forum.gif
fotografēšana pasākumā
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / fotografēšana pasākumā
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 22.01.10 14:38
 citēt
Gribēju lūgt padomu. Bieži vien pasākumos tiek piedāvāta iespēja nofotografēties. Tas nozīmē, ka tur nepieciešama liela daļa to lietu, kas atrodas fotostudijā, lai +,- sanāktu labas bildes. Griestu augstums nereāls, fonam jāizmanto fototapete. Vai kāds varētu pateikt, kur meklēt. Google lūdzu nepiedāvāt! :) Ideālā gadijumā, ja kāds zina kādu fotostudiju vai firmu, kura nodrošina gan aprīkojumu, gan fotogrāfu. Pasākums ilgst 3 dienas.
Publicēts: 22.01.10 14:40
 citēt
varu visu šo piedāvāt :)
Publicēts: 22.01.10 15:13
 citēt
Aizej uz MD un izīrē "Komplektu" kādu sirc vēlās mdfoto.lv... un bildē uz nebēdu :):) Sevi nevaru piedāvāt man tāpat ir ko darīt :D :D :D
Publicēts: 22.01.10 16:14
 citēt
tas ir TIK garlaicīgs pasākums, ka, lai to darītu, jāpiesola vairāk, nekā kādā parastā šancītē, kas ir interesanta. bet izdarīt to pieļauju, ka var vismaz puse blogeru (3/4 no tiem, kam ir kāda studijas lampa, tapeti var izrakt visādos scenārijos, atlikusī 1/4 ir tādi lameri, ka pat šitas nesanāktu).
Publicēts: 22.01.10 17:42
 citēt
Lunis:Aizej uz MD un izīrē "Komplektu" kādu sirc vēlās mdfoto.lv... un bildē uz nebēdu :):) Sevi nevaru piedāvāt man tāpat ir ko darīt :D :D :D

paldies... man pašai arī būs jāstrādā tajās dienās... tāpēc jau meklēju kādu izpalīgu, bet kas to zin'... :)
Publicēts: 22.01.10 17:43
 citēt
alvils:tas ir TIK garlaicīgs pasākums, ka, lai to darītu, jāpiesola vairāk, nekā kādā parastā šancītē, kas ir interesanta. bet izdarīt to pieļauju, ka var vismaz puse blogeru (3/4 no tiem, kam ir kāda studijas lampa, tapeti var izrakt visādos scenārijos, atlikusī 1/4 ir tādi lameri, ka pat šitas nesanāktu).

:face-wink:

:grimace:
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):