Gaidu administrācijas paskaidrojumu - par ko tika noraidīta fotosklola.
Citāts no fotoblog.lv fotOskola FotOskola ir tā pati vecā labā dzīves skola, kur smelties jaunas zināšanas un iegūt sapratni par foto jautājumiem. Foto skolotāji esi tu pats, gatavs dalīties savā pieredzē un zinībās arī ar citiem, par to nopelnot buču, cieņu un vispārēju atzinību Ja vēlies, vari tulkot kaut kur atrastu un izlasītu ziņu, tikai atceries norādīt arī atsauksmi uz avotu un autoru! content5-foto.inbox.lv...
ja paskatās uz darbiem ,kas pēdējā laikā gāžas iekšā,tad konkrēto fotoskolu vajadzēja kā obligāto visiem izlasīt.Bēdīgi ,ka administrācija tik krasi regulē bloga dzīvi.Vēl nedaudz un bilžu līmenis būs poga.lv līmenī.
Ja rīt no rīta skola nebūs atjaunota vai arii pamatoi uzskaitīti neatbilstības kritēriji, tad adjuu! nepeldeeshu pa straumi ar pokemoniem kopaa un nevienam neizdabaashu.
Laciz:Komentāri: 47 Skatīts: 374 un tas tikai viena vakara laikaa
tajaa skolaa vismaz nebija neviena debiilisma, ja saliidzina ar Tavu gara darbu "gudri"
Skola paliek skola , tiesa cik advancēta tā ir , tas ir cits jautājums , bet stimulu daudziem , lai nebūtu tik daudz bilžu jādzēš iekš pc , un nepieļautu to dzēšanu (jo tad misene ik pēc pāris minūtēm būtu jādzēš) , man likās , Laciz deva
Laciz:Ja rīt no rīta skola nebūs atjaunota vai arii pamatoi uzskaitīti neatbilstības kritēriji, tad adjuu! nepeldeeshu pa straumi ar pokemoniem kopaa un nevienam neizdabaashu.
pusmūža krīze sākās ka uzvedies kā bērns ?
pojebal es Tavas krtiizes. Ir kaut kaadi principi, bet zakju bliezeejiem to nesaprast
jā......, skolas dzēšanu, var izskaidrot tikai ar to, ka administrācija, laikam jau ir sapratusi jaunās balsošanas sistēmas veidoto pirmo AUZU ražu........ skola bija atgādīnājums, ka liels % bilžu, no topa ir dzēšamas, ka kaut kas nav kārtībā. tas bija netieš mājiens, caur bilžu dzēšanas aprakstu...... skola drauds sistēmai, tai pat laikā hvz, kādas "skolas"nedēļām stāv neaiztiktas....
negatIvs:jā......, skolas dzēšanu, var izskaidrot tikai ar to, ka administrācija, laikam jau ir sapratusi jaunās balsošanas sistēmas veidoto pirmo AUZU ražu........ skola bija atgādīnājums, ka liels % bilžu, no topa ir dzēšamas, ka kaut kas nav kārtībā. tas bija netieš mājiens, caur bilžu dzēšanas aprakstu...... skola drauds sistēmai, tai pat laikā hvz, kādas "skolas"nedēļām stāv neaiztiktas....
cinisms un negatīvisms jāliek zem akmeņa..... reiz, apmēram 1 stundu pēc publicēšanas, pazuda mans raksts, uz kuru mani iedvesmoja nedēļas topā [ nedēļas bilde ] iekļuvis saulriets, nekvalitatīvs, izdedzis, šķībs, ar trokšņainu bildes apakšējo daļu utt[ S=M...]....., vienīgais pozitīvais, ka arī bilde pazudaa. tādas lietas uzņemam ar smaidu. mana reakcija toreiz www.fotoblog.lv...
Eliks:negatIvs, pirmo AUZU ražu mēs jau ievācām ar pagājušās nedēļas baniem. Izskatās, ka arī tev būs mūs jāpamet. Baigi jau tev šeit viss nepatīk!
normālā, konstruktīvā formā izteikta kritika, bez mātes vārdiem, bez savstarpējiem apvainojumiem, kas tur slikts.... ja tādi lietotāji lieki, tad rīkojies pēc saviem ieskatiem...
Kritika jāmāk uztvert ne tikai foto līmenī! Tas pats attiecas uz Laciz... Cenzūra, akdies akdies... Manu garīgo izpausmi (caureju) izdzeesa aaraa!!! Shis skolas traksts ir identisks nofotografeetam sunju suudam un ieliktam galerijaa.. Autors nav ieguldījis nekādu savu darbu, ne radošumu darbā... Vienkārši novilka bikses un publiski nokārtojās.
Tač atgrieziet to skolu un miers . Es jau neteikšu , ka manas 3 veidotās , no kurām 1 bija sakarīgi (no grāmatas tulkota , pa gaismu līmeņiem dabā/istabā utt ar tika likvidēta) tā kā tam jau sen ar roku esmu atmetis
Kritika jāmāk uztvert ne tikai foto līmenī! Tas pats attiecas uz Laciz... Cenzūra, akdies akdies... Manu garīgo izpausmi (caureju) izdzeesa aaraa!!! Shis skolas traksts ir identisks nofotografeetam sunju suudam un ieliktam galerijaa.. Autors nav ieguldījis nekādu savu darbu, ne radošumu darbā... Vienkārši novilka bikses un publiski nokārtojās.
Balsojums: Dzēst.
Nepatīk? Visu labu!
piedod man vienu lietu - ja neskaita Gudri, tad bija pozitiivi komentaari, nekaadus dzeest neredzeeju. Gudra skolai ir leerums lietotaaju, kas saka ka tas ir sviests. par to, vai sunja suds ir vai nav maaksla - par to arii pasaulee notiek karstas diskusijas. man nezkaapeec liekas, ka blogu tur pie dziiviibas aktiivs forums. jau tagad forumu aktiivi saak apdziivot cilveeki, kas dzenas peec augsta sw retinga, bet nu ok. es nedzeesiishu, jo daudzas bildes man ir tikai te. vienkaarshi kaadu laku neapmekleeshu sho lapu. ja jau viss ko es daru ir kaadam slikti.
daiga_a, publiska administrācijas rīcības nosodīšana forumā iepriekš nenoskaidrojot iemeslus liecina par exhibicionismu, nevis konstruktīvu jautājumu risināšanu. Rezultāts var būt tikai un vienīgi ass konflikts.
Laciz, no tevisu to uztvēru, ka klaju necieņu. Varēji man pirms tam vismaz e-pastu vai sms ar jautājumu atsūtīt...
Elik, necienja pret Tevi? Prichom? Shadow izdzeesa, to redz visi, ka dzeesta un daudziem rodas jautaajumi. man liekas, ka tas ir publisks process! Es nekad neesmu izraadiijis necienju vai netoleranci pret administraaciju.
Ck cilvēku tik viedokļu , viens uzskata , ka IR , otrs ka NAV tā laba skola ko Laciz uztaisīja. Lai nebūtu konflikti turpmāk iesaku ieviest tādu kā balsošanu/reitingu skolām , lai nebūtu tāds variants , kā Gudrim , kas saraksta kaudzi ar tekstu , bet komentāros katrs otrais sak , ka sviests ne skola. Proti , ja dienas laikā ir vairāk par 30% negatīviem vērtējumiem/komentāriem - skola jāņem ārā-jādzēš.
Eliks:Janbo, tev laikam ar vienu seno brīdinājumu nepietika? Visu gaišu!
Lab lab , es jau neko te nesaku , tik ierosinu , lai atrisinātu domstarpības , visu gaišu , šo diskusiju neturpināšu , jo negribu iet prom no bloga , veiksmi
iemesli tāpat labi redzami, katrs, kurš kaut nedaudz iebilst administrācijas rīcībai, tiek uzskatīts par konfliktētāju un tam tiek draudēts ar banu... par to tad arī izteicu savu piezīmi, ne jau man šie jautājumi jārisina, bet administrācijas attieksme pārsteidz, uz ko arī noreaģēju...
Protams, ka debīla tēmu vai skolu vai kā nu tur vēl apspriešana jūtami palielina apmeklējumu, bet par kādu cenu...! /sk. portāls delfi.lv, komentāri zem rakstiem!/
Tā kā labāk portāls ar desmit sakarīgiem apmeklētājiem, nekā ar tūkstots dzēšamiem lietotājiem!
Morāle: cenzūru atbalstu- ja būtu mans portāls, es nahrenizētu teju vai pusi lietotāju!
daiga_a:iemesli tāpat labi redzami, katrs, kurš kaut nedaudz iebilst administrācijas rīcībai, tiek uzskatīts par konfliktētāju un tam tiek draudēts ar banu... par to tad arī izteicu savu piezīmi, ne jau man šie jautājumi jārisina, bet administrācijas attieksme pārsteidz, uz ko arī noreaģēju...
A naher administrācijai tavi iebildumi? Katrs taisa SAVU (S-A-V-U!!!) privāto portālu KĀ VĒLAS! Pilnībā atbalstu!
daiga_a, tāpēc ka šis FOTOPORTĀLS, nevis ADMINDIRŠPORTĀLS.
Bet tas kurš aizsāk topiku forumā "Admini cūkas izdzēsa manu kaku" defaultā tiek uztverti kā ienaidnieki. Thats it. Ja skatās no tolerances punktu viedokļa, tad šis topiks jau pašā pirmssākumā saņem 0 tolerances punktus un turpmākā diskusija var būt tikai no varas pozīcijas.
Eliks:daiga_a, tāpēc ka šis FOTOPORTĀLS, nevis ADMINDIRŠPORTĀLS.
Bet tas kurš aizsāk topiku forumā "Admini cūkas izdzēsa manu kaku" defaultā tiek uztverti kā ienaidnieki. Thats it. Ja skatās no tolerances punktu viedokļa, tad šis topiks jau pašā pirmssākumā saņem 0 tolerances punktus un turpmākā diskusija var būt tikai no varas pozīcijas.
Ar zobeni nāksi....
Pfff...kādas tur vēl pozīciju noskaidrošanas!? Naher? Bans un viss! Par mīkstu jūs darbojaties!
Paskatījos lietotāja BLACKCODE viesu grāmatu. Jums tāds slimiķis ir vajadzīgs? Paskaidrojiet- priekš kam!?
Visi nervozi,visiem sava taisnība,visi slikti,visi nesaprot utt Tad fočējiet,ne kašājaties! Atvainojos par pankūku[ja nu pēkšņi iegribas mani izdzēst]....