forum.gif
24h topa apskate
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / 24h topa apskate
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. 7
  9. 8
  10. ...
  11. 18
  12. >
IerakstsAutors
Publicēts: 23.01.10 22:27
 citēt
Vilberto:
Laciz:visam piekrītu
No Tevis es labprāt sagaidītu, piemēram, rīt vakarā Tavu nedēļas izlasi. Septiņas dienas - septiņas bildes. Pieņemu, ka atradīsi kādu nopietnu iemeslu ... :grimace:
varu tuuliit:
www.fotoblog.lv...
www.fotoblog.lv...
www.fotoblog.lv...
www.fotoblog.lv...
www.fotoblog.lv...
www.fotoblog.lv...
ceru ka nebuusi viilies. no visa pa druskai
Publicēts: 23.01.10 22:27
 citēt
Ja nu kāds nesaprata, tad vēlreiz atkārtošu un palūgšu ... :cry: ... spamot jēgā pēc savas atlases pievienošanas ... :big_smile: ... It sevišķi tādu ieraudzītu no lielajiem runātājiem ... :big_smile: ... Tas taču būtu iespējams? ...:big_smile:
Publicēts: 23.01.10 22:29 labots
 citēt
Laciz: Ceru, ka nebuusi viilies. no visa pa druskai
Paldies. Vīles par Tavu izlasi? Nesaprotu, kāpēc man vajadzētu vilties? Vēl gan jāapskata Tavu piedāvātos linkus ... :big_smile: ... Apskatījos. Esmu gan vīlies. Nenopietna Tev attieksme. Bet tas man neliedza par Tavu izlasi pasmaidīt ... :) ... Tāda atlase man atgādina kritušos ābolus - viens tikko nokritis, bet tik un tā sasities pret zariem. Cits kritis ieriekšējā dienā un mazliet iepuvis, vēl kāds jau sapuvis ābeles zaros un beidzot iekritis zālē. Un tagad ir desmit āboli ir tavā priekšā un no tiem jāizvēlas 1-2 labākie. Ko darīsi? Gaidīsi nākošos? Vai varbūt arī no kritušajiem un apdauzītajiem āboliem var nošņāpt ar nazi bojāto vietu un iekosties tajā ... Varbūt ābelei būs prieks un metīs vēl kādu ābolu lejā ... :big_smile:
Publicēts: 23.01.10 22:31
 citēt
viilies taadaa noziimee, ka domaaji, ka es neielikshu bet mekleeshu kaadu nopietnu attaisnojumu
Publicēts: 23.01.10 22:38
 citēt
Vilberto:
Paldies. Vīles par Tavu izlasi? Nesaprotu, kāpēc man vajadzētu vilties? Vēl gan jāapskata Tavu piedāvātos linkus ... :big_smile:
Tu tagad skaties, analizee un konspektee???:amazing:
Publicēts: 23.01.10 22:41
 citēt
Laciz:
Vilberto:Paldies. Vīles par Tavu izlasi? Nesaprotu, kāpēc man vajadzētu vilties? Vēl gan jāapskata Tavu piedāvātos linkus ... :big_smile:
Tu tagad skaties, analizee un konspektee???:amazing:

Tūliņās izteiks savu kritisko vērtējumu :)
Publicēts: 23.01.10 22:43
 citēt
Vilberto:
Paldies. Vīles par Tavu izlasi? Nesaprotu, kāpēc man vajadzētu vilties? Vēl gan jāapskata Tavu piedāvātos linkus ... :big_smile: ... Apskatījos. Esmu gan vīlies. Nenopietna Tev attieksme. Bet tas man neliedza par Tavu izlasi pasmaidīt ... :) ... Tāda atlase man atgādina kritušos ābolus - viens tikko nokritis, bet tik un tā sasities pret zariem. Cits kritis ieriekšējā dienā un mazliet iepuvis, vēl kāds jau sapuvis ābeles zaros un beidzot iekritis zālē. Un tagad ir desmit āboli ir tavā priekšā un no tiem jāizvēlas 1-2 labākie. Ko darīsi? Gaidīsi nākošos? Vai varbūt arī no kritušajiem un apdauzītajiem āboliem var nošņāpt ar nazi bojāto vietu un iekosties tajā ... Varbūt ābelei būs prieks un metīs vēl kādu ābolu lejā ... :big_smile:
Tu esi diivains.
Pa nedeelju shiis bildes man patikushas vislabaak. punkts. taatad - vislabaakaas.
Publicēts: 23.01.10 22:43
 citēt
smartins:
Laciz:u tagad skaties, analizee un konspektee???:amazing:

Tūliņās izteiks savu kritisko vērtējumu :)
to jau pielaboja pie ieprieksheejaa posta
Publicēts: 23.01.10 22:45
 citēt
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Vilmaar - es tikai tagad beidzot sapratu. Tev ir pragmatiska domaashana. Maakslu gribi pakljaut formulai. Sorii.
Publicēts: 23.01.10 22:46
 citēt
Laciz:Tu tagad skaties, analizee un konspektee???:amazing:
Es neskatos - vismaz Tavus linkus vairs nē ... Un arī neanalizēju un kur nu vēl konspektēju ... :bad_smile: ... Katrs atpūšas kā vēlas. Un klausīties ieteikumus kā atpūsties - var jau paklausīties un pasmīkņāt par tiem, vai ne ... :big_smile:
Publicēts: 23.01.10 22:47
 citēt
Vilberto:

Tas tak nebija uzbrauciens?
No tām sešām bildēm divas pēdējās es arī biju linkojis, patikās jau ļoti.
Publicēts: 23.01.10 22:48
 citēt
smartins:
Vilberto:Paldies. Vīles par Tavu izlasi? Nesaprotu, kāpēc man vajadzētu vilties? Vēl gan jāapskata Tavu piedāvātos linkus ... :big_smile: ... Apskatījos. Esmu gan vīlies. Nenopietna Tev attieksme. Bet tas man neliedza par Tavu izlasi pasmaidīt ... :) ... Tāda atlase man atgādina kritušos ābolus - viens tikko nokritis, bet tik un tā sasities pret zariem. Cits kritis ieriekšējā dienā un mazliet iepuvis, vēl kāds jau sapuvis ābeles zaros un beidzot iekritis zālē. Un tagad ir desmit āboli ir tavā priekšā un no tiem jāizvēlas 1-2 labākie. Ko darīsi? Gaidīsi nākošos? Vai varbūt arī no kritušajiem un apdauzītajiem āboliem var nošņāpt ar nazi bojāto vietu un iekosties tajā ... Varbūt ābelei būs prieks un metīs vēl kādu ābolu lejā ... :big_smile:

Tas tak nebija uzbrauciens?
No tām sešām bildēm divas pēdējās es arī biju linkojis, patikās jau ļoti.
bija bija, nepaarprotami :D

ok - es to topu neskatos - atveru savu sekojamo bilzhu linku. izraadaas pilns ar sapuvushiem aaboljiem....
Publicēts: 23.01.10 22:53
 citēt
Laciz: Tu esi diivains ...
Vai tas kādu interesē? ... :bad_smile:

Laciz: Tev ir pragmatiska domaashana. Maakslu gribi pakljaut formulai. Sorii.
Mākslu pakļaut formulai? Nesaprotu - kur Tev 24h topa atlasē ir māksla? Ne tur formula, ne māksla. Apskaties ābolus un dažus izvēlies ... hehe - visa māksla ... :bad_smile:
Publicēts: 23.01.10 22:53
 citēt
Vilberto:
Laciz: Tu esi diivains ...
Vai tas kādu interesē? ... :bad_smile:

Laciz: Tev ir pragmatiska domaashana. Maakslu gribi pakljaut formulai. Sorii.
Mākslu pakļaut formulai? Nesaprotu - kur Tev 24h topa atlasē ir māksla? Ne tur formula, ne māksla. Apskaties ābolus un dažus izvēlies ... hehe - visa māksla ... :bad_smile:
atkaartoshu veelreiz - ok - es to topu neskatos - atveru savu sekojamo bilzhu linku. izraadaas pilns ar sapuvushiem aaboljiem....
Publicēts: 23.01.10 22:57
 citēt
Es, laikam, kaut ko būšu palaidis garām. Kāpēc bildes būtu jāsalīdzina ar dažādās puvuma pakāpēs esošiem āboliem? :)
Publicēts: 23.01.10 22:58
 citēt
Laciz: ok - es to topu neskatos - atveru savu sekojamo bilzhu linku. izraadaas pilns ar sapuvushiem aaboljiem....
Dīvains gan Tu esi - pilns ar sapuvušiem āboliem ... :bad_smile: ... Bet ja nu pie ābeles nekā cita nav - nu ko lai dara? Iet uz citu ābeļdārzu un meklēt tos dimanta gabaliņus, saliktus uz zelta šķīvīša ... :bad_smile:
Publicēts: 23.01.10 22:59
 citēt
nu taapeec ka Tavu draugu Vecteevu nobanoja... jau uzreiz nenoziimee ka te vairs nevar atrast maakslu... var gan
Publicēts: 23.01.10 23:02
 citēt
smartins:Es, laikam, kaut ko būšu palaidis garām. Kāpēc bildes būtu jāsalīdzina ar dažādās puvuma pakāpēs esošiem āboliem? :)
Nu tas tā - tēlaini mākslinieciski par bildēm, lai labāks priekštats rodas par ābeļdārzu ar nosaukumu- fotoblogs. Vari salīdzināt ar kaut ko citu - ar bumbieriem, plūmēm, kartupeļiem, kāpostiem, burkāniem, zemenēm, utt. utml. var jau arī salīdzināt ar smilšu kastīti - katrs spēlējas ar savu lāpstiņu un ceļ savas smilšu pilis ... :bad_smile:
Publicēts: 23.01.10 23:03
 citēt
cinisma laba lieta augstpraatiiba ne paaraak komatus saliec pats
Publicēts: 23.01.10 23:05
 citēt
Vilberto:
smartins:Es, laikam, kaut ko būšu palaidis garām. Kāpēc bildes būtu jāsalīdzina ar dažādās puvuma pakāpēs esošiem āboliem? :)
Nu tas tā - tēlaini mākslinieciski par bildēm, lai labāks priekštats rodas par ābeļdārzu ar nosaukumu- fotoblogs. Vari salīdzināt ar kaut ko citu - ar bumbieriem, plūmēm, kartupeļiem, kāpostiem, burkāniem, zemenēm, utt. utml. var jau arī salīdzināt ar smilšu kastīti - katrs spēlējas ar savu lāpstiņu un ceļ savas smilšu pilis ... :bad_smile:

Vēl jau var atrast arī pa kādam veselam ābolam, ir dažas tīri skatāmas bildes arī.

Vispār, ja jūs abi tagad skaidrojat attiecības, tad man te nav interesanti.
Publicēts: 23.01.10 23:07
 citēt
Laciz:Nu taapeec ka Tavu draugu Vecteevu nobanoja... jau uzreiz nenoziimee ka te vairs nevar atrast maakslu... var gan
Māksla nav uz displeja - tā ir tikai kopija no iespējamā šedevra ... Ja nu mēs par mākslu runājam ... :big_smile: ... Varam parunāt par mākslas šedevru kopijām ... :big_smile:
Publicēts: 23.01.10 23:08 labots
 citēt
smartins: Vispār, ja jūs abi tagad skaidrojat attiecības, tad man te nav interesanti.
Es neko neskaidroju. Laciz brauc man augumā un domā, ka es sākšu cepties ... :bad_smile:

smartins: Vēl jau var atrast arī pa kādam veselam ābolam, ir dažas tīri skatāmas bildes arī.
Var jau skatīties uz to, kas ir, nevis vaimanāt par to, kā nav ... :) ... Ja ir laiks, var parunāt ar par dažiem ābolīšiem ... :big_smile:
Publicēts: 23.01.10 23:09 labots
 citēt
Vilberto:
Laciz:Nu taapeec ka Tavu draugu Vecteevu nobanoja... jau uzreiz nenoziimee ka te vairs nevar atrast maakslu... var gan
Māksla nav uz displeja - tā ir tikai kopija no iespējamā šedevra ... Ja nu mēs par mākslu runājam ... :big_smile: ... Varam parunāt par mākslas šedevru kopijām ... :big_smile:
shaadaa kontekstaa man Tevi jaapbeedina - maaksla un origjinaals paliek aarpus filmas/matricas.
un taa kaa es meedzu pats drukaat bildes uz papiira, tad man piemiit zinaamas empaatiskas speejas taas ieraudziit arii aarpus displeja.
Publicēts: 23.01.10 23:10
 citēt
Vilberto:[/cite ... Tāda atlase man atgādina kritušos ābolus - viens tikko nokritis, bet tik un tā sasities pret zariem. Cits kritis ieriekšējā dienā un mazliet iepuvis, vēl kāds jau sapuvis ābeles zaros un beidzot iekritis zālē. Un tagad ir desmit āboli ir tavā priekšā un no tiem jāizvēlas 1-2 labākie. Ko darīsi? Gaidīsi nākošos? Vai varbūt arī no kritušajiem un apdauzītajiem āboliem var nošņāpt ar nazi bojāto vietu un iekosties tajā ... Varbūt ābelei būs prieks un metīs vēl kādu ābolu lejā ... :big_smile:

...
vēl jau ir varianti - gaidīt nākošo ražu.., varbut stādīt savu ābeļdārzu?...:face-smile:
Publicēts: 23.01.10 23:12
 citēt
Tagad bez personīgiem apvainojumiem visi klātesošie varētu izteikt savu viedokli par šīm bildēm:
1. www.fotoblog.lv...
2. www.fotoblog.lv...
3. www.fotoblog.lv...
4. www.fotoblog.lv...
5. www.fotoblog.lv...
Publicēts: 23.01.10 23:12
 citēt
Laciz: un taa kaa es meedzu pats drukaat bildes uz papiira, tad man piemiit zinaamas empaatiskas speejas taas ieraudziit arii aarpus displeja.
Vai tad kāds noliedz vai apšauba Tavas spējas? ... :big_smile:
Publicēts: 23.01.10 23:13
 citēt
labi, es off discusione... kameer dazhi nevar izshkjirties vai vinjiem brauc vai nebrauc augumaa un vai tik nevajag saakt cepties. visam piekriitu.
Publicēts: 23.01.10 23:14
 citēt
etwas: ... vēl jau ir varianti - gaidīt nākošo ražu.., varbut stādīt savu ābeļdārzu?...:face-smile:
Piekrītu - iespēju un variantu daudz. Katrs drīkst izvēlēties savējo ... :)
Publicēts: 23.01.10 23:15
 citēt
Laciz: visam piekriitu ...
Beidzot Tu sāc pragmātiski domāt - tas mani priecē ... :big_smile:
Publicēts: 23.01.10 23:15 labots
 citēt
smartins:Tagad bez personīgiem apvainojumiem visi klātesošie varētu izteikt savu viedokli par šīm bildēm:
1. www.fotoblog.lv...
2. www.fotoblog.lv...
3. www.fotoblog.lv...
4. www.fotoblog.lv...
5. [url=http://www.fotoblog.lv/img/203813/?cid=24955

tie]http://www.fotoblog.lv/img/203813/?cid=24955
tie[/url] pashi puvushie aaboli + slavenais portretu jurkas vorseliins...
Publicēts: 23.01.10 23:16
 citēt
Vilberto:
Laciz: un taa kaa es meedzu pats drukaat bildes uz papiira, tad man piemiit zinaamas empaatiskas speejas taas ieraudziit arii aarpus displeja.
Vai tad kāds noliedz vai apšauba Tavas spējas? ... :big_smile:
nee, bet TU par bildeem kas man patii pasaki ka taa ir huinja.
Publicēts: 23.01.10 23:23
 citēt
Topā vēl nav, bet kā jums šitais www.fotoblog.lv... patīk?
Publicēts: 23.01.10 23:25
 citēt
smartins:Topā vēl nav, bet kā jums šitais www.fotoblog.lv... patīk?
smuks renderis, bet kas ar labo malu sadariits - taa iisti nesaprotu
Publicēts: 23.01.10 23:25
 citēt
... klātesošie varētu izteikt savu viedokli par šīm bildēm:
1. www.fotoblog.lv... - pusseja sadegusi.., bet vienalga no šīm 5 vislabākā!
2. www.fotoblog.lv... - vēlētos redzēt seju
3. www.fotoblog.lv... - nesaprotu
4. www.fotoblog.lv... - mani neuzrunā
5. www.fotoblog.lv... - nav viedokļa
...
Piedodiet, atvainojiet.:face-smile::face-smile:
Publicēts: 23.01.10 23:28 labots
 citēt
smartins:Tagad bez personīgiem apvainojumiem visi klātesošie varētu izteikt savu viedokli par šīm bildēm: ...

1. Lamacis. Kategorija pašportrets. Šai kategorijai - labs darbs ... :)
2. Saistoši ar matu griezumu, apģērbu, bet tāda sajūta, ka meitene nolikta pie sienas un vienkārši noknipsēts, tāds kā eksperiments no kādas fotosesijas. Kā laukumu un līniju spēle, profils - ok. Apstrādē man pietrūkst baltie, gaišie toņi.
3. Faktūras, līnijas, ritms, bet šāds stils mani nesaista.
4. Nu re - salīdzinot ar Auroras bildi, uzreiz var just toņu gammas attiecības. Ir tumšais un gaišais ar nedaudz vidēji pelēko fonā, savukārt Auroras varianta ir pārāk daudz pelēkā, pārāk maz tumšā un pietrūkst gaišā toņa.
5. Fotosesijas eksperiments, man nepatīk poza, rokas, skatiens un vēl jo vairāk grīdes segums.
Nu tā īsumā ... :)
Publicēts: 23.01.10 23:32
 citēt
Laciz: nee, bet TU par bildeem, kas man patii pasaki ka taa ir huinja.
Tagad skatam burtiski - kurā vietā un pie kuras bildes tas ir pateikts? ... Je neatradīsi, tad no Tevis viens mazais melnais balzāms ... ok? ... :bad_smile:
Publicēts: 23.01.10 23:32
 citēt
Vilberto:
smartins:Tagad bez personīgiem apvainojumiem visi klātesošie varētu izteikt savu viedokli par šīm bildēm: ...

1. Lamacis. Kategorija pašportrets. Šai kategorijai - labs darbs ... :)
2. Saistoši ar matu griezumu, apģērbu, bet tāda sajūta, ka meitene nolikta pie sienas un vienkārši noknipsēts, tāds kā eksperiments no kādas fotosesijas. Kā laukumu un līniju spēle, profils - ok. Apstrādē man pietrūkst baltie, gaišie toņi.
4. Nu re - salīdzinot ar Auroras bildi, uzreiz var just toņu gammas attiecības. Ir tumšais un gaišais ar nedaudz vidēji pelēko fonā, savukārt Auroras varianta ir pārāk daudz pelēkā, pārāk maz tumšā un pietŗukst gaišā toņa.
5. Fotosesijas eksperiments, man nepatīk poza, rokas, skatiens un vēl jo vairāk grīdes segums.
aha, a par manaam bija slinkums rakstiit
tik puvushi aaboli
Publicēts: 23.01.10 23:33
 citēt
Vilberto:
Laciz: nee, bet TU par bildeem, kas man patii pasaki ka taa ir huinja.
Tagad skatam burtiski - kurā vietā un pie kuras bildes tas ir pateikts? ... Je neatradīsi, tad no Tevis viens mazais melnais balzāms ... ok? ... :bad_smile:
manaa uztveree puvushi aaboli ir huinja. atshkjir lielo krievu leksikas ozhegova vaardniicu un apskaties. balzaamu sakaarojaas :D
Publicēts: 23.01.10 23:33
 citēt
Laciz:
Vilberto: 1. Lamacis. Kategorija pašportrets. Šai kategorijai - labs darbs ... :)
4. Nu re - salīdzinot ar Auroras bildi, uzreiz var just toņu gammas attiecības. Ir tumšais un gaišais ar nedaudz vidēji pelēko fonā, savukārt Auroras varianta ir pārāk daudz pelēkā, pārāk maz tumšā un pietŗukst gaišā toņa.
aha, a par manaam bija slinkums rakstiit
tik puvushi aaboli

Gan pietakstīs pie tavām ar :)
Publicēts: 23.01.10 23:35
 citēt
Laciz: aha, a par manaam bija slinkums rakstiit ... tik puvushi aaboli
Gudrītis atradies - Tu metīsi linkus, bet man tos vajadzēs aprakstīt ... Pamēģini pats aprakstīt, ko Tu redzi un ko Tu sajūti ... :bad_smile: ...
ar smartinu mums ir noruma par šo tēmu un smartins solīdi šeit uzvedās ... :)
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. 7
  9. 8
  10. ...