Tagad sapratu kāpēc teici, ka Tev ir kas tāds, kas man patiks...kād sāku skatīties jau sabijos ......domāju, ka būsi mani uzfilmējis, kad minēju izgudrojumu.
Līdz galīgi trakam Tev vēl tālu...izskatās, ka pagaidām viss štokos
alora:Tagad sapratu kāpēc teici, ka Tev ir kas tāds, kas man patiks...kād sāku skatīties jau sabijos ......domāju, ka būsi mani uzfilmējis, kad minēju izgudrojumu.
Līdz galīgi trakam Tev vēl tālu...izskatās, ka pagaidām viss štokos
Par to "patiks" biju domājis, ka nesaīsināšu DUŠAS SCĒNAS...tomēr beigās izgriezu apakšdaļu ārā...
Nenormālums ir noslāpēts līdz minimumam. Cikos rīt? Ja no rīta puses, tad laikam jau nē.....rīt gaidāmi vēl lielāki riņķi zem acīm nekā ir defoltā Vot būtu kādu plenēru vakarā uztaisījis, tad stirnas būtu klāt kā likts.
alora:Nenormālums ir noslāpēts līdz minimumam. Cikos rīt? Ja no rīta puses, tad laikam jau nē.....rīt gaidāmi vēl lielāki riņķi zem acīm nekā ir defoltā Vot būtu kādu plenēru vakarā uztaisījis, tad stirnas būtu klāt kā likts.
10:00. Der arī pohainas un pillā- plenērs būs garāžā uz močiem!
Juri, 10.00 nē.....pasākums man neprognozējams....varbūt ap to laiku tik beigsies pasākums Uztaisi labāk kādu vakara plenēru. Vsjo, čava, skrienu un Priekā!