dansiga:vecais idiot ..... re - nemaz TIk ljoti slikti ar tevi nav , ja vismaz atziisti, ka nesaproti .... Daudziem arii opera lielkaas garlaiciiga un nesaprpotama un iet tikai taapec, ka sieva aiz rokas aizvelk vai "statuss" liek apmekleet shaadus pasaakumus ..... bet es ari par taadiem nesmiinu un saprotu - ka ne visiem ir dota speeja domaat un buut gudriem ....
Mjā,es tevi par vecu govi nesaucu,un ja man nepatīk tavs garlaicīgais stils,tā arī pasaku!Ne kompozīcija,ne fīlings bildēs-bet ambīcijas......Ej ar mieru!
hegativs, tu par to pirmo rokoperu staatsi man vai didamam ?;-)))))))
re re - re kaa didams aug nje po dnjam a po chasam ;-)))))
vecais idiot ...... es TIKAI iztulkoju tevu niku latviski ... man ir alergjija pret angleni ...... akur tu redzi manas bildes?!?!?! vai tad es fotografeeju!!?!?!??! tak nee tachu!!! es tikai runaaju .... un tas saucaas - nedod dansigai fotografeet - ljauj tikai parunaat;-pppppppppp
Zini,opera man nepatīk,lai gan esmu grozījies operas kafejnīcā.Nesaprotu to balss spīdzināsanu.Labāk kāds tejāteris,bet ne Dansigas monologa izpildījumā.Un ja Dansiga ir uzreiz noklausījusie Paula 60 dziesmas,tad man saprotams viņas operas stils.Tādu operu auro pie galda pēc pirmā 0,5......Katram savs,bet man tas neder.....
a kaa zini , ka esmu noklausiijusies? nu patiesibaa jaaa - esmu gan laikam ... jo dziivojot LV un lietojot LV nmeedijus - buutu briinums, ka nebuutu noklausiijusies .... Bet re ...... tev liidz "kultuurai" veel taalu .... jo tu saac nevis ar humorinju, ko didams perfekti uztveera, bet ar braukshanu augumaa ...... es tevi nespiidzinaashu ar savu teaatri ..... turpmaak luudzu nelasi manus textus ;-ppppp
zoziitis , anglju valoda nav latv val - kur idiots ir iodiots ..... anglenee vienam vardam var buut dazhaadi tulkojumi ....
Ko tu pārgudrai izdarīsi,un strīdēties ar sievieti ir bezjēdzīgi,beigās būsi vainīgs pat pie viņas pedējās neizdevušās bildes!Redz-tulkotājas gara darbu neizprata....
didams, ai - ar mani ir shvaki ;-(((( .... es tikai teoreetikje .... vo - pat angleni nezinu ;-(((( .... uz operu eju 1x pa diviem gadiem - un tad tikai lai ieest kuucinju u iedzer shampi ;-)))))
vecais idiot, es nevienam neko neboreeju ... pat reaalajaa dziivee, kur nu veel internetaa ;-)))) es TIKAI izskau savu viedokli , kuram var piekrist var nepiekrist ;-)))
old, a tu uzmanīgi es te tā pastrīdējos ar vien meitieti zem bildes un nabadzīte izdzēsās un vēl pirmsnāves mesidžu uzsita, ka tik nebija Gunde es pat sajutos vainīgs nezkādā grrēkā
nu es ari izdzeesu bildes;-))))) A Gunde ... nuu - Gunde ir ljoooti pasapziniiga beibe ... bet nedomaaju, ka tevis deelj izdzeesaas ... domaaju, ka vinja tam brieda jau zinaamu laiku .....
Tad jau vecā govs būs uz manas sirdsapziņas....Tikai nekaries,ļoti neglīts žmuriks no tevis sanāks,labāk citu veidu.Un testamentā nenovēli man savas bildes,tās novēli Jambo....
ak naivais ... tur parspiilee savas speejas ...... man ir buutiski tikai konkretu civleeku viedoklis, kuriem manaas aciis ir noziime .. ;-pppp;-))))) tu vari chauksteet cik tev tiik ... es tik pasmieshu, paizklaideeshos un tu citiem paraadiisi savu liimeni ....
didams, bet tas mazaak, kaa tas, ka pasmiinu par taa cilveka liimeni .... man vieglaak .... stuuriitii pashnjukstu un pariet ... a nosauceejam .... ar to jadziivo kopaa ilgi un dikti ;-)))))) bet ja nopietni runaajam ..... vot ja kaads "mans" cilveeks mani ta anosauktu .... tad gan shnjuxteetu ilgaak ....
Dansiga bet tie Mans cilvēks jau ir tevis paši atlasīti un tad jau sanāk ka neviens pa gov nesauks jo automātiski visi kas varētu tev pa govi nosaukt ir Netavs cilvēks
didams, teoreetiski taa ir, bet zini kaa dziivee gadaas ...... pec paris gadiem mainaas tas un shitais un nervi uzdod vai sieva uzbrukusi maajaas, vai blogaa bilde nav noveerteeta kaa izcila ;-))))) ... lap - jaaiet pashivereet ;-)
dansiga:ak naivais ... tur parspiilee savas speejas ...... man ir buutiski tikai konkretu civleeku viedoklis, kuriem manaas aciis ir noziime .. ;-pppp;-))))) tu vari chauksteet cik tev tiik ... es tik pasmieshu, paizklaideeshos un tu citiem paraadiisi savu liimeni ....
Laciz, tam ka es veca govs?!?!!??!?!?!?!;-ppppppp
nee, vispaar. diskusiju nelasiiju. vnk nav ko dariit. uzrakstiiju skolas rakstu. joprojaam nav ko dariit.