forum.gif
Ford Models agency uzvar latviete...
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / Ford Models agency uzvar latviete...
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 21.01.10 20:53
 citēt
Manuprāt tas ir ļoti liels sasniegums arī Latvijai,ne..? ;)
www.kasjauns.lv...
Publicēts: 21.01.10 21:16
 citēt
manliekas latviju nespees glaabt neviens sasniegums :D

p.s. nabaga meitēns bet nu domāju viņa labāk zin uz ko viņa parakstās.
Publicēts: 21.01.10 21:41
 citēt
Sji zinja jau ir Krieti veca gan forumā gan visur citur apsprist:L):) Skuķi no Latvijas vinnē šādus konkursus regulāri tas nav apsaluti nekas neparasts. Sodiem bildeju Onku kuram bija kautkadas stradaniekam neraksturigas "Narcisa" zamaškas , iarzadijas ka vīņa meita ir jau sen USA dzivojoša reiz ar kautkādu modelju konkursa uzvarētāja:):) Tkaa tā :) Tas ir patīkami taču jua diezgan ikdienišķi:)
Publicēts: 21.01.10 21:45
 citēt
Lunis, šoreiz jau tas nav šāds tāds pilsēteles konkurss.. :) Supermodel of the World - tas jau ir KAUT KAS!
Malacis meitēns ;)
Publicēts: 21.01.10 21:51
 citēt
Bāc, nu tai otrajā klipiņā, kur tiek paziņoti uzvarētāji, tā lasītāja, ghm, atvainojiet, galīgi neder šādai lietai... :) Tāds traļi vaļi.
Publicēts: 21.01.10 22:18
 citēt
Man arī liekas,ka šis tomēr ir vērienīgāks pasākums :)
Publicēts: 21.01.10 22:33
 citēt
eSeL:Lunis, šoreiz jau tas nav šāds tāds pilsēteles konkurss.. :) Supermodel of the World - tas jau ir KAUT KAS!
Malacis meitēns ;)

Ja šimais ir vecss un presstiž bet es saku Latvijas modeļi nemirtīgi vinē visvisparu konkursus un dabon labus kontraxtus:)
Publicēts: 21.01.10 23:23
 citēt
eSeL:Lunis, šoreiz jau tas nav šāds tāds pilsēteles konkurss.. :) Supermodel of the World - tas jau ir KAUT KAS!
Malacis meitēns ;)

Nu nevaru Tev nepiekrist eSeL ;)
Šoreiz gan tikai, labi?

:face-glasses:
Publicēts: 22.01.10 00:02
 citēt
ZG:
Malacis meitēns ;)

Nu nevaru Tev nepiekrist eSeL ;)
Šoreiz gan tikai, labi?

:face-glasses:

Nevari piekrist, vai nepiekrist? =) :P
Publicēts: 22.01.10 09:27
 citēt
Gudris:nu domāju ka 25 000 mēnesi latvijaa reti kurš pelna :face-grin: ..taa ka meitene vismaz piķii iebrauks ja arī nekur taalaak neizsitiisies

Gudri abet jaastraadaa buus smagi :D šāubos ka Tu piekristu balēties pa "korperativu" afterpārtijiem :D :D :D
Publicēts: 22.01.10 10:17 labots
 citēt
Gudris:nu domāju ka 25 000 mēnesi latvijaa reti kurš pelna :face-grin: ..taa ka meitene vismaz piķii iebrauks ja arī nekur taalaak neizsitiisies

Var just ka neka nerubi no šitām štēlēm:):) Neesi parēķinājis visādus Aģentu @ aģentūru % un nodokļus :):) Ja viņa pašai paliek 50% tad tas vēl ir labi :):) Aģentūras un agēnti kas tevi pasaka tādos pasakumos NAV filantropi un TĀPĒC jau arī šeit ir TIK DAUDZ muļķigu agēntūriņu jo viņu mērķis ir IZAUDZINĀT + PARDOT tālāk princips apmēram kā "Sugas zirgiem" :):) No tā cik tev čaksl būs aģents un cik ietekmīgi agēnturas sakarti utt arī atkarīga tava KONTRAKTU summa:):) Tāpēc es nekad ar šādām "Naudas" lietām pats neņemos to dara vai nu AĢENTS vai AĢENTURA par ļoti konkrētiem un ne maziem % vai algu tu pats tikai "Izpildītājs" :) Konkrētā gadijumā ir nevis "Cipars" bet gan "Darba līgums" par kuru tevi nodarbinās melnu muti zaļš gar acīm:):)
Publicēts: 22.01.10 10:19
 citēt
Latvijas nopelns gan tur nav nekāds,cilvēks tāds pats kā citur pasaulē.Latvijas iedzīvotāji ir uzbūvēti tieši tāpat kā citi cilvēki.Tas tikai pierāda to,ka to ko var citi,vari arī tu...neraugoties uz ģeogrāfisko atrašanās vietu,vai pieraksta adresi.
Publicēts: 22.01.10 10:25
 citēt
ekoists:neraugoties uz ģeogrāfisko atrašanās vietu,vai pieraksta adresi.

Musdienās VIETAI nav pilnīgi nekādas nozīmes , tiešu tāpēc es ar saku MAN ar "Saulaino dzimteni" nav itin nekāda saka es strādāju CITUR , tas nekas ka "Darbi" pa lielakai daļai ŠEIT bet gan "Līgumi" gan "Samaksas" tiek kārtotas otrā EU galā :):) Tieši tāpatās ar JEBKO , galvenais ir SPĒJAS sevi prezentēt un pasniegt ISTAJIEM CILVĒKIEM tālākajam būs nzīme tikai cik VIŅI spēs tevi vai tavas spējas TĀLĀK pārdot :):)
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):