forum.gif
24h topa apskate
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / 24h topa apskate
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. 7
  9. 8
  10. 9
  11. ...
  12. 18
  13. >
IerakstsAutors
Publicēts: 25.01.10 17:08
 citēt
dansiga:cossmoss, nu u ko tu piedaavaa man mainiit savaa uzvediibaa?m?

ja godīgi, mani situācija blogā gaužām neapmierina! Piedāvājumus es neizteikšu un īsti ari nav ko teikt!
tāds pats "pirtnieks" vien esmu ... ! Neesmu īsti iedzīvojies, lai dziļi pārdzīvotu par "bardaku"! Bet žēl, ka
Latvijas labākais foto blogs cieš šādu situāciju! Ir jāatrod veids kā ieviest kārtību! Piebildīšu tikai, ka nezāles
barojās no emocijām,ko viņas sēj!
Publicēts: 25.01.10 17:17
 citēt
cosmmoss, nu tad nav ko bubinaat, ka lielie onkulji tiek apbzihoti ;-pppp;-) Nezinu nevienu no 'lielajiem onkuljiem" kursh justos apbizhots .... vienkarshi neredz jeegu vairs te likt bildes .... Atrast veidu kaa uzlabot!??! Da es no pirmaas dienas par to ciinos ..... ciinjai ar veejdzirnavaam vienaa briidii pienaak finishss ;-(((( Katrai pacietiibai ir savas robezhas. Tagad skatos un veeroju - kas notiks taalaak .... taapec arii neveeleejos profilu dzeest, bet bildes pagaidaam nelikshu.
Publicēts: 25.01.10 17:24
 citēt
dansiga:cosmmoss, nu tad nav ko bubinaat, ka lielie onkulji tiek apbzihoti ;-pppp;-) Nezinu nevienu no 'lielajiem onkuljiem" kursh justos apbizhots .... vienkarshi neredz jeegu vairs te likt bildes .... Atrast veidu kaa uzlabot!??! Da es no pirmaas dienas par to ciinos ..... ciinjai ar veejdzirnavaam vienaa briidii pienaak finishss ;-(((( Katrai pacietiibai ir savas robezhas. Tagad skatos un veeroju - kas notiks taalaak .... taapec arii neveeleejos profilu dzeest, bet bildes pagaidaam nelikshu.
Atvainojos par vārdu |Apbižoti|, bet jūtama spēcīga nepatika no bloga grandiem! Esmu pamanījis, ka daudzi .... bez tevis .... cenšās nelikt bildes ...., kas arī to fonu padara nebaudāmu! Par to dzēšanos ar esmu domājis, bet tas ikrīta kafijas rituāls pie jaunajiem sniegumiem ir kā sērga!
Publicēts: 25.01.10 17:34
 citēt
man arī liekas, ka daudz vērtīgāk būtu, ja tie pieredzējušie turpinātu likt bildes šeit, lai būtu vairāk, uz ko skatīties un salīdzināt, pokemoni gan jau arī nav tik dumji, lai nedomātu, ka labs ir tikai tas, kas atrodas foto-topā...
Publicēts: 25.01.10 17:39
 citēt
daiga_a:man arī liekas, ka daudz vērtīgāk būtu, ja tie pieredzējušie turpinātu likt bildes šeit, lai būtu vairāk, uz ko skatīties un salīdzināt, pokemoni gan jau arī nav tik dumji, lai nedomātu, ka labs ir tikai tas, kas atrodas foto-topā...
A tie pieredzējušie baidas, ka viņu retings nokritīs līdz pokemonu līmenim. Viņiem ir svarīgs reiting.
Publicēts: 25.01.10 17:42
 citēt
ja jau reitings tik svarīgs, tad laikam vēl nav pietiekami nobriedis tas "pieredzējušais" :bad_smile:
Publicēts: 25.01.10 17:46
 citēt
Cik nu (ne)pieredzējuši, cik (ne)nobrieduši, vienkārši nevajag uzskatīt par pienākumu katru dienu pa bildei pievienot.
Publicēts: 25.01.10 17:48
 citēt
+/- jau tas reitings čakarē to prātu, kad salīdzina divas bildes .... snigumu/0e emocijas-kuras rada neobjektīvais skatījums un vērtējums! mūsdienās laikam nevar vkārši uzmest 'vārnu' bez paskaidrojumiem :D!
Publicēts: 25.01.10 17:52
 citēt
smartins:Cik nu (ne)pieredzējuši, cik (ne)nobrieduši, vienkārši nevajag uzskatīt par pienākumu katru dienu pa bildei pievienot.

neviens taču nerunā par "katru dienu" :grimace:
Publicēts: 25.01.10 17:58
 citēt
daiga_a:
smartins:Cik nu (ne)pieredzējuši, cik (ne)nobrieduši, vienkārši nevajag uzskatīt par pienākumu katru dienu pa bildei pievienot.

neviens taču nerunā par "katru dienu" :grimace:

Ja cilvēks ir baudāmu darbu un šedevru fabrika, kapēc nē ... :) !
Publicēts: 25.01.10 17:59
 citēt
katrs pēc spējām :bad_smile:
Publicēts: 25.01.10 18:00
 citēt
bezdarbnieki vairāk ..... pārējie pēc iespējām :D!
Publicēts: 25.01.10 18:03
 citēt
cossmoss:bezdarbnieki vairāk ..... pārējie pēc iespējām :D!

nu jā... es esmu darbinieks, bet ar iespējām... :bad_smile:
Publicēts: 25.01.10 18:05
 citēt
daiga, bet kaada jeega likt bildes ... ja topaa nokljuust *** ..... jaunais paskataas un vinjam viss ir skaidrs KAAA jaafotografeee - taa kaa bilde topaa;-))))) Taa, ka tam NAV jeegas! Vienmeer esmu teikusi un joprojaam saku, ka man reitings pie kaajas, JA .... tie kas ir virs manis ir TIESHAAM taadi, no kuriem es varu MAACIITIES..... Shobriid nu nekaadi nevaru saskaitiit 190 blogistus, no kuriem es vareetu maaciities .... Vai nu kaut kas nav kartiibaa ar sisteemu, vai nu es esmu briesmiigi iedomiiga ... Pienjemu otro variantu ..... nu un taa kaa es esmu iedomiiga, tad lepni pacelju galvu un aizeju prom .... ;-)
Publicēts: 25.01.10 18:07
 citēt
Aizejot - aizej!:)
Publicēts: 25.01.10 18:12
 citēt
kad es iereģistrējos blogā, es vispār neskatījos foto-topu, bet gan apskatīju gandrīz visas galerijas bildes, lasīju komentārus un priecājos, kad kāds arī man kaut ko ieteica, sākumā patika daudzas bildes, vēlāk, smeļoties informāciju arī grāmatās un citos starptautiskos foto-saitos, sapratu, kas tieši man patīk un liekas interesants... manu gaumi un izpratni nekad nav veidojis augsts foto-blog reitings, bet liekas svarīgi, lai galerijā būtu pēc iespējas dažādas bildes... ja tas iesācējs ir tik neaptēsts un ar laiku nespēj pats atšķirt labu foto no s.....a, tad nekāda vērtēšanas sistēma viņam nepalīdzēs...
Publicēts: 25.01.10 18:17
 citēt
Droperidol, tu te nekomande, ja?;-ppppp aigaaju jau ari - bildes nevis melnrakstos noliku, bet reaali izdzeesu ;-)

daiga, taadu kaa Tu nav tik daudz .... diemzheel!
Publicēts: 25.01.10 18:18
 citēt
hmm ! es pie fotogrāfijas no cita celiņa piegāju tik pirms pāris mēnešiem ....
par to piemēra ņemšanu gan nepiekritīšu ... reāli ... priekšzīmi rāda tikai mazums šeit!
nezinu laikam esmu indivīds ar savu viedokli un redzējumu ... bet ir jābūt acīm D**** vai vienkārši janes fočiks uz Lombi un jaatmet
ar roku visam .... ja tā lieta nenes augļus un produktivitāti!
esmu pamanījis un domāju,ka lielākā daļa to sen ir pamanījusi, ka tā Bildēšana ir tāds jauns stiliņš un savu ambīciju izcelšana, kur pazūd tehnika .. pazūd etiķete un veidojās svalka!
Publicēts: 25.01.10 18:21
 citēt
taapeec ka bildee VISI ;-) bez jelkadaa priekszinaashanaam ..... un ja es kaadreiz uzrakstu, ka XXX nofotografeeta bilde agraakos laikos skaitiijaas kaa braakjis un cilveeks, kas sevi pieskaitiija fotograafiem, nekad taadu bildi neraadiija citiem , TOTIES tagad tas skaitaas "stiliigi"......... tad es esmu niigraa vecene ..... Nu i buushu niigraa vecene ;-) ar veco laiku etikjeti ;-)))
Publicēts: 25.01.10 18:23
 citēt
dansiga:Droperidol, tu te nekomande, ja?;-ppppp aigaaju jau ari - bildes nevis melnrakstos noliku, bet reaali izdzeesu ;-)

Teicu taču - nedari tā!:)
Bet ko nu vairs. Un kam no tā tagad sliktāk?
Un jo ilgāk taisnosies, jo vairāk kādu stulbu uzbraucienu dabūsi.
Vajadzētu būt zem Tava goda te taisnoties puišeļu priekšā:) Da nu viņus visus:)
Tie, kas saprot. novērtēs gan Tavus darbus, gan Tavus tekstus tāpat:)
Publicēts: 25.01.10 18:28
 citēt
Droperidol:
dansiga:Droperidol, tu te nekomande, ja?;-ppppp aigaaju jau ari - bildes nevis melnrakstos noliku, bet reaali izdzeesu ;-)

Teicu taču - nedari tā!:)
Bet ko nu vairs. Un kam no tā tagad sliktāk?
Un jo ilgāk taisnosies, jo vairāk kādu stulbu uzbraucienu dabūsi.
Vajadzētu būt zem Tava goda te taisnoties puišeļu priekšā:) Da nu viņus visus:)
Tie, kas saprot. novērtēs gan Tavus darbus, gan Tavus tekstus tāpat:)

Es šaja TOPIKĀ nevienu puišeli neredzu un taisnošanos netik nedzirdu !!!
Reāli no "Dansiga" es saprotu,kas šeit īsti notiek ...
cilvēks pasaka savu viedokli par šeit notiekošo!
Publicēts: 25.01.10 18:29
 citēt
Droperidol, haaa ..... es tagad varu mieriigu sirdi komenteet bildes toties ;-)))) A sliktaak? Domajau ka nevienam - es domaaju , ka man tagad labaak ;-)
Publicēts: 25.01.10 18:29
 citēt
cossmoss, ;-)))))
Publicēts: 25.01.10 18:30
 citēt
Ja gribēs sariebt, aizies un citos saitos sameklēs:):):)
Publicēts: 25.01.10 18:32
 citēt
droperidol, tam mazie riebekliishi ir par slinku ;-))))) ai labi ...... es pagaidaam juutos daudz labaak ... ij BASTA!
Publicēts: 25.01.10 18:35
 citēt
beidzot man vairāk bilžu kā dansigai!:big_smile:
Publicēts: 25.01.10 18:37
 citēt
re, katram savs labumiņš un visi priecīgi:)
Publicēts: 25.01.10 18:42
 citēt
bail kko "bļaut" ...., bet sērfojot pa blogu neesmu uzdūries uz admin komandas viedokli par notiekošo!
Cik saprotu tiek strādāts ar vērtēšanas sistēmu .... bet sakne nav tajā, bet gan Kultūrā, kas šeit ir uzkundzējusies!
Publicēts: 25.01.10 19:16
 citēt
cossmoss:
dansiga:cosmmoss, nu tad nav ko bubinaat, ka lielie onkulji tiek apbzihoti ;-pppp;-) Nezinu nevienu no 'lielajiem onkuljiem" kursh justos apbizhots .... vienkarshi neredz jeegu vairs te likt bildes .... Atrast veidu kaa uzlabot!??! Da es no pirmaas dienas par to ciinos ..... ciinjai ar veejdzirnavaam vienaa briidii pienaak finishss ;-(((( Katrai pacietiibai ir savas robezhas. Tagad skatos un veeroju - kas notiks taalaak .... taapec arii neveeleejos profilu dzeest, bet bildes pagaidaam nelikshu.
Atvainojos par vārdu |Apbižoti|, bet jūtama spēcīga nepatika no bloga grandiem! Esmu pamanījis, ka daudzi .... bez tevis .... cenšās nelikt bildes ...., kas arī to fonu padara nebaudāmu! Par to dzēšanos ar esmu domājis, bet tas ikrīta kafijas rituāls pie jaunajiem sniegumiem ir kā sērga!

Man kā jauniņam, protams, maz tiesību, ko teikt, taču, ja grandiem tik ļoti nepatīk iesācēji, kas piesārņo forumu, lieliska iespēja, kā palikt tikai pašiem - ir uztaisīt saitu tikai priekš sev izredzētajiem. No malas neviens nevar ne komentēt, ne ielikt bildes, jo piereģistrēties var tikai ar ielūgumiem. I viss, nebūs viņiem jāuztraucas par ne|kvalitāti un nevēlamiem zaļknābjiem. Varēs paši par sevi priecāties.
Žēl, ka tiek aizmirsta "bērnība"... un tas, ka neviens par ģēniju nepiedzimst. Gan jau pašiem grandiem arī pirmās bildes bija ****. Bet to jau neviens neatceras. Kā gan lai jaunais iemācās, ja viņu nepakritizēs un nepamācīs.
Nu tas tā... peace
Publicēts: 25.01.10 19:23
 citēt
Ruuu palaida garām lielisku iespēju paklusēt un sākt lasīt, mācīties, uzklausīt pamatotas domas un visādi citādi pilveidot savu meistarību:)
Publicēts: 25.01.10 19:27
 citēt
chess, ;-)))) es tachu saku, ka visiem tagad labi ;-))))))

cosmmoss, administraacijai ir savs viedoklis .... bet ...........

Ruuu, beerns ...... iedziljinies sarunas buutiibaaa saakumaa un tad droshi vari runaat! Vai KAADS paarmet ka Tev slikta bilde?!?!?!!? Liec! Uzklausi kritiku! (bez braukshanas pretii) macies no labaam bildeem!Bet taadai bildei NAV jaanokljuust top sarakstaa ....... Runa ir par TOP bildeem ...... par kuraam arii sabalso lielu dalju shie zaljknaabji, kuriem ljoti maza saprashana, kas ir kas ....

Ai visss .... saak apnikt sho tematu cilaat ......
Publicēts: 25.01.10 19:44
 citēt
bišku ne pa tēmu spriedelējat :face-grin:

mani top 24 favorīti 19.40 ir:

eos www.fotoblog.lv...
Laine5 www.fotoblog.lv...
Vavers www.fotoblog.lv...
logan www.fotoblog.lv...
Publicēts: 25.01.10 19:46
 citēt
eos un vavers bildes man arii patiik ;-)
Publicēts: 26.01.10 12:38 labots
 citēt
24h tops, 26. janvāris, ap 12.00-12.30:
- azims - www.fotoblog.lv... - nu gan lillā debesis piesātīnājis, bet tas loks - ceļs un koku galotnes ar cik-cak pārdomāti iekadrēts - ...
- Jolan - www.fotoblog.lv... - rudenīga ainava ziemā ...
- aipeija - www.fotoblog.lv... - ainava ok, bet kā tādus nosaukumus var izdomāt ... a kas tie viņi ir? no kurienes atnāca? un kas notika? ...
- logan - www.fotoblog.lv... - ziemas klasika - sniegs, aploka stabiņi, koks, mājas, mežs, tīkams formāts izvēlēts 1:2 ...
- itaeta - www.fotoblog.lv... - aukstais/siltais kontrasts, tuvai tālais plāns ir, bet vidējais izkritis ...
- Seperis - www.fotoblog.lv... - hehe - klusās dabas arī kāds piedāvā ...
- chess - www.fotoblog.lv... - veči kārumnieki ...
- abats - www.fotoblog.lv... - tikai tumši toņi, vajag plašāku toņu gammu - vidējos un arī gaišos, bilde atdzīvosies ...
- snapijs - www.fotoblog.lv... - ...
- pasportrets - www.fotoblog.lv... - mjā - tāda gaiša vientulība ...
- zo - www.fotoblog.lv... - es biju iedomājies, ka zo forumā sprēgā, bet izrādās, ka pirksts pa kameras pogu arī kādreiz iesprēgā ...
- Marix - www.fotoblog.lv... - kaut aarī miglas laiks, varbūt vēl tumšinātu priekšplāna siena rullli ...
- gi2s - www.fotoblog.lv... - svaigums starp ziemas ainavām ...
- Scorp - www.fotoblog.lv... - nu nezinu gan, vai tās melnās lencītes vajadzēja. Mēģināji aizklonēt? Kā tad izskatās? ...
- azissiena - www.fotoblog.lv... - nosaukuma variants: sirsnīga buča ...
Publicēts: 26.01.10 12:51
 citēt
Eltons: Tātad pašreizējais Fotobloga lietderības koeficients varētu būt tie 10%?
Vai tas varētu būt saistīts ar jaunās sistēmas ieviešanu?

Ar Eliku man ir vienošanās, ka jaunās sistēmas tendences tiks aplūkotas šī un nākoša mēneša baigās ... ;)
Lietderības koeficients? Mhmmm. Es teiktu tā, ka desmit procentus no dienas bildēm izvēlētos un tās novērtētu. Pārējais ir tikai fons, uz ko šie desmit procenti izceļās ... ;)
Adminiem doma it kā laba - samazināt pirtsdraugu ietekmi un palielināt balsojumu spektru, bet kā tas izdosies ar jauno sistēmu - to tikai laiks rādīs. Tas jau cik reizes ir malts, ka, lai palielinātu bildes, nevis autora ietekmi, būtu nepieciešams nerādīt to ietekmējošos faktorus - reitinga ciparu un vērtējumus, autoru (vismaz uz 1-3 dienām). Bet ko tur daudz runāt, nekas tā īpaši nemainīsies šo vienkāršo līdzekļu ieviešanā.
Tendence manā variantā - pusstundu dienā apskatīt, kas šeit jauns parādījies, izvēlēties ka'dus 10% un braucam tālāk ... :)
Publicēts: 26.01.10 12:56 labots
 citēt
Daži daigas komentāri piesaistīja:
... daiga_a:
- daudz vērtīgāk būtu, ja tie pieredzējušie turpinātu likt bildes šeit, lai būtu vairāk, uz ko skatīties un salīdzināt, pokemoni ...
- ... vēlāk, smeļoties informāciju arī grāmatās un citos starptautiskos foto-saitos, sapratu, kas tieši man patīk un liekas interesants... manu gaumi un izpratni nekad nav veidojis augsts foto-blog reitings, bet liekas svarīgi, lai galerijā būtu pēc iespējas dažādas bildes...
- ... ja tas iesācējs ir tik neaptēsts un ar laiku nespēj pats atšķirt labu foto no s.....a, tad nekāda vērtēšanas sistēma viņam nepalīdzēs ...
...
Tas, ka dansiga iemet plinti krūmos - izdzēš savas bildes un aiziet aizcērtot durvis, vai tad no tā kaut kas mainīsies? Daudzi ir gājuši, bet upe turpina savu ierasto gaitu ... ;) ... Tāpēc es vairāk piekrītu daigas rakstītājam (skat augstāk pirmo citātu) - pieredzējušie turpinātu likt bildes šeit ... ;)
Publicēts: 26.01.10 12:58
 citēt
Man ar tagad vajadzētu sameklēt kādas bildes? ;)
Publicēts: 26.01.10 13:00 labots
 citēt
smartins:Man ar tagad vajadzētu sameklēt kādas bildes? ;)
Dari to, ja tas Tev patīk. Ja Tev rodas nepatika, tad nemaz nesāc. Pavisam vienkārši ... ;) ... Man gan šajā atlases procesā ir dažas citas domas, kuras es publiski nepieminēšu, bet vēlāk šī izlase man varētu noderēt kādam bloga rakstam ... ;)
Publicēts: 26.01.10 13:02
 citēt
Savu bildi, lakam, būtu nepieklājīgi te linkot? ;) (topā vēl nav un rādās - diez vai būs)
Uzmetīšu aci topam, varbūt kaut kas bez Vilberto jau pievienotajām iepatiksies.
Publicēts: 26.01.10 13:10
 citēt
Vilberto, es neaizcirtu durvis .... man vienkarshi kauns, ka manas bildes sheit atrodas .... laikam baigi iedomiigaa esmu ;-pppp Un neredzu, ka kaut kas mainiisies tuvaakajaa laikaaa ..... tevis ieteiktaas lietinjas es jau sen skandinu .... bet shiis lapas tureetaajiem ir citi uzskati ...

BET - man ir liidziiga bilde aipeijas bildei ar nosaukumu ..... www.fotocommunity.com...

kaa tev patiik shaads nosaukums?;-))))
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. 7
  9. 8