forum.gif
Cenzūra
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / Cenzūra
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >
IerakstsAutors
Publicēts: 24.01.10 11:05 labots
 citēt
Gaidu administrācijas paskaidrojumu - par ko tika noraidīta fotosklola.

Citāts no fotoblog.lv fotOskola
FotOskola ir tā pati vecā labā dzīves skola, kur smelties jaunas zināšanas un iegūt sapratni par foto jautājumiem. Foto skolotāji esi tu pats, gatavs dalīties savā pieredzē un zinībās arī ar citiem, par to nopelnot buču, cieņu un vispārēju atzinību ;) Ja vēlies, vari tulkot kaut kur atrastu un izlasītu ziņu, tikai atceries norādīt arī atsauksmi uz avotu un autoru!
content5-foto.inbox.lv...
Publicēts: 24.01.10 11:07
 citēt
Viņi izdzēsa ? :O maitas ...
Publicēts: 24.01.10 11:14
 citēt
ja paskatās uz darbiem ,kas pēdējā laikā gāžas iekšā,tad konkrēto fotoskolu vajadzēja kā obligāto visiem izlasīt.Bēdīgi ,ka administrācija tik krasi regulē bloga dzīvi.Vēl nedaudz un bilžu līmenis būs poga.lv līmenī.
Publicēts: 24.01.10 11:14
 citēt
Komentāri: 47
Skatīts: 374
un tas tikai viena vakara laikaa

tajaa skolaa vismaz nebija neviena debiilisma, ja saliidzina ar Tavu gara darbu "gudri"
Publicēts: 24.01.10 11:16
 citēt
Ja rīt no rīta skola nebūs atjaunota vai arii pamatoi uzskaitīti neatbilstības kritēriji, tad adjuu! nepeldeeshu pa straumi ar pokemoniem kopaa un nevienam neizdabaashu.
Publicēts: 24.01.10 11:18
 citēt
Laciz:Komentāri: 47
Skatīts: 374
un tas tikai viena vakara laikaa

tajaa skolaa vismaz nebija neviena debiilisma, ja saliidzina ar Tavu gara darbu "gudri"

Skola paliek skola , tiesa cik advancēta tā ir , tas ir cits jautājums , bet stimulu daudziem , lai nebūtu tik daudz bilžu jādzēš iekš pc , un nepieļautu to dzēšanu (jo tad misene ik pēc pāris minūtēm būtu jādzēš) , man likās , Laciz deva :bad_smile:

SKOLU ATPAKAĻ!
Publicēts: 24.01.10 11:20
 citēt
Gudris:
Laciz:Ja rīt no rīta skola nebūs atjaunota vai arii pamatoi uzskaitīti neatbilstības kritēriji, tad adjuu! nepeldeeshu pa straumi ar pokemoniem kopaa un nevienam neizdabaashu.
pusmūža krīze sākās ka uzvedies kā bērns ? :face-sad: :D
pojebal es Tavas krtiizes. Ir kaut kaadi principi, bet zakju bliezeejiem to nesaprast
Publicēts: 24.01.10 11:22
 citēt
tas links diemžēl neveras vaļā... :what:
Publicēts: 24.01.10 11:27 labots
 citēt
daiga_a:tas links diemžēl neveras vaļā... :what:
tagad veras - izlaboju linku
Publicēts: 24.01.10 11:32 labots
 citēt
ok :big_smile:
Publicēts: 24.01.10 11:32
 citēt
jā......, skolas dzēšanu, var izskaidrot tikai ar to, ka administrācija, laikam jau ir sapratusi jaunās balsošanas sistēmas veidoto pirmo AUZU ražu........ skola bija atgādīnājums, ka liels % bilžu, no topa ir dzēšamas, ka kaut kas nav kārtībā. tas bija netieš mājiens, caur bilžu dzēšanas aprakstu...... skola drauds sistēmai, tai pat laikā hvz, kādas "skolas"nedēļām stāv neaiztiktas.... :bad_smile:
Publicēts: 24.01.10 11:33
 citēt
laciz, es pats konkreeti neizdzeesu, bet izlasot taa saucamo "fotoskolu" izdzeeshanu atbalstu.

Man ir piedaavaajums - davaj atstaajam cinizmu, sarkazmu, negatiivismu un visas paareejas savas latvieshu dabas izpausmes forumaa... ok?
Publicēts: 24.01.10 11:34
 citēt
negatIvs:jā......, skolas dzēšanu, var izskaidrot tikai ar to, ka administrācija, laikam jau ir sapratusi jaunās balsošanas sistēmas veidoto pirmo AUZU ražu........ skola bija atgādīnājums, ka liels % bilžu, no topa ir dzēšamas, ka kaut kas nav kārtībā. tas bija netieš mājiens, caur bilžu dzēšanas aprakstu...... skola drauds sistēmai, tai pat laikā hvz, kādas "skolas"nedēļām stāv neaiztiktas.... :bad_smile:
tieshi manas domas. Tapeec gaidu administraacijas paskaidrojumus. Patiesiibaa - tieshi shadow, kaa dzeeseeja paskaidrojumu.
Publicēts: 24.01.10 11:35
 citēt
Eliks:laciz, es pats konkreeti neizdzeesu, bet izlasot taa saucamo "fotoskolu" izdzeeshanu atbalstu.

Man ir piedaavaajums - davaj atstaajam cinizmu, sarkazmu, negatiivismu un visas paareejas savas latvieshu dabas izpausmes forumaa... ok?
Elik, nebija ne cinizma ne negatiivisma. ar visu ps - par labaaku blogu. es esmu viilies - laikam arii man laiks doties prom.
Publicēts: 24.01.10 11:35
 citēt
negatIvs, pirmo AUZU ražu mēs jau ievācām ar pagājušās nedēļas baniem. Izskatās, ka arī tev būs mūs jāpamet. Baigi jau tev šeit viss nepatīk!
Publicēts: 24.01.10 11:36
 citēt
laciz, laikam!
Publicēts: 24.01.10 11:37
 citēt
ņemot vērā, ka sākat visu mērīt pēc savas auklas, esat par ilgu aizsēdējušies. Lai veicas!
Publicēts: 24.01.10 11:42
 citēt
cinisms un negatīvisms jāliek zem akmeņa..... reiz, apmēram 1 stundu pēc publicēšanas, pazuda mans raksts, uz kuru mani iedvesmoja nedēļas topā [ nedēļas bilde ] iekļuvis saulriets, nekvalitatīvs, izdedzis, šķībs, ar trokšņainu bildes apakšējo daļu utt[ S=M...]....., vienīgais pozitīvais, ka arī bilde pazudaa. tādas lietas uzņemam ar smaidu. mana reakcija toreiz www.fotoblog.lv... :haha:
Publicēts: 24.01.10 11:45
 citēt
Eliks:negatIvs, pirmo AUZU ražu mēs jau ievācām ar pagājušās nedēļas baniem. Izskatās, ka arī tev būs mūs jāpamet. Baigi jau tev šeit viss nepatīk!
Eliks:ņemot vērā, ka sākat visu mērīt pēc savas auklas, esat par ilgu aizsēdējušies. Lai veicas!

nu gan sviests... :bad_egg:
Publicēts: 24.01.10 11:45
 citēt
Eliks:negatIvs, pirmo AUZU ražu mēs jau ievācām ar pagājušās nedēļas baniem. Izskatās, ka arī tev būs mūs jāpamet. Baigi jau tev šeit viss nepatīk!
normālā, konstruktīvā formā izteikta kritika, bez mātes vārdiem, bez savstarpējiem apvainojumiem, kas tur slikts.... ja tādi lietotāji lieki, tad rīkojies pēc saviem ieskatiem... :what:
Publicēts: 24.01.10 11:50
 citēt
negatIvs, ja pazuda, tātad pelnīti...

Kritika jāmāk uztvert ne tikai foto līmenī! Tas pats attiecas uz Laciz... Cenzūra, akdies akdies... Manu garīgo izpausmi (caureju) izdzeesa aaraa!!! Shis skolas traksts ir identisks nofotografeetam sunju suudam un ieliktam galerijaa.. Autors nav ieguldījis nekādu savu darbu, ne radošumu darbā... Vienkārši novilka bikses un publiski nokārtojās.

Balsojums: Dzēst.

Nepatīk? Visu labu!
Publicēts: 24.01.10 11:53
 citēt
Tač atgrieziet to skolu un miers . Es jau neteikšu , ka manas 3 veidotās , no kurām 1 bija sakarīgi (no grāmatas tulkota , pa gaismu līmeņiem dabā/istabā utt ar tika likvidēta) tā kā tam jau sen ar roku esmu atmetis :beaten:
Publicēts: 24.01.10 11:53 labots
 citēt
Eliks:negatIvs, ja pazuda, tātad pelnīti...

Kritika jāmāk uztvert ne tikai foto līmenī! Tas pats attiecas uz Laciz... Cenzūra, akdies akdies... Manu garīgo izpausmi (caureju) izdzeesa aaraa!!! Shis skolas traksts ir identisks nofotografeetam sunju suudam un ieliktam galerijaa.. Autors nav ieguldījis nekādu savu darbu, ne radošumu darbā... Vienkārši novilka bikses un publiski nokārtojās.

Balsojums: Dzēst.

Nepatīk? Visu labu!
piedod man vienu lietu - ja neskaita Gudri, tad bija pozitiivi komentaari, nekaadus dzeest neredzeeju. Gudra skolai ir leerums lietotaaju, kas saka ka tas ir sviests. par to, vai sunja suds ir vai nav maaksla - par to arii pasaulee notiek karstas diskusijas.
man nezkaapeec liekas, ka blogu tur pie dziiviibas aktiivs forums. jau tagad forumu aktiivi saak apdziivot cilveeki, kas dzenas peec augsta sw retinga, bet nu ok.
es nedzeesiishu, jo daudzas bildes man ir tikai te. vienkaarshi kaadu laku neapmekleeshu sho lapu. ja jau viss ko es daru ir kaadam slikti.
Publicēts: 24.01.10 11:54
 citēt
daiga_a, publiska administrācijas rīcības nosodīšana forumā iepriekš nenoskaidrojot iemeslus liecina par exhibicionismu, nevis konstruktīvu jautājumu risināšanu. Rezultāts var būt tikai un vienīgi ass konflikts.

Laciz, no tevisu to uztvēru, ka klaju necieņu. Varēji man pirms tam vismaz e-pastu vai sms ar jautājumu atsūtīt...
Publicēts: 24.01.10 11:57
 citēt
Kāpēc man bilde pazuda tagad no profila ? :((
Publicēts: 24.01.10 11:57
 citēt
Janbo, tev laikam ar vienu seno brīdinājumu nepietika? Visu gaišu!
Publicēts: 24.01.10 11:59
 citēt
Elik, necienja pret Tevi? Prichom? Shadow izdzeesa, to redz visi, ka dzeesta un daudziem rodas jautaajumi. man liekas, ka tas ir publisks process! Es nekad neesmu izraadiijis necienju vai netoleranci pret administraaciju.
Publicēts: 24.01.10 11:59
 citēt
Ck cilvēku tik viedokļu , viens uzskata , ka IR , otrs ka NAV tā laba skola ko Laciz uztaisīja. Lai nebūtu konflikti turpmāk iesaku ieviest tādu kā balsošanu/reitingu skolām , lai nebūtu tāds variants , kā Gudrim , kas saraksta kaudzi ar tekstu , bet komentāros katrs otrais sak , ka sviests ne skola. Proti , ja dienas laikā ir vairāk par 30% negatīviem vērtējumiem/komentāriem - skola jāņem ārā-jādzēš. :grimace:
Publicēts: 24.01.10 12:01
 citēt
Eliks:Janbo, tev laikam ar vienu seno brīdinājumu nepietika? Visu gaišu!

Lab lab , es jau neko te nesaku , tik ierosinu , lai atrisinātu domstarpības , visu gaišu , šo diskusiju neturpināšu , jo negribu iet prom no bloga , veiksmi :bad_smile:
Publicēts: 24.01.10 12:01
 citēt
iemesli tāpat labi redzami, katrs, kurš kaut nedaudz iebilst administrācijas rīcībai, tiek uzskatīts par konfliktētāju un tam tiek draudēts ar banu... par to tad arī izteicu savu piezīmi, ne jau man šie jautājumi jārisina, bet administrācijas attieksme pārsteidz, uz ko arī noreaģēju...
Publicēts: 24.01.10 12:02
 citēt
Protams, ka debīla tēmu vai skolu vai kā nu tur vēl apspriešana jūtami palielina apmeklējumu, bet par kādu cenu...! /sk. portāls delfi.lv, komentāri zem rakstiem!/

Tā kā labāk portāls ar desmit sakarīgiem apmeklētājiem, nekā ar tūkstots dzēšamiem lietotājiem!

Morāle: cenzūru atbalstu- ja būtu mans portāls, es nahrenizētu teju vai pusi lietotāju!
Publicēts: 24.01.10 12:03
 citēt
Gudris:
Laciz:Gudra skolai ir leerums lietotaaju, kas saka ka tas ir sviests.
un kas tad tur tie dzeeseeji intresanti :face-grin:...neviens no tiem kam skola paredzeeta :face-wink::face-kiss:
to jau Gudri arī nevar uzskatīt par foto skolu.... varbūt nedaudz savādākos vārdu salikumos, kādas foto grāmatas ievad daļa..... :bad_smile:
Publicēts: 24.01.10 12:04
 citēt
Lai dzīvo Tautu Tēvs!.......:face-devil-grin:
Publicēts: 24.01.10 12:04
 citēt
daiga_a:iemesli tāpat labi redzami, katrs, kurš kaut nedaudz iebilst administrācijas rīcībai, tiek uzskatīts par konfliktētāju un tam tiek draudēts ar banu... par to tad arī izteicu savu piezīmi, ne jau man šie jautājumi jārisina, bet administrācijas attieksme pārsteidz, uz ko arī noreaģēju...

A naher administrācijai tavi iebildumi? Katrs taisa SAVU (S-A-V-U!!!) privāto portālu KĀ VĒLAS! Pilnībā atbalstu!
Publicēts: 24.01.10 12:07
 citēt
Protams, katrs dara kā vēlas, bet kādēļ tik pārspīlēti asa reakcija? tas liecina tikai par to, ka pašiem nav pārliecības par to, ko dara... :what:
Publicēts: 24.01.10 12:08
 citēt
daiga_a, tāpēc ka šis FOTOPORTĀLS, nevis ADMINDIRŠPORTĀLS.

Bet tas kurš aizsāk topiku forumā "Admini cūkas izdzēsa manu kaku" defaultā tiek uztverti kā ienaidnieki. Thats it. Ja skatās no tolerances punktu viedokļa, tad šis topiks jau pašā pirmssākumā saņem 0 tolerances punktus un turpmākā diskusija var būt tikai no varas pozīcijas.

Ar zobeni nāksi....
Publicēts: 24.01.10 12:09
 citēt
daiga_a:Protams, katrs dara kā vēlas, bet kādēļ tik pārspīlēti asa reakcija? tas liecina tikai par to, ka pašiem nav pārliecības par to, ko dara... :what:

Protams- ar idiotiem cīnīties nav iespējams! Bet administrācija mēģina viņus pāraudzināt...

Es vienkārši izbanotu bez nekādām pārrunām! Lai taisa citu niku un aizmirst par delfi stilu! Ja vēlreiz tizlotos, nobanotu IP.
Publicēts: 24.01.10 12:11
 citēt
Eliks:daiga_a, tāpēc ka šis FOTOPORTĀLS, nevis ADMINDIRŠPORTĀLS.

Bet tas kurš aizsāk topiku forumā "Admini cūkas izdzēsa manu kaku" defaultā tiek uztverti kā ienaidnieki. Thats it. Ja skatās no tolerances punktu viedokļa, tad šis topiks jau pašā pirmssākumā saņem 0 tolerances punktus un turpmākā diskusija var būt tikai no varas pozīcijas.

Ar zobeni nāksi....

Pfff...kādas tur vēl pozīciju noskaidrošanas!? Naher? Bans un viss! Par mīkstu jūs darbojaties!

Paskatījos lietotāja BLACKCODE viesu grāmatu. Jums tāds slimiķis ir vajadzīgs? Paskaidrojiet- priekš kam!?
Publicēts: 24.01.10 12:12
 citēt
Visi nervozi,visiem sava taisnība,visi slikti,visi nesaprot utt
Tad fočējiet,ne kašājaties!
Atvainojos par pankūku[ja nu pēkšņi iegribas mani izdzēst]....:face-devil-grin:
Publicēts: 24.01.10 12:13
 citēt
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2