forum.gif
:anger:
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / :anger:
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. >
IerakstsAutors
Publicēts: 23.01.10 00:17
 citēt
zoziitis:Patiešām interesants tipiņš--->Mr. vēsais.. Tu teici ka gribi pamatojumu kāpēc balsojumā ir ielikts dzēst.. Šeit tauta arī saka, ka tev ir jādzēš! Tātad,dzēst nozīmē patiešām to, ka jādzēš :D

Bet ja negribas,nu labi šoreiz izdzēsu:)
Publicēts: 23.01.10 00:18 labots
 citēt
Ja bilde jau no paša sākuma ir pilnīgi nekāda, tad arī tur uzlabot nav ko. Nulli reizini ar cik gribi, tā arī paliks nulle.
Publicēts: 23.01.10 00:19
 citēt
Vispār, sasars nebūtu nobalsojis-Dzēst,Jancis gulētu mierīgi ar visām trīssimt :D
Publicēts: 23.01.10 00:20
 citēt
Ariada:Vispār, sasars nebūtu nobalsojis-Dzēst,Jancis gulētu mierīgi ar visām trīssimt :D

nu nē diez vai :D:D:D:D
Publicēts: 23.01.10 00:21
 citēt
Vispār paldies,kas palīdzēja patukšot galeriju :)
Publicēts: 23.01.10 00:22 labots
 citēt
janis19:
Ariada:Vispār, sasars nebūtu nobalsojis-Dzēst,Jancis gulētu mierīgi ar visām trīssimt :D

Mani pārņem sajūta ka tu atbildi uz šiem komentāriem ķeksīša pēc,pat neapdomājot ko atbildi :D

Sajūta ka nefiltrē :D
Publicēts: 23.01.10 00:23
 citēt
es gan janchuka topiku sparotu un atbalstu, ka ivnjsh uztraucas, ka ieliek "dzeest " bez komenta .... es tieshi taapat uztraucos ... JO ... ja es esmu ielikusi bildi - tatad man pashai patiik, un ja kaads saka ka neaptiik - nu tad paskaidro .. SLABO paskaidrot!?!?!? Bet nu ja kopsh 2 dienas es no taa esmu taalu ... esmu visas bildes izdzeesusi un kadu bridi NOTEIKTI nelikshu .......
Publicēts: 23.01.10 00:24
 citēt
zoziitis:
janis19:

Mani pārņem sajūta ka tu atbildi uz šiem komentāriem ķeksīša pēc,pat neapdomājot ko atbildi :D

Sajūta ka nefiltrē :D

:haha::face-grin::face-grin:
Publicēts: 23.01.10 00:25
 citēt
dansiga:es gan janchuka topiku sparotu un atbalstu, ka ivnjsh uztraucas, ka ieliek "dzeest " bez komenta .... es tieshi taapat uztraucos ... JO ... ja es esmu ielikusi bildi - tatad man pashai patiik, un ja kaads saka ka neaptiik - nu tad paskaidro .. SLABO paskaidrot!?!?!? Bet nu ja kopsh 2 dienas es no taa esmu taalu ... esmu visas bildes izdzeesusi un kadu bridi NOTEIKTI nelikshu .......

oho
Publicēts: 23.01.10 00:29 labots
 citēt
ja godīgi, tad tā vien liekās, ka esi pazaudējies un ne tajā lauciņā iemaldījies (arī pēc bilžu nosaukumiem spriežot: Apsnigušie1; Apsnigušie2;..3 un 4.. Apsarmojošie1; ..2..3..) a bildēs viens un tas pats ... boooring! bildes Tev pie 250 a kompozīcija vāja, asumi klibo.. un tik lādē jaunas bildes.. ! par autoru runā viņa darbi, Tavi saka: VAI nu sāc domāt, vai atmet fotogrāfēt. vismaz tā ir mana interpretācija.

bet vispār, dzēst varētu gan paskaidrot, gan nepaskaidrot. ja autoram ir iekš bloga 250 bildes, tad manuprāt pelnīts (kvalitāte, kompozīcija utt) 'dzēst' komentārus neprasa (tb ir bildes, bildē, ir pieredze - pats var nolasīt kļūdas). ir cita lieta, kad dzēst izraisa diskusijas un dažādus viedoķus zem darba, tad ir diez gan intresanti palasīties, protams, ja ir par ko..
Publicēts: 23.01.10 00:32
 citēt
lkz:ja godīgi, tad tā vien liekās, ka esi pazaudējies un ne tajā lauciņā iemaldījies (arī pēc bilžu nosaukumiem spriežot: Apsnigušie1; Apsnigušie2;..3 un 4.. Apsarmojošie1; ..2..3..) ... boooring! bildes Tev pie 250 a kompozīcija vāja, asumi klibo.. un tik lādē jaunas bildes.. ! par autoru runā viņa darbi, Tavi saka: VAI nu sāc domāt, vai atmet fotogrāfēt. vismaz tā ir mana interpretācija.

hmm,turpināšu fotogrāfēt,bet ar labošanos:)
Publicēts: 23.01.10 00:33
 citēt
lkz: bildes Tev pie 250 a kompozīcija vāja, asumi klibo.. un tik lādē jaunas bildes.. !

Sākot šo topiku bija 300, tagad ir palikušas 270 ;)
Publicēts: 23.01.10 00:35
 citēt
lkz. tikai nd*** .. ;-))))))))))) sooryyy .... bet es arii dazhreiz nesparotu , kaapec mana bilde nepatiik tautai ..... nu un? ir baigi slikti kad es konkreeti pajautaaju!?!?!?
Publicēts: 23.01.10 00:36
 citēt
janchuk, nepadodies demagpogjijai!!!! ja esi domaajoshss ... gan jau izvilksi ..... un ja veelies - e svaru komenteet tavas bidles, ja utveris kaa normalu kritiku nevis kaa te dazhi saka - veca histeriska vecene izgaazh zhulti ;-))))
Publicēts: 23.01.10 00:42 labots
 citēt
dansiga:lkz. tikai nd*** .. ;-))))))))))) sooryyy .... bet es arii dazhreiz nesparotu , kaapec mana bilde nepatiik tautai ..... nu un? ir baigi slikti kad es konkreeti pajautaaju!?!?!?

Man jau arī ir bijušas tādas bildes, ko tauta nesaprot. Tādas arī dienas beigās dzēšu laukā :)
Publicēts: 23.01.10 00:46 labots
 citēt
smartins:

Tādas arī dienas beigās dzēšu laukā :)

+
Publicēts: 23.01.10 00:50
 citēt
es gan nedzeesu, ja biju parliecinaata par bildi ... es gan klusiibaa pajautaaju dazhiem saviem "guru"..... un ja jamie atbalstiju ... tad ar lepnu skatienu paskatiijusies uz niikajiem blogistiem un gaaju taalaak paceltu gaolvu ;-))))) galvenais ..... netadoties bloga negatiivismams ...... nepamatotoam .....
Publicēts: 23.01.10 09:01
 citēt
smartins:
dansiga:lkz. tikai nd*** .. ;-))))))))))) sooryyy .... bet es arii dazhreiz nesparotu , kaapec mana bilde nepatiik tautai ..... nu un? ir baigi slikti kad es konkreeti pajautaaju!?!?!?

Man jau arī ir bijušas tādas bildes, ko tauta nesaprot. Tādas arī dienas beigās dzēšu laukā :)

Tautai vajag vienkāršas,saprotamas bildes-bet ja Dansiga iemuģī savu enģeli,kurš menešiem nespēj atvērties-tad viņi iet pie Jāņa19 un par cmukbilžām liek labas atzīmes.Atvaino Dansiga,bet tavas bildes ir nesaprotamas un garlaicīgas reizēm,tad labāk skatos Jāni19,kuram vēl viss priekšā.Un ja Jānis19 izdomās bildēm arī piesaistošus nosaukumus-tad būs ok.
Un kritika ir jāuzņem prātīgi,nevis vaimanājot topikos.....:face-devil-grin::face-devil-grin::face-devil-grin:
Publicēts: 23.01.10 13:50
 citēt
Gudris, re kaa tev dziivee neiet ..... ka tev pat draugi melo :-(((((( ... (jo tadas lietas jau saka no savas pieredzes) ....... taapec es tagad saaku saprast, kaapeec tu taads apdaliits ..... Bet nekas nekas - arii taadiem ir jaadziivo .... un gan jau davilksi liidz pensijai arii ar pup'n'cisk bildeem!!!! Uz to laiku gan jau ka buus arii sakaartota pasnionaatu sisteema - taa ka uudens glaazi arii buus, kas tev pasniedz ...... taa ka neraudi, zachiit ;-ppppp
Publicēts: 23.01.10 13:57
 citēt
vecais idiot ..... re - nemaz TIk ljoti slikti ar tevi nav , ja vismaz atziisti, ka nesaproti .... Daudziem arii opera lielkaas garlaiciiga un nesaprpotama un iet tikai taapec, ka sieva aiz rokas aizvelk vai "statuss" liek apmekleet shaadus pasaakumus ..... bet es ari par taadiem nesmiinu un saprotu - ka ne visiem ir dota speeja domaat un buut gudriem ....
Publicēts: 23.01.10 14:09 labots
 citēt
:face-crying: ko lai dar man opera liekas garlaicīga :face-crying:
Laikam man nav dots domāt :shame:
Publicēts: 23.01.10 14:12
 citēt
didams, nuuu ....... varbuut kadreiz arii izaugsi, ka speesi saprast ;-))) opera, labs konjaks un sausais viins - tas ir lietas, kas naak ar laiku vai arii netanaak vispaar;-)))))
Publicēts: 23.01.10 14:16
 citēt
līdz labam konjakam un sausam vīnam jebkurš var izaugt stundas laikā, opera nav obligāti, tā ir tikai viena, no mākslas izpausmēm :bad_smile:
Publicēts: 23.01.10 14:16
 citēt
nu ok gaidīšu to konjaku, vīnu un Alu Kaholimu :face-smile:
Publicēts: 23.01.10 14:17
 citēt
negativs, a vot FIGU ..... liidz tam ir jaaaug ilgi ;-)))))

didams, lai tev veicaas;-))))))
Publicēts: 23.01.10 14:19
 citēt
Secciiba kāda, vispirms tas vīn tad konjaks un tad opera sāk patikt?
Publicēts: 23.01.10 14:20
 citēt
didams, ka anu kuram ;-))))) buutiski ka gjimenee ir pienjemts;-))))))
Publicēts: 23.01.10 14:23
 citēt
a moš nevajaga to operu nemaz?
varbūt pietiek a vien tērvetnieku un kādu tv bojeviku truleviku ?
vai tērvetnieku un kādu grāmatu no plaukta :D
Publicēts: 23.01.10 14:24
 citēt
didams, nu re ...... tad dari taa;-))) un nemokies ;-)))))) kuljturnim ar varu nekljuusi ;-))))))
Publicēts: 23.01.10 14:27
 citēt
a tas kas uz dīvāna izdzer to alu un lasa kauč kādu Orsonu Skotu ir nekuļturnijs ?
Publicēts: 23.01.10 14:31
 citēt
daža tipa operas www.youtube.com... , neko, arī no tradīcionālajām dažas ārijas var paklausīties, bet nedomāju, ka būt parautam uz operu, ir kāds nopietns rādītājs. nepieciešamo mākslas un garīguma devu var saņemt 185 citos, ne mazāk mākslinieciskas izpausmes veidos... :big_smile:
Publicēts: 23.01.10 14:33
 citēt
:super_man::super_man::super_man::super_man:
nē es i kuļturņis man patīk opera ::face-kiss::face-kiss::face-kiss::face-kiss:
www.youtube.com...
Publicēts: 23.01.10 14:34
 citēt
didams, tas tikai chastichno kuljturnijs ;-))))))))))

negativs, nu tu arii - visu njem nopietni ..... pac dauzonja bet citu textus njem nopietni ;-)))) ..... tas ko raxtiiju - tas taaa - apmeeram taisniiba ;-) re - didams gan elastiigaaks un saprotoshaaks ;-ppppp
Publicēts: 23.01.10 14:37
 citēt
didams, oooo ... klasika patiik? tas jau solis uz kuljturno pusi ;-)))))
Publicēts: 23.01.10 14:41
 citēt
www.youtube.com... tur viss mierīgi...daiļrade zināma
Dansiga, par to Tavu dauzīšanos nedaudz šaubas māc.... ne pirmais topiks, kurā ar operu operē...., kad neaiziet pa nopietno, tad dauzies..... :bad_smile:
Publicēts: 23.01.10 14:43
 citēt
a 100% kuļturnijs ir kad?

moš kkautkur i tabula kur tā pa procentiem i sadalīts?
opera +20% kuļturnastji
tejāteris +15
čumbu mambas cilts zīmējumi +1%
viens alus -10%
smalks vīns +8%
agdams -20%
Publicēts: 23.01.10 14:43
 citēt
a tu zini KAD aiziet pa nopietno ;-))) es tagad dodos nopietni uz virtuvi - meegjinaat atskruuveet sifonu ......
Publicēts: 23.01.10 14:44
 citēt
didams, tad ciitiigaak jaastudee mendeljejeva tabula un meerfija likumi ;-)))))))
Publicēts: 23.01.10 14:45
 citēt
šito www.youtube.com... , ja kas, sarakstīja tas pats E.L. Weber, kas šito www.youtube.com... ...., tas tā par operu runājot. Jēzus Kristus Superstār, bija viņa pirmā rokopera, un vispār pirmā rokopera pasaulē.... :big_smile:
Publicēts: 23.01.10 14:47
 citēt
a kuļturnim sviestmaize krīt ar sviestu uz augšu?
tphu kuļturi jau ēd kaņopē
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. >

Mana info: