Skatoties kadai vajadzibai un kadam apjomam Vienai daljai ļot patik USA hostingi man patīk Krievija vai Anglija , nesen gan nosledzu līgumu austrijā par "Kasti viena pagraba" Ja no servissa un iespeju viedokla iesaku "valuehost.ru" tas uz vienha UK uzņemuma RU segments kas darbiojas ar auztrumeiropu 7 gadus vini mani apmierina pilniba LV domeinus uztur tikai taa Vislielākās problēmas parasti ir ar Vaciešiem un Fraņčiem ja tur vaig a taa USA , UK , RU izvēle plasja un normals serviss.
Vissi 100% Latvijā esoši kantori ir NENORMĀLI DARGI vai zems servissa limenis vai slepti "Ierobežojumi" Kad es kādam no LV "Servisiem" pasaku ka man vaig 1Gb vietas un ka trafiks NEKO NELADEJOT tikai apskatot bus 2-3Gb diena viņi man nosauc tadu CIPARU par kadu USA / RU var CNN / BBC servissu palaist
Vissi 100% Latvijā esoši kantori ir NENORMĀLI DARGI vai zems servissa limenis vai slepti "Ierobežojumi" Kad es kādam no LV "Servisiem" pasaku ka man vaig 1Gb vietas un ka trafiks NEKO NELADEJOT tikai apskatot bus 2-3Gb diena viņi man nosauc tadu CIPARU par kadu USA / RU var CNN / BBC servissu palaist
1GB vietas tak nav nekas. Tagad ar to nepārsteigsi. arī trafiks 2-3GB dienā ir diezgan maz. jautājums ir cik tev ir tad astranomiska cena, jo par tādu diez vai ka vairāk par 10-20 Ls mēnesī kāds prasītu
ak34:1GB vietas tak nav nekas. Tagad ar to nepārsteigsi. arī trafiks 2-3GB dienā ir diezgan maz. jautājums ir cik tev ir tad astranomiska cena, jo par tādu diez vai ka vairāk par 10-20 Ls mēnesī kāds prasītu
BET PAR KO TAD ES!! Tapec jau es saku ka SEIT var tik trakai kautkais ko nemt Smejies vai kad parims gadiem 2-3 šeit prašnājos man ar 1Gb + 2Gb trafiku dienā nekur lētāk par ~50-70Ls nepiedāvāja tas luk esot "Nopietns apjoms" pietam šie nepiedāvāja nekādus bekapus vai regulāras datu kopijas ne arīu kādu sakarīgu administrēšanas iespēju izņemot "Komandrinda" DEAC piedavāja lētāk savu kasti pie šiem nolikt
es vairs latvijas hostingam neuzticos. iem kuriem it kaa vareetu uzticeeties tie diemzheel ar mazajiem nestradaa, tikai ar lielaam kompaanijaam pa lielu naudu.
Luni, tādu sīkumu es pa 15 Ls/mēn varētu nohostēt pat neievērojot ka tāds ir. Vienīgi lietotāja atbalsts būtu tāds, ka iedotu DB paroli un ssh piekļuvi. Tas kas man hostējas aizņem daudz un izejošais trafiks ir 1-2TB dienā
ak34:Luni, tādu sīkumu es pa 15 Ls/mēn varētu nohostēt pat neievērojot ka tāds ir. Vienīgi lietotāja atbalsts būtu tāds, ka iedotu DB paroli un ssh piekļuvi. Tas kas man hostējas aizņem daudz un izejošais trafiks ir 1-2TB dienā
Jā es zinu mes jau vienreiz runajam. BET man LV vairs neintrese esmu apmierinats ar visju to kas man or un LV neko vairs neplanoju UZ VIETAS bazet
ak34:Luni, tādu sīkumu es pa 15 Ls/mēn varētu nohostēt pat neievērojot ka tāds ir. Vienīgi lietotāja atbalsts būtu tāds, ka iedotu DB paroli un ssh piekļuvi. Tas kas man hostējas aizņem daudz un izejošais trafiks ir 1-2TB dienā
Jā es zinu mes jau vienreiz runajam. BET man LV vairs neintrese esmu apmierinats ar visju to kas man or un LV neko vairs neplanoju UZ VIETAS bazet