forum.gif
:anger:
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / :anger:
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. >
IerakstsAutors
Publicēts: 23.01.10 14:50
 citēt
dansiga:vecais idiot ..... re - nemaz TIk ljoti slikti ar tevi nav , ja vismaz atziisti, ka nesaproti .... Daudziem arii opera lielkaas garlaiciiga un nesaprpotama un iet tikai taapec, ka sieva aiz rokas aizvelk vai "statuss" liek apmekleet shaadus pasaakumus ..... bet es ari par taadiem nesmiinu un saprotu - ka ne visiem ir dota speeja domaat un buut gudriem ....

Mjā,es tevi par vecu govi nesaucu,un ja man nepatīk tavs garlaicīgais stils,tā arī pasaku!Ne kompozīcija,ne fīlings bildēs-bet ambīcijas......Ej ar mieru!:face-grin::face-grin::face-grin::face-grin:
Publicēts: 23.01.10 14:53
 citēt
tā jau var dabūt ar sifonu pa galvu :bad_smile:
Publicēts: 23.01.10 14:53
 citēt
oldCrazy
tev -50% kuļturas par to ka nepatī Dansigas kundzes photo
vari labot noskatoties divas operas un noklausoties 60 Paula dziesmas
Publicēts: 23.01.10 14:56
 citēt
hegativs, tu par to pirmo rokoperu staatsi man vai didamam ?;-)))))))

re re - re kaa didams aug nje po dnjam a po chasam ;-)))))

vecais idiot ...... es TIKAI iztulkoju tevu niku latviski ... man ir alergjija pret angleni ...... akur tu redzi manas bildes?!?!?! vai tad es fotografeeju!!?!?!??! tak nee tachu!!! es tikai runaaju .... un tas saucaas - nedod dansigai fotografeet - ljauj tikai parunaat;-pppppppppp
Publicēts: 23.01.10 14:57
 citēt
pac sevi nosauc par vecu idiotu un tad apvainojas ;-)))))))))))))))) nado zheeee ;-)))))))
Publicēts: 23.01.10 14:59
 citēt
Zini,opera man nepatīk,lai gan esmu grozījies operas kafejnīcā.Nesaprotu to balss spīdzināsanu.Labāk kāds tejāteris,bet ne Dansigas monologa izpildījumā.Un ja Dansiga ir uzreiz noklausījusie Paula 60 dziesmas,tad man saprotams viņas operas stils.Tādu operu auro pie galda pēc pirmā 0,5......Katram savs,bet man tas neder.....:face-grin::face-grin::face-grin::face-grin:
Publicēts: 23.01.10 15:00
 citēt
oldIdiot un oldCrazy ir divas dažādas lietas :p
Publicēts: 23.01.10 15:01
 citēt
Un tulkojumā no oldcrazy,pat pēc diviem 0,5 nevar atrast vārdu-idiots!:face-grin::face-grin::face-grin::face-grin:
Publicēts: 23.01.10 15:04
 citēt
Strīdēšanās ar kuļturnaju tanti -15 kuļturas peņu punkti
Es pat nez kā var izlabot tādus mīnusus :anger:
Publicēts: 23.01.10 15:04
 citēt
a kaa zini , ka esmu noklausiijusies? nu patiesibaa jaaa - esmu gan laikam ... jo dziivojot LV un lietojot LV nmeedijus - buutu briinums, ka nebuutu noklausiijusies .... Bet re ...... tev liidz "kultuurai" veel taalu .... jo tu saac nevis ar humorinju, ko didams perfekti uztveera, bet ar braukshanu augumaa ...... es tevi nespiidzinaashu ar savu teaatri ..... turpmaak luudzu nelasi manus textus ;-ppppp

zoziitis , anglju valoda nav latv val - kur idiots ir iodiots ..... anglenee vienam vardam var buut dazhaadi tulkojumi ....
Publicēts: 23.01.10 15:05
 citēt
didams, ;-)))))))))))))
Publicēts: 23.01.10 15:06
 citēt
Zini,es nestrīdos,es izsaku savu viedokli.Un ja kāda man mēģina ieborēt savu absolūto patiešibu,man tas neder,tāpēc dabū pretargumentus....:face-devil-grin::face-devil-grin::face-devil-grin:
Publicēts: 23.01.10 15:09
 citēt
Es ļoti labi apzinos kas un kā ir angļu valodā, bet crazy Latviski ne tuvu nav idiotam :D Ja jau šitā tulko tad drīzāk es tevi varu pamācīt,ne tu mani ;)
Publicēts: 23.01.10 15:11
 citēt
Dansiga a kāds i tavs kuļturas līmenis %tos?
Publicēts: 23.01.10 15:12
 citēt
Ko tu pārgudrai izdarīsi,un strīdēties ar sievieti ir bezjēdzīgi,beigās būsi vainīgs pat pie viņas pedējās neizdevušās bildes!Redz-tulkotājas gara darbu neizprata....:face-devil-grin::face-devil-grin::face-devil-grin::face-devil-grin:
Publicēts: 23.01.10 15:13
 citēt
didams, ai - ar mani ir shvaki ;-(((( .... es tikai teoreetikje .... vo - pat angleni nezinu ;-(((( .... uz operu eju 1x pa diviem gadiem - un tad tikai lai ieest kuucinju u iedzer shampi ;-)))))

vecais idiot, es nevienam neko neboreeju ... pat reaalajaa dziivee, kur nu veel internetaa ;-)))) es TIKAI izskau savu viedokli , kuram var piekrist var nepiekrist ;-)))
Publicēts: 23.01.10 15:14
 citēt
Mjā,tomēr būs tevi jāsauc par vecu govi-mans tulkojums no Dansiga ir šāds.....:face-grin::face-grin::face-grin::face-grin:
Publicēts: 23.01.10 15:14
 citēt
njaaaa .... puishi ... shvaki ar jums .... neprotat juus speeleeties/izklaideeties/atpuusties ......
Publicēts: 23.01.10 15:15
 citēt
vecais idiot, drosih vari taa mani saukt ... tas tikai liecina, ka tu VEEL mazaak par mani zini kaadu no sazinjas liidzekljiem ;-ppppp
Publicēts: 23.01.10 15:16 labots
 citēt
old, a tu uzmanīgi es te tā pastrīdējos ar vien meitieti zem bildes un nabadzīte izdzēsās un vēl pirmsnāves mesidžu uzsita, ka tik nebija Gunde :)
es pat sajutos vainīgs nezkādā grrēkā
Publicēts: 23.01.10 15:20
 citēt
nu es ari izdzeesu bildes;-)))))
A Gunde ... nuu - Gunde ir ljoooti pasapziniiga beibe ... bet nedomaaju, ka tevis deelj izdzeesaas ... domaaju, ka vinja tam brieda jau zinaamu laiku .....
Publicēts: 23.01.10 15:22
 citēt
Tad jau vecā govs būs uz manas sirdsapziņas....Tikai nekaries,ļoti neglīts žmuriks no tevis sanāks,labāk citu veidu.Un testamentā nenovēli man savas bildes,tās novēli Jambo....:face-devil-grin::face-devil-grin::face-devil-grin:
Publicēts: 23.01.10 15:22
 citēt
visam piekriitu.
Publicēts: 23.01.10 15:25
 citēt
ak naivais ... tur parspiilee savas speejas ...... man ir buutiski tikai konkretu civleeku viedoklis, kuriem manaas aciis ir noziime .. ;-pppp;-))))) tu vari chauksteet cik tev tiik ... es tik pasmieshu, paizklaideeshos un tu citiem paraadiisi savu liimeni ....

Laciz, tam ka es veca govs?!?!!??!?!?!?!;-ppppppp
Publicēts: 23.01.10 15:30
 citēt
Dansiga tak nemāni sevi :D
gan jau mazliet kremt ar tas ka kāds nosauc pa vec govi :P
Publicēts: 23.01.10 15:32
 citēt
didams, bet tas mazaak, kaa tas, ka pasmiinu par taa cilveka liimeni .... man vieglaak .... stuuriitii pashnjukstu un pariet ... a nosauceejam .... ar to jadziivo kopaa ilgi un dikti ;-)))))) bet ja nopietni runaajam ..... vot ja kaads "mans" cilveeks mani ta anosauktu .... tad gan shnjuxteetu ilgaak .... :-)
Publicēts: 23.01.10 15:32
 citēt
Nenosaucu,bet pēc Dansigas metodes iztulkoju!Ļoti efektīva metode!:face-grin::face-grin::face-grin:
Publicēts: 23.01.10 15:33
 citēt
Dansiga nu pirmsnāves teksts bij paldies tev un tev līdzīgajiem... šežos vannā ar žileti :D tphu spiežu pogu dzēst :D
Publicēts: 23.01.10 15:33
 citēt
didams, da beidz .... jamaa tikapt pateetiska teatraale kaa es;-))))
Publicēts: 23.01.10 15:36
 citēt
Dansiga bet tie Mans cilvēks jau ir tevis paši atlasīti :D un tad jau sanāk ka neviens pa gov nesauks :D
jo automātiski visi kas varētu tev pa govi nosaukt ir Netavs cilvēks :D
Publicēts: 23.01.10 15:41
 citēt
didams, teoreetiski taa ir, bet zini kaa dziivee gadaas ...... pec paris gadiem mainaas tas un shitais un nervi uzdod vai sieva uzbrukusi maajaas, vai blogaa bilde nav noveerteeta kaa izcila ;-))))) ... lap - jaaiet pashivereet ;-)
Publicēts: 23.01.10 15:42
 citēt
nu jā cik var čatot :D
Publicēts: 23.01.10 15:42 labots
 citēt
dansiga:ak naivais ... tur parspiilee savas speejas ...... man ir buutiski tikai konkretu civleeku viedoklis, kuriem manaas aciis ir noziime .. ;-pppp;-))))) tu vari chauksteet cik tev tiik ... es tik pasmieshu, paizklaideeshos un tu citiem paraadiisi savu liimeni ....

Laciz, tam ka es veca govs?!?!!??!?!?!?!;-ppppppp
nee, vispaar. diskusiju nelasiiju. vnk nav ko dariit. uzrakstiiju skolas rakstu. joprojaam nav ko dariit.
Publicēts: 23.01.10 15:42
 citēt
Lēta gan tu esi,Dansiga.Tiešām lēta.Ej ar mieru!:face-devil-grin:
Publicēts: 23.01.10 15:53
 citēt
Un kāds te tam visam sakars ar tēmas autoru un pašu tēmu :amazing:
Publicēts: 23.01.10 16:12
 citēt
kāda tēma, tāds turpinājums.....:bad_smile:
Publicēts: 23.01.10 16:16
 citēt
zazis:Un kāds te tam visam sakars ar tēmas autoru un pašu tēmu :amazing:

+zazim .

bik reeciigi teksti;D:D:D
Publicēts: 23.01.10 16:16
 citēt
bloga likums - 1.lapa - pa teemu. taalaak spams.
Publicēts: 23.01.10 16:28
 citēt
Par ko vispār te tiek runāts, nesaprotu :bad_smile:
Publicēts: 23.01.10 16:34
 citēt
zazis, vai ta te nav publiskais čats?
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3