Kas man jādara lai es varētu balsot? Tākā man pilnīgi neuztrauc mans reitings, es varu objektīvi balsot,bet man nav tādas iespējas,vai arī vnk nejēdzu.. man ļauj tikai komentārus pievienot..
zoziitis:Kas man jādara lai es varētu balsot? Tākā man pilnīgi neuztrauc mans reitings, es varu objektīvi balsot,bet man nav tādas iespējas,vai arī vnk nejēdzu.. man ļauj tikai komentārus pievienot..
Pievieno divas bildes un verteshana Tev bus pieejama.
negatIvs: tikai neizgāzies, reizēm gudrs iespaids saglabājās, kamēr muti never vaļā...
Ja pats neizgāzīsies, tad citi piepalīdzēs izgāzties ...
dansiga: Vilberto, es neaizcirtu durvis .... man vienkarshi kauns, ka manas bildes sheit atrodas .... laikam baigi iedomiigaa esmu ;-pppp BET - man ir liidziiga bilde aipeijas bildei ar nosaukumu ..... kaa tev patiik shaads nosaukums?;-))))
Pēc kārtas: - nosaukums patīk labā, izvēlētais formāts arī tīkams; - fotocommunity, ja nmealdos bezmaksas lietotājam ir iespējams tikai viena bilde nedēļā. Un kopumā ne vairāk kā 100 bildes galerijā. Ja grib vairāk, ir jāmaksā kaut kāda abonēšana. Bildes tur ir daudz vairāk un arī labas bildes, bet īpaša kritika tur nav. Kā parasti - lieliski, skaisti, burvīgi, utt, utml. - jautājums Tev - vai Tu piekrīti iepriekš Daigas teiktajam: ... daudz vērtīgāk būtu, ja tie pieredzējušie turpinātu likt bildes šeit, lai būtu vairāk, uz ko skatīties un salīdzināt ... ? Varam šādu ainu iedomāties, iesācējs piereģistrējas un pamana Tevi komentāros pie bildēm vai forumā. Aiziet uz Tavu galeriju - bet tur nekā nav. Un tas iesācējs domā - a ko tā dāmīte sprēgā, ja viņa nekā nav galerijā? ... ... Bez tam dažām Tavām bildēm biju pierakstījis komentārus, kā arī novērtējis gan kā pirtsdraugam, gan arī nepirtsbildētājam ... Man škiet, ka bija arī tādas Tavas bildes, kuras nokļuva pat labāko topā. Un tagad viss ir izdzēsts. Nu tad kāds prieks man komentēt un kaut ko vērtēt un kāds gan labums topa izlasei, ja labas bildes pats autors izdzēš ... ;( ... Tas tikai pazemina kopējo līmeni ... Bet ko nu vairs - izlietu ūdeni vairs nesasmelsi ...
Nu labāk skatīt kailfoto nekā puķītes, sunīšus, kaķīšus, putniņus ...
Nezinu vai labāk, bet, ja ar pareizo pieeju "ķerts" ir baudāmi arī sunīši un kaķīši! Man kā iesācējam bloga īpaši daudz un teicamus kailfoto negribētos piezīmēt
Vilberto, nu piedod, draux, ka es taa vieglu roku izdzeesu Tavus komentaarus;-)))) A ko tas jaunais domaa par mani - man v i e n a l g a .... gudrs pienjems manu kritiku, durakam nebuus iespeejas pateikt - tev pashai bildes suuc uz kocinja ;-ppp;-)))) Daigas teiktajam piekriitu daljeeji ..... es atsaakshu likt bildes tad, ja nu briinumainaa kaartaa tieshaam tiks panaakts, ka balso nevis reitinga uzdziisihanai, bet reaali .... un tad kad iesaaceejiem, kuriem nekadas sajeegas par labu bildi, buus mazaaks balsu skaits nekaa zinoshaakajiem .... jo shobriid arii nebalsojot tuman/estev .... sabalso par pokemoniskaam bildeem tikai taapeec, ka pokemonu ir vairaak un vinjiem labaak patiik pokemoniskas bildes nekaa saturiigas bildes ....
to "tuman/estev" es nespēju iebraukt lōģiku pēc kādas vadās cilvēki ! ne ir pēc kā tiekties .. ne kritikas ... piedrazots tusiņš starp nebaudāmību! ekk ...
...hm...mani pieminēji Vilberto........lieta tāda, ka nosaukums radās asociatīvi....Puškina pasaku iespaidā....te jau bija tāds minējums...atceries par tiem kareivjiem, kuri nāca no jūras dzelmes...? ....bet tā diskusija par vērtēšānu un reitingiem.....jāsaka, ka tas viss ir trakoti smieklīgi....nu kaut vai salīdzinājumam.....kailfoto.... ar atzīmēm(arī komentiem un izcili vērtējumu)-nobalsots 54 reizes....saņem 5.92 .....un turpat blakus kaķis ar " patīk" vai " dzēst" 30 balsis...saņem 5.94.......neiešu iedziļināties bilžu kvalitātē utt......vienkārši prātā nāk jautājums.....vai ir vispār kāda nozīme šiem vērtējumiem, jo visa tā sistēma ir izveidota kā karagājiens pret tiem, kuriem iepriekš bija labi reitingi...ta štrunts, ka viņiem arī bildes bija skatāmas.......izskatās, ka te nevis rūpējas par labu darbu izcelšanu, bet gan par cilvēku ambīciju apmierināšanu..kādam bija vajadzīgs un kāds paklausija un uztaisija šitādu bardaku......tas ir muļķīgi cerēt, ka te būs augstās mākslas fotoblogs......te tak ir tikai tusis ar foto kopinteresēm......
par ko šis topiks vispār? par to cik sūdīgas bildes ir topā? vai ka nepareizi tās žūrija (publika) sabalsojusi? Tops vienkārši ir vējš, kas pūš tā kā viņam iepūš
..tieši tā dansiga..........nav īpaši patīkami, ja cilvēks no malas apskatās mūsu visaugstāk ieguvušos reitingu bildes......te vairs neiet runa par blogera reitingu..te iet runa par to kam tevi pielīdzina ...... blogs ir labs tusis un reitingi vien bija sporta paveids...taču pašlaik tas pārtvēršas par velns sazin ko......pēc inerces es te vēl šo to ielieku, taču laikam pamazām arī pāriešu uz tusi un reportiem.....liela zaudējuma jau citiem nebūs......nekāds profs neskaitos un no manis nav ko mācīties...
dansiga:reitinga ir pie kaajas liidz briidim, kakmeer neatver TOP sarakstu ..... un tad saceljas mati staavus ....
Tops manuprāt ir apmēram tik pat labs/slikts kā pie iepreikšējās balsošanas versijas - ir gan ok bildes, gan sūdukbildes. Tik vien, ka Topā esošie autori nedaudz pamainījušies. Tā ka traģēdiju manuprāt neredzu - nav jau tā, ka agrāk TOPā bij labās mākslas bildes ar lielo dziļo ideju, bet tagad pēkšņi tikai sūduki...
Aipeija:..tieši tā dansiga..........nav īpaši patīkami, ja cilvēks no malas apskatās mūsu visaugstāk ieguvušos reitingu bildes......te vairs neiet runa par blogera reitingu..te iet runa par to kam tevi pielīdzina ......
Piekrītu - man arī ir nedaudz kauns redzēt pie labākajām bildēm tik daudz Eltona "superķēpājumus" un visādus zirgu-bilžus, kamēr tiešām spēcīgi foto paliek otrā plānā...
...es runāju par pašreizējo topu kopumā...un neminu nevienu autoru konkrēti.....pašlaik ir vienas vienīgas ziemas ainavas.....mēs pamazām pārvēršamies par ..poga.lv.....
Cerambyx, ir gan sliktaaks .... un ja jau taisa uzlabojumus ..... nu tad lai ir tam jeega!!! Man piemeeram, vienalaga, vai taas ir viena autora vai dazhaadu autoru bildes topaa .... bet lai ir labas!
Aipeija:...es runāju par pašreizējo topu kopumā...un neminu nevienu autoru konkrēti.....pašlaik ir vienas vienīgas ziemas ainavas.....mēs pamazām pārvēršamies par ..poga.lv.....
Citēju Tevi - "tas ir muļķīgi cerēt, ka te būs augstās mākslas fotoblogs"
dansiga:Cerambyx, ir gan sliktaaks .... un ja jau taisa uzlabojumus ..... nu tad lai ir tam jeega!!! Man piemeeram, vienalaga, vai taas ir viena autora vai dazhaadu autoru bildes topaa .... bet lai ir labas!
Kādā ziņā sliktāks? Uzspiežam mēneša topu un tad uzspiežam nedēļas topu. +/- tas pats.
Aipeija:...runa iet par vienveidību Cerambyx,......tu atkal manipulē ar kontekstiem un neklausies ko tev saka.....
Vienveidība varbūt - bet tā taču ir bijis katru gadu, ka ziemā fotoblog galerijā nospiedoši dominē ziemas ainiņas. Vasarā putniņi un kukainīši, rudenī - dzeltenās lapas utt. Tīri statistiski taču - jo vairāk līdzīgas tematikas bilžu galerijā, jo %āli vairāk šādu bilžu tiks topā. Mēneša topā (kur galvgalī bildes no vecās balsošanas sistēmas) arī pārsvarā ziemas ainiņas. Tā kā tā jau ir nevis balsošanas sistēmas vaina, bet fotobloga un amatier-fotogrāfu īpatnība - galerijā redzamo bilžu saturs atkarīgs no tā, kāds gadalaiks ir ārā
Aipeija:...pašlaik ir vienas vienīgas ziemas ainavas.....mēs pamazām pārvēršamies par ..poga.lv.....
Nu bet ja tāds tagad ir Fotobloga uzstādītais mērķis. Vienīgā atšķirība no Pogas, ka tur cilvēks var izlādēt visu atmiņas karti, šeit tikai vienu bilžuku dienā. Forums šeit daudz ergonomiskāks. Jautrība lielāka. Ko vēl labāk?
..nu, ja...velta mutes dzesēšana........žēl tikai to reformu radītā rezultāta......cilvēki, kuri fočēja ne tikai dabu... te savas bildes praktiski vairs neliek..pārējie liek ziemas ainavas, jo reitingi ir par tām vieglāk nopelnāmi...pietam vēlams likt uz patīt, nepatīk.............
tops veidojās no galerijā ievietotajām bildēm un balsotāju AKTIVITĀTĒM.... + bilžu reitinga aprēķināšanas formula... Nav jau tā, ka kāds šedevrs paliek nepamanīts, tikai tajās neziemas, neputniņu, nekaķīšu kategorijās maz labu bilžu. daudzi autori aizgājuši, daži izbanoti, citi kaut ko nogaida. neapmierināto daudz, tops diez ko labs neizskatās, ir nepilnības domāšanā un sistēmā. manas bildes nonākšana topu lapā, ir tam piemērs. ar šo niku blogā ienācu, ar domu neatkārtot iepriekšējā "kļūdas", nekāpšu otreiz uz tā paša grābekļa, citās kategorijās kā līdz šim, bilžu laikam nebūs
negatIvs:tops veidojās no galerijā ievietotajām bildēm un balsotāju AKTIVITĀTĒM.... + bilžu reitinga aprēķināšanas formula... Nav jau tā, ka kāds šedevrs paliek nepamanīts, tikai tajās neziemas, neputniņu, nekaķīšu kategorijās maz labu bilžu. daudzi autori aizgājuši, daži izbanoti, citi kaut ko nogaida.
+++ tāda tā situācija ir - un attiecīgi nav ko gaidīt TOPā šedevrus, ja NAV kas tos te liek
Aipeija:..nu, ja...velta mutes dzesēšana........žēl tikai to reformu radītā rezultāta......cilvēki, kuri fočēja ne tikai dabu... te savas bildes praktiski vairs neliek..pārējie liek ziemas ainavas, jo reitingi ir par tām vieglāk nopelnāmi...pietam vēlams likt uz patīt, nepatīk.............
Par citiem nezinu. Man nekad nav bijis mērķis katru dienu pa bildei likt. Pat ne katru nedēļu. Pašlaik man aizņemtības periods tāpēc neesmu pabeidzis līdz galam nevienu skici. Vistuvāk laikam būs Liepājas modelīte ar zobeniem... pa sestdienu un svētdienu ceru pabeigt. Tad likšu. Vēl 16.marts padomā... 13.februāris...
Aipeija:..nu, ja...velta mutes dzesēšana........žēl tikai to reformu radītā rezultāta......cilvēki, kuri fočēja ne tikai dabu... te savas bildes praktiski vairs neliek..pārējie liek ziemas ainavas, jo reitingi ir par tām vieglāk nopelnāmi...pietam vēlams likt uz patīt, nepatīk.............
Tad veidojas kaut kāds apburtais loks - labie autori neliek bildes, jo nepatīk sistēma, cilvēki balso par sliktajām bildēm, jo labo bilžu nav (labie autori neliek), topā nokļūst sliktas bildes (jo labie autori savas labās bildes neliek), labie autori neliek savas bildes, jo nav apmierināti ar to, ka topā nokļūst tikai sūdīgas bildes, un aplis sākas no jauna... Tie labie autori var čīkstēt cik grib, beko nedarot (neliekot savas labās bildes) nekas nemainīsies...