Smartins - Tu nezini, kur palikusi nenopietnā tēma par vārda brīvību blogā. Domāju palasīt, uzzināt ko jaunu un varbūt kaut ko arī pierakstīt, bet neatrodu ...
Vilberto:Smartins - Tu nezini, kur palikusi nenopietnā tēma par vārda brīvību blogā. Domāju palasīt, uzzināt ko jaunu un varbūt kaut ko arī pierakstīt, bet neatrodu ...
Tikai nesaki, ka gribi lamāties uz mani. Toč nav bija tak burziņa sadaļā...
Šī bilde nepiesaista. Kādreiz bija runa, ka varētu tādu kā drop-top izveidot, bet tad tur katru trešo bildi ar aizvērtām acīm varētu iemest. Augstāk pieminetā atlase ir tā, kas man vairāk vai mazāk patika un piesaistīja uzmanību no pēdējām pievienotajām bildēm. Kādam patiks pavisam citas bildes. Un ja atrodās kāda bilde, kas vairākiem patīk, tad par to arī šeit var padiskutēt. Ja ir laiks un vēlēšanās ... Bet kā jau mēs redzam - tad pieminēto nav un diskusija izpaliek ... Pavisam vienkārši ...
smartins: Tikai nesaki, ka gribi lamāties uz mani. Toč nav bija tak burziņa sadaļā...
Lamāties ar Tevi? Kāpēc? Nav ne mazākās vēlēšanās - mēs tak superīgi saprotamies. Es gribēju vēl kādu Printscreen uztaisīt gluži kā vakar, kad Eliks pasūtīja Petersonu ar pnh ...
Bija tak kāds uztaisījis kaut ko līdzīgu drop-top, pirms kāda laika vēl sekoju līdzi, a tagad nevaru atrast. Vai nu diskusija izdzēsta, vai jau aizgājusi tālākās lapās aizmirstībai.
Vilberto:Par 24h topu smartinam taisnība - tas ir pēdējo pievienoto bilžu vērtējumu dinamiskais stāvoklis. Ja dienā pievieno mazāk par 100 bildēm - tad protams visas ir 24 topā. Lielāka atsijāšana notiek nedēļas topā. Paskatot statistiku - februāra vidējais pievienoto bilžu skaits dienā ir 96 bildes pirmajās 23 februāra dienās (2010). Pieņemot, ka dienā būtu apaļs cipars (100 bildes), tad nedēļā kopā sanāk ap 700. Ja no tām nedēļas topā paliek 100 - tas nu katram ir saprotams, ka 600 atkrīt. Cits jautājums par vērtēšanu. Un par to ir tik daudz runāts, ka pat nav vērts neko iesākt, jo nekas īpaši jauns un oriģināls netiks atklāts šadās diskusijās. Ja kādreiz dienā tika pievienotas 150 un vairāk bildes, tad šobrīd dienas vidējais ir nokritis zem 100. Ir kritums ne tikai kvantitāte, bet arī kvalitātē. Nez kuram par to vajadzētu satraukties? ... ... Droši vien, ka nevienam ...
'Man nav problēmas saprast, kāds ir mehānisms bilžu nonākšanai TOPā. Vnk rodas jautājums no loģikas viedokļa- vai tomēr nevajadzētu būt kāda slieksnim lai kvalificētos uz TOPu, citādi tā sanāk dienas galerija savirknēta pēc vērtējuma... nekāds tops.
Un ja ir kādu dienu tikai pāris bildes TOPā- kas gan tur slikts?
Droši var skatīties tikai pirmo lapu 24 h topā, vai pat tikai pirmo rindu pirmajā lapā. Nezinu, kā citiem, bet man ir interesanti paskatīties dienas bildes savirknētas pēc reitinga .
smartins: ... Vai nu diskusija izdzēsta, vai jau aizgājusi tālākās lapās aizmirstībai.
Vai tik ne Droperidol to izveidoja? Tā redz ir - cik ilgi skatīsies un kādam mēģināsi izklāstīt, ko un kā būtu iespējams veidot un apstrādāt t.i. cik ilgi būs tas entuziasms? ...
Schnircks: ... Vnk rodas jautājums no loģikas viedokļa - vai tomēr nevajadzētu būt kāda slieksnim lai kvalificētos uz TOPu, citādi tā sanāk dienas galerija savirknēta pēc vērtējuma... nekāds tops ...
Par slieksni piekrītu - vajadzētu, bet šobrīd nav nekāds. Ja dienā ienāk 100 bildes, tad uz 24h topu kvalificētos pieņemsim tikai 20-30% no dienas bildēm. Bet pašreizējā situācijā visas bildes ir 24h topā. Bet Schnirks - ieteikt jau var, bet tas ir tāpat kā sist galvu pret sienu ... siena nemainīsies ...
smartins: Droši var skatīties tikai pirmo lapu 24 h topā, vai pat tikai pirmo rindu pirmajā lapā. Nezinu, kā citiem, bet man ir interesanti paskatīties dienas bildes savirknētas pēc reitinga .
Katram savas intereses. Bez pirmās lapas var skatīties arī tālāk. Ja viena bilde ievietota vakar 13.00 un otra šodien 11.00 - un aba pietiekoši labas, un topu skaties šodien 12.00, tad otrā (šodienas bilde) - nu nezvai līdz pirmai lapai tiks, tā vēl atradīsies tikai 3 lapā ... Bet savukārt rīt ap 10.00 tā gan varētu būt pirmaja lapā. Tā kā tas ir ļoti dinamiski, bet vismaz ir tendence, ka blogeri galīgi bezjēgā nevērtē ...
Protams. Es katru dienu atlasu bildes un tādejādi gatavoju dienas bilžu un vērtējumu, kā arī SW attiecības - stāsts būs arī par pirtniekiem ... .. Droši vien varētu palaist gaisā 1. martā, lai vēl var pielikt ciparus no 28. februāra ... ... Iespējams, ka 1. marts man būs pēdējā diena blogā ...
Vilberto:Iespējams, ka 1. marts man būs pēdējā diena blogā ...
Ko, ko?!?!?!
Nu tak - es šajā valstī brīvi izteikšos un pateikšu visu, ko es domāju. Un Satversmes 100. pants nosaka: Ikvienam ir tiesības uz vārda brīvību, kas ietver tiesības brīvi iegūt, paturēt un izplatīt informāciju, paust savus uzskatus. Cenzūra ir aizliegta. un tas ir pieņemts 7. novembrī 1922. gadā. Un kā mēs zinām, tad ir dažas republikas, kur tas netiek ievērots ... un tad var sēdēt un ēst banānus ...
Kāda vaina banāniem? Beidzot būs vairāk laika un varēšu nodoties fotogrāfijai. Tikai neaizmirstiet pēc monitora publicēšanas to fiksi printscreenēt ...
smartins:Ja Vilberto izbanos, būs vāks. Iepriekšējā izsūtīšanas vilnī es pa dažām vitām tabulā pacēlos, kas galīgi neietilpa manos plānos
Vismaz kāds labums - ja kāds grimst, tad kāds ceļās ...
Traktorz: - lai viņu var arī paspēt izlasīt un nevis viņš tiktu uzreiz dzēsts un aizietu nebūtībā
Haker-mackeriem ir visas iespējas mēģināt piekļūt maniem diskiem, lai monitors aizietu nebūtītbā. Tāpēc es tagad eju offā un atslēdzu ārējos diskus ...
Šo altruismu var saprast, bet jēgu tam neredzu. Viens lietotājs citiem lietotājiem iesaka kaut ko. Vai tad jau tāpat nepietiek līdzīgās vai vienādās gaumes? Te teju labā viedokļa fabrika (LVF) atvērta.
OK, par Drop-topu Tajā biju sācis ievietot dažādu autoru reakcijas piemērus uz kritiskām piezīmēm, ar domu - grūti jau mēģināt palīdzēt tiem jaunajiem censoņiem, ja viņi atbild ar rupjībām. Tad izvērtās diskusija par to, ka arī vērtētāji bieži viern aizskar jauno autoru dziļākās jūtas ar neadekvāti striktiem, rupjiem, un, galvenais - neko nepamācošiem vērtējumiem. Man jau šķita, ka mērķis tam visam bija mēģināt abas puses būt iecietīgiem, pacietīgiem, tolerantiem... Taču daži jaunieši vispār nespēja saprast diskusijas jēgu. bet ar "gudrinieku" Janbo vispār sākās asa vārda apmaiņa viņa absolūta stulbuma dēļ. Tā nu topiks tika nevis slēgts, bet izdzēsts. Žēl, ja daudzi tur bija prātīgas domas sarakstījuši Nu ko, ja Janbo adminiem šķiet sakarīgāks - es vairs ar topikiem neiespringšu. Tāpat kā ar komentāriem un vērtējumiem. Dzīvē ir tik daudz labu lietu darāmu Labāk turpināšu mācīties - medicīnu, ekonomiku, arī fotogrāfiju (to gan tikai un vienīgi sava prieka pēc)
Agrāk par bilžu reitingiem ņēmās, tagad par topu. Kāda no tā jēga... tad jaf labāk no nedēļas topa izlasi 5 bildes, kuras ir ĪSTS TAVS TOPS Vilberto, nevaru iebraukt tavējos tekstos, tas ir copy no topa, vai tās stundas un minūtes tavs personīgais tops.
nu es taadu info nekrajau - man nav tik daudz pacietiibas kaa Vilberto , bet man biezhi vien patiik bildes, kas liidz topa pirmajai lapai nenonaak ;-( Toties taas, kas ir topaa, man shkjiet absoluuti topa necineiigas ....
dansiga:nu es taadu info nekrajau - man nav tik daudz pacietiibas kaa Vilberto , bet man biezhi vien patiik bildes, kas liidz topa pirmajai lapai nenonaak ;-( Toties taas, kas ir topaa, man shkjiet absoluuti topa necineiigas ....
kāpēc tad Tu pati balso par šīm bildēm, ja Tev viņas šķiet topa necienīgas?
es par taadaam nebalsoju!!!!!! johaidii ar aaraaa!!! un pa draugam arii neliek 555!!! (jaa - varbuut nepreciizi uzrakstiiju peedeejo teikumu - taas, aks biezhi vien ir topaa ..... )
dansiga:es par taadaam nebalsoju!!!!!! johaidii ar aaraaa!!! un pa draugam arii neliek 555!!! (jaa - varbuut nepreciizi uzrakstiiju peedeejo teikumu - taas, aks biezhi vien ir topaa ..... )
aaa... nu es jau domāju, kā tas nākas, ka pilnīgi visas topa bildes ir mēsls, bet nedēļas topa pirmajā lapā dansiga vien nobalsojusi par kādām 5 bildēm