Ipashi ciparus nepeetiju, bet likaas ka tur tie lielaakie cipari nau taam labaakajaam bildeem, un diivainaakais ka pirmaas bildes daudz labaakas par peedeejaam
Ariada:Hmm, man liekas ,ka vismaz beidzot kāds to ir izdarījis pie tavām bildēm, jo ir sajūta, ka tu tiešām neskaties apkārt un es nesaprotu kur tev tām bildēm ir tie ūberie vērtējumi.
Tu tiešām nu dzīvojot šeit jau kādus divus gadus, neko uz ko tiekties vismaz reizēm neesi redzējis? Un nespēj vismaz daļēji atšķirt draņķi no vismaz kkā skatāma?
Tu jau tikai tā domā.
Redzu visu ,kas patīk un kas ne ....
cik ilgi puis sevi tā mānīsi? Citus jau neapmāni, tikai piekukuļo ar saviem dāsnajiem vērtējumiem. Mēģini kaut uz brīdi iedomāties cik komentāru būtu zem taviem bilžukiem ja nebūtu tik dāsns? Darbi tev ļoti, ļoti švaki, trakākais ka neredz tajos ne centību, ne meklējumus, ne autorstilu, pelēki un neizteiksmīgi dabas snapšoti, nevienam nevajadzīgi. Taisni žēl sametās tevi puis..
cik ilgi puis sevi tā mānīsi? Citus jau neapmāni, tikai piekukuļo ar saviem dāsnajiem vērtējumiem. Mēģini kaut uz brīdi iedomāties cik komentāru būtu zem taviem bilžukiem ja nebūtu tik dāsns? Darbi tev ļoti, ļoti švaki, trakākais ka neredz tajos ne centību, ne meklējumus, ne autorstilu, pelēki un neizteiksmīgi dabas snapšoti, nevienam nevajadzīgi. Taisni žēl sametās tevi puis..
neesmu vienīgais kas vērtē bildes,vēl cita publika ar pastāv neesmu nekāds Dievs kuram baigi vajadzētu pievērst uzmanību
janis19: neesmu vienīgais kas vērtē bildes,vēl cita publika ar pastāv neesmu nekāds Dievs kuram baigi vajadzētu pievērst uzmanību
tas gan jau izklausās ļoti dīvaini, sākt runāt par citiem topikā kuru veltīji pats sev, savam štruntukam, savai lielajai sāpītei par atstāto dzēst, topiks lai pievērstu sev uzmanību! Kur tik absurdās pretrunās nonāc?
janis19: neesmu vienīgais kas vērtē bildes,vēl cita publika ar pastāv neesmu nekāds Dievs kuram baigi vajadzētu pievērst uzmanību
tas gan jau izklausās ļoti dīvaini, sākt runāt par citiem topikā kuru veltīji pats sev, savam štruntukam, savai lielajai sāpītei par atstāto dzēst, topiks lai pievērstu sev uzmanību! Kur tik absurdās pretrunās nonāc?
ko te domāt? Te pat nav jādomā, lasi, skaties un brīnies par tik jaunu cilvēku kurš pats nezin ko grib. Kurš labāk pavada stundas blogā bakstot lieliskos vērtējumus tūkstošiem citu štruntukiem, "masē" savu virtuālo reitingu, satraucas un nervozē un ceļ brēku par virtuālo dzēst, nevis cenšas pilnveidot savas fotoprasmes. Sāc dzīvot pa īstam un ja spēj kaut drusciņ paskaties uz sevi no malas, varbūt sametīsies kauns, jo iespaids varen komisks un nožēlojams..
bet, formulējums "esmu kā vēsais" ir tāds skaists- uz attīstību vērsts.. Nevis "esmu vēsais"- tas būtu ta iedomīgi.. Šeit ir vismaz tiekšanās uz kādu cēlu ideālu...
oo.vot to es saucu par kārtīgu komentaru ,kuru biji pierakstījis pie manas bildes. Tā jau daudz labāk Prieks ,ka kāds arī saprot ka bez varda dzēst jauzraksta komentārs,kāpēc tā
Patiešām interesants tipiņš--->Mr. vēsais.. Tu teici ka gribi pamatojumu kāpēc balsojumā ir ielikts dzēst.. Šeit tauta arī saka, ka tev ir jādzēš! Tātad,dzēst nozīmē to, ka patiešām jādzēš