, izmētājuši statīvus, softbokssus, kameras un somas, kamēr kaila modele turpat blakus stāv un vēro, kurās tad beidzt šo fočēs ... Nav nekā nekāda cīņas dramatisma Tavā bildē. Piedod, Alvil, ja tā varbūt tieši un skarbi, bet labāk es pasaki, kā ir, nekā Tev liekuļoju un kukuļoju ar vērtējumu kā fotopokerista frakcijai iederētos ... ;):D

Un skaitās vēl jumta draugs :(
Publicēts: 09.02.10 16:04
 citēt
alvils:
Vilberto:Tev tā bilde tāda pabāla, ne visai izteiksmīga. It sevišķi nosaukumā - fotogrāfu cīņa. Kur tad tur var redzēt kādu cīņu - vai tad tie fottogrāfi vārtās kaut kur pa sniegu, izmētājuši statīvus, softbokssus, kameras un somas, kamēr kaila modele turpat blakus stāv un vēro, kurās tad beidzt šo fočēs ... Nav nekā nekāda cīņas dramatisma Tavā bildē. Piedod, Alvil, ja tā varbūt tieši un skarbi, bet labāk es pasaki, kā ir, nekā Tev liekuļoju un kukuļoju ar vērtējumu kā fotopokerista frakcijai iederētos ... ;):D

Bet gadās arī tā, ka nosaukumu kaut kādu jebkādu jāizgudro brīdī, kad bilde tiek piedāvāta apskatei... Tā arī bija šai gadījumā. Un tad tiek kaut kas ātrumā samuhļīts, citreiz veiksmīgāk, citreiz ne tik veiksmīgi, visneveiksmīgākais variants ir "***" vai tmldz. :)

Atstāt "nenosaukts" būtu labāk, kā *** ?
Publicēts: 09.02.10 16:05
 citēt
smartins:

identiski
Publicēts: 09.02.10 16:10
 citēt
alvils:
smartins:

identiski

Bet ko darīt, ja bilde ir bez nosaukuma? Neesmu nekad mēģinājis atstāt tukšu nosaukuma ailīti.
Publicēts: 10.02.10 12:54 labots
 citēt
Atlase - 24h tops, 9. februāris, ap 12.40-12.50:
- Schnircks - www.fotoblog.lv... - hehe ... kur tik Tu neesi uzrāpies ... tā jau ir, kas augstu kāpj, tas tālu fočē ...
- Vits - www.fotoblog.lv... - daudz fotostirnu redzēts, bet šis ir labs ...
- sisaks - www.fotoblog.lv... - ...
- Anri - www.fotoblog.lv... - ...
- spaiks - www.fotoblog.lv... - ...
- soms - www.fotoblog.lv... - ...
- edzis - www.fotoblog.lv... - kontrasts nav pietiekams, toņu amplitūda bet izteiktiem gaišiem toņiem ...
- zemene - www.fotoblog.lv... - šeit tas pats - lielākoties pelēkie toņi, nu kāpēc sašaurināt toņu gammu? Kāpēc nepievienot kā tumšo, tā arī gaišo, lai bilde kļūst bagātāka ... - ļoti uzmanīgi gaišināt acu ābolus, savukārt stūros var droši tumšināt, lai ir arī melno toņu klātbūtne ... pamēģini - bilde uzreiz atdzīvosies ...
- kasandra - www.fotoblog.lv... - reklāmiski ...
Mjā - tas arī viss - šodien tā pašvaki ... :big_smile:
Publicēts: 10.02.10 12:56
 citēt
smartins: Bet ko darīt, ja bilde ir bez nosaukuma? Neesmu nekad mēģinājis atstāt tukšu nosaukuma ailīti.
Neko īpašu nevar izdarīt. Pamēģini atstāt, varbūt par to man arī būs kas sakāms. Alvils augstāk vai arī zemāk sajuta sirpja komentāru ... :bad_smile:
Publicēts: 11.02.10 12:45
 citēt
Atlase - 24h tops,10. februāris, ap 12.30-12.50:
- PakjeneKaa - www.fotoblog.lv... - ...
- Gerda83 - www.fotoblog.lv... - ...
- Ojaars - www.fotoblog.lv... - ...
- Guntisd - www.fotoblog.lv... - ...
- Marix - www.fotoblog.lv... - ...
- jch - www.fotoblog.lv... - ...
- chess - www.fotoblog.lv... - ...
- giskim - www.fotoblog.lv... - ...
- Gerda83 - www.fotoblog.lv... - ...
- Mongoose - www.fotoblog.lv... - vai nu šis efekts vajadzīgs portretam? ...
... vēl jau var pāris darbiņus atlasīt, bet kopējais vidējais līmenis iet uz leju ... :what:
Publicēts: 11.02.10 12:47
 citēt
Vilberto:kopējais vidējais līmenis iet uz leju ... :what:

Tu saki? ;)
Publicēts: 11.02.10 12:49
 citēt
smartins:Tu saki? ;)
Un ko Tu saki? Kā Tev šķiet? ... ;)
Publicēts: 11.02.10 12:51
 citēt
Vilberto:
smartins:Tu saki? ;)
Un ko Tu saki? Kā Tev šķiet? ... ;)

Es saku, ka parādās te pa kādai labai bildei katru dienu :)
Publicēts: 12.02.10 13:47
 citēt
smartins: Es saku, ka parādās te pa kādai labai bildei katru dienu :)
Tā jau gan ir, bet kāda gan ir tā attiecība - laba bildes pret pārējām? Robeža nav tāda asa līnijas, bet gan tāda plūstoša josla, bet neatkarīgi no tā var varētu izteikt varbūtību 10% pret 90%? ... :big_smile:
Publicēts: 12.02.10 13:49
 citēt
Šodien ir pirmā diena, kad mēneša topā pilnīgi visas bildes ir no jaunās sistēmas :)
Publicēts: 12.02.10 13:58
 citēt
Hopsā, sniega dēļ atlase nobīdījās - 24h tops,10. februāris, ap 13.50-14.10:
- Nude - www.fotoblog.lv... - ...
- Lauren - www.fotoblog.lv... - ...
- Mongoose - www.fotoblog.lv... - ...
- Traktorz - www.fotoblog.lv... - ...
- janisme - www.fotoblog.lv... - ...
- jch - www.fotoblog.lv... - ...
- Nude - www.fotoblog.lv... - ...
Mjā, pat desmit bildes vairs nespēju izvēlēties ... :big_smile:
Publicēts: 12.02.10 14:02
 citēt
Vilberto:
Mjā, pat desmit bildes vairs nespēju izvēlēties ... :big_smile:

A ko man tagad darīt? Es 10 nevarēju atlasīt jau tad, kad tu vēl varēji 20 ;)
šinī bildē www.fotoblog.lv... viņai skatiens kaut kāds dīvains...
Publicēts: 13.02.10 11:44 labots
 citēt
Heisā, nesniega dēļ atlase atkal nobīdījās - 24h tops, 13. februāris, ap 11.30-12.00:
- Nude - www.fotoblog.lv... - ... skatiens tas pats, tikai cits formāts un apstrāde
- unsharp - www.fotoblog.lv... - ... vēl kāda ziemīga ainava ar spalvu mākoņiem
- daiga_a - www.fotoblog.lv... - daigas stilā ...
... šodien 13. februāra sestdienā kaut kā nekas nelasās kopā ...
Smartins - ja Tu nevarēji desmit atlasīt, tad cik Tu novērtēji? 50? Vai varbūt tikai pusi no desmit atlasītajām? ... :big_smile:
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. ...
  4. 10
  5. 11
  6. 12
  7. 13
  8. 14
  9. 15
  10. 16