forum.gif
24h topa apskate
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / 24h topa apskate
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. ...
  4. 10
  5. 11
  6. 12
  7. 13
  8. 14
  9. 15
  10. 16
  11. 17
  12. 18
  13. >
IerakstsAutors
Publicēts: 20.02.10 12:44
 citēt
varbūt varējāt topa sliktākās bildes apspriest? domāju tas būtu vērtīgāk
Publicēts: 20.02.10 12:52
 citēt
arī šajā versijā nav tālu no tā, ar nelieliem izņēmumiem...........glāstošais topa apskates stils, liek aizdomāties, par elektorāta saglabāšanas jautājumiem :bad_smile:
Publicēts: 20.02.10 13:04
 citēt
es labpraat apspriestu sho - nospiedu dzeest un sanjeemu niknus uzbraucienus www.fotoblog.lv...
Publicēts: 20.02.10 13:10
 citēt
:face-grin: vismaz nepaliek garlaicīgi
Publicēts: 20.02.10 13:29 labots
 citēt
_Afonja_:varbūt varējāt topa sliktākās bildes apspriest? domāju tas būtu vērtīgāk
Apspriest var jebko. Nav precīzi definējama robeža - kas ir labs un kas ir slikts t.i. robeža ir plūstoša. Bet ja mēģinātu sadalīt - cik ir labs un kas atbilstu kategorijai nevis slikts, bet gan vājš, bezsaturīgs, primitīvs, utml. tad tā attiecība varētu būt 10-20% pret 80-90%. Un kuram ir gan laiks apsriest 80%, ja es ar dažiem komentāriem minimāli izsakos pie tiem, kurus pievienotu pie dienas 20%. Ja kādam ir vērtīgāk apsriest 80% - lūdzu - darbojieties, komentējiet, apspriediet ... ;) ... Ja blogs man maksātu par bildes analīzi, man nekas nav pretī - stundas likme, piemēram, 3 Ls stundā (pēc nodokļiem), tad varētu kādu laiku pamēģināt analizēt ... :grimace:

negatIvs: ... glāstošais topa apskates stils, liek aizdomāties, par elektorāta saglabāšanas jautājumiem :bad_smile:
Elektorāta jautājumiem? Man to pašu jāsaka ... :bad_smile: ... Nevakjag vienkāršas lietas sarezģīt. bet ja Tu to vēlies - vari izdomāt intrigai vēl kaut ko ... :big_smile: ... Bet vēlreiz atgādinot šos atlases ideju - vienreiz dienā ienākt fotoblogā, apskatīt dienas 24h topu un no tā izvēlēties tās bildes, kuras sķita interesantas. Subjektīvi man bez nekādām ambīcijām unz nez kādu unikālu bides analīzi. Tāda versija Tev šķiet pārāk vienkārša un neticama? ... :big_smile:

Laciz:es labpraat apspriestu sho - nospiedu dzeest un sanjeemu niknus uzbraucienus
Kā gan izpaudās šie uzbraucieni? Trīs Tavas bildes tika novērtētas ar dzēst vai kā savādāk? ... :grimace:
Publicēts: 20.02.10 13:31
 citēt
lasiit maaki?
Publicēts: 20.02.10 13:33
 citēt
Laciz:lasiit maaki?
Vai Tev ir šaubas, ka nemāku lasīt? Māku, bet kas jālasa? ... :big_smile:
Publicēts: 20.02.10 13:55
 citēt
Laciz:es labpraat apspriestu sho - nospiedu dzeest un sanjeemu niknus uzbraucienus [url=http://www.fotoblog.lv/img/211165/?cid=26265
]http://www.fotoblog.lv/img/211165/?cid=26265[/url] bet tā jau arī vairumā gadījumu notiek.... dzēst neizmantoju, labāk uzrakstu,domāju, vai ignorēju.....
Publicēts: 20.02.10 14:01
 citēt
Linkmans : "Elektorāta jautājumiem? Man to pašu jāsaka ... ... Nevakjag vienkāršas lietas sarezģīt. bet ja Tu to vēlies - vari izdomāt intrigai vēl kaut ko ... ... Bet vēlreiz atgādinot šos atlases ideju - vienreiz dienā ienākt fotoblogā, apskatīt dienas 24h topu un no tā izvēlēties tās bildes, kuras sķita interesantas. Subjektīvi man bez nekādām ambīcijām unz nez kādu unikālu bides analīzi. Tāda versija Tev šķiet pārāk vienkārša un neticama? "
Tev visas tiesības rīkoties kā vēlies. man no malas raugoties dažas lietas liekās dīvainas, to arī uzrakstīju. lielāka jēga uzrakstīt komentāru zem bildes, nekā atsevišķā topikā, kurā iespējams, bildes autors neienāk.....:amazing:
Publicēts: 20.02.10 16:30
 citēt
negatIvs:lielāka jēga uzrakstīt komentāru zem bildes, nekā atsevišķā topikā

Man ir aizdomas, ka Vilberto manipulē ar saviem cipariem. Ja komentēs zem bildes, tad tiks uzskaitīts komentāru skaits. Savukārt, rakstot forumā, komentāru skaita statistika stāv uz vietas ;)
Nekā personīga, tikai pārdomas. :)
Publicēts: 21.02.10 12:33
 citēt
Sniegs norimies, bet tops turpinās - 24h, 21. februāris, 12.20-12.40:
- Krusc - www.fotoblog.lv... - ...
- Ojaars - www.fotoblog.lv... - ...
- Rutaamamam - www.fotoblog.lv... - ...
- Uga - www.fotoblog.lv... - ...
- artphoto - www.fotoblog.lv... - ...
- ...
Bildes arī aprimušās ...
Publicēts: 21.02.10 12:44
 citēt
negatIvs: Tev visas tiesības rīkoties kā vēlies. man no malas raugoties dažas lietas liekās dīvainas, to arī uzrakstīju. lielāka jēga uzrakstīt komentāru zem bildes, nekā atsevišķā topikā, kurā iespējams, bildes autors neienāk.....:amazing:
Negatīvs - savu komentāru vari droši izteikt pie autora bildes, bet es taču vēl varētu izvēlēties, ko un kā darīt ... Bet lai cik tas dīvaini arī nebūtu, bet daži autori ienāk un izlasa ... :big_smile: ... Bet kā jau iepriekš minēju - nesarežgī vienkāršas lietas ... :big_smile: ... Bet vari droši turpināt meklēt iemeslus, tas man ļaus kārtējo reizi pasmīkņāt par to, ko tik neizdomā un neatrod ... :grimace:

smartins: Man ir aizdomas, ka Vilberto manipulē ar saviem cipariem. Ja komentēs zem bildes, tad tiks uzskaitīts komentāru skaits. Savukārt, rakstot forumā, komentāru skaita statistika stāv uz vietas ;)
Nekā personīga, tikai pārdomas. :)
Smartins - manipulēt ar cipariem? ... :big_smile: ... Tas gan tiesa - pavērot skaitļu attīstības tendences - tur Tev taisnība. Bet par komentāru cipariem neesmu domājis ... :big_smile: ... Vēl ir kāda versija par elektoratociparomanipulatoro? ... :grimace:
Publicēts: 21.02.10 13:27
 citēt
neko īpaši nemeklēju, ieslīdu dažādos foruma topikos, kaut kur, kaut ko ierakstu, kaut kur pasmīkņāju. es jau vienkāršs lauku cilvēks, ja kaut ko rakstu, tad par vienkāršām, acīmredzamām lietām :bad_smile:
Publicēts: 21.02.10 13:27
 citēt
Vilberto, shis ir kaut kaads iznjeemumtopiks kuraa neviens nedriikst izteikt savu viedokli?
Publicēts: 21.02.10 18:05
 citēt
Laciz:Vilberto, shis ir kaut kaads iznjeemumtopiks kuraa neviens nedriikst izteikt savu viedokli?

Izsaki viedokli. Par 24h topu, nevis Vilberto un vinja aktivitātēm šajā sakarā.
Publicēts: 21.02.10 21:35
 citēt
Vilberto:elektoratociparomanipulatoro

elektro kas?

Anekdote:
Tētis vakarā liek gulēt savu dēlēnu, sikais prasa:
- papa, što eto na sķeņe vesit?
- sabļa.
- što bļa?
- spi bļa!
Publicēts: 21.02.10 22:15
 citēt
Vilberto:Sniegs norimies, bet tops turpinās - 24h, 21. februāris, 12.20-12.40:
- Krusc - www.fotoblog.lv... - ...
- Rutaamamam - www.fotoblog.lv... - ...
- Uga - www.fotoblog.lv... - ...
- ...
Bildes arī aprimušās ...

??? :(:(:( un ko ar šito gribēji pateikt ???
kaut kāds murgs te sācies
Publicēts: 22.02.10 10:47
 citēt
Haiduks: ... un ko ar šito gribēji pateikt ??? ... kaut kāds murgs te sācies ...
Un ko Tu gribēji ar šo pateikt? Ja šeit nenāksi, tad Tavs murgs beigsies - pavisam vienkārši ... :big_smile: ...

negatIvs: ... es jau vienkāršs lauku cilvēks, ja kaut ko rakstu, tad par vienkāršām, acīmredzamām lietām :bad_smile:
Un tās acīmredzamās lietas būtu? Ja vienkāršs lauku cilvēks sāk runāt par elektorāta saglabāšanas jautājumiem, tas ir pavisam nopietni ... :bad_smile: ... Kaut kā no laukiem vairs nav ne smakas ... :big_smile:

Bzh:
Laciz:Vilberto, shis ir kaut kaads iznjeemumtopiks kuraa neviens nedriikst izteikt savu viedokli?
Izsaki viedokli. Par 24h topu, nevis Vilberto un vinja aktivitātēm šajā sakarā.
Laciz - kāds ir Tavs viedokis par 24h topa bildēm? ... Droši vien Schnirckam būs taisnība - nerunāt par lietu ... :big_smile:
Publicēts: 22.02.10 11:13
 citēt
nu ja Tev liekas ka shnirkam taisniiba - pachato ar vinju. pie vecteeviem viegli "ierakstiities"

peedeejais topiks - izskataas ka pasham nav viedoklja - tikai links, bez jebkaada komentaara... kur ir taa "apskate" ? Pasaki - ko sagaidi - Tevis doto linku bilzhu komentaarus? manus linkus? savas [paardomas, manas paardomas?
Publicēts: 22.02.10 11:54 labots
 citēt
Laciz - jau kuro reizi, bet vēlreiz par to pašu: šeit pievienoju linkus uz tām bildēm, kuras no 24h topā man šķita interesantas un uz vispārējā fona manā subjektīvā skatījumā ir piesaistījušas uzmanību. Kā jau to minēju pašā pirmajā topikā - ja būs laiks, tad varam par kādu no tām vairāk parunāt. Dienā praktiski pietiek ar 20-30 minūtēm, lai apskatītu pēdējās 100 bildes. Ko es sagaidu? Es neko īpašu nesagaidu. Ja vēlies - pievieno savu atlasi. Pievieno savu komentāru par izvēlēto bildi. Vai Tu domā, ka es tagad speciāli meklēšu pēdējās simts bildēs Tavu komentāru? Nav jau tā, ka to nevar izdarīt, bet cik laika tas prasīs un kāpēc. Šeit Tu uzreiz vari ieraudzīt manu atlasi no 24ht ... :grimace:
Vai Tu man vari pateikt, kādas bildes Tev patika no š.g 3., 17. un 28. janvāra un cik no tām esi novērtējis? ... ;)
Publicēts: 22.02.10 12:01
 citēt
Vilberto:Vai Tu man vari pateikt, kādas bildes Tev patika no š.g 3., 17. un 28. janvāra un cik no tām esi novērtējis? ... ;)

- Ko Jūs darījāt 1994. gada 17. augustā 8:15 no rīta?
- Sēdēju krēslā ar kalendāru rokās un skatījos pulkstenī.
Publicēts: 22.02.10 12:16
 citēt
smartins:- Ko Jūs darījāt 1994. gada 17. augustā 8:15 no rīta? - Sēdēju krēslā ar kalendāru rokās un skatījos pulkstenī.
Vai tas kādu interesē? Ja nu vienīgi Tevi pašu, bet varbūt vēl kādu ... :grimace:
Publicēts: 22.02.10 12:30
 citēt
24h tops, 22. februāris, 12.20-12.40:
- Confina - www.fotoblog.lv... - ...
- AldisK - www.fotoblog.lv... - ...
- deinitio - www.fotoblog.lv... - ...
- asfoto - www.fotoblog.lv... - ...
- sonta - www.fotoblog.lv... - ...
- alora - www.fotoblog.lv... - ...
- Romis - www.fotoblog.lv... - ...
- robertssvede - www.fotoblog.lv... - ...
- Uggga - www.fotoblog.lv... - hehe - aloras versija gluži līdzīga ...
- elings - www.fotoblog.lv... - ...
Publicēts: 23.02.10 12:22
 citēt
24h tops, 23. februāris, 12.00-12.20:
- ImkaSm - www.fotoblog.lv... - kāpēc fonā joslas izvēlējies?
- diikis- www.fotoblog.lv... - ... sejas kreisa (gaišā) puse attiecībā pret fonu ne visai patīk. Labā puse pa ķermeņa līniju uz fona - ok ...
- flyer - www.fotoblog.lv... - man šķiet par daudz brīvas telpas ap modeli un samērā asā gaisma uz rokām un vidukli - nepārliecina ...
- Vil - www.fotoblog.lv... - ...
- asfoto - www.fotoblog.lv... - mhmmm - viena roka ārpus kadra - kāda doma šādam kadrējumam ...
- viecha - www.fotoblog.lv... - ...
- ANE - www.fotoblog.lv... - ...
- jch - www.fotoblog.lv... - ...
- robertssvede - www.fotoblog.lv... - hdr iepaticies ...
- dansiga - www.fotoblog.lv... - ...
Publicēts: 24.02.10 12:32
 citēt
24h tops, 24. februāris, 12.20-12.30:
- juulis - www.fotoblog.lv... - ...
- kasparsgarda - www.fotoblog.lv... - ...
- acolade - www.fotoblog.lv... - ...
- rabarberts - www.fotoblog.lv... - ...
- catch - www.fotoblog.lv... - ...
- daiga_a - www.fotoblog.lv... - ...
- jamaica - www.fotoblog.lv... - ...
- kasparsgarda - www.fotoblog.lv... - ...
- guntisp - www.fotoblog.lv... - ...
- hawkcore - www.fotoblog.lv... - ...
- zigmunds - www.fotoblog.lv... - ...
Publicēts: 24.02.10 14:39
 citēt
Veeljoprojaam peraties, apspriezhat, analizeejat? :face-kiss:
Publicēts: 24.02.10 16:39
 citēt
Tur jau tā lieta, ka neko neanalizē - tik kaut kādus linkus uz bilžukiem rāda... :(
Publicēts: 24.02.10 16:44
 citēt
analīze var atstāt negatīvu ietekmi uz jūsu bilžu reitingu, atkalpublicēšanās gadījumā....... atliek glāstošā analīze, vai neanalīze ....:bad_smile:
Publicēts: 24.02.10 17:58
 citēt
skumiigs topiks palicis. bet taa jau ir - solistiem patiik dziedaat vienatnee... :(
Publicēts: 25.02.10 09:07
 citēt
Nu re, paskat! Laciz arī topā ticis šodien :)
Publicēts: 25.02.10 11:52
 citēt
Schnircks:fenomenāli!
vnk fenomenāli!
Topā ir bilde: www.fotoblog.lv...
To ka bilde neveiksmīga- maigi izsakoties- var redzēt pēc vērtējumiem. Tomēr vai nebūtu jāizdomājas kā bilde ar šādām atzīmēm spēj savākt šādu kopējo atzīmi plus vēl topā nonākt. Uzskatu, ka šis ir klajš piemērs, ka reitingu sistēma nestrādā.

Katrā topā (arī 24 h) ir 100 bilžu vietas. Tātad, ja pēdējo 24 stundu laikā FB ir ievietotas mazāk, kā 100 bildes, tad arī pilnīgi visas parādās 24 h topā. Tas nav nekas briesmīgs. Briesmīgi būs, ja konkrētā bilde iekļūs nedēļas topā.
Publicēts: 25.02.10 11:57
 citēt
Schnircks:Smartins:..briesmīgi ir, ka bilde ar vērtējumiem 222 vispār ir topā tuvumā.

Kā to ņem. Konkrētā bilde ir atrodama tikai 24 h topā, paies 24 stundas no bildes ievietošanas brīža un viss, pazudīs.
Ja 24 h topā ceturtajā vai piektajā [kura šobrīd ir tikai pusīte] lapā parādās kāda ne tāda bilde, par to galīgi nav jāsatraucas, jo vērā ņemama ir tikai pirmā lapa.
Publicēts: 25.02.10 12:26
 citēt
Schnircks:Smartins: Un vēl. kā šitā bilde var savākt gandrīz 5 punktus?

4,62 punkti takš nav nekas. Paskaties kaut nedēļas topa piekto lapu, tur sliktākie rezultāti šobrīd sākas no 5,68, vairāk kā par punktu apsteidz.
Vispār, bildi par pilnīgu mēslu var uzskatīt tikai tad, ja par to vispār neviens nebalso. Ja atrodas vesela strīpa balsotāju, kas saliek pat tos 222, tas nozīmē, ka bilde tautu ir paķērusi. :)
Publicēts: 25.02.10 12:37
 citēt
24h tops, 25. februāris, 12.20-12.40:
- stings - www.fotoblog.lv... - ...
- Vavers - www.fotoblog.lv... - ...
- Laciz - www.fotoblog.lv... - ...
- Nebeta - www.fotoblog.lv... - ...
- watcher - www.fotoblog.lv... - ...
- Traktirz - www.fotoblog.lv... - ...
- Oskarz - www.fotoblog.lv... - ...
- zigmunds - www.fotoblog.lv... - ...
- TimursO - www.fotoblog.lv... - ...
- sniegparslina - www.fotoblog.lv... - ...
- elings - www.fotoblog.lv... - ...
- greenstudio - www.fotoblog.lv... - ...
Publicēts: 25.02.10 12:48 labots
 citēt
Par 24h topu smartinam taisnība - tas ir pēdējo pievienoto bilžu vērtējumu dinamiskais stāvoklis. Ja dienā pievieno mazāk par 100 bildēm - tad protams visas ir 24 topā. Lielāka atsijāšana notiek nedēļas topā. Paskatot statistiku - februāra vidējais pievienoto bilžu skaits dienā ir 96 bildes pirmajās 23 februāra dienās (2010). Pieņemot, ka dienā būtu apaļs cipars (100 bildes), tad nedēļā kopā sanāk ap 700. Ja no tām nedēļas topā paliek 100 - tas nu katram ir saprotams, ka 600 atkrīt. Cits jautājums par vērtēšanu. Un par to ir tik daudz runāts, ka pat nav vērts neko iesākt, jo nekas īpaši jauns un oriģināls netiks atklāts šadās diskusijās.
Ja kādreiz dienā tika pievienotas 150 un vairāk bildes, tad šobrīd dienas vidējais ir nokritis zem 100. Ir kritums ne tikai kvantitāte, bet arī kvalitātē. Nez kuram par to vajadzētu satraukties? ... :bad_smile: ... Droši vien, ka nevienam ... :big_smile:
Publicēts: 25.02.10 12:51
 citēt
Agrāk pat ļoti bieži vakara pusē manīju, ka jau pāri 200 bildēm gāja.
Publicēts: 25.02.10 13:04 labots
 citēt
Vavers:Veeljoprojaam peraties, apspriezhat, analizeejat? :face-kiss:
Protams - katru nedēļu peramies. Kaut ko jau arī pārspriežam. Par analīzi neviens nemaksā - kam tad tā ir vajadzīga? ... :big_smile:

CerambyX: Tur jau tā lieta, ka neko neanalizē - tik kaut kādus linkus uz bilžukiem rāda... :(
Kurš tad teica, ka analizēs? Vēlreiz atgādinot pirmā postā minēto - kādā citā tēmā iesākām ar smartinu runāt par foto. Tā radās ideja izveidot tēmu par 24h topa bildēm ... Ja nu būs laiks, tad varam par kādu no tām (no 24h topa atlasītajām) vairāk parunāt ... ;) ...
Ja gribi kautko analizēt - lūdzu - izvēlies dažas bildes no 24h topa, iemet šeit linkus un pieraksti - kas Tev patīk, kas nē, kā būt kadrējis vai apstrādājis savādāk ... Vai Tev kāds to liedz darīt? Vai varbūt Tu gaidi no manis nez ka'dus komentārus par linku bildēm?

Laciz:skumiigs topiks palicis. bet taa jau ir - solistiem patiik dziedaat vienatnee... :(
Kā gribu, tā atpūšos. Citreiz vienatnē, citreiz kopā ar smartinu ... :big_smile:

Eliks:Nu re, paskat! Laciz arī topā ticis šodien :)
Ja vidējais pievienoto bilžu skaits dienā ir ap 96 (februāris, 2010), tad jebkurš savu pievienoto bildi redzēs 24h topā. Bet vai nav lieliski? Man pilnīgi sagribējās pievienot kādu bildi ... :bad_smile:
Publicēts: 25.02.10 13:07 labots
 citēt
Vilberto:Man pilnīgi sagribējās pievienot kādu bildi ... :bad_smile:

Starp citu, sen nevienu neesi licis ;)
Reizi trijos mēnešos pa kādai bildītei jau nu vajadzētu ielikt.
Publicēts: 25.02.10 13:12
 citēt
smartins:Starp citu, sen nevienu neesi licis ;)
Ja? Un šī Tava bilde: www.fotoblog.lv... - ... : 13. februāris ir tik sen? Divas nedēļas pat nav pagājušas ... jokdaris.
Man pēdējā bilde pievienota 22. novembrī un tas ir vairāk kā pirms trim mēnešiem ... :big_smile:
Publicēts: 25.02.10 13:14 labots
 citēt
Vilberto:
smartins:Starp citu, sen nevienu neesi licis ;)
Ja? Un šī Tava bilde: www.fotoblog.lv... - ... : 13. februāris ir tik sen? Divas nedēļas pat nav pagājušas ... jokdaris.
Man pēdējā bilde pievienota 22. novembrī un tas ir vairāk kā pirms trim mēnešiem ... :big_smile:

Par to jau arī runa, man pēdējā bilde 13. februārī, Tev - 22. novembrī. :)
Ja skatās decembri, janvāri un februāri, tad Tev neredz nevienu bildi.
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. ...
  4. 10
  5. 11
  6. 12
  7. 13
  8. 14
  9. 15
  10. 16