Nu re - esat sagaidiisjuhi to briidi, kad dansigapamazzam iet projam ..... BET - neceriet , kas es izdeesisshos .... es tomer kaa buutne te palikshu un pa briidim jums pamaitaashu garastaavkli .... megjinu pamazaam izdzest bildes, bet baigi leeni iet ;-((((
Fake. Pašnāvnieki, kas reāli taisās aiziet no dzīves neraksta, ka viņi tulīt būs prom, bet gan drizāk uzraksta vēstuli iemet to atvilknē klusu pamāj ar roku un atvadās no šīs cietsirdīgās planētas No šitā super smieklīgā čatiņa nav iespējams atvadīties. Kamēr pa naktim strādā tak nav jau citu ko smieklīgu palasīt pa starpām kad tiek paņemta pauze pie darba )))
artursO, tu esi karteejais kursh neizlasa liidz galam tekxtu un neiebrauc domaa ;-=ppppp
aatruurz, da zb klausiities cik ambiziooza nemaakule es esmu .... da veel sadziivee melnaa striipa, ka vairs nav speeka teelot "stipro" dansigu ... nu saluuzu .... a kam negadaas? un sapratu savu vietu ... ka man te nav ko dariit ar savaam kreizi bidleem ....
dansiga:artursO, tu esi karteejais kursh neizlasa liidz galam tekxtu un neiebrauc domaa ;-=ppppp
aatruurz, da zb klausiities cik ambiziooza nemaakule es esmu .... da veel sadziivee melnaa striipa, ka vairs nav speeka teelot "stipro" dansigu ... nu saluuzu .... a kam negadaas? un sapratu savu vietu ... ka man te nav ko dariit ar savaam kreizi bidleem ....
Nenem piere BLAVEJI parasti ir "Ambiciozi idioti nemakulji" taka bez stressa un pipejot Visas melnas stripas reiz beidzas LEIPAJA tak bija baig super , un pec ta vel PADOTIES , nuv verts nav vertss Foto laba laika pavadisjaa
Ir supērīgs teiciens- Suņi rej, bet karavāna iet tālāk. nesaparotu, kāpēc pēdējā laikā visiem tik ļoti kremt pārējo izteicieni. Ar ko tas kurš slikti izsakās ir labāks par tevi??? Padomā pie šī un vai nu skaļi pasūti izteicēju paskriet (vai ko citur padarīt) pret vēju, vai arī neklausies viņā.
P.S. no tevi to negaidīju, man jau vienmēr likās, ka esi sava ceļa gājēja un pārējie ja grib var pievienoties, bet nodzīt no tava ceļa neviens nespēs. Skumij.
Baigais pafoss! Internetatkarīga vecmāmiņa satrakojusies online, taisās PROFILU DZĒST!!!! a pārējie baigi atbalsta tjipa "nerausties, čatosim tālāk kopā! Kūl!
juus neesat paaris? viens bez otra nevarat... taa droshaak juutaties? Schnircks - Tev patiktu ja Tavu vaardu pieshkjirtu kaadam procesam - feini skaneetu "Schnirckiszms"
Pēdējā laikā pasaulē ir sākusies Mākslas krīze Daudzi slaveni mākslinieki vai nu iegājuši sevi vai depresijas mocīti dara visādas muļķības, un uz tā rēķina tiek nežēlīgos daudzumos vairoti visādi mēsli un plaģiāti no apšaubāmas kavlitātes māksliniekiem. Šis proces lielos māksliniekus iedzen vēl lielākā depresijā un foto industrija naf izņēmums... Tā kā ceru kad atnāks saulainais pavasaris viss mainīsies uz labo pusi