forum.gif
Fokus
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Fokus
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 20.01.10 11:15
 citēt
Gudris:vispār tema par fokusu pēc virsraksta spriežot...fokusējamies uz to ;)
kaa Tu zini, tad par teemu runaa tikai pirmajaa lapaa. peec tam iet spams :D
Publicēts: 20.01.10 11:20
 citēt
nuvisā putrā izlobiju ko man vaidzeja paldies :)
Publicēts: 20.01.10 11:51
 citēt
Gudris:
Laciz:www.fotoblog.lv... bet taa Tu nevari - jo tas ir jaasajuut, a sajuutu tev nav.
nu i bildi izvilki...nosalusi meitene ar izlobītām acīm un sastingušu sejas izteiksmi skatās objektīvā..un taas ir tās tavas sajūtas ? :D:D:D idiņš kvadrātā :haha::haha::haha:

Gudri, tev to nesaprast (ESMU PAR TO PĀRLIECINĀTS!!!) bet šī bilde ir noteikti soli tālāk par tāvām pup`n`cisk bildēm, jo tā ir AR SATURU!!!!
Publicēts: 20.01.10 15:02
 citēt
fokus-pokus
Publicēts: 20.01.10 15:57 labots
 citēt
Bzh:
Gudris:un ko Tu iesaki ? bildet to kas nevienam nepatīk ? :D

Apmēram.. Iepatiktināt (no vārda patikt) cilvēkiem to, par ko neviens nenojauš :)

Kas visiem patīk? Zaķi? Zaķi jā, bet ne taču bildes (vienveidīgas, garlaicīgas) ar zaķiem... ar zaķiem vien. Un galvenais, ka visiem (arī man, liela daļa, nožēlojami)! :D Pa burzmu, nenoliedzami jāmērās ne tikai ar to, kam vairāk, kam smukāki, bet arī, kam plikāki un izdrāstāki zaķi patrāpījušies. Zaķi, zaķi, zaķi. Katrā bildē pa zaķim vai diviem, vai trim. Bez izdomas, bez mākslas, bez motīva, bez nākotnes.

Uz jautājumu, vai bildēt to, kas nevienam nepatīk, var atbildēt: "tieši pretēji, Gudri, beidz bildēt to, kas visiem jau līdz puņķiem!" ;)

Nelielai inspirācijai par tēmu "ko tad, ja ne zaķus, bildēt", viena Trenta Parke bilde:

www.magnumphotos.com...

p.s. kkas salūzis ar bilžu ievietošanu caur [ img ] links [ / img ]
Publicēts: 20.01.10 16:10 labots
 citēt
Gudris, ja Alex Webbs bildētu tādus sūdus, ko Kondrašins, kas tikai un vienīgi veiksmīgai bet DĀRGAI pī ār akcijai ir kļuvis par ievērojamu fotogrāfu mazā krīzes sagraustā banānu valstiņā, viņš nebūtu viens no Magnum fotogrāfiem (pazīstams visā pasaulē)!

www.magnumphotos.com...
www.magnumphotos.com...
www.magnumphotos.com...
Publicēts: 20.01.10 16:16
 citēt
p.s. lai bildi kcik paškristiski novērtētu, uzdod jautājumu "vai Tu gribētu to bildi ierāmēt un pielikt SEV mājās pie sienas?"
p.s.2. kalendārs nav bilde(s), tas ir kkas līdzīgs tualetes papīram, kas gadu kaitina ar savu eksistenci, noriebjas veselas 12 reizes un tad tiek izmests mēslainē, lai tā vietā pieliktu citu, kas kaitinās nākošā gadā vismaz 12 reizes. tai pašā laikā, vajag jau kaut kur būt uzskatāmai kalendāro dienu uzskaitei attiecībā pret nedēļas dienām konkrētajā gadā. plus vēl atgādinājumam par vāda dienām un citām dzeramajām dienām... :)
Publicēts: 20.01.10 16:17
 citēt
Gudris:huinuška taas bildes:face-sad:

kebkuru no viņām es labprāt pieliktu A2 formātā savā istabā pie sienas. ja man no Tavām būtu jāizvēlas kaut viena, ar kuru darīt to pašu, es neatrastu NEVIENU, diemžēl. to pašu varu pateikt par Kondrašina ubersuperkrutajām kalendārbildēm, arī diemžēl.
Publicēts: 20.01.10 16:22
 citēt
Nu labi, Alex Webbs tāds dikti specifisks, varbūt dažādām gaumēm dažādi patīk.

Bet kā ar kaut ko vēl populārāku, piemēram, Eliotu Ervitu?!

www.magnumphotos.com...
www.magnumphotos.com...
www.magnumphotos.com...
Publicēts: 20.01.10 16:23 labots
 citēt
Gudris:paldies dieviem taadi kaa Tu ir mazaakumaa :face-grin:

Paldies dievam, ka tādi ubersuperfotogrāfi, kā tu (kas laikam ir vairākumā), savā fotomākslā nekur tālāk par blogu vai/un gultu netiek. :P
Publicēts: 20.01.10 16:33
 citēt
Vienīgais (IMHO!!!) fotogrāfs, kas Latvijā zaķu bildēšanā ir pietuvojies kaut kam atzinības vērtam, ir Valts Kleins. Tik maza un nabadzīga valsts, kā Latvija, vairāk arī nevar atļauties. Vēl vienu, varbūt tikai nākošajā paaudzē, kad Gudrim būs gara bārda un trīs zobi, un zaķi nevis pieteiksies rindā uz sesiju, bet palaidīs trolejbusā apsēsties. :)
Publicēts: 20.01.10 17:13 labots
 citēt
gucits:jautajums tāds: > ja bildēju kkādu ainavu manual režīmā man fokusu iestatīt centrā vai atstāt autofokusā
> un vel nesaprotu ja es bildēju A-dep viņam ka fokusē ir visi 9 fokusa punkti to uz manual režīmu tā nedabū

Ļaunais iedvesa kamerā muļķu režīmus un muļķis uzķērās. Tā arī gudrs neticis.
Publicēts: 20.01.10 17:42
 citēt
Gudris:
alvils:"ko tad, ja ne zaķus, bildēt"
ja Kondrašins bildētu puķītes un saulrietus tad šaubos vai sestdien vakaraa par vinju rādītu filmu ;)

Kurš par to filmu maksāja?
Publicēts: 20.01.10 17:56
 citēt
filmas par daudziem uzņem, kādam tās kaut ko nozīmē, kādam nē. www.fotoblog.lv... .......................... :what:
Publicēts: 20.01.10 19:25
 citēt
alvils:Nu labi, Alex Webbs tāds dikti specifisks, varbūt dažādām gaumēm dažādi patīk.

Bet kā ar kaut ko vēl populārāku, piemēram, Eliotu Ervitu?!

www.magnumphotos.com...
www.magnumphotos.com...
[url=http://www.magnumphotos.com/CoreXDoc/MAG/Media/TR3/0/c/6/f/PAR42331.jpg

Ja]http://www.magnumphotos.com/CoreXDoc/MAG/Media/TR3/0/c/6/f/PAR42331.jpg

Ja[/url] pa visam godig, man ar nesaista ... A zaķi tomer reizem piesaist ...
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):