Vai kāds var paskaidrot, kāpēc attēli, kuriem ir vienāds vērtējumu skaits, būtiski atšķiras reitingi. 1. attēls tiek vērtēts tikai ar patīk, bet 2. Kritizēts un komentēts tikai ar 555 un pat izcili.
Ja būtu otrādi varētu vēl saprast, bet attēlas, kuram garāmskrienot nospiests vērtējums, izrādas ir krietni labāks par to kura izvērtēšanā un komentāros ir ielikta nopietnāka attieksme.
Būtu interesanti dzirdēt pārējo viedokli, bet man liekas, ka vajadzētu TOPĀ iekļaut tikai attēlus ar atzīmēm. Protams skumji, ka visi vērtē tikai 555 un nedod dies, ka ieliksi kādu 4 vai 3. Es ierosinu adminiem padomāt par citu vērtēšanas sistēmu. Viens no variantiem būtu pacelt vērtējuma PAT:ĪK vērtību, ierobežojot skaitu ko katrs lietotājs drīkst novērtēt vienas nedēļas vai mēneša laikā.
Reižu skaits arī būtu atkarīgs no katra reitinga. Apsveicama ideja ir par vērtēšānas reitinga izveidošanu, bet labprāt dzirdētu administratora viedokli un arī visu pārējo, kam fotoaparāts ir kaut kas vairāk par rotaļlietu.
321:... attēlas, kuram garāmskrienot nospiests vērtējums, izrādas ir krietni labāks par to kura izvērtēšanā un komentāros ir ielikta nopietnāka attieksme...
Tas, ka darbs ir iztirzats un komentets nepadara to labaku vai sliktaku par to attelu, kuram ir pliki vertejumi.
Mani driizaak paarsteidza milziigaas atshkjiriibas.. Luk Divas bildes, abas kritikai, abaam viens reitings : 6.26, abas ievietotas vienaa un tai pat datumaa..
La4i:Mani driizaak paarsteidza milziigaas atshkjiriibas.. Luk Divas bildes, abas kritikai, abaam viens reitings : 6.26, abas ievietotas vienaa un tai pat datumaa..
Iespējams. Negribu es balsot par to kas man nepatīk, nevaru. Nebalsojot par visu pēc kārtas tas wc krīt un tad arī par to kas patīk, nav jēgas balsot, pietiek ar atrakstīšanos.