Es nevaru ielādet RAW bildi PS4. izmeklejos pa adobi plugin nekur neatradu piekš PS4, vienīgais kur var ravu palaist tas ir Lightroom, Tāds skats ka jagaida kad iznaks plugin's, vai arī kko nepareizi mekleju priekš PS4.???
Japgreido PS versija , palaid APGREDU CS4 vins ielades RAW atbalstu 50.D SAVADAK nekadi. Patads KODEKS kompi neko nedos vaig tiesji to kas CS4 Upgrade .
gucits:Es nevaru ielādet RAW bildi PS4. izmeklejos pa adobi plugin nekur neatradu piekš PS4, vienīgais kur var ravu palaist tas ir Lightroom, Tāds skats ka jagaida kad iznaks plugin's, vai arī kko nepareizi mekleju priekš PS4.???
Man no 40D ņem bez aizķeršanās un problēmu nav bijis.
man uz viņa stāv virsū cameraraw 5.0.0178 versija jā 40d nem pat uz vecākas versijas mēģināju kā salīdzinājumam vai ver vai never vaļā nu japamēģina apgreidot
1. Exit Photoshop CS4 and Adobe Bridge. 2. Open My Computer. 3. Double-click Local Disk (C. 4. Navigate to: (Please read directory carefully)
Program Files\Common Files\Adobe\Plug-Ins\CS4\File Formats
5. Move the existing Camera Raw.8bi plug-in to another location (for example, a new folder on your desktop). Ensure you keep this version in case you need to revert back. 6. Copy the Camera Raw plug-in, Camera Raw.8bi, from the download into the same folder as Step 4. 7. Launch Photoshop CS4 or Adobe Bridge.