da nuu - ja aadiminji grib uztureet blogu pokemoniem ... tas vinjiem ir perfekti izdevies ..... ari ipokemoniem girbas tuseet u paraadiit savus shedverus ;-))))) un buut topaa ;-))))
dansiga:vo vellos .. nadozheee ..... es raii taa gribu, ka tikai manis deelj TAADAS lietas dariitu ;-ppp;-)))))
vai man Tevi jāmāca, izdzēsies, piereģistrējies par jaunu, ieliec neatpazīstamu nikbildi, maini fotografēšanas profilu - pieliec pie loga putnu barotavu un bliez. klusi smīkņādama vēro notikumu attīstību, ak jā vēl ko aizmirsu - balsošanai būs jāpatērē vairāk laika ~0,5-1h.... tas apmēram viss
tu saki? .. buus jaapadomaa ....... bet nu nez nez - es esmu paraak slinka ;-))))) kaut gan shii doma man ir par shutteri ... man pat tur jau ir pieregjistreets niks - tik bildes neesmu likusi ...... o - buus jaapadauzaas, kad buus skumiigs garastaavoklis ;-)))
Nē nu kāds atsit??? Kas tad tas ir kā Tu domā?;D Bukiem krāniņš ir pavēderē(zinu daudzus esmu dīrājis)...nu mazuļus arī nenēsā dzemdē...nav jau ķengurs.....
Jāsper nevis pa "hmm", bet pa lāsteku, lai neuzsalst pārāk lieka un smaga, tad krītot var kādu savainot. Takš, ja pie māju jumtiem lāstekas sāk augt, arī ir jāatsit.
Paldies smartins, ka Tu vismaz foruma tēmu uzturi iecerētajā virzienā ... Šodien vēl neesmu skatījies, kādas bildes ir ielidojušas. Varbut jāsavelk kopā sestdienas. svētdienas bildes, jo brīvdienās parasti mazāk pievieno. Ja nu vienīgi sāk birt svētdienas vakaros. bet totad varēs apskatīt pirmdien ... Jā, starp citu - man kalendārā atzīmēts, ka šodien 23.55 LNT bus raidījums par Kondrašina kalendāru tapšanu ...
No Tevis es labprāt sagaidītu, piemēram, rīt vakarā Tavu nedēļas izlasi. Septiņas dienas - septiņas bildes. Pieņemu, ka atradīsi kādu nopietnu iemeslu ...