forum.gif
bankas darbinieki
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / bankas darbinieki
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 21.01.10 20:45 labots
 citēt
Sveiki!

Man jāraksta eseja "Bankas darbinieka matemātisko zināšanu pielietojums",
varbūt varat man palīdzēt un pastāstīt kādas tad matemātiskās zināšanas ikdienā izmantojiet? :face-smile:
Publicēts: 21.01.10 20:47
 citēt
rēķināšana un skaitīšana piederās pie matemātikas? vismaz ne pie cik augstas ne. :face-sad:
Publicēts: 21.01.10 20:56
 citēt
Ikdienā saskaitīšanu, atņemšanu, reizināšanu un dalīšanu, citas retāk.
Publicēts: 21.01.10 20:57
 citēt
Iepazīstoties ar veceni klubā, bieži vien noskaitu Pitagora teorēmu, viņai liekas, ka esmu ahūni gudrais, un viņa iedod man sehu.
Publicēts: 21.01.10 21:00
 citēt
Portreti:Iepazīstoties ar veceni klubā, bieži vien noskaitu Pitagora teorēmu, viņai liekas, ka esmu ahūni gudrais, un viņa iedod man sehu.

Tad jau Tu šauri specializēts uz ģeometriju :D
Būs jāatsvaidzina ģeometrijas zināšanas un jādodas uz klubu :D
Publicēts: 21.01.10 21:06
 citēt
no cos teorēmas tad jūsu meitenes vispār ģiibs :face-grin:
Publicēts: 21.01.10 21:09
 citēt
integraalji, atvasinaajumi, atvasinaajums no atvasinaajuma, utt
Publicēts: 21.01.10 21:11
 citēt
borjomi:no cos teorēmas tad jūsu meitenes vispār ģiibs :face-grin:

Jaa jaa Sinusoidaalaas svaarstiibas ....... skaisti
Publicēts: 21.01.10 21:20 labots
 citēt
Ikdienā izmantoju smadzeņu spējas ātri skaitīt skaņas viļņu svārstības, tādējādi kalkulējot skaņu augstumus un izdarot no šiem aprēķiniem loģiskus secinājumus :amazing: vienkārši runājot - klausos mūziku :D
Tāpat zemapziņā izmantoju attāluma aprēķināšanas algoritmus telplaikā, koordinējot savas kustības... lai ietu no darba mājās, piemēram :)

Tas nu tā, spama pēc... bankas darbinieki droši vien līdzīgi savas matemātiskās zināšanas pielieto pat neapzinoties... :)
Publicēts: 21.01.10 21:30
 citēt
Portreti:Iepazīstoties ar veceni klubā, bieži vien noskaitu Pitagora teorēmu, viņai liekas, ka esmu ahūni gudrais, un viņa iedod man sehu.

muhahahahaha shitais bij labs :D
Publicēts: 21.01.10 21:35
 citēt

Resp., to daļu, kur pieminētas Pitagora bikses?
Publicēts: 21.01.10 21:39
 citēt
Iespējams, ka beztēma, bet mani pēdējā laika novērojumi :
Bankas darbiniekiem ir gudras programmas un kalkulatori ar čekiem. Viņiem reti kad ir jāpielieto matemātiskās zināšanas. Ja nu vienīgi dodoties pusdienās vai iepirktie sun norēķinoties ar skaidru naudu skaita santīmus.
Publicēts: 21.01.10 21:41 labots
 citēt
Andreass:Iespējams, ka beztēma, bet mani pēdējā laika novērojumi :
Bankas darbiniekiem ir gudras programmas un kalkulatori ar čekiem. Viņiem reti kad ir jāpielieto matemātiskās zināšanas. Ja nu vienīgi dodoties pusdienās vai iepirktie sun norēķinoties ar skaidru naudu skaita santīmus.

nee, ar skaidru galvu skaita, nevis skaidru naudu :D :D :D
Publicēts: 21.01.10 21:56
 citēt
:face-devil-grin: Kaada banka (spermas vai ...) kaada amataa (apkopejs, ...)?
Publicēts: 21.01.10 22:19
 citēt
Nu ko ta tur daudz,pat reizrēķins nav viss jāzin.:grimace: Tikai tas kam atbilst naudas nomināli!!!:haha:
Publicēts: 21.01.10 22:24
 citēt
Anekdote:
Students, kurš pirms kāda laika pabeidzis augstskolu, satiek savu augstākās matemātikas pasniedzēju. Pasniedzējs sāk iztaujāt, kas un kā, vai kaut kas no viņa macītā dzīvē arī ir noderējis. Students atbilt: - Jā, reiz stiprs vējš man norāva cepuri no galvas un iepūta tieši peļķē. Es ielas malā atradu drāts gabalu, salocīju integrāļa formā un izvilku cepuri no peļķes.
Publicēts: 31.01.10 20:51
 citēt
Andreass:Iespējams, ka beztēma, bet mani pēdējā laika novērojumi :

Bankas darbiniekiem tā programma ir tikai tad, ja programmētāji spēj saprast, kā tai programmai ir jāstrādā, ja ne tad Bankas darbiniekiem vispirms tiem programmētājiem ir kā maziem bērniem ar karoti šīs lietas mutē jāieliek.. apmēram tā - ja tas ir tā. tad aprēķins tā.......
bet ja nopietni, tad Excell ir jāpārzin perfekti, jāmāk taisīt atskaites no datu bāzēm ar Business Object vai citas programmas palīdzību...
Publicēts: 31.01.10 20:55
 citēt
Laurelz:atvasinaajums no atvasinaajuma, utt
karroče, otrās pakāpes atvasinaajums. :face-smile:
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):