Jā, bet kā izskaust pirtsdraugu un jumta draugu ietekmi. - laikam nekādi...... drīz atkal liels pasākums, jauni draugi, kā tu nebalsosi, ja kopā kosts.....................
Vilberto: Klau - vēl viena ideja spriedzei, atslodzei, mafijas nosliecēm, jaunām grupām ... Varētu izveidot dienas p-topu. bet vispirms vajadzētu mafiozu grupu - vismaz cilvēki 5-6, kuri šajā topā iemet vismaz 5 linkus no konkrētas dienas bildēm. Tad izvēlamies piecus darbus nolikšanai - un tad izvēlētās dienas piecas bildes novērtē ar dzēst un ne vairāk kā 333. Ja nesaprot normālā valodā, tad varētu pateikt grupveidā un masīvi ... Kurš piedalās mafiozā pasākumā putniņu atšaušanā? ...
Esmu no dabas ļoti pozitīvi noskaņots
No vienas puses - ja metīsies agresīvi virsū, pretī var pārsvarā izraisīt tādu pašu agresiju (jūs, maitas, mani nesaprotat!) Tādēļ man patiktu vājām bildēm konkrēti norādīt uz vajām vietām, trūkumiem - ar domu, ka no ieteikumiem kāds varētu mācīties. No otras puses - bieži vien agresīvas atbildes dabū arī uz it kā labdabīgiem ieteikumiem.
Principā labprāt ierosinātā pasākumā piedalos, domāju, ka sākumā ne pārāk agresīvi, bet tad jau redzēs
..palasijos un nenosmaidīties uz nakti.......ir, ir labas idejas.....principā reformas vajag...tas, kas te pašlaik notiek atgādina sētas pīļu dīķi...es laikam esmu pieskaitīta pie neitrālajiem ūdeņiem....
..ak jā...vai ir kaut kur redzama statistika par kopējo bloga apmeklētāju skaitu dienā?????.......pēdējā laikā cik atveru-tik tukšums..........reformas no admiņiem sāk nest savus rezultātus.....
Droperidol:Re kur parādās tipiska jauno censoņu reakcija uz mēģinājumiem kaut ko ieteikt www.fotoblog.lv...
Tātad: melanie@94.30.192.253 | 21:24 28.01.2010 |
nu, ak dievs, ne visi ir tik kasīgi kā tu!!! (sorry) man tač vienalga vai man liek patīk vai 555, varbūt tas ir svarīgi kādam, bet ne man
Hren sņim ar viņu mēģinājumiem ieteikt, ir jau tādi gavriki kuriem izsaki savu komentu, un tie sāk d###t augumā......... vot tas gan sāk ''kruta'' palikt
mhm .. mhm .... divi iesmeli , kapeec es izdzeesu savas bildes ...... 1. nevar ataankt un "nilkt kluci" pec kritikas ... 2. kauns ka manas bildes ir shitik vaajaa saitaa ......
dansiga:cosmmoss, nu tad nav ko bubinaat, ka lielie onkulji tiek apbzihoti ;-pppp;-) Nezinu nevienu no 'lielajiem onkuljiem" kursh justos apbizhots .... vienkarshi neredz jeegu vairs te likt bildes .... Atrast veidu kaa uzlabot!??! Da es no pirmaas dienas par to ciinos ..... ciinjai ar veejdzirnavaam vienaa briidii pienaak finishss ;-(((( Katrai pacietiibai ir savas robezhas. Tagad skatos un veeroju - kas notiks taalaak .... taapec arii neveeleejos profilu dzeest, bet bildes pagaidaam nelikshu.
Skumīgi, bet jāpiekrīt tev saistībā ar bilžu likšanu. Tad kad pirmo reizi pats šeit piereģistrējos bij ko mācīties uz skatīties. Tagad laikam gandrīz nav uz ko skatīties.
dansiga:cosmmoss, nu tad nav ko bubinaat, ka lielie onkulji tiek apbzihoti ;-pppp;-) Nezinu nevienu no 'lielajiem onkuljiem" kursh justos apbizhots .... vienkarshi neredz jeegu vairs te likt bildes .... Atrast veidu kaa uzlabot!??! Da es no pirmaas dienas par to ciinos ..... ciinjai ar veejdzirnavaam vienaa briidii pienaak finishss ;-(((( Katrai pacietiibai ir savas robezhas. Tagad skatos un veeroju - kas notiks taalaak .... taapec arii neveeleejos profilu dzeest, bet bildes pagaidaam nelikshu.
Skumīgi, bet jāpiekrīt tev saistībā ar bilžu likšanu. Tad kad pirmo reizi pats šeit piereģistrējos bij ko mācīties uz skatīties. Tagad laikam gandrīz nav uz ko skatīties.
]http://www.lensart.ru/picture-pid-2bbbd.htm?ps=11[/url] Bookmarks ielikts .... "жду твоего звонка" mani izsita no sliedēm! Nu 'Beidzot' es saprotu tavu nostāju pret situāciju!
Kkur zem dansigas komentāra jau iepļurkstēju šito, līdz arto bišķ atkārtošos: skatos, ka vismaz dansiga aktivizējusies uz bilžu kritizēšanu un citi iespējams ar. Viss baigi labi - taču cik lasu tad tiek komentēts tikai pie sliktajiem darbiem un gandrīz vienmēr uzsvērtas tikai sliktās lietas. Ok - es arī bieži tā daru un "grēkoju", kgan esmu mēģinājis laboties šai jautājumā... Vnk tagad lasot no malas baigi depresīvi tas viss palikās - vai tad blakus tiem mīnusiem tiešām nav ar kāds plusiņš ko piemest? Gan jau ka ir. Domāju, ka ja mēs "kritizētāji" saņemtos arī pieminēt un uzsvērt bildē ne tikai sliktās lietas, bet arī labās lietas tad autoram tas būtu daudz noderīgāk
cerambyx, ai ..... es tik shonakt taa - njeemu un visas pec kartas bildes komenteeju ...... U nnonaacu liidz vienai labai bildei ;-)))) www.fotoblog.lv... ; jooti patiik - to arii uzrakstiiju ...... BET .... dienaas, kad man ne laika, ne veelmes ... tad komenteeju tikai bildes , kur mana acss piesienaas ..... Un - ja jau es vispaar komenteeju - znach jau ir laba - tikai ar minusinjiem ;_))))
cerambyx, es esmu aktivizejusies tieshi tapec, ka esmu izdzesui savas bildes ... UN .... kritizeejamais objekts nevar tagad teikt - paskaties uz savaam suuda bildeem ... vai atnaakt pie maanaam bildem un nolikt kl*** ... ;-))))
...skumji...dansiga es tev piekrītu........var jau kādu bildi ielikt, taču viņa vienkārši pazūd starp tām mājas albumu bildēm.....kritizēt...?......nu es jau esmu tikai neitrālie ūdeņi.....ne zināšanu, ne izglītības...ko nu...?...redzu, ka baigās šaizes liek, bet gramatiski pareizi pateikt nemāku....