forum.gif
24h topa apskate
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / 24h topa apskate
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. ...
  4. 10
  5. 11
  6. 12
  7. 13
  8. 14
  9. 15
  10. 16
  11. 17
  12. 18
  13. >
IerakstsAutors
Publicēts: 28.02.10 12:30
 citēt
Kāpēc priekšpēdējā? Uz banānu republiku gatavojies? :)
Publicēts: 28.02.10 12:42 labots
 citēt
smartins:Shodien tak 27... :what:
Un šodien jau ir 28 - pēdējā februāra diena. Un laukā paliek siltāks un ilgāk gaišāks. Copy paste correction ... ty ... :)

smartins:Atkal jauns rekords, 24 h tops nokrities jau līdz 3 lapām :)
Sestdienas tas ir raksturīgi, ka bildes tiek mazāk pievienotes. Normāla tendence ... :)

Haiduks: Kāda no tā jēga...
Haiduks - nomierinies - rīt Tavi murgi būs beigušies, jo rīt pēdējo reizi pievienošu savu atlasi ... Vai Tev kļūst vieglāk un saprotamāk? ... :big_smile:

dansiga:a ja TOPs nepatiik, bet patiik bildes, kas nav TOPaa, ko nu?;-pppp
Dansiga - mana mīļā pirtniece - tad dari kā vēlies un skaties (un arī vērtē), ko izvēlējies ... :big_smile:

CerambyX: aaa... nu es jau domāju, kā tas nākas, ka pilnīgi visas topa bildes ir mēsls, bet nedēļas topa pirmajā lapā dansiga vien nobalsojusi par kādām 5 bildēm :D
Mjā - tas gan ir dīvaini. Varbūt tāpēc arī bildes ir nedēļas topa pirmajā lapā, ka dansiga nobalsojusi ... :big_smile: .. Izklausās pretrunīgi dansigas un Cerambyx apgalvojumi? Nez kādas atrunas dansiga tagad izdomās? ... :bad_smile:
Publicēts: 28.02.10 12:44
 citēt
smartins:Kāpēc priekšpēdējā? Uz banānu republiku gatavojies? :)
Obanano vai kas cits - bet cil ilgi var ņemties pa šo 24 topu? Labāk vienreiz nedēļā apskatīt nedēļas topu i miers ... :big_smile:
Publicēts: 28.02.10 12:48
 citēt
Vilberto:
smartins:Kāpēc priekšpēdējā? Uz banānu republiku gatavojies? :)
Obanano vai kas cits - bet cil ilgi var ņemties pa šo 24 topu? Labāk vienreiz nedēļā apskatīt nedēļas topu i miers ... :big_smile:

Tad jau, moš, šis topiks jāturpina, kā nedēļas apskats...
Publicēts: 28.02.10 13:14 labots
 citēt
smartins:Tad jau, moš, šis topiks jāturpina, kā nedēļas apskats...
Piekrītu ... :) ... Nez kā to tēmas nosaukumu varēja nomainīt? Esmu tik maz tēmu pievienojis un nekad neesmu mainījis, ka tagad pat nezinu, kā tas darāms ... :amazing:
Tad vēl jautājums par apskati. Pieņemsim, svētdienas vakaros skatam nedēļas topu. Bet kāda forša bilde ir pievienota sestdien. Pirmā svētdienā skatot nedēļas topu, pieminētā sestdienas bilde vēl nemaz nebūs paspējusi iekļūt nedēļas topā. Savukārt skatot nākošās svētdienā nedēļas topu, sestdienas bilde (kura varbūt ir nokļuvusi nedēļas topā ceturtdien vai piektdien) tajā vairs nebūs redzama. Mhmmm - skatīt nedēļas topu divreiz - teiksim piektdien un svētdien? Kādas Tavas domas? Tad varētu vairāk laika veltīt komentāriem (protams, jabananos nenostrādās)... :big_smile:
Publicēts: 28.02.10 13:50
 citēt
Vilberto:
smartins:Tad jau, moš, šis topiks jāturpina, kā nedēļas apskats...
Piekrītu ... :) ... Nez kā to tēmas nosaukumu varēja nomainīt? Esmu tik maz tēmu pievienojis un nekad neesmu mainījis, ka tagad pat nezinu, kā tas darāms ... :amazing:
Tad vēl jautājums par apskati. Pieņemsim, svētdienas vakaros skatam nedēļas topu. Bet kāda forša bilde ir pievienota sestdien. Pirmā svētdienā skatot nedēļas topu, pieminētā sestdienas bilde vēl nemaz nebūs paspējusi iekļūt nedēļas topā. Savukārt skatot nākošās svētdienā nedēļas topu, sestdienas bilde (kura varbūt ir nokļuvusi nedēļas topā ceturtdien vai piektdien) tajā vairs nebūs redzama. Mhmmm - skatīt nedēļas topu divreiz - teiksim piektdien un svētdien? Kādas Tavas domas? Tad varētu vairāk laika veltīt komentāriem (protams, jabananos nenostrādās)... :big_smile:

Fig viņ zin, kā tēmas nosaukumu mainīt.
Principā, var arī divreiz nedēļā skatīt, ja ļoti gribas :)
Publicēts: 28.02.10 14:02
 citēt
Uztaisi jaunu tēmu, nevis šo maini, kaut gan labāk Tev kungs iet un fočēt ;)
Publicēts: 01.03.10 11:09
 citēt
Pēdējais ieskats un šoreiz agrāk nekā parasti - 24h tops, 1. marts, 11.00-11.10:
- al52 - www.fotoblog.lv... - ...
- metra - www.fotoblog.lv... - ...
- rabarberts - www.fotoblog.lv... - ...
- zigmunds - www.fotoblog.lv... - ...
- ildze - www.fotoblog.lv... - ...
- izja - www.fotoblog.lv... - ...
- Mandalay - www.fotoblog.lv... - ...
- klown - www.fotoblog.lv... - ...
- Vits - www.fotoblog.lv... - ...
- vintovka - www.fotoblog.lv... - ...
- aivislisovskis - www.fotoblog.lv... - ...
- ekoists - www.fotoblog.lv... - ...
Publicēts: 01.03.10 11:13
 citēt
paldies! ļoti interesants ieskats!
Publicēts: 01.03.10 11:44
 citēt
Nu tad šo tēmu var slēgt un iet fočēt ... :)
Publicēts: 01.03.10 11:57 labots
 citēt
Nedēļas apskats ir ok... :)

Lai gan, manuprāt, visideālāk būtu, ja paņemtu pēdējo nedēļas topa bildi (resp., to, kas atrodas 100. vietā) un izanalizētu, kāpēc tā ir tik zemu un vai ir kādas iespējas to dabūt augstāk - (protams, neieviešot 100 555-draugus) :)

P.S. Es no bildes saprotu tikai patīk/nepatīk.. Kompozīciju nezinu un krāsu harmoniju neredzu.
Publicēts: 01.03.10 12:15
 citēt
Bzh:Nedēļas apskats ir ok... :)

Lai gan, manuprāt, visideālāk būtu, ja paņemtu pēdējo nedēļas topa bildi (resp., to, kas atrodas 100. vietā) un izanalizētu, kāpēc tā ir tik zemu un vai ir kādas iespējas to dabūt augstāk - (protams, neieviešot 100 555-draugus) :)

P.S. Es no bildes saprotu tikai patīk/nepatīk.. Kompozīciju nezinu un krāsu harmoniju neredzu.

super ideja! es par!
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. ...
  4. 10
  5. 11
  6. 12
  7. 13
  8. 14
  9. 15