sasar:Kur tu shitas mulkibas izlasiji? Bilde ielikta vertejumam, nevis kritikai. Komentars nav obligats.
Tev palidzet anulet visus tavus balsojumus zem manam bildem?
c`mon tad tikpat es ar uz kritiku kaadam ielikšu 111 un neliksu komentaaru kaapeec es taa izdariiju. baigaa jeega likt dzeest ,ja es nezinu,kas man tajā bildee buutu jaapamaina.
Hmm, man liekas ,ka vismaz beidzot kāds to ir izdarījis pie tavām bildēm, jo ir sajūta, ka tu tiešām neskaties apkārt un es nesaprotu kur tev tām bildēm ir tie ūberie vērtējumi.
Tu tiešām nu dzīvojot šeit jau kādus divus gadus, neko uz ko tiekties vismaz reizēm neesi redzējis? Un nespēj vismaz daļēji atšķirt draņķi no vismaz kkā skatāma?
Ariada:Hmm, man liekas ,ka vismaz beidzot kāds to ir izdarījis pie tavām bildēm, jo ir sajūta, ka tu tiešām neskaties apkārt un es nesaprotu kur tev tām bildēm ir tie ūberie vērtējumi.
Tu tiešām nu dzīvojot šeit jau kādus divus gadus, neko uz ko tiekties vismaz reizēm neesi redzējis? Un nespēj vismaz daļēji atšķirt draņķi no vismaz kkā skatāma?
Ariada:Hmm, man liekas ,ka vismaz beidzot kāds to ir izdarījis pie tavām bildēm, jo ir sajūta, ka tu tiešām neskaties apkārt un es nesaprotu kur tev tām bildēm ir tie ūberie vērtējumi.
un attiecībā uz vērtējumiem,nēesmu vienīgais ar augstiem reitingiem