Kaut kāda V-dienas aptauja un blakus vajadzēja meitenes bildi. Kaut kāds Kluba fotogrāfs it kā fočēšot šīs...tjip, pases tipa bildītes. Mana druška bija sasutījusi manas un paņēma vienu + vēl šo to uz priekšdienās sarunāja
Aha protams, ka nē. Man žurnālu lietas neinteresē. Protams, ka ir bijusi interese, kad kāds piedāvājis stila lapās pafočēt kādu zināmu cilvēku, bet tas viss bijis tā - naudas nav, gribi savu vārdu žurnālā, sedz visus fočēšanās izdevumus, tikai lupatas sadabūsim. Man vairākas paziņas ik pa laikam piedāvā kaut ko uzfočīt, bet nē - ne man tādas iespējas, ne tehnika, ne zināšanas. Studijā jau nav māksla Aa, vienīgais Šūpulīša vāku pāris manas bildes rotās
Redz, ne tikai FHM. Viņiem šķiet, ka tā ir vislabākā reklāma autoram.....zini, es pat piekrītu. Vot iedomājies - ieliek Tavu bildi Klubā, Tavs vārds un drīz vien bars ar meitenēm Tevi uzmeklē, lai dabūtu līdzīgu bildi kā žurnālā. Par cik man tā meiteņu fočēšana nav tik akūti svarīga/interesantam, tad man tiešām tas nav vajadzīgs
Lasu un ņirdzu , "Manu bildi Pionierī ielika uz 4 vāka!!" apmēram texsti Brežņeva laku prieciņš Kapitālismā VIENĪĢAIS nozīmīgais rādītājs ir MAN SAMAKSĀJA XXXX ciparu , a publicēt na haļavu piedāvā PILNIG visiem , fotoskolās jebkurš jums pateiks VAR TASIT JEBKĀ nopublicēs pilnīgi vissu par ko nebūs jāmksā Es peršonīg aizliedzu likt jebkādu parakstu zem savām bildēm , stulbas blondīnes pēc tam masveidā uzprasās uz haļavnām sesijām , GUDRA SAPNIS