Wind_Chaser:ak, kādus sildelemntus lieto un kur var dabūt? Esmu meklējusi visādi un kaut kā nav veicies sakarīgus atrast.
Tas pa ko Dansis runā [url=http://www.689.lv/index.php?id=138&tx_ttproducts_pi1[backPID]=138&tx_ttproducts_pi1[product]=8244]http://www.689.lv/index.php?id=138&tx_ttproducts_pi1[backPID]=138&tx_ttproducts_pi1[product]=8244[/url]
a kaa apsildaamu 'apgeerbu' focikam lielaa miinusaa? pagaajusho ziemu viens akjis paniika, vismaz galiigi maz tureeja pec ziemas pabildeeshanaam, pec ~ 10-15min salaa norubiijaas, zemaakaa temp ap -20C.
Ir sanācis lietot arī tādas, kā kārbņas, kur iekšā ieliek gruzdošu ogli vai ko tamlīdzīgu. Ziemā ar maseni šaujot labi noderēja. Cik atceros, veda no Vācijas.
Bet tagat bildējot izmantoju visparastākos "PISTA" cūkādas cimdus, iekšā kaut kāda spalva un ir silti. Pogas arī var nospiest, kā nākās
Nopirku iekš celotajs.com LoweAlpine cimdus, pa Ls 7,50 esmu apmierināts, ir pietiekoši plāni un silti, tā kā ok... Par zeķēm runājot, siltās speciālās zeķes iekš salmo maksāja ~ 10Ls... lētāk neesmu nekur redzējis, pat ar atlaidēm...
Rupucs:Nopirku iekš celotajs.com LoweAlpine cimdus, pa Ls 7,50 esmu apmierināts, ir pietiekoši plāni un silti, tā kā ok... Par zeķēm runājot, siltās speciālās zeķes iekš salmo maksāja ~ 10Ls... lētāk neesmu nekur redzējis, pat ar atlaidēm...
Copmaņi sametās pa vairākiem un no cabelas.com ,atsūta kādus 10 pārus garās ar merīnvillu,atkarībā no skaita izgriežās 6-7 lati par pāri.Vienu pāri gan neatmaksājas sūtīt.Baigi labās,pat labas omītes villenes nestāv blakus.
Galvenais ir apavi- viegli, silti, un mitrumizturīgi. Labas kabatas, kur pasildīt rokas, bet bildēju ar plikām... kad sāk salt par daudz, tad arī kamerai prasās siltums Vispār cimdi ir laba lieta, vilnas ar flaneļa oderi- kā iebāz, tā roka silta, un naf žēl, ja aizmirsti "objektā"
reiz, kad bildēju donoru (asins, ne spermas!) centrā, man iedeva. aizbraucu pie mammas, viņa jautā, kas man tāds aizdomīgs kājas. teicu, ka ta tagad modē. tas gan bija pirms gadiem 10.