forum.gif
24h topa apskate
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / 24h topa apskate
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. 7
  9. 8
  10. ...
  11. 18
  12. >
IerakstsAutors
Publicēts: 23.01.10 23:37
 citēt
smartins: Gan pietakstīs pie tavām ar :)
Vispirms Laciz man atsūtīs mazo balzāmu un tad varbut arī parunāsim ... :big_smile:
Publicēts: 23.01.10 23:38
 citēt
Vilberto:
smartins: Gan pietakstīs pie tavām ar :)
Vispirms Laciz man atsūtīs mazo balzāmu un tad varbut arī parunāsim ... :big_smile:

Nafig tev to balzāmu? Atmeti takš
Publicēts: 23.01.10 23:39
 citēt
smartins: Nafig tev to balzāmu? Atmeti takš
Var paņemt līdzi uz kādām viesībām un uzdāvināt tējas vakaram ... :big_smile: :haha:
Publicēts: 23.01.10 23:41
 citēt
Laciz, pakomentēsi kādu bildi? Man arī būtu interesanti palasīt.
Publicēts: 23.01.10 23:41 labots
 citēt
ja godīgi, es tomēr īsti nesaprotu, kāds nolūks ir šo linku likšanai atsevišķā foruma tēmā... nekāda bilžu "analīze" tāpat nenotiek... tāda tukša uzskaite vien sanāk...
Publicēts: 23.01.10 23:43 labots
 citēt
Laciz: manaa uztveree puvushi aaboli ir huinja. atshkjir lielo krievu leksikas ozhegova vaardniicu un apskaties ...
Tagad tā ir Tava problēma, ka atšķīri un sāc tulkot. Ne Tev kāds prasīja, ne lūdza. Balzāms no Tevis. Huiņu neesmu pieminējis nevienā vietā ... :big_smile:
Publicēts: 23.01.10 23:44
 citēt
daiga_a: nekāda bilžu "analīze" tāpat nenotiek...

It kā Tu nezinātu, ka tālāk par pirmo lapu tā pat nav vērts lasīt :D
Publicēts: 23.01.10 23:45
 citēt
daiga_a: ja godīgi, es tomēr īsti nesaprotu, kāds nolūks ir šo linku likšanai atsevišķā foruma tēmā...
Ja godīgi, gribējās Tevi uzrunāt caur bildēm ... Tad jebkura foruma tēma šim nolūkam der ... ;)
Publicēts: 23.01.10 23:45
 citēt
Vilberto:
Laciz: manaa uztveree puvushi aaboli ir huinja. atshkjir lielo krievu leksikas ozhegova vaardniicu un apskaties ...
Tagad tā ir Tava problēma, ka atšķīri un sāc tulkot. Ne Tev kāds prasīja, ne lūdza. Balzāms no Tevis. Huiņu neesmu pieminējis nevienā vietā ... :big_smile:
TU, TU luudzi man salikt linkus. Un vnk pasmiiknjaaji - sapuvushi aaboli. Viss. iedod konta nummuru - paarskaitiishu balzaamam, citaadi dienaam iideesi :D
Publicēts: 23.01.10 23:46
 citēt
smartins:
daiga_a: nekāda bilžu "analīze" tāpat nenotiek...

es jau arī visu nelasu, tikai apbrīnoju, ar kādu uzcītību jūs turpināt likt tos linku sarakstus... :bad_smile:
Publicēts: 23.01.10 23:47 labots
 citēt
smartins:Laciz, pakomentēsi kādu bildi? Man arī būtu interesanti palasīt.
Man arī. Laciz būtu vismaz ar to sācis, nevis man augumā braucis un nez kādus ābolus par huiņu saucis ... :big_smile:
Publicēts: 23.01.10 23:50
 citēt

1. Ideaals pashportrets. Īpaši izpētot autora daiļradi un personiibu.
2. Stiliiga liiniju speele, drusku apakshaa bardaks ar krunkaam un roku, bet 93% patiik
3. patiik - kaa aksesuaars, kaut kur birojaa pie sienas, vai pariizes metrostacijaa. noapaljotie stuuri gan garaam
4. patiik, lai gan kadreejums rada shaubas. un drusku disproporcija, kaut kas nesievishkjiigs figuuraa, nezinu
5. blje, kad es redzu to vorseliinu man gribas vemt.:face-crying:
Publicēts: 23.01.10 23:52
 citēt
daiga_a: es jau arī visu nelasu, tikai apbrīnoju, ar kādu uzcītību jūs turpināt likt tos linku sarakstus... :bad_smile:
Mjā, tāds ir tas sieviešu spēks, ko tik visu viņu labā neizdarīsi ... :)
Publicēts: 23.01.10 23:53
 citēt
:super_man:
Publicēts: 23.01.10 23:53
 citēt
Vilberto:
Man arī. Laciz būtu vismaz ar to sācis, nevis man augumā braucis un nez kādus ābolus par huiņu saucis ... :big_smile:

Kaut kā nemanīju nevienu uzbraucienu.

daiga_a:
smartins:

es jau arī visu nelasu, tikai apbrīnoju, ar kādu uzcītību jūs turpināt likt tos linku sarakstus... :bad_smile:

Vienkārši interesanti, kādas bildes citi te ielinko, bet no sakarīgas komentēšanas vairs nav ne vēsts.
Publicēts: 23.01.10 23:54
 citēt
Laciz: ... 5. blje, kad es redzu to vorseliinu man gribas vemt ... :face-crying:
Gluži manas domas. Pietiks cepties, bet par analīzi - Tev no manis Tavs balzāms. Tagad esam kviti ... :)
Publicēts: 23.01.10 23:57
 citēt
smartins: Kaut kā nemanīju nevienu uzbraucienu ...

Tas ir smalkais uzbraucienu stils - saprot personas, kuras ir redzējušās un tikušās ... ;)
Publicēts: 24.01.10 00:02 labots
 citēt
smartins:Vienkārši interesanti, kādas bildes citi te ielinko, bet no sakarīgas komentēšanas vairs nav ne vēsts.
Smartins - īsumā es aprakstīju Tavus linkus, Laciz arī. Tagad pamēģini pats. Tu taču nedomā, ka es katru dienu trīs stundas sēdēšu, analīzēšu un aprakstīšu bildes? ... :big_smile:
...
Bet vēlreiz atgādinot pirmo postu:
...
Iespējams, ka vēl kādu (linku) varētu piemest, ja apskatei veltītu vairāk laika, bet arī par katru no augstāk minēto (linku) varētu kādu vārdiņu bilst, kas patīk, kas nē, varbūt cits kadrējums. Teiksim, daigas bilde - man pārāk pelēks, kontrasts par niecīgu, bet kompocizionāli patīk ...
...
Smartins - ja Tev ir laiks, pieraksti, ja nav, tad vismaz kādu linku ... ok? ... :)
Publicēts: 24.01.10 00:04
 citēt
Vilberto:
smartins:Vienkārši interesanti, kādas bildes citi te ielinko, bet no sakarīgas komentēšanas vairs nav ne vēsts.
Smartins - īsumā es aprakstīju Tavus linkus, Laciz arī. Tagad pamēģini pats. Tu taču nedomā, ka es katru dienu trīs stundas sēdēšu, analīzēšu un aprakstīšu bildes? ... :big_smile:

Vairs nav laika sacerēt komentārus, jāiet raidījumu skatīties ;)
Publicēts: 24.01.10 00:05
 citēt
Filmu kaut kādu vēl rāda, laikam jātinās gulēt :D
Publicēts: 24.01.10 00:07
 citēt
smartins: Vairs nav laika sacerēt komentārus, jāiet raidījumu skatīties ;)
Filma beigises un tad jau sāksies ... Ejam skatīt ... :)
Publicēts: 24.01.10 00:08
 citēt
Un vispār, kā jau Tev no paša sākuma pirms šitā topika izveidošanas teicu - nav man baigā vēlme un trenniņš komentāru (kritikas) rakstīšanai :D
Publicēts: 24.01.10 09:54
 citēt
paskatiijos nupat nedeeljas topu - jaasaka godiigi - beediigs staavoklis....
Publicēts: 24.01.10 09:58
 citēt
Laciz:paskatiijos nupat nedeeljas topu - jaasaka godiigi - beediigs staavoklis....
Aizej pie daktera
Publicēts: 24.01.10 10:00
 citēt
blac:
Laciz:paskatiijos nupat nedeeljas topu - jaasaka godiigi - beediigs staavoklis....
Aizej pie daktera
aizej uz poda
Publicēts: 24.01.10 10:06
 citēt
blac liek 95% bildēm patīk un uzskata ka tas ir pareizi.Vēl biki un blogs būs sūdīgāks(bilžu kvalitātes ziņā)par pogu.lv
Publicēts: 24.01.10 11:58
 citēt
Vai nu visi smadzenes pārsaldējuši-bet šodienas bildes ir [nemāku izstāstīt bez slāvu valodas]....:shame:
Publicēts: 24.01.10 12:17
 citēt
Kādus ābolīšus no nedēļas groza izvēlēsies? Tos pašus, ko iepriekš minēji? ... :big_smile: ...
Par ko gan Tu esi vīles:
1. - pārāk maz bildes, kas Tev patīk, un pārāk daudz, kas nepatīk;
2. - bildes cipara reitinga atbilstība/neatbilstība bildes saturam un formai;
3. - cits iemesls, bet kāds ?
Un Tavs variants ir: ...
Paldies par atsaucību. Ienāc vēl kādu reizi, man patika ar Tev parunāties.
... :)
Publicēts: 24.01.10 12:42 labots
 citēt
24h tops, 24. janvāris, ap 12.20-12.40:
- krams13 - www.fotoblog.lv... - kvadrātā kadrētu (iekvadrātētu), lielāku blūru veidotu;
- Ojaars - www.fotoblog.lv... - patīk izgaismotā ķermeņa kontūrlīnija, bet skatienā iepīt noslēpumu, pārāk neitrāls, varbūt modelei noliekt (pieliekt) galvu un ar matiem piesegt nedaudz seju ...
- Traktorz - www.fotoblog.lv... - patīk, bet Tu taču zini, ka es kvadratētu ... :)
- Bargais - www.fotoblog.lv... - vienkārši un skaidri;
- eedgars - www.fotoblog.lv... - mb variants droši vien pat labāk izskatās nekā krāsu versija, bet labā pusē debesu daļā - mhmmm - tāda jancīga apstrāde padevusies ... ;)
- akaroa - www.fotoblog.lv... - hehe - mērogi ... :)
- point - www.fotoblog.lv... - interjera bilde, mhmm, un vēl spogulis, lieliska vieta fotosesijām ... :)
- Vil - www.fotoblog.lv... - izteiksmīgs skatiens ... :)
Bet kas gan bija vakar 22./23. janvarī par bildēm? Ies pačolēt ... :big_smile:
Publicēts: 24.01.10 13:21 labots
 citēt
22./23. janvāris - atlase:
- waldis_ - www.fotoblog.lv... - veido pārdomātas ainavas, sasniegts pietiekoši labs, bet vajadzētu kaut kā kvalitātē lēkt uz augšu ... :) ... ahā - bilde dzēsta ...
- aleftina - www.fotoblog.lv... - iespaidīgs tvēriens;
- Allfriends - www.fotoblog.lv... - oho ...
- Vavers - www.fotoblog.lv... - jumta versija ... ;)
- deinitio - www.fotoblog.lv... - ...
- chess - www.fotoblog.lv... - ahā ...
- cossmoss - www.fotoblog.lv... - pietrūst kontrasta, ja mb, tad arī to vairāk, nevis lielākoties pelēkajos toņos, nosaukums - pilnīgi garām ... ;)
- vismants - www.fotoblog.lv... - ... :what: ?
- La4i - www.fotoblog.lv... - ... mjā - simboli ...
- g0dwin - www.fotoblog.lv... - ...
- Vavers - www.fotoblog.lv... - ...
- mds2 - www.fotoblog.lv... - ...
- Billy - www.fotoblog.lv... - ...
- NIN - www.fotoblog.lv... - ...
- cuba666 -www.fotoblog.lv... - ...
Publicēts: 25.01.10 12:49
 citēt
24h tops, 25. janvāris, ap 12.30-12.50:
- Vavers - www.fotoblog.lv... - ...
- Lunis - www.fotoblog.lv... - ...
- diikis - www.fotoblog.lv... - ...
- TWIN - www.fotoblog.lv... - ...
- viencmuzikanc - www.fotoblog.lv... - ...
- eos - www.fotoblog.lv... - ...
- ilmar7 - www.fotoblog.lv... - ...
- pandema - www.fotoblog.lv... - ...
- mortimers - www.fotoblog.lv... - ...
- EL - www.fotoblog.lv... - ...
- point - www.fotoblog.lv... - ...
- Ojaars - www.fotoblog.lv... - ...
Publicēts: 25.01.10 13:00
 citēt
Vil - www.fotoblog.lv...
mazinja899 - www.fotoblog.lv...
netjan - www.fotoblog.lv... netjans atpakaļ no trimdas banānu republikā :D

Un arī Vilberto linkotās Vaversa, Lunisa un Ojārsa bildes

Baigi komentēt negribas ;)
Publicēts: 25.01.10 13:04
 citēt
Vilberto!
Vai beidzot nevari dažos vārdos izteikt kopsavilkumu no visiem šiem saviem novērojumiem.
Kādas tendences un prognozes?
Nav man pašam laika iedziļināties...
Publicēts: 25.01.10 13:09
 citēt
Apskatījos nedēļas topu (25. janvāris, 13.00). Varbūt kāda bilde ir paslīdējusi garām no iepriekšējās nedēļas, skatot atsevišķas dienas topu. Papildinot atlasi, vēl dažas bildes:
- eedgars - www.fotoblog.lv... - ...
- watscher - www.fotoblog.lv... - ...
- blac - www.fotoblog.lv... - ...
- ekoists - www.fotoblog.lv... - ...
- ANE - www.fotoblog.lv... - ...
Ja pieņem, ka dienā pievieno vidēji 150 bildes, tad atlasei no tām visām varētu izvēleties 10-15. Atlase veidotu 10% no dienas bildēm. Pilnīgi nenopietnas pārdomas par skaitliskajām attiecībām ... :big_smile:
Publicēts: 25.01.10 13:24 labots
 citēt
smartins: Baigi komentēt negribas ...

Komentāri:
Vil - sailkt pliku meiteni ar štrumentiem - ir jau savdabīgi, bet nekas vairāk. Ne viņa žāģēs, ne smērēsies. Ja režija un salikums, tad skatītājam vajadzētu piedāvā versiju, kas it kā būtu izrauta iz dzīves. Iedzen viņu mežā, nogāz koku un pāris zarus, noplēs no modeles pusi drēbes un uztaisi netīru, sviedrainu, ar cimdiem rokās ... :big_smile:
mazinja899 - pirksts un gredzens, ēnas matos saplūst ar fonu, kāpēc izvēlēts tieši šāds krekls, pašportrets, tad nu mierīgi bez tā ... :grimace:
netjan - patiktu vairāk, ja labā pusē izņemtu visas gaismas (spuldzes, lampas?) akcentus - paliktu tikai gaismas strēles un konstrukcijas ... :big_smile:

Eltons: Kādas tendences un prognozes?
Tendences? Mhmmm - vairāk par 10% no dienas bildēm pagrūti izvēlēties. Un arī tos 10% var sijāt, bet dīvaini, ka dažas sakarīgas bildes no dienas topa nav iekļuvušas nedēļas topā ... :what:
Publicēts: 25.01.10 13:30
 citēt
Vilberto:dīvaini, ka dažas sakarīgas bildes no dienas topa nav iekļuvušas nedēļas topā ...

Tas tāpēc, ka vakar un aizvakar baigi maz balsotāju bija un 24 h topā tikai pirmajā lapā kaut kādām bildēm reitings bija virs 6.
Šodien vēl nav nevienas.
Publicēts: 25.01.10 14:30
 citēt
Eltons: Kādas tendences un prognozes?

Tendences? Mhmmm - vairāk par 10% no dienas bildēm pagrūti izvēlēties. Un arī tos 10% var sijāt, bet dīvaini, ka dažas sakarīgas bildes no dienas topa nav iekļuvušas nedēļas topā ... :what:

Tātad pašreizējais Fotobloga lietderības koeficients varētu būt tie 10%?
Vai tas varētu būt saistīts ar jaunās sistēmas ieviešanu?
Un tendences, jā?
Paredzams kritums vai kāpums?
Tavuprāt?
Publicēts: 25.01.10 14:59
 citēt
dansiga:da nuu - ja aadiminji grib uztureet blogu pokemoniem ... tas vinjiem ir perfekti izdevies ..... ari ipokemoniem girbas tuseet u paraadiit savus shedverus ;-))))) un buut topaa ;-))))

šāda tipa teksti liek man smaidīt .... Lielie Onkuļi tiek apbižoti .... !!! Nav ko gauzties .... vai vēllabāk ... zem nekvalitatīvām bildēm sīčus nolikt ... kādam ar to labāk paliek ... vai arī kādam tas dalec ... vairāk vai mazāk tas tikai P*** blogu .... ! Bet Adminiem ieteiktu interesantu fišku .... Pirms reģistrācijas ..... katrs,kas vēlās šeit tikt iekšā ... izpilda konkrētu foto testu ... eksāmenu! iesniedzot trīs fotogrāfijas ... kuras izvērtē Šeit sēdošie guru .... !
Publicēts: 25.01.10 16:57
 citēt
cossmoss, nu u ko tu piedaavaa man mainiit savaa uzvediibaa?m?
Publicēts: 25.01.10 17:03
 citēt
Vilberto:24h tops, 24. janvāris, ap 12.20-12.40:
- Traktorz - www.fotoblog.lv... - patīk, bet Tu taču zini, ka es kvadratētu ... :)

nu man tieši gribējās mazliet brīvas vietas :) - bet jā es zinu ka tu esi kvadrāta piekritējs :D
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. 7
  9. 8
  10. ...