forum.gif
pankūk objektīvi- kas tie tādi?
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / pankūk objektīvi- kas tie tādi?
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 23.01.10 15:25
 citēt
Kāds varētu lūdzu apskaidrot, kam tie paredzēti?
Publicēts: 23.01.10 15:28
 citēt
google.lv pancake lense
Publicēts: 23.01.10 15:50
 citēt
zo:google.lv pancake lense

īstenībā šitais jau sāk apnikt, ja vari ieteikt gūglu, tad savu ietiepīgi uzpūtīgo pakaļu vari nemaz neapgrūtināt un nerakstīt neko ok !!! prātvēderi

Normāli palūdzu apskaidrot, nevis sprēgāt te ar attapību kalngaliem.
paldies.
Publicēts: 23.01.10 15:57
 citēt
Gudris:tā ir iesauka-kļička plāniem objektīviem...tas arii viss...necepj ar viņiem ne pankūkas ne viņi taisīti priekšs pankuuku hbildēšanas :face-wink:

Ok tas būtu skaidrs, bet kādu bilžu bildēšanai ir paredzēti vairāk? teiksim ar fišajiem, platleņķiem un teleobjektīviem takā būtu skaidrība..... bet šis pēc skata mazliet amizantais aparātiņš kādiem nolūkiem un ko vislabāk bildēt?
Publicēts: 23.01.10 16:03
 citēt
taa ir tikai vaardu speele. ja sekotu tendenceem, tad saprastu, ka tiem aparaatiem, kuriem izvaac spoguli, objektiivu var piegruuzt tuveek, liidz ar ko samazinaas stikla izmeers - abaas dimensijaas. nu un platlenjkjis sanaak taa kaa pankuuka :D
Publicēts: 23.01.10 16:05
 citēt
B-Uniq:

Ok tas būtu skaidrs, bet kādu bilžu bildēšanai ir paredzēti vairāk?

Kādu bilžu fotogrāfēšanai tavuprāt ir paredzēti parastie, ne- pankūkas konstrukcijas objetīvi?
Publicēts: 23.01.10 16:08
 citēt
Gudris:ar visiem objektīviem var bildet visu...jautajumstikai cik tas parocīgi un ērti...sitas itkaa paredzets portretiem...standarta objektīvs skaitas...bildee visu ko ar nobildēt ;)
fak Gudri... kaadi portreti, kaads standarta objektiivs..... 25mmm portretiem....
Publicēts: 23.01.10 16:11
 citēt
B-Uniq:
Gudris:tā ir iesauka-kļička plāniem objektīviem...tas arii viss...necepj ar viņiem ne pankūkas ne viņi taisīti priekšs pankuuku hbildēšanas :face-wink:

Ok tas būtu skaidrs, bet kādu bilžu bildēšanai ir paredzēti vairāk? teiksim ar fišajiem, platleņķiem un teleobjektīviem takā būtu skaidrība..... bet šis pēc skata mazliet amizantais aparātiņš kādiem nolūkiem un ko vislabāk bildēt?

tak bildee visu kas vien ienaak praataa. vel stulbaaku jautaajumu nevareeji izdomaat?
Publicēts: 23.01.10 16:13
 citēt
Gudris:ar visiem objektīviem var bildet visu...jautajumstikai cik tas parocīgi un ērti...sitas itkaa paredzets portretiem...standarta objektīvs skaitas...bildee visu ko ar nobildēt ;)

Cik mm ir tas "šitais" priekš portretiem?
Publicēts: 23.01.10 16:13 labots
 citēt
Portreti:

25mm. uz gudra aparaata sanaak 50 - tobish portretiem :D
bet Tu jau pats vienaa diskusijaa apgalvoji, ka FF50 un olimps ar 25 buus vienaadas bildes :D
Publicēts: 23.01.10 16:15
 citēt

:D bar to bildēšanu nebiju gluži domāts ja kautko citu bildē tad uzreiz melna bilde un nekas nesanāk, vai atnāk onka un uzšauj pa pirkstiem :)

Skaidrs. Paldies par info
Publicēts: 23.01.10 16:16
 citēt
zo:
B-Uniq:

tak bildee visu kas vien ienaak praataa. vel stulbaaku jautaajumu nevareeji izdomaat?

negribās dēļ niekiem pērties,
klau ja jau tu esi tik gudrs, kāda hera pēc te savu degunu bāz!?? uz jautājumu vari neatbildēt- brīvs
Publicēts: 23.01.10 16:29
 citēt
Laciz:
Portreti:
25mm. uz gudra aparaata sanaak 50 - tobish portretiem :D
bet Tu jau pats vienaa diskusijaa apgalvoji, ka FF50 un olimps ar 25 buus vienaadas bildes :D

Būs jau ar. Tikai 50 jau nu portretiem uz ff galīgi neder, ja nu vienīgi pilnā augumā...man ērtākais attālums portretiem sākas no 150 mm uz ff.
Publicēts: 23.01.10 17:16
 citēt
Gudris:man principaa visam pietiktu ar vienu 70-200 uz ff...nu un kaadu platlenki telpaas ja kas jaabildee...fixus izmestu aaraa nah**

Tev droši vien nekad nav bijis labs L fikss, tāpēc tā runā...tas nav oļiks, es tev saku!
Publicēts: 23.01.10 17:17
 citēt
Gudrim zuums labaak bluuro. Tas ir fakts. :amazing:
Publicēts: 23.01.10 17:19 labots
 citēt
Re, kur Gudrim 1.7 fikss priekš oļika! Slikti zīmē? www.youtube.com... 20 mm pankūkas konstrukcijas, starp citu!
Publicēts: 23.01.10 17:25
 citēt
B-Uniq:Kāds varētu lūdzu apskaidrot, kam tie paredzēti?

tapat ka visi objektivi - bildeshanai.
Publicēts: 23.01.10 17:31
 citēt
versatile:
B-Uniq:Kāds varētu lūdzu apskaidrot, kam tie paredzēti?

tapat ka visi objektivi - bildeshanai.

Ko gan es bez šādas atbildes darītu.... :)
Pašam liels vismaz gandarījums?
Publicēts: 23.01.10 17:32
 citēt
a kam vel paredzets objektivs?
objektivu pa lielam raksturo mm un f skaitlis - VISS.
konstrukcijas ipatnibas jau ir nianse, kas reti atsaucas uz bildes kvalitati.
a kaa tu iedomajies, ko ar vinjiem dara? Cep? Bildee tikai pankuukas?
Publicēts: 23.01.10 17:38
 citēt
versatile:a kam vel paredzets objektivs?

konstrukcijas iipatniibas diezgan atsaucas uz bildes kvalitaati. piemeeram konstrukcija ietekmee kaa tur pretgaismu utt
Publicēts: 23.01.10 17:45
 citēt
versatile:a kam vel paredzets objektivs?

Ja tev tik ļoti nepatīk atbildēt, ja ar jēlībām un glupībām jāatbil, kāpēc sevi tā moki? Žults pa acīm sprāgst ārā un pazīmēties gribās? Acīm redzot, kaut kas tevi nomoka un neliek mieru...diena neizdevusies?Krāns pa īsu? tad ej pie psihoterapeita vai citiem speciālistiem, nevis te piesārņo gaisu....
Publicēts: 23.01.10 17:47
 citēt
Un vispār jau atbilde tika saņemta krietni iepriekš, bet nu tas tā. Tēma slēgta :)
Publicēts: 23.01.10 17:51
 citēt
bijunīk, kur ir manā tekstā kāda jēlība? gaidu citātu.

zo - par to var piekrist, protams, bet tur jau vis spa lielam atkarigs no vajadzibas, kadai peerk - ti, ko bildees.
Publicēts: 23.01.10 17:57
 citēt
versatile:a kam vel paredzets objektivs?.

Kas tad tas tāds?
Ps. lai Tev un Tavam ego labi klājas! Pīs
Publicēts: 23.01.10 17:58
 citēt
B-Uniq:
versatile:a kam vel paredzets objektivs?.

Kas tad tas tāds?
Ps. lai Tev un Tavam ego labi klājas! Pīs

Es jūtu, ka Dons Kihots neuzvarēs vējdzirnavas! :D
Publicēts: 23.01.10 18:02
 citēt

Kurš tad būtu tas Dons Kihots? :D
Publicēts: 23.01.10 18:03
 citēt
B-Uniq:

Kurš tad būtu tas Dons Kihots? :D

Un kur ir vējdzirnavas, vai ne?:)
Publicēts: 23.01.10 18:06
 citēt
:)
Publicēts: 23.01.10 19:15
 citēt
B-Uniq laikam forumā pirmo reizi raksta? :face-devil-grin:
Nekas, nekas! Ar laiku arī izaug par cilvēku! :haha:
Publicēts: 23.01.10 19:44
 citēt
ChrisTaps:B-Uniq laikam forumā pirmo reizi raksta? :face-devil-grin:

Nav pirmā reize, bet visam ir savs mērs

Interesanti kas tad es esmu ?
Publicēts: 23.01.10 20:03 labots
 citēt
vien briid likaas, ka Gudris palicis gudraaks, bet nee..

PS. Laikam jaiet vel paguleet, atveru pirmo topiku, a tur sviestu dzen

PSS. sapratu, vienkaarshi b-uniq negrib pienjemt patiesos vienkaarshos vaardus, kam paredzeets shis objektiivs.
Publicēts: 23.01.10 20:11
 citēt
Laurelz:vien briid likaas, ka Gudris palicis gudraaks, bet nee..

PS. Laikam jaiet vel paguleet, atveru pirmo topiku, a tur sviestu dzen

PSS. sapratu, vienkaarshi b-uniq negrib pienjemt patiesos vienkaarshos vaardus, kam paredzeets shis objektiivs.

Būtībā tieši to es arī gribēju uzzināt, kam paredzēts :) Bet nu tas tā :)
Publicēts: 23.01.10 20:40
 citēt
bildēšanai.
Publicēts: 23.01.10 23:14
 citēt
B-Uniq:
ChrisTaps:B-Uniq laikam forumā pirmo reizi raksta? :face-devil-grin:

cilvēks kas nesaprot ko iesākt ar konkrēta skata leņķa objektīvu - radoši aprobežots tātad

iespējams zemas pakāpes militārists vai tamlīdzīgi
Publicēts: 24.01.10 00:47
 citēt
Для особо одаренных!

en.wikipedia.org...

Ja ar to nepietiek, tad, lūdzu!

www.google.lv...=
Publicēts: 24.01.10 02:04
 citēt
Maris:
B-Uniq:

cilvēks kas nesaprot ko iesākt ar konkrēta skata leņķa objektīvu - radoši aprobežots tātad

iespējams zemas pakāpes militārists vai tamlīdzīgi

Profila bildē ievērot žetona ķēdīti nav māksla ;)
Kāds sakars radošumam ar neziņu un vēlmi noskaidrot? :)
Publicēts: 24.01.10 02:11
 citēt
Vispār pēc Tavām lieliskajām spriezšanas spējām sanāk ka visi kas nezin ko iesākt ar konkrēta skata leņķa objektīvu ir iespejams zemas pakāpes militāristi vai tamlīdzīgi, un visi kas nav radoši arī tāpat metami tai pat mucā.... khmmm nu jā, šeit es nevaru nepiekrist :) :D :D :D
Publicēts: 24.01.10 09:19
 citēt
Izskatas - neviens Pentax vīrs nedalās infā.:face-smile: Firma slavena ar saviem Limited, t.sk. Panckelēm. Kopā ar plānāku body sanāk labs ikdienā lidzi nesājams, pietiekoši ērts strītartam, telpām, vājam apgaismojumam (parsti ir ļoti gaiši). :face-smile:Jaunais Samsung NX10 ar Panckeli un APS-C matricu varētu būt ļoti interesants. Ņemot verā, ka videorežīms esot labākais savā klasē.:face-wink:
Publicēts: 24.01.10 10:16
 citēt
Voldemorts:Izskatas - neviens Pentax vīrs nedalās infā.:face-smile: Firma slavena ar saviem Limited, t.sk. Panckelēm. Kopā ar plānāku body sanāk labs ikdienā lidzi nesājams, pietiekoši ērts strītartam, telpām, vājam apgaismojumam (parsti ir ļoti gaiši). :face-smile:Jaunais Samsung NX10 ar Panckeli un APS-C matricu varētu būt ļoti interesants. Ņemot verā, ka videorežīms esot labākais savā klasē.:face-wink:

Viņi paši saka, ka videorežīms ir labākais savā klasē? Tas nekas, ka Panasonic piedāvā gan ātrāku AF video režīmā, gan manuālos uzstādījumus, gan 50 kadrus sekundē pie tās pašas izšķirtspējas, kā arī FULL HD?
Publicēts: 24.01.10 11:47
 citēt
Ārpus tēmas, bet ne vietas -
„....radoši aprobežots tātad, iespējams zemas pakāpes militārists vai tamlīdzīgi...”
Fotomākslinieku pakāpes nezinu, ātrumā daži citi ar „zemām pakāpēm” – Apolinērs, SentEkziperī, Hemingvejs.
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):