Pirms kāda laika vasarā RĪGĀ uz ielas satiku savu vecu skolotāju Vācijā izbijušu Rīdzenieku kurš 60 gados bija vien no "Modes foto" grandiem Latvijā. Parmijām pāris vārdus parciņā uz Raiņa bulvāra viņš tā varen smalki paņirgājās "Gan jau esi klūvis kā tie Sēnalžurnāku klipsētāji" tas viņam lielākais zema līmēņa rādītājs Nācās patasnoties ka "Latvijas presse" nav mans klients , par ko šis tik paslavēja "Ta jau ar gaumi viss vēl kartībā" nav aizmirsta viņa skola Sieviēšu izdevumi Latvijā ir lētuma un provinciālas gaumes paraugs , taka viss O.k tā nav tikai Latvijā ta ir daudzkur citur kur "Lūr" kā lielie puiki strādā bet ar Laika gadu nobīdi Kadreiz skatijos kas tur ir taga pat nav intresanti škirstīt kur nu vēl pirkt.
Es kā tipisks popkultūru fans Klātienē tas ir drukātā veidā baudu tikai divus "Kultūras" izdevumus tas ir www.interviewmagazine.com... un www.max.de , tie tad arī ir vienīgie kas priekš manis liekas SATURS / FORMA citi man kautkā nealjo Par FOTO man ir citas prioritates
Jā tiešām KAS IR FOTO , šodien pusi dienu krāmējos ar koļegā Vecmeistara bildēm liku šim WEBa un visadas citādas lietas ko Onka taka pats ne pārak , rezultātā tiku atkal pie specifiska jauna "Kīno" , Šveices "Foto" prezentācijas disks no serijas "Šveices foto" 28 Suisse photographers (from photojournalists to artists working with photography) presented in 28 twelve to fifteen minute documentaries . Taga skatos a neko SAFDABIGS
Manimal:Kadi ir blogeru viedokli par fotokvartālu?
Viena konkrēta diezgan šaura Foto novirziena fanu pašizpausmes un tiksmināšanās par sevi neievērojot vai ignorējot pārējos virzienus , pie kam lielā mērā par valsts līdzekļiem Totāla neinformētība vai neizpratne par reālām norisēm Latvijas foto dzīve Visai bezvērtīgs pasākums no "Foto dzīves" kā tādas attistības vai aprakstniecības viedoķjal Man šodien KĀRTĒJO reiz aicināja pievienoties "Foto.lv" un jasaka ka mans paskaidrojums KĀPĒC NĒ sašokēja piedāvātāju IEMESLS , dabūju noklausīties ka "Jaunie talanti" gan esot ļot aktīvi ar to bija domāti laikam "Konceptuālisti" no sērijas "Netraucē es ART brainstormingo"
Tu zin man vienalga PAR KO ir tas projekts bet ŠOBRĪD viņš jau palicis pavisam neitresants kur Lielbriedi kas bija vismaz zinams un cienijams Fotografs un Pasniedzējs nomainiju jauna REDKOLĒĢIJAS šefene vārdā Alise Žagare , pilnīg nevienam nezināms un nedzirdēts personažs , lidz ar to AUTOMĀTĀ šim projektam vispār nekādas uzticības Atceros dižbriedis reiz izteicās ka nevarot isti SAPRAST pasakuma veidotāju "Kopējo satura konceptu" un acīm redzot dēļ tā kautkā pamucis malā. Bat ja GALVENĀ figūra nav ne ar ko sevi pierādijusi un vispār ir JOMĀ nezinām tad pasakuma pievilcība automātā krītās lidz minimumām Ja pat vadība ir NEKAS , tada NU NEKAS
Laciz:Luni, un Tu neesi galvenais redaktors? diivaini... a es visu laiku domaaju, ka Tu vari buut jebkas....
Es gadus 3 esmu bijis "Šeff redakors" kas apzīmēja "Galveno" , pēc manis rotācijas kārtībā nāca Igauņu čalis , bet tas bija bix cits storijas un cita "Bilžu" specifika
Lunis:Tu zin man vienalga PAR KO ir tas projekts bet ŠOBRĪD viņš jau palicis pavisam neitresants kur Lielbriedi kas bija vismaz zinams un cienijams Fotografs un Pasniedzējs nomainiju jauna REDKOLĒĢIJAS šefene vārdā Alise Žagare , pilnīg nevienam nezināms un nedzirdēts personažs , lidz ar to AUTOMĀTĀ šim projektam vispār nekādas uzticības Atceros dižbriedis reiz izteicās ka nevarot isti SAPRAST pasakuma veidotāju "Kopējo satura konceptu" un acīm redzot dēļ tā kautkā pamucis malā. Bat ja GALVENĀ figūra nav ne ar ko sevi pierādijusi un vispār ir JOMĀ nezinām tad pasakuma pievilcība automātā krītās lidz minimumām Ja pat vadība ir NEKAS , tada NU NEKAS
Man šķiet, ka reizēm ir labi, ja Galvenais cilvēks (vadītājs? menedžeris?...) nav Mākslinieks vai Meisters, jo tad viņam nav jāvirza savas ambīcijas vai jābalsta sava pulciņa biedri, ir iespēja veidot objektīvu (cik nu iespējams) skatu.
PrioRita:Man šķiet, ka reizēm ir labi, ja Galvenais cilvēks (vadītājs? menedžeris?...) nav Mākslinieks vai Meisters, jo tad viņam nav jāvirza savas ambīcijas vai jābalsta sava pulciņa biedri, ir iespēja veidot objektīvu (cik nu iespējams) skatu.
PAR MENEDZERI tev tasnība TAM vienīgā prasība TEICAMS ORGANZIĀTORS / IZAUXSMES RĀDĪTĀJI bet "Šefam" vienmēr ir jābūt AUTORITĀTEI jomā , citādi pret tādu "Lemjošu lietu" NEKĀDA RESPEXTA un svara Ko zin vērtēt cilvēks kuram pasjam nav NEKĀDU atzītu iemāņu vai panākumu jomā , pieredzes līdzīgos projektos un atzīstamu iemaņu būtibā "Patīk nepatīk" jeb subjektīvi nenosakām lūmums līmenis
Lunis: PAR MENEDZERI tev tasnība TAM vienīgā prasība TEICAMS ORGANZIĀTORS / IZAUXSMES RĀDĪTĀJI bet "Šefam" vienmēr ir jābūt AUTORITĀTEI jomā , citādi pret tādu "Lemjošu lietu" NEKĀDA RESPEXTA un svara Ko zin vērtēt cilvēks kuram pasjam nav NEKĀDU atzītu iemāņu vai panākumu jomā , pieredzes līdzīgos projektos un atzīstamu iemaņu būtibā "Patīk nepatīk" jeb subjektīvi nenosakām lūmums līmenis
...jā, droši vien. Izskatās, ka iepriekš Foto.lv bija pārāk daudz mākslinieku, bet neviena menedžera; tagad atkal cita problēma...
PrioRita:...jā, droši vien. Izskatās, ka iepriekš Foto.lv bija pārāk daudz mākslinieku, bet neviena menedžera; tagad atkal cita problēma...
Tas tik liecina par pardomāta projekta koncepta neesamību Projektam gan jau ir arī īapšnieki un finasētāji un spriežot pēc vissa tiem isti nav nodefinēts KO TIEŠI viņi vēlās panākt kā REZULTĀTU tas ir KVALITĀTI / KVANTITĀTI / SILTUMNĪCAS EFEKTU
Es te bik nobīdīšos no tēmas, bet te kaut kur sadzirdēju par konceptuālo foto - kas tas vispār ir? Cik es saprotu - uzbildē jebko, kas nepakļaujas nekādiem likumiem, ir baigais ārts un pie kura kritiku piekabināt praktiski nevar, jo autors visu ir radījis ar nodomu. Kā savādāk šo definēt?
briedis:Es te bik nobīdīšos no tēmas, bet te kaut kur sadzirdēju par konceptuālo foto - kas tas vispār ir? Cik es saprotu - uzbildē jebko, kas nepakļaujas nekādiem likumiem, ir baigais ārts un pie kura kritiku piekabināt praktiski nevar, jo autors visu ir radījis ar nodomu. Kā savādāk šo definēt?
Ir tāds apsalūti konkrēt definējums "Konceptuālā māksla PATVĒRUMS netalantīgajiem" Musdienu tolerantās sabiedrības produkts kad "Jebkurš nīkulīts" tiesīgs uz savu izpausmi Kā likums šis "Izpausmes" adepti ļoti aktīvi un agresīvi savu TIESĪBY / IZPAUSMJU aisstāvētāji un pieparasītāji , AKTĪVĀKI nekā pat pašu IZPAUSMJU radīšanā Ir precedenti kad KVĒLI IZCĪNA tiesības un tas vienīgais kam pietiek "Španunga" tālāk švunka beidzās un tiesības netiek izmantotas
par foto.lv neko nezinu iespējams k albas resurs, bet pats tur patreiz neredzu vajdzību piedalīties.
par fotokvartāls... Taa vietaa labāk pirkt Rīgas laiku. Foto tur ar tīri labi, kā arī rakstiņi lasāmi, kā arī cena lētāka kā foto kvartālam. Fotokvartāls tomēr nelasāmāks, bildes tādā pašā kvalitātē, izmērā... raksti pat stilistiski vēl vienveidīgāki kā Rīgas laikam...
briedis:Es te bik nobīdīšos no tēmas, bet te kaut kur sadzirdēju par konceptuālo foto - kas tas vispār ir? Cik es saprotu - uzbildē jebko, kas nepakļaujas nekādiem likumiem, ir baigais ārts un pie kura kritiku piekabināt praktiski nevar, jo autors visu ir radījis ar nodomu. Kā savādāk šo definēt?
Ir tāds apsalūti konkrēt definējums "Konceptuālā māksla PATVĒRUMS netalantīgajiem" Musdienu tolerantās sabiedrības produkts kad "Jebkurš nīkulīts" tiesīgs uz savu izpausmi Kā likums šis "Izpausmes" adepti ļoti aktīvi un agresīvi savu TIESĪBY / IZPAUSMJU aisstāvētāji un pieparasītāji , AKTĪVĀKI nekā pat pašu IZPAUSMJU radīšanā Ir precedenti kad KVĒLI IZCĪNA tiesības un tas vienīgais kam pietiek "Španunga" tālāk švunka beidzās un tiesības netiek izmantotas
Lieliski! Kautkas līdzīgs vērojams globālistos/zaļajos (nekā personīga)/feministu vai viendzimuma laulibu sludinātājos. Diputējot par šo tēmu paslavens psihiatrs izteica domu, ka tas ceļoties no indivīda pretrunām starp iedzimtu mazspēju sevi realizēt un nepārvaramu vēlmi izcelties...