forum.gif
Kurš piedāvā jēdzīgu hostingu?
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / linki / Kurš piedāvā jēdzīgu hostingu?
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 22.01.10 11:05
 citēt
Slinkums meklēt pagātnē...it kā jau bija saspamots...:)
Publicēts: 22.01.10 11:45 labots
 citēt
Skatoties kadai vajadzibai un kadam apjomam:):) Vienai daljai ļot patik USA hostingi man patīk Krievija vai Anglija , nesen gan nosledzu līgumu austrijā par "Kasti viena pagraba" :):) Ja no servissa un iespeju viedokla iesaku "valuehost.ru" tas uz vienha UK uzņemuma RU segments kas darbiojas ar auztrumeiropu 7 gadus vini mani apmierina pilniba LV domeinus uztur tikai taa:) Vislielākās problēmas parasti ir ar Vaciešiem un Fraņčiem ja tur vaig a taa USA , UK , RU izvēle plasja un normals serviss.
Publicēts: 22.01.10 11:49 labots
 citēt
Gudris:lathost.lv

Vissi 100% Latvijā esoši kantori ir NENORMĀLI DARGI vai zems servissa limenis vai slepti "Ierobežojumi" :):) Kad es kādam no LV "Servisiem" pasaku ka man vaig 1Gb vietas un ka trafiks NEKO NELADEJOT tikai apskatot bus 2-3Gb diena viņi man nosauc tadu CIPARU par kadu USA / RU var CNN / BBC servissu palaist:):)
Publicēts: 22.01.10 12:05
 citēt
Publicēts: 22.01.10 14:19
 citēt
andre ieteiktais variants izskatās ļoti pat pieņemams!
Publicēts: 22.01.10 14:23
 citēt
Karlis70:Slinkums meklēt pagātnē...it kā jau bija saspamots...:)

Bildes ar lapas reklāmas logo sataisītas tik pati lapa vēl nav..:face-grin:
Publicēts: 22.01.10 15:11
 citēt
nano.lv par ls 2,56 mēnesī ir labu labais 88% gadījumu.
Publicēts: 22.01.10 16:35
 citēt
tere.lv
Publicēts: 22.01.10 16:47
 citēt
Lunis:
Gudris:lathost.lv

Vissi 100% Latvijā esoši kantori ir NENORMĀLI DARGI vai zems servissa limenis vai slepti "Ierobežojumi" :):) Kad es kādam no LV "Servisiem" pasaku ka man vaig 1Gb vietas un ka trafiks NEKO NELADEJOT tikai apskatot bus 2-3Gb diena viņi man nosauc tadu CIPARU par kadu USA / RU var CNN / BBC servissu palaist:):)

1GB vietas tak nav nekas. Tagad ar to nepārsteigsi. arī trafiks 2-3GB dienā ir diezgan maz. jautājums ir cik tev ir tad astranomiska cena, jo par tādu diez vai ka vairāk par 10-20 Ls mēnesī kāds prasītu
Publicēts: 22.01.10 16:58
 citēt
ak34:1GB vietas tak nav nekas. Tagad ar to nepārsteigsi. arī trafiks 2-3GB dienā ir diezgan maz. jautājums ir cik tev ir tad astranomiska cena, jo par tādu diez vai ka vairāk par 10-20 Ls mēnesī kāds prasītu

BET PAR KO TAD ES!! Tapec jau es saku ka SEIT var tik trakai kautkais ko nemt:):) Smejies vai kad parims gadiem 2-3 šeit prašnājos man ar 1Gb + 2Gb trafiku dienā nekur lētāk par ~50-70Ls nepiedāvāja tas luk esot "Nopietns apjoms" pietam šie nepiedāvāja nekādus bekapus vai regulāras datu kopijas ne arīu kādu sakarīgu administrēšanas iespēju izņemot "Komandrinda" :):) DEAC piedavāja lētāk savu kasti pie šiem nolikt:):)
Publicēts: 22.01.10 17:00
 citēt
es vairs latvijas hostingam neuzticos. iem kuriem it kaa vareetu uzticeeties tie diemzheel ar mazajiem nestradaa, tikai ar lielaam kompaanijaam pa lielu naudu.
Publicēts: 22.01.10 17:50
 citēt
Luni, tādu sīkumu es pa 15 Ls/mēn varētu nohostēt pat neievērojot ka tāds ir. Vienīgi lietotāja atbalsts būtu tāds, ka iedotu DB paroli un ssh piekļuvi. ;) Tas kas man hostējas aizņem daudz un izejošais trafiks ir 1-2TB dienā ;)
Publicēts: 22.01.10 18:58
 citēt
ak34:Luni, tādu sīkumu es pa 15 Ls/mēn varētu nohostēt pat neievērojot ka tāds ir. Vienīgi lietotāja atbalsts būtu tāds, ka iedotu DB paroli un ssh piekļuvi. ;) Tas kas man hostējas aizņem daudz un izejošais trafiks ir 1-2TB dienā ;)

Jā es zinu mes jau vienreiz runajam. BET man LV vairs neintrese esmu apmierinats ar visju to kas man or un LV neko vairs neplanoju UZ VIETAS bazet:)
Publicēts: 22.01.10 19:48
 citēt
Lunis:
ak34:Luni, tādu sīkumu es pa 15 Ls/mēn varētu nohostēt pat neievērojot ka tāds ir. Vienīgi lietotāja atbalsts būtu tāds, ka iedotu DB paroli un ssh piekļuvi. ;) Tas kas man hostējas aizņem daudz un izejošais trafiks ir 1-2TB dienā ;)

Jā es zinu mes jau vienreiz runajam. BET man LV vairs neintrese esmu apmierinats ar visju to kas man or un LV neko vairs neplanoju UZ VIETAS bazet:)

Takš pabalsti vietējo biznesu :face-smile:
Publicēts: 22.01.10 20:10
 citēt
inķeresno iņķeresno :)
Publicēts: 22.01.10 21:04
 citēt
welns:
Karlis70:Slinkums meklēt pagātnē...it kā jau bija saspamots...:)

Bildes ar lapas reklāmas logo sataisītas tik pati lapa vēl nav..:face-grin:

bučas:)

lapa ir...tik nav nopublicēta:D
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):