ja godīgi, es tomēr īsti nesaprotu, kāds nolūks ir šo linku likšanai atsevišķā foruma tēmā... nekāda bilžu "analīze" tāpat nenotiek... tāda tukša uzskaite vien sanāk...
smartins:Laciz, pakomentēsi kādu bildi? Man arī būtu interesanti palasīt.
1. Ideaals pashportrets. Īpaši izpētot autora daiļradi un personiibu. 2. Stiliiga liiniju speele, drusku apakshaa bardaks ar krunkaam un roku, bet 93% patiik 3. patiik - kaa aksesuaars, kaut kur birojaa pie sienas, vai pariizes metrostacijaa. noapaljotie stuuri gan garaam 4. patiik, lai gan kadreejums rada shaubas. un drusku disproporcija, kaut kas nesievishkjiigs figuuraa, nezinu 5. blje, kad es redzu to vorseliinu man gribas vemt.
smartins:Vienkārši interesanti, kādas bildes citi te ielinko, bet no sakarīgas komentēšanas vairs nav ne vēsts.
Smartins - īsumā es aprakstīju Tavus linkus, Laciz arī. Tagad pamēģini pats. Tu taču nedomā, ka es katru dienu trīs stundas sēdēšu, analīzēšu un aprakstīšu bildes? ... ... Bet vēlreiz atgādinot pirmo postu: ... Iespējams, ka vēl kādu (linku) varētu piemest, ja apskatei veltītu vairāk laika, bet arī par katru no augstāk minēto (linku) varētu kādu vārdiņu bilst, kas patīk, kas nē, varbūt cits kadrējums. Teiksim, daigas bilde - man pārāk pelēks, kontrasts par niecīgu, bet kompocizionāli patīk ... ... Smartins - ja Tev ir laiks, pieraksti, ja nav, tad vismaz kādu linku ... ok? ...
smartins:Vienkārši interesanti, kādas bildes citi te ielinko, bet no sakarīgas komentēšanas vairs nav ne vēsts.
Smartins - īsumā es aprakstīju Tavus linkus, Laciz arī. Tagad pamēģini pats. Tu taču nedomā, ka es katru dienu trīs stundas sēdēšu, analīzēšu un aprakstīšu bildes? ...
Vairs nav laika sacerēt komentārus, jāiet raidījumu skatīties
Laciz:paskatiijos nupat nedeeljas topu - jaasaka godiigi - beediigs staavoklis....
Kādus ābolīšus no nedēļas groza izvēlēsies? Tos pašus, ko iepriekš minēji? ... ... Par ko gan Tu esi vīles: 1. - pārāk maz bildes, kas Tev patīk, un pārāk daudz, kas nepatīk; 2. - bildes cipara reitinga atbilstība/neatbilstība bildes saturam un formai; 3. - cits iemesls, bet kāds ? Un Tavs variants ir: ... Paldies par atsaucību. Ienāc vēl kādu reizi, man patika ar Tev parunāties. ...
24h tops, 24. janvāris, ap 12.20-12.40: - krams13 - www.fotoblog.lv... - kvadrātā kadrētu (iekvadrātētu), lielāku blūru veidotu; - Ojaars - www.fotoblog.lv... - patīk izgaismotā ķermeņa kontūrlīnija, bet skatienā iepīt noslēpumu, pārāk neitrāls, varbūt modelei noliekt (pieliekt) galvu un ar matiem piesegt nedaudz seju ... - Traktorz - www.fotoblog.lv... - patīk, bet Tu taču zini, ka es kvadratētu ... - Bargais - www.fotoblog.lv... - vienkārši un skaidri; - eedgars - www.fotoblog.lv... - mb variants droši vien pat labāk izskatās nekā krāsu versija, bet labā pusē debesu daļā - mhmmm - tāda jancīga apstrāde padevusies ... - akaroa - www.fotoblog.lv... - hehe - mērogi ... - point - www.fotoblog.lv... - interjera bilde, mhmm, un vēl spogulis, lieliska vieta fotosesijām ... - Vil - www.fotoblog.lv... - izteiksmīgs skatiens ... Bet kas gan bija vakar 22./23. janvarī par bildēm? Ies pačolēt ...
Vilberto! Vai beidzot nevari dažos vārdos izteikt kopsavilkumu no visiem šiem saviem novērojumiem. Kādas tendences un prognozes? Nav man pašam laika iedziļināties...
Apskatījos nedēļas topu (25. janvāris, 13.00). Varbūt kāda bilde ir paslīdējusi garām no iepriekšējās nedēļas, skatot atsevišķas dienas topu. Papildinot atlasi, vēl dažas bildes: - eedgars - www.fotoblog.lv... - ... - watscher - www.fotoblog.lv... - ... - blac - www.fotoblog.lv... - ... - ekoists - www.fotoblog.lv... - ... - ANE - www.fotoblog.lv... - ... Ja pieņem, ka dienā pievieno vidēji 150 bildes, tad atlasei no tām visām varētu izvēleties 10-15. Atlase veidotu 10% no dienas bildēm. Pilnīgi nenopietnas pārdomas par skaitliskajām attiecībām ...
Komentāri: Vil - sailkt pliku meiteni ar štrumentiem - ir jau savdabīgi, bet nekas vairāk. Ne viņa žāģēs, ne smērēsies. Ja režija un salikums, tad skatītājam vajadzētu piedāvā versiju, kas it kā būtu izrauta iz dzīves. Iedzen viņu mežā, nogāz koku un pāris zarus, noplēs no modeles pusi drēbes un uztaisi netīru, sviedrainu, ar cimdiem rokās ... mazinja899 - pirksts un gredzens, ēnas matos saplūst ar fonu, kāpēc izvēlēts tieši šāds krekls, pašportrets, tad nu mierīgi bez tā ... netjan - patiktu vairāk, ja labā pusē izņemtu visas gaismas (spuldzes, lampas?) akcentus - paliktu tikai gaismas strēles un konstrukcijas ...
Eltons: Kādas tendences un prognozes?
Tendences? Mhmmm - vairāk par 10% no dienas bildēm pagrūti izvēlēties. Un arī tos 10% var sijāt, bet dīvaini, ka dažas sakarīgas bildes no dienas topa nav iekļuvušas nedēļas topā ...
Vilberto:dīvaini, ka dažas sakarīgas bildes no dienas topa nav iekļuvušas nedēļas topā ...
Tas tāpēc, ka vakar un aizvakar baigi maz balsotāju bija un 24 h topā tikai pirmajā lapā kaut kādām bildēm reitings bija virs 6. Šodien vēl nav nevienas.
Tendences? Mhmmm - vairāk par 10% no dienas bildēm pagrūti izvēlēties. Un arī tos 10% var sijāt, bet dīvaini, ka dažas sakarīgas bildes no dienas topa nav iekļuvušas nedēļas topā ...
Tātad pašreizējais Fotobloga lietderības koeficients varētu būt tie 10%? Vai tas varētu būt saistīts ar jaunās sistēmas ieviešanu? Un tendences, jā? Paredzams kritums vai kāpums? Tavuprāt?
dansiga:da nuu - ja aadiminji grib uztureet blogu pokemoniem ... tas vinjiem ir perfekti izdevies ..... ari ipokemoniem girbas tuseet u paraadiit savus shedverus ;-))))) un buut topaa ;-))))
šāda tipa teksti liek man smaidīt .... Lielie Onkuļi tiek apbižoti .... !!! Nav ko gauzties .... vai vēllabāk ... zem nekvalitatīvām bildēm sīčus nolikt ... kādam ar to labāk paliek ... vai arī kādam tas dalec ... vairāk vai mazāk tas tikai P*** blogu .... ! Bet Adminiem ieteiktu interesantu fišku .... Pirms reģistrācijas ..... katrs,kas vēlās šeit tikt iekšā ... izpilda konkrētu foto testu ... eksāmenu! iesniedzot trīs fotogrāfijas ... kuras izvērtē Šeit sēdošie guru .... !