forum.gif
Ziemas apģērbs fotogrāfam...
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Ziemas apģērbs fotogrāfam...
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 23.01.10 01:23
 citēt
Rupucs:Windstopper cimdus, bet maksāt par jamiem ~40Ls kat kā negribās...
kur ņēma un cik maksāja, nezinu, bet meita kartufeļu pārdevēju cimdus iedāvāja.
Publicēts: 23.01.10 02:05
 citēt
Wind_Chaser:ak, kādus sildelemntus lieto un kur var dabūt? Esmu meklējusi visādi un kaut kā nav veicies sakarīgus atrast.

Tas pa ko Dansis runā [url=http://www.689.lv/index.php?id=138&tx_ttproducts_pi1[backPID]=138&tx_ttproducts_pi1[product]=8244]http://www.689.lv/index.php?id=138&tx_ttproducts_pi1[backPID]=138&tx_ttproducts_pi1[product]=8244[/url]
Publicēts: 23.01.10 02:08
 citēt
Lunis, preciizi!!!!!! 20 gadus aopakakjam shos lietoju , kad tirgoju tulpes Peeterburgaa ... fanatstsiki !!!!!
Publicēts: 23.01.10 02:39
 citēt
a kaa apsildaamu 'apgeerbu' focikam lielaa miinusaa? pagaajusho ziemu viens akjis paniika, vismaz galiigi maz tureeja pec ziemas pabildeeshanaam, pec ~ 10-15min salaa norubiijaas, zemaakaa temp ap -20C.
Publicēts: 23.01.10 09:44
 citēt
Izmantoju armijas tīkliņveida apakšvešu.Ziemā nesalst,ir mēģināta pat vasarā-nesvīst.Cimdi adītie dūraiņi,ar atlokāmu apakšu,apakšā kā apgriezti pirkstaiņi.Atradu dizainu kādā adītāju forumā,palūdzu sievai uzadīt.:face-devil-grin:
Publicēts: 23.01.10 12:23
 citēt
oldCrazy:Izmantoju armijas tīkliņveida apakšvešu

komuflāžas tīkliņzeķes.... sievas pašadītās... oooo izklausās perversi :D

labais :)

šitām līdzinās

www.e-mancipate.net...

vai šitām?

farm4.static.flickr.com...
Publicēts: 23.01.10 12:47
 citēt
šitās, farm4.static.flickr.com... tiešām labas :grimace:
Publicēts: 23.01.10 13:28
 citēt
Redzu ka izmantojat,bet es gan pieturos pie klasiskām krievu armijas vērtībām.:face-grin::face-grin::face-grin::face-grin::face-grin::face-grin::face-grin::face-grin:
Publicēts: 23.01.10 15:11
 citēt
kurciņa, bieza jaciņa ar kapucīti ,snowa bikses, snowa cindi bik neerti regulēt,- -25 kā dievs juutos. apavus gan neesu atradis kuros nesalstu
Publicēts: 23.01.10 15:36 labots
 citēt
Ir sanācis lietot arī tādas, kā kārbņas, kur iekšā ieliek gruzdošu ogli vai ko tamlīdzīgu. Ziemā ar maseni šaujot labi noderēja.
Cik atceros, veda no Vācijas.

Bet tagat bildējot izmantoju visparastākos "PISTA" cūkādas cimdus, iekšā kaut kāda spalva un ir silti. Pogas arī var nospiest, kā nākās :)
Publicēts: 02.02.10 20:46
 citēt
Nopirku iekš celotajs.com LoweAlpine cimdus, pa Ls 7,50 esmu apmierināts, ir pietiekoši plāni un silti, tā kā ok...
Par zeķēm runājot, siltās speciālās zeķes iekš salmo maksāja ~ 10Ls... lētāk neesmu nekur redzējis, pat ar atlaidēm...
Publicēts: 02.02.10 21:18
 citēt
Rupucs:Nopirku iekš celotajs.com LoweAlpine cimdus, pa Ls 7,50 esmu apmierināts, ir pietiekoši plāni un silti, tā kā ok...
Par zeķēm runājot, siltās speciālās zeķes iekš salmo maksāja ~ 10Ls... lētāk neesmu nekur redzējis, pat ar atlaidēm...
Copmaņi sametās pa vairākiem un no cabelas.com ,atsūta kādus 10 pārus garās ar merīnvillu,atkarībā no skaita izgriežās 6-7 lati par pāri.Vienu pāri gan neatmaksājas sūtīt.Baigi labās,pat labas omītes villenes nestāv blakus.;)
Publicēts: 02.02.10 21:25
 citēt
Galvenais ir apavi- viegli, silti, un mitrumizturīgi.
Labas kabatas, kur pasildīt rokas, bet bildēju ar plikām... kad sāk salt par daudz, tad arī kamerai prasās siltums :)
Vispār cimdi ir laba lieta, vilnas ar flaneļa oderi- kā iebāz, tā roka silta, un naf žēl, ja aizmirsti "objektā" :D
Publicēts: 02.02.10 21:45
 citēt
Publicēts: 02.02.10 23:01
 citēt
Tagad iešu pirkt bahilas - nesen te brienot pa sniegu sajutu akūtu nepieciešamību.
Publicēts: 02.02.10 23:12 labots
 citēt
CerambyX:Tagad iešu pirkt bahilas - nesen te brienot pa sniegu sajutu akūtu nepieciešamību.

Vai šitādas www.altona.lv... , vai šitādas www.arbor.lv... :D
Publicēts: 02.02.10 23:16 labots
 citēt
CerambyX:Tagad iešu pirkt bahilas...
reiz, kad bildēju donoru (asins, ne spermas!) centrā, man iedeva. aizbraucu pie mammas, viņa jautā, kas man tāds aizdomīgs kājas. teicu, ka ta tagad modē. :face-smile: tas gan bija pirms gadiem 10. :grimace:
Publicēts: 02.02.10 23:37
 citēt
es rii shodien sajutu vajadziibu peec bahi;laam, kad bija jaabrien pa dizlju sniegu pie zirgiem .....
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):