forum.gif
Varbuut mainu (ziemas depresija)
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Pērku, Pārdodu, Mainu / Varbuut mainu (ziemas depresija)
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 19.01.10 19:30 labots
 citēt
savu Canon EF-S 17-85mm f/4-5.6 IS USM www.the-digital-picture.com... pret kaadu no taveejiem. Lietots, blende, kaste, ja vajag cpl filtrs, ir dazhi putekli aiz priekseejaas leecas, bildees neredzami. eem neinteresee 18-55, 28-135, un liidziigi. Interese ir uz kaadu fikseetu platlenkji vai platlenkja zoom objektiivu.
Konkreetaa objektiiva bildes. foto2.inbox.lv...

PS. Par piemaksaam varam padomaat.
Publicēts: 19.01.10 19:39
 citēt
kurš gan gribēs fiksētu platleņķi mainīt pret tavu KIT brīnumu?
Publicēts: 19.01.10 20:02
 citēt
Laurelz:savu Canon EF-S 17-85mm f/4-5.6 IS USM www.the-digital-picture.com... pret kaadu no taveejiem. Lietots, blende, kaste, ja vajag cpl filtrs, ir dazhi putekli aiz priekseejaas leecas, bildees neredzami. eem neinteresee 18-55, 28-135, un liidziigi. Interese ir uz kaadu fikseetu platlenkji vai platlenkja zoom objektiivu.
Konkreetaa objektiiva bildes. foto2.inbox.lv...

PS. Par piemaksaam varam padomaat.

Drīzāk mēģini pārdot, un nopirkt, ko vēlies. Man izdevās noandelēt šo stiklu, Kādam putnu bildētājam, kuram tieši vajadzēja reportāžas tipa stiklu, bez augstām kvalitātes prasībām, cena bija 180,00 (ja nemaldos), bet stikls tik tiešām bija mazlietots (bez filtriem). IMHO:face-wink:
Publicēts: 19.01.10 20:06
 citēt
man arii depresija ... mainu apdauziitu auto - tb ar aizgaajushu gjeometriju - pret jaunu auto ;-ppppppp
Publicēts: 19.01.10 20:21 labots
 citēt
lai nepiesietu spamošanu, nerakstu, ka mainu pietaisītu ķēķi pret 3-istabu dzīvokli! Dansig, par ko depresņaks? endogēnais vai eksogēnais? :face-smile:
Publicēts: 19.01.10 20:23
 citēt
bez ģeometrijas dzīvot grūti:face-sad:
Publicēts: 19.01.10 20:24
 citēt
haralds, man tavi remini ir sveshi .... davai po chelovecheski pajautaa .....

chesss ..... ai ...... mellaa striipa ... pie visiem suu veel shitais ...... briinos kaa es to dagestaanieti nesaaku bljaut .....
Publicēts: 19.01.10 20:29 labots
 citēt
endogenā depresija ir no iekšām un no slimām iekšām. :face-sad::face-sad: (skat. endotermus procesus un endokrinoloģiju).
eksogenā depresņaka cēlonis ārpus pacienta un normāla parādība, ne psihatriska saslimšana - saprotams, ja cēlonis vērā ņemams, nevis mušas nāve. :face-smile:
vēl ir bezkurpju, berbērnu un beznaudas depresijas. bezkurpju depresiju var ārstēt nopērkot kurpes - gan ne aptiekā, bet dod bez receptes. :face-grin:
Publicēts: 19.01.10 20:31
 citēt
skatiit PS, varu piemaksaat, ja gadiijumaa kas. Dansiga, es taisnoju mashiinas, bet ne lv
Publicēts: 19.01.10 21:14
 citēt
Laurelz, da man ir labs meistars ;_))))

haralds, es neietilsptu nevien ano tevis nossauktajaam kategorijaam ;-ppp
Publicēts: 19.01.10 22:28 labots
 citēt
dansiga:haralds, es neietilsptu nevien ano tevis nossauktajaam kategorijaam ;-ppp
lielos vilcienos depresņaki endogenie un eksogenie - tur jāietilpst. sīkāk jau visādi. bezkrūšu depresija takš Tev nav? :face-sad::grimace:
Publicēts: 19.01.10 22:29
 citēt
būtu Tev kas jēdzīgāks piedāvājumā.....:amazing:
Publicēts: 19.01.10 22:32
 citēt
depresija no skumjām par eksistences un šķietamās realitātes šķietamo bezjēdzību? :grimace::what:
Publicēts: 19.01.10 22:32
 citēt
haralds, ;-)))) ar to es toch nesirgstu .... un ar celuliita probleemaam arii nee ;-)) ).... Kaadus gadus atpakalj man viena no meitaam jautaaja : Mamm , vot kaapec Tev nav celuliita?!!??! ... uz ko es atbildeeju: Manaa jauniibaa taadu slimiibu nepazina ;-)))))

ai ..... pedeejaa laikaa tik daudz viskautkas pilina uz galvas ..... ka vairs nav speeka iztureet .... vienakrshi luuztu shobriid ...
Publicēts: 19.01.10 22:33
 citēt
oi, papilinās un pāries. :face-smile: bet liela prieka nav. :face-sad:
Publicēts: 19.01.10 23:49
 citēt
dansiga:haralds, ;-)))) ar to es toch nesirgstu .... un ar celuliita probleemaam arii nee ;-)) ).... Kaadus gadus atpakalj man viena no meitaam jautaaja : Mamm , vot kaapec Tev nav celuliita?!!??! ... uz ko es atbildeeju: Manaa jauniibaa taadu slimiibu nepazina ;-)))))

ai ..... pedeejaa laikaa tik daudz viskautkas pilina uz galvas ..... ka vairs nav speeka iztureet .... vienakrshi luuztu shobriid ...

Daaaa buss labi:) Pec NIEKA 2 MENESJIEM!!! Buss pavasras vare skriet lekt staigat bez kazjoka!:)
Publicēts: 20.01.10 00:30
 citēt
negatIvs:būtu Tev kas jēdzīgāks piedāvājumā.....:amazing:

Tu ar buutu gatavs ko iemainiit ziemas depresijas iespaidaa? Veel liidzi varu iedot lielisku, gaishu portretstiklu 58/2 un/vai 135/3.5 :)
Publicēts: 20.01.10 00:41
 citēt
tik liela tā depresija man nav... Tevi interesē platais gals, ir man divi Sigma 10-20mm, un Tokina 10-17mm, bet no tiem šķirties negribu.... Tavs piedāvātais diapazons ir nosegts....:what:
Publicēts: 20.01.10 10:18
 citēt
varbut kads 50mm 1.4 manualo pret 50 1.4 af majna? :D
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):