forum.gif
ir pienacis tas briidis!
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / ir pienacis tas briidis!
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >
IerakstsAutors
Publicēts: 20.01.10 11:40 labots
 citēt
Gudris:
Laciz:"Schnirckiszms"
tā sauc procesu kad sēžot saeimas plenārsēžu zālē vienlaicīgi tiek lietots Fotobloga forums ;)
Par šādu izrunāšanos dabūsi pa ribām no .....es jau dabūju www.fotoblog.lv...
Publicēts: 20.01.10 11:42
 citēt
Gudris:ņemot vēra kaa topiks tapis nakts vidū neizskataas diez ko nopietni :D

Tak tante simcproc pillā bijusi! :)
Publicēts: 20.01.10 11:43
 citēt
viss mierīgi, reizēm nāk par labu ieturēt pauzi, nekā traģiska tur nav, galvenais - saglabāt pozitīvu skatu uz dzīvi, un viss nokārtosies :face-kiss:
Publicēts: 20.01.10 11:45
 citēt
Gudris mums ir visgudraakais ....

Portreti - Tev tikai pa dienu domas rosaas galvaa un darbiiba notiek? Ak jaaa - Tevi sieva liek katru vakaru 9njos guleet?;-pppp
Publicēts: 20.01.10 11:46
 citēt
smartins:Žēl aizgājējas... Taču atcerieties, viņa vienmēr būs ar mums... :(
P.S. Moš labāk aizejam piedzerties?

Paldies - bet dzert negribu, kompaaniju arii negribu
Publicēts: 20.01.10 11:50
 citēt
Dan, a kad ciemos aicinaasi? gribas pakritizeet, peec tam fiksi sagribeesi blogaa apakalj - te viss liksies kaa maigs ziids....
Publicēts: 20.01.10 11:52
 citēt
daiga_a:viss mierīgi, reizēm nāk par labu ieturēt pauzi, nekā traģiska tur nav, galvenais - saglabāt pozitīvu skatu uz dzīvi, un viss nokārtosies :face-kiss:
Forši daiga pateica, jo tas brīdis ir pienācis ... Parasti lielākās problēmas sadomā galva, bet galvai tās arī jāatrisina ... Fotoblogs tas ir tikai liels teātris, galvenais - Tu tik fočēt nepārstāj un domā par tiem jaukajiem brīžiem ar kameru rokās ... :)
Publicēts: 20.01.10 11:53
 citēt
Laciz:Dan, a kad ciemos aicinaasi? gribas pakritizeet, peec tam fiksi sagribeesi blogaa apakalj - te viss liksies kaa maigs ziids....
Aha, to pašu gribēju jautāt - Dansiga pie manis vismaz trīs reizes ir bijusi, bet pie sevis - nu nekā ... Tādi ir tie pirtsdraugi ... :):face-grin:
Publicēts: 20.01.10 11:55
 citēt
Vilberto:
daiga_a:viss mierīgi, reizēm nāk par labu ieturēt pauzi, nekā traģiska tur nav, galvenais - saglabāt pozitīvu skatu uz dzīvi, un viss nokārtosies :face-kiss:
Forši daiga pateica, jo tas brīdis ir pienācis ... Parasti lielākās problēmas sadomā galva, bet galvai tās arī jāatrisina ... Fotoblogs tas ir tikai liels teātris, galvenais - Tu tik fočēt nepārstāj un domā par tiem jaukajiem brīžiem ar kameru rokās ... :)

Tu varētu šancēt uz kaut kāda lūzeru palīdzības telefona!
Publicēts: 20.01.10 11:59
 citēt
Laciz:Dan, a kad ciemos aicinaasi? gribas pakritizeet, peec tam fiksi sagribeesi blogaa apakalj - te viss liksies kaa maigs ziids....

Nekad neatsakos no normaalas kritikas. Es vienkarshi neredzu jeegu sheit likt savas bildes, kur pensionaariem nav vietas! Un mans soliijums paliek speekaa - veel jau janvaaris nav beidzies;-) u liidz tam gan jau buushu tikusi ar sevi galaa;-)

Vilberto:
Aha, to pašu gribēju jautāt - Dansiga pie manis vismaz trīs reizes ir bijusi, bet pie sevis - nu nekā ... Tādi ir tie pirtsdraugi ... :):face-grin:

Es lai paarstaatu fotografeeet!?!??!?! Tu koaa?!!??! ko tad es dariishu - it sevishkji tagad?!?!?!
A ko man pie sevis aicinaat? Pie manis nav omuliigi/neremonteeti .... bet nu uz to bilzhu kjidaashanu varu uzaicinaat, ja ir veelme ;-)
Publicēts: 20.01.10 12:04
 citēt
Es lai paarstaatu fotografeeet!?!??!?! Tu koaa?!!??! ko tad es dariishu - it sevishkji tagad?!?!?!
A ko man pie sevis aicinaat? Pie manis nav omuliigi/neremonteeti .... bet nu uz to bilzhu kjidaashanu varu uzaicinaat, ja ir veelme ;-)

hei, hei, hei.. ieaicinat mani arii, ja var. Gribeetu saprast, kaa LielieOnkulji shitamejo dara...
Publicēts: 20.01.10 12:17
 citēt
Portreti: "Tu varētu šancēt uz kaut kāda lūzeru palīdzības telefona!"

jau šancēju, vēlies piezvanīt? :grimace:
Publicēts: 20.01.10 12:20
 citēt
La4i:
hei, hei, hei.. ieaicinat mani arii, ja var. Gribeetu saprast, kaa LielieOnkulji shitamejo dara...

o vellos .... labi - pierakstu veel sarakstaaa ... tu laiciigi pieskreeji peedeejaa briidii!
Publicēts: 20.01.10 13:22
 citēt
:).. zinjo tik.:))
Publicēts: 20.01.10 13:22
 citēt
a, sapratu:))
Publicēts: 20.01.10 13:41
 citēt
Njaa, nu i diskusija, nu i iemesls...
Publicēts: 20.01.10 13:56
 citēt
Arī veci ļaudis mēdz apvainoties, kā mazi bērni.
Publicēts: 20.01.10 13:58 labots
 citēt
Suicidarhs:Arī veci ļaudis mēdz apvainoties, kā mazi bērni.
Kā Tev nav kauna, kāds ar vecumu te ir sakars.
Publicēts: 20.01.10 14:03
 citēt
blac:
Kā tev nav kauna, kāds ar vecumu te ir sakars.

Kā tev blac, man nepazīstamais subjekt nav kauna mani uzrunājot "Tu" rakstīt ar mazo burtu ? Kultūra Tev Purvciema urlu līmenī ?

p.s. sakars ir vistiešākais
Publicēts: 20.01.10 14:08
 citēt

uztaisiiji speciaali jaunu profilu, lai vareetu uzbraukt? ja runaajam par apvainoshanos - es ne uz vienu neesmu apvainojusies ... N E U Z V I E N U !!!!
Publicēts: 20.01.10 14:08
 citēt
Nesapratu - te vecuma cenzs ieviests?
Publicēts: 20.01.10 14:11
 citēt
Antiikaa:Nesapratu - te vecuma cenzs ieviests?

Jaaa - Gudrveidiigie un citi plikdupshpupbildeetaaji saka, ka pensionaariem te nav ko dariit ;-ppp;-)
Publicēts: 20.01.10 14:15
 citēt
Suicidarhs:
blac:ā tev nav kauna, kāds ar vecumu te ir sakars.

Kā tev blac, man nepazīstamais subjekt nav kauna mani uzrunājot "Tu" rakstīt ar mazo burtu ? Kultūra Tev Purvciema urlu līmenī ?

p.s. sakars ir vistiešākais
Labojos. Bet Purvciems, kur tas ir?
Publicēts: 20.01.10 14:18
 citēt
dansiga:

uztaisiiji speciaali jaunu profilu, lai vareetu uzbraukt? ja runaajam par apvainoshanos - es ne uz vienu neesmu apvainojusies ... N E U Z V I E N U !!!!

Dansigas kundze pati saceļ brēku un tad pati raud. Tipiska uzmanības trūkuma izpausme.

p.s. nemaz nešaubos, šī kundze tuliņ mēģinās ko man uzbraukt pretim :face-smile:
Publicēts: 20.01.10 14:21
 citēt
Dansigai laikam pačatot gribējās - viss slikti, žēlojiet mani utt.
Nē nu ok, kas ta man - netraucē, bet smieklīgas jau ir šitās publiskās aiziešanas utt. :D
Publicēts: 20.01.10 14:21
 citēt
Es domāju, ka dansigas kundze pieklājīgi paklusēs ;)
Publicēts: 20.01.10 14:28
 citēt
CerambyX:Dansigai laikam pačatot gribējās - viss slikti, žēlojiet mani utt.
Nē nu ok, kas ta man - netraucē, bet smieklīgas jau ir šitās publiskās aiziešanas utt. :D

Man publiska zheeloshana nav saprotama/pienjemama ... Un kur tu izlasiiji, ka VISS ir slikti? Pazinjooju publiski, lai peec tam nav jaatbild uz 100 un 1 veestuli ....

Suicidarhs:
dansiga: uztaisiiji speciaali jaunu profilu, lai vareetu uzbraukt? ja runaajam par apvainoshanos - es ne uz vienu neesmu apvainojusies ... N E U Z V I E N U !!!!

Dansigas kundze pati saceļ brēku un tad pati raud. Tipiska uzmanības trūkuma izpausme.

p.s. nemaz nešaubos, šī kundze tuliņ mēģinās ko man uzbraukt pretim :face-smile:

Man ar gljeevuljiem nav ko runaat ....
Publicēts: 20.01.10 14:56
 citēt
shim topikam vajadzeeja nosaukumi "kaareejaa nedeeljas ne-nogale"
Publicēts: 20.01.10 15:30
 citēt
dansiga:
CerambyX:Dansigai laikam pačatot gribējās - viss slikti, žēlojiet mani utt.

Man publiska zheeloshana nav saprotama/pienjemama ... Un kur tu izlasiiji, ka VISS ir slikti? Pazinjooju publiski, lai peec tam nav jaatbild uz 100 un 1 veestuli ....

Suicidarhs:

Man ar gljeevuljiem nav ko runaat ....

Rādās, ka Dansigas kundze pati semēdz tekstus līdz galam lasīt :D:D:D:D Mana nesenā prognoze uz tuvāko nākotni, kas nu jau ir nesena pagātne, ir ir piepildījusies :D
Publicēts: 20.01.10 18:50
 citēt
..."Daudz zābaku pa manu zemi staigā" :bad_smile:
Publicēts: 20.01.10 21:43
 citēt
Dans, nav ko tos ''suņus'' ņemt galvā - paries uz Tevi, ieraudzīs citu aprejamo un ies apriet to :face-wink:
Publicēts: 20.01.10 22:04
 citēt
ERA:Dans, nav ko tos ''suņus'' ņemt galvā - paries uz Tevi, ieraudzīs citu aprejamo un ies apriet to :face-wink:

es jau nenjemu .... tikai aizsargaaju sevi :-)
Publicēts: 20.01.10 22:49
 citēt
arturso:Pašnāvnieki, kas reāli taisās aiziet no dzīves neraksta, ka viņi tulīt būs prom, bet gan drizāk uzraksta vēstuli iemet to atvilknē klusu pamāj ar roku un atvadās no šīs cietsirdīgās planētas :cry:
To Viesturam viņā saulē pastāsti! :shame:
Publicēts: 20.01.10 23:03
 citēt
es atvainojos, bet ko man tagad klusuma brīdi ievērot?
nekā personīga, smieklīga diskusija ;)
Publicēts: 20.01.10 23:07
 citēt
daiga_a:jau šancēju, vēlies piezvanīt? :grimace:
es a šancēju. (stulbā latviešu valoda - šodien šancēju, vispār šancēju, pirms 100 gadiem šancēju!) :face-sad:
Publicēts: 20.01.10 23:11
 citēt
nezinu, kā Tu, harald, bet es pirms 100 gadiem nešancēju :grimace:
Publicēts: 20.01.10 23:25
 citēt
dzhii:es atvainojos, bet ko man tagad klusuma brīdi ievērot?

Un noteikti karogu pusmastā novelc :(
Publicēts: 20.01.10 23:45
 citēt
jā, es pat nepamanītu, ja publiski Dansiga to nepaziņotu
Vieglas gaitas!:face-crying:
Publicēts: 21.01.10 08:07
 citēt
/dziļās sērās pieceļas kājās, noliec galvu un klusumā paskatās izslēgtā monitorā ~ 1 min/
+ portreti par ohoelve:)
Publicēts: 21.01.10 10:10
 citēt
uztaisi veel reportaazju kaa Tu leenaam paleenaam dzeesies aaraa
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >

Mana info: