forum.gif
Klubs = Princese ?
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Klubs = Princese ?
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 26.01.10 13:15
 citēt
alvils:
Lutums:
Gan atradīšu kādu vietējo skaistuli ;)

Ir jau arī plāns bē - vairāk iedzert! :D
:D :D Tas vienmēr nostrādā :D
Publicēts: 08.02.10 22:04
 citēt
Mana viena bilde ar netīšām Klubā tikusi;)
Publicēts: 08.02.10 22:05
 citēt
Būtu labāk Princesi pašķirstījuši...
Publicēts: 08.02.10 22:09
 citēt
Gudris:
alora:Mana viena bilde ar netīšām Klubā tikusi;)
kaa tas ir netīšām :D

Kaut kāda V-dienas aptauja un blakus vajadzēja meitenes bildi. Kaut kāds Kluba fotogrāfs it kā fočēšot šīs...tjip, pases tipa bildītes. Mana druška bija sasutījusi manas un paņēma vienu + vēl šo to uz priekšdienās sarunāja ;)
Publicēts: 08.02.10 22:19
 citēt
Gudris:samksāja ar ? :money:

Aha :D protams, ka nē. Man žurnālu lietas neinteresē. Protams, ka ir bijusi interese, kad kāds piedāvājis stila lapās pafočēt kādu zināmu cilvēku, bet tas viss bijis tā - naudas nav, gribi savu vārdu žurnālā, sedz visus fočēšanās izdevumus, tikai lupatas sadabūsim.
Man vairākas paziņas ik pa laikam piedāvā kaut ko uzfočīt, bet nē - ne man tādas iespējas, ne tehnika, ne zināšanas. Studijā jau nav māksla ;) Aa, vienīgais Šūpulīša vāku pāris manas bildes rotās ;)
Publicēts: 08.02.10 22:29
 citēt
Redz, ne tikai FHM.
Viņiem šķiet, ka tā ir vislabākā reklāma autoram.....zini, es pat piekrītu. Vot iedomājies - ieliek Tavu bildi Klubā, Tavs vārds un drīz vien bars ar meitenēm Tevi uzmeklē, lai dabūtu līdzīgu bildi kā žurnālā.
Par cik man tā meiteņu fočēšana nav tik akūti svarīga/interesantam, tad man tiešām tas nav vajadzīgs;)
Publicēts: 08.02.10 22:34
 citēt
alora, nu, ko lai saka, shvaki. Zhurnaali par stila lapaam medz labi maksaat...
Publicēts: 08.02.10 22:36
 citēt
versatile:alora, nu, ko lai saka, shvaki. Zhurnaali par stila lapaam medz labi maksaat...

Cik zinu, nē. Varbūt tiem, kuriem labs brends, tobiss, vārds ;)
Publicēts: 08.02.10 22:37
 citēt
Gudris:
alora: Vot iedomājies - ieliek Tavu bildi Klubā, Tavs vārds un drīz vien bars ar meitenēm Tevi uzmeklē, lai dabūtu līdzīgu bildi kā žurnālā.
meitenes jau Klubu nepeerk :D...tad labaak kaadai Santai vai kas jums tur skaitaas kruts :D

Nelasa gan, bet bildītes ta skatās ;)
Publicēts: 09.02.10 09:08 labots
 citēt
Lasu un ņirdzu , "Manu bildi Pionierī ielika uz 4 vāka!!" apmēram texsti :):) Brežņeva laku prieciņš :) Kapitālismā VIENĪĢAIS nozīmīgais rādītājs ir MAN SAMAKSĀJA XXXX ciparu , a publicēt na haļavu piedāvā PILNIG visiem , fotoskolās jebkurš jums pateiks VAR TASIT JEBKĀ nopublicēs pilnīgi vissu par ko nebūs jāmksā:):):) Es peršonīg aizliedzu likt jebkādu parakstu zem savām bildēm , stulbas blondīnes pēc tam masveidā uzprasās uz haļavnām sesijām , GUDRA SAPNIS:):)
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):