No Tevis es labprāt sagaidītu, piemēram, rīt vakarā Tavu nedēļas izlasi. Septiņas dienas - septiņas bildes. Pieņemu, ka atradīsi kādu nopietnu iemeslu ...
Ja nu kāds nesaprata, tad vēlreiz atkārtošu un palūgšu ... ... spamot jēgā pēc savas atlases pievienošanas ... ... It sevišķi tādu ieraudzītu no lielajiem runātājiem ... ... Tas taču būtu iespējams? ...
Laciz: Ceru, ka nebuusi viilies. no visa pa druskai
Paldies. Vīles par Tavu izlasi? Nesaprotu, kāpēc man vajadzētu vilties? Vēl gan jāapskata Tavu piedāvātos linkus ... ... Apskatījos. Esmu gan vīlies. Nenopietna Tev attieksme. Bet tas man neliedza par Tavu izlasi pasmaidīt ... ... Tāda atlase man atgādina kritušos ābolus - viens tikko nokritis, bet tik un tā sasities pret zariem. Cits kritis ieriekšējā dienā un mazliet iepuvis, vēl kāds jau sapuvis ābeles zaros un beidzot iekritis zālē. Un tagad ir desmit āboli ir tavā priekšā un no tiem jāizvēlas 1-2 labākie. Ko darīsi? Gaidīsi nākošos? Vai varbūt arī no kritušajiem un apdauzītajiem āboliem var nošņāpt ar nazi bojāto vietu un iekosties tajā ... Varbūt ābelei būs prieks un metīs vēl kādu ābolu lejā ...
Paldies. Vīles par Tavu izlasi? Nesaprotu, kāpēc man vajadzētu vilties? Vēl gan jāapskata Tavu piedāvātos linkus ... ... Apskatījos. Esmu gan vīlies. Nenopietna Tev attieksme. Bet tas man neliedza par Tavu izlasi pasmaidīt ... ... Tāda atlase man atgādina kritušos ābolus - viens tikko nokritis, bet tik un tā sasities pret zariem. Cits kritis ieriekšējā dienā un mazliet iepuvis, vēl kāds jau sapuvis ābeles zaros un beidzot iekritis zālē. Un tagad ir desmit āboli ir tavā priekšā un no tiem jāizvēlas 1-2 labākie. Ko darīsi? Gaidīsi nākošos? Vai varbūt arī no kritušajiem un apdauzītajiem āboliem var nošņāpt ar nazi bojāto vietu un iekosties tajā ... Varbūt ābelei būs prieks un metīs vēl kādu ābolu lejā ...
Tu esi diivains. Pa nedeelju shiis bildes man patikushas vislabaak. punkts. taatad - vislabaakaas.
Es neskatos - vismaz Tavus linkus vairs nē ... Un arī neanalizēju un kur nu vēl konspektēju ... ... Katrs atpūšas kā vēlas. Un klausīties ieteikumus kā atpūsties - var jau paklausīties un pasmīkņāt par tiem, vai ne ...
Tas tak nebija uzbrauciens? No tām sešām bildēm divas pēdējās es arī biju linkojis, patikās jau ļoti.
Vilberto:Paldies. Vīles par Tavu izlasi? Nesaprotu, kāpēc man vajadzētu vilties? Vēl gan jāapskata Tavu piedāvātos linkus ... ... Apskatījos. Esmu gan vīlies. Nenopietna Tev attieksme. Bet tas man neliedza par Tavu izlasi pasmaidīt ... ... Tāda atlase man atgādina kritušos ābolus - viens tikko nokritis, bet tik un tā sasities pret zariem. Cits kritis ieriekšējā dienā un mazliet iepuvis, vēl kāds jau sapuvis ābeles zaros un beidzot iekritis zālē. Un tagad ir desmit āboli ir tavā priekšā un no tiem jāizvēlas 1-2 labākie. Ko darīsi? Gaidīsi nākošos? Vai varbūt arī no kritušajiem un apdauzītajiem āboliem var nošņāpt ar nazi bojāto vietu un iekosties tajā ... Varbūt ābelei būs prieks un metīs vēl kādu ābolu lejā ...
Tas tak nebija uzbrauciens? No tām sešām bildēm divas pēdējās es arī biju linkojis, patikās jau ļoti.
bija bija, nepaarprotami
ok - es to topu neskatos - atveru savu sekojamo bilzhu linku. izraadaas pilns ar sapuvushiem aaboljiem....
Laciz: Tev ir pragmatiska domaashana. Maakslu gribi pakljaut formulai. Sorii.
Mākslu pakļaut formulai? Nesaprotu - kur Tev 24h topa atlasē ir māksla? Ne tur formula, ne māksla. Apskaties ābolus un dažus izvēlies ... hehe - visa māksla ...
Laciz: Tev ir pragmatiska domaashana. Maakslu gribi pakljaut formulai. Sorii.
Mākslu pakļaut formulai? Nesaprotu - kur Tev 24h topa atlasē ir māksla? Ne tur formula, ne māksla. Apskaties ābolus un dažus izvēlies ... hehe - visa māksla ...
atkaartoshu veelreiz - ok - es to topu neskatos - atveru savu sekojamo bilzhu linku. izraadaas pilns ar sapuvushiem aaboljiem....
Laciz: ok - es to topu neskatos - atveru savu sekojamo bilzhu linku. izraadaas pilns ar sapuvushiem aaboljiem....
Dīvains gan Tu esi - pilns ar sapuvušiem āboliem ... ... Bet ja nu pie ābeles nekā cita nav - nu ko lai dara? Iet uz citu ābeļdārzu un meklēt tos dimanta gabaliņus, saliktus uz zelta šķīvīša ...
smartins:Es, laikam, kaut ko būšu palaidis garām. Kāpēc bildes būtu jāsalīdzina ar dažādās puvuma pakāpēs esošiem āboliem?
Nu tas tā - tēlaini mākslinieciski par bildēm, lai labāks priekštats rodas par ābeļdārzu ar nosaukumu- fotoblogs. Vari salīdzināt ar kaut ko citu - ar bumbieriem, plūmēm, kartupeļiem, kāpostiem, burkāniem, zemenēm, utt. utml. var jau arī salīdzināt ar smilšu kastīti - katrs spēlējas ar savu lāpstiņu un ceļ savas smilšu pilis ...
smartins:Es, laikam, kaut ko būšu palaidis garām. Kāpēc bildes būtu jāsalīdzina ar dažādās puvuma pakāpēs esošiem āboliem?
Nu tas tā - tēlaini mākslinieciski par bildēm, lai labāks priekštats rodas par ābeļdārzu ar nosaukumu- fotoblogs. Vari salīdzināt ar kaut ko citu - ar bumbieriem, plūmēm, kartupeļiem, kāpostiem, burkāniem, zemenēm, utt. utml. var jau arī salīdzināt ar smilšu kastīti - katrs spēlējas ar savu lāpstiņu un ceļ savas smilšu pilis ...
Vēl jau var atrast arī pa kādam veselam ābolam, ir dažas tīri skatāmas bildes arī.
Vispār, ja jūs abi tagad skaidrojat attiecības, tad man te nav interesanti.
Laciz:Nu taapeec ka Tavu draugu Vecteevu nobanoja... jau uzreiz nenoziimee ka te vairs nevar atrast maakslu... var gan
Māksla nav uz displeja - tā ir tikai kopija no iespējamā šedevra ... Ja nu mēs par mākslu runājam ... ... Varam parunāt par mākslas šedevru kopijām ...
Laciz:Nu taapeec ka Tavu draugu Vecteevu nobanoja... jau uzreiz nenoziimee ka te vairs nevar atrast maakslu... var gan
Māksla nav uz displeja - tā ir tikai kopija no iespējamā šedevra ... Ja nu mēs par mākslu runājam ... ... Varam parunāt par mākslas šedevru kopijām ...
shaadaa kontekstaa man Tevi jaapbeedina - maaksla un origjinaals paliek aarpus filmas/matricas. un taa kaa es meedzu pats drukaat bildes uz papiira, tad man piemiit zinaamas empaatiskas speejas taas ieraudziit arii aarpus displeja.
Vilberto:[/cite ... Tāda atlase man atgādina kritušos ābolus - viens tikko nokritis, bet tik un tā sasities pret zariem. Cits kritis ieriekšējā dienā un mazliet iepuvis, vēl kāds jau sapuvis ābeles zaros un beidzot iekritis zālē. Un tagad ir desmit āboli ir tavā priekšā un no tiem jāizvēlas 1-2 labākie. Ko darīsi? Gaidīsi nākošos? Vai varbūt arī no kritušajiem un apdauzītajiem āboliem var nošņāpt ar nazi bojāto vietu un iekosties tajā ... Varbūt ābelei būs prieks un metīs vēl kādu ābolu lejā ...
... vēl jau ir varianti - gaidīt nākošo ražu.., varbut stādīt savu ābeļdārzu?...
smartins:Tagad bez personīgiem apvainojumiem visi klātesošie varētu izteikt savu viedokli par šīm bildēm: ...
1. Lamacis. Kategorija pašportrets. Šai kategorijai - labs darbs ... 2. Saistoši ar matu griezumu, apģērbu, bet tāda sajūta, ka meitene nolikta pie sienas un vienkārši noknipsēts, tāds kā eksperiments no kādas fotosesijas. Kā laukumu un līniju spēle, profils - ok. Apstrādē man pietrūkst baltie, gaišie toņi. 3. Faktūras, līnijas, ritms, bet šāds stils mani nesaista. 4. Nu re - salīdzinot ar Auroras bildi, uzreiz var just toņu gammas attiecības. Ir tumšais un gaišais ar nedaudz vidēji pelēko fonā, savukārt Auroras varianta ir pārāk daudz pelēkā, pārāk maz tumšā un pietrūkst gaišā toņa. 5. Fotosesijas eksperiments, man nepatīk poza, rokas, skatiens un vēl jo vairāk grīdes segums. Nu tā īsumā ...
smartins:Tagad bez personīgiem apvainojumiem visi klātesošie varētu izteikt savu viedokli par šīm bildēm: ...
1. Lamacis. Kategorija pašportrets. Šai kategorijai - labs darbs ... 2. Saistoši ar matu griezumu, apģērbu, bet tāda sajūta, ka meitene nolikta pie sienas un vienkārši noknipsēts, tāds kā eksperiments no kādas fotosesijas. Kā laukumu un līniju spēle, profils - ok. Apstrādē man pietrūkst baltie, gaišie toņi. 3. Faktūras, līnijas, ritms, bet šāds stils mani nesaista. 4. Nu re - salīdzinot ar Auroras bildi, uzreiz var just toņu gammas attiecības. Ir tumšais un gaišais ar nedaudz vidēji pelēko fonā, savukārt Auroras varianta ir pārāk daudz pelēkā, pārāk maz tumšā un pietŗukst gaišā toņa. 5. Fotosesijas eksperiments, man nepatīk poza, rokas, skatiens un vēl jo vairāk grīdes segums. Nu tā īsumā ...
aha, a par manaam bija slinkums rakstiit tik puvushi aaboli
Vilberto:
1. Lamacis. Kategorija pašportrets. Šai kategorijai - labs darbs ... 2. Saistoši ar matu griezumu, apģērbu, bet tāda sajūta, ka meitene nolikta pie sienas un vienkārši noknipsēts, tāds kā eksperiments no kādas fotosesijas. Kā laukumu un līniju spēle, profils - ok. Apstrādē man pietrūkst baltie, gaišie toņi. 3. Faktūras, līnijas, ritms, bet šāds stils mani nesaista. 4. Nu re - salīdzinot ar Auroras bildi, uzreiz var just toņu gammas attiecības. Ir tumšais un gaišais ar nedaudz vidēji pelēko fonā, savukārt Auroras varianta ir pārāk daudz pelēkā, pārāk maz tumšā un pietŗukst gaišā toņa. 5. Fotosesijas eksperiments, man nepatīk poza, rokas, skatiens un vēl jo vairāk grīdes segums. Nu tā īsumā ...
aha, a par manaam bija slinkums rakstiit tik puvushi aaboli
Laciz: aha, a par manaam bija slinkums rakstiit ... tik puvushi aaboli
Gudrītis atradies - Tu metīsi linkus, bet man tos vajadzēs aprakstīt ... Pamēģini pats aprakstīt, ko Tu redzi un ko Tu sajūti ... ... ar smartinu mums ir noruma par šo tēmu un smartins solīdi šeit uzvedās ...