zoziitis:Patiešām interesants tipiņš--->Mr. vēsais.. Tu teici ka gribi pamatojumu kāpēc balsojumā ir ielikts dzēst.. Šeit tauta arī saka, ka tev ir jādzēš! Tātad,dzēst nozīmē patiešām to, ka jādzēš
es gan janchuka topiku sparotu un atbalstu, ka ivnjsh uztraucas, ka ieliek "dzeest " bez komenta .... es tieshi taapat uztraucos ... JO ... ja es esmu ielikusi bildi - tatad man pashai patiik, un ja kaads saka ka neaptiik - nu tad paskaidro .. SLABO paskaidrot!?!?!? Bet nu ja kopsh 2 dienas es no taa esmu taalu ... esmu visas bildes izdzeesusi un kadu bridi NOTEIKTI nelikshu .......
dansiga:es gan janchuka topiku sparotu un atbalstu, ka ivnjsh uztraucas, ka ieliek "dzeest " bez komenta .... es tieshi taapat uztraucos ... JO ... ja es esmu ielikusi bildi - tatad man pashai patiik, un ja kaads saka ka neaptiik - nu tad paskaidro .. SLABO paskaidrot!?!?!? Bet nu ja kopsh 2 dienas es no taa esmu taalu ... esmu visas bildes izdzeesusi un kadu bridi NOTEIKTI nelikshu .......
ja godīgi, tad tā vien liekās, ka esi pazaudējies un ne tajā lauciņā iemaldījies (arī pēc bilžu nosaukumiem spriežot: Apsnigušie1; Apsnigušie2;..3 un 4.. Apsarmojošie1; ..2..3..) a bildēs viens un tas pats ... boooring! bildes Tev pie 250 a kompozīcija vāja, asumi klibo.. un tik lādē jaunas bildes.. ! par autoru runā viņa darbi, Tavi saka: VAI nu sāc domāt, vai atmet fotogrāfēt. vismaz tā ir mana interpretācija.
bet vispār, dzēst varētu gan paskaidrot, gan nepaskaidrot. ja autoram ir iekš bloga 250 bildes, tad manuprāt pelnīts (kvalitāte, kompozīcija utt) 'dzēst' komentārus neprasa (tb ir bildes, bildē, ir pieredze - pats var nolasīt kļūdas). ir cita lieta, kad dzēst izraisa diskusijas un dažādus viedoķus zem darba, tad ir diez gan intresanti palasīties, protams, ja ir par ko..
lkz:ja godīgi, tad tā vien liekās, ka esi pazaudējies un ne tajā lauciņā iemaldījies (arī pēc bilžu nosaukumiem spriežot: Apsnigušie1; Apsnigušie2;..3 un 4.. Apsarmojošie1; ..2..3..) ... boooring! bildes Tev pie 250 a kompozīcija vāja, asumi klibo.. un tik lādē jaunas bildes.. ! par autoru runā viņa darbi, Tavi saka: VAI nu sāc domāt, vai atmet fotogrāfēt. vismaz tā ir mana interpretācija.
lkz. tikai nd*** .. ;-))))))))))) sooryyy .... bet es arii dazhreiz nesparotu , kaapec mana bilde nepatiik tautai ..... nu un? ir baigi slikti kad es konkreeti pajautaaju!?!?!?
janchuk, nepadodies demagpogjijai!!!! ja esi domaajoshss ... gan jau izvilksi ..... un ja veelies - e svaru komenteet tavas bidles, ja utveris kaa normalu kritiku nevis kaa te dazhi saka - veca histeriska vecene izgaazh zhulti ;-))))
dansiga:lkz. tikai nd*** .. ;-))))))))))) sooryyy .... bet es arii dazhreiz nesparotu , kaapec mana bilde nepatiik tautai ..... nu un? ir baigi slikti kad es konkreeti pajautaaju!?!?!?
Man jau arī ir bijušas tādas bildes, ko tauta nesaprot. Tādas arī dienas beigās dzēšu laukā
es gan nedzeesu, ja biju parliecinaata par bildi ... es gan klusiibaa pajautaaju dazhiem saviem "guru"..... un ja jamie atbalstiju ... tad ar lepnu skatienu paskatiijusies uz niikajiem blogistiem un gaaju taalaak paceltu gaolvu ;-))))) galvenais ..... netadoties bloga negatiivismams ...... nepamatotoam .....
dansiga:lkz. tikai nd*** .. ;-))))))))))) sooryyy .... bet es arii dazhreiz nesparotu , kaapec mana bilde nepatiik tautai ..... nu un? ir baigi slikti kad es konkreeti pajautaaju!?!?!?
Man jau arī ir bijušas tādas bildes, ko tauta nesaprot. Tādas arī dienas beigās dzēšu laukā
Tautai vajag vienkāršas,saprotamas bildes-bet ja Dansiga iemuģī savu enģeli,kurš menešiem nespēj atvērties-tad viņi iet pie Jāņa19 un par cmukbilžām liek labas atzīmes.Atvaino Dansiga,bet tavas bildes ir nesaprotamas un garlaicīgas reizēm,tad labāk skatos Jāni19,kuram vēl viss priekšā.Un ja Jānis19 izdomās bildēm arī piesaistošus nosaukumus-tad būs ok. Un kritika ir jāuzņem prātīgi,nevis vaimanājot topikos.....
Gudris, re kaa tev dziivee neiet ..... ka tev pat draugi melo ((((( ... (jo tadas lietas jau saka no savas pieredzes) ....... taapec es tagad saaku saprast, kaapeec tu taads apdaliits ..... Bet nekas nekas - arii taadiem ir jaadziivo .... un gan jau davilksi liidz pensijai arii ar pup'n'cisk bildeem!!!! Uz to laiku gan jau ka buus arii sakaartota pasnionaatu sisteema - taa ka uudens glaazi arii buus, kas tev pasniedz ...... taa ka neraudi, zachiit ;-ppppp
vecais idiot ..... re - nemaz TIk ljoti slikti ar tevi nav , ja vismaz atziisti, ka nesaproti .... Daudziem arii opera lielkaas garlaiciiga un nesaprpotama un iet tikai taapec, ka sieva aiz rokas aizvelk vai "statuss" liek apmekleet shaadus pasaakumus ..... bet es ari par taadiem nesmiinu un saprotu - ka ne visiem ir dota speeja domaat un buut gudriem ....
didams, nuuu ....... varbuut kadreiz arii izaugsi, ka speesi saprast ;-))) opera, labs konjaks un sausais viins - tas ir lietas, kas naak ar laiku vai arii netanaak vispaar;-)))))
daža tipa operas www.youtube.com... , neko, arī no tradīcionālajām dažas ārijas var paklausīties, bet nedomāju, ka būt parautam uz operu, ir kāds nopietns rādītājs. nepieciešamo mākslas un garīguma devu var saņemt 185 citos, ne mazāk mākslinieciskas izpausmes veidos...
didams, tas tikai chastichno kuljturnijs ;-))))))))))
negativs, nu tu arii - visu njem nopietni ..... pac dauzonja bet citu textus njem nopietni ;-)))) ..... tas ko raxtiiju - tas taaa - apmeeram taisniiba ;-) re - didams gan elastiigaaks un saprotoshaaks ;-ppppp
www.youtube.com... tur viss mierīgi...daiļrade zināma Dansiga, par to Tavu dauzīšanos nedaudz šaubas māc.... ne pirmais topiks, kurā ar operu operē...., kad neaiziet pa nopietno, tad dauzies.....
moš kkautkur i tabula kur tā pa procentiem i sadalīts? opera +20% kuļturnastji tejāteris +15 čumbu mambas cilts zīmējumi +1% viens alus -10% smalks vīns +8% agdams -20%
šito www.youtube.com... , ja kas, sarakstīja tas pats E.L. Weber, kas šito www.youtube.com... ...., tas tā par operu runājot. Jēzus Kristus Superstār, bija viņa pirmā rokopera, un vispār pirmā rokopera pasaulē....