forum.gif
Cenzūra
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / Cenzūra
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >
IerakstsAutors
Publicēts: 24.01.10 12:14
 citēt
Portreti:
daiga_a:Protams, katrs dara kā vēlas, bet kādēļ tik pārspīlēti asa reakcija? tas liecina tikai par to, ka pašiem nav pārliecības par to, ko dara... :what:

Protams- ar idiotiem cīnīties nav iespējams! Bet administrācija mēģina viņus pāraudzināt...

Es vienkārši izbanotu bez nekādām pārrunām! Lai taisa citu niku un aizmirst par delfi stilu! Ja vēlreiz tizlotos, nobanotu IP.
nu lai ko kura govs mautu. no Taviem izteicieniem ar var graamatu sarakstiit par uzvediibu forumaa.
Eliks:daiga_a, tāpēc ka šis FOTOPORTĀLS, nevis ADMINDIRŠPORTĀLS.

Bet tas kurš aizsāk topiku forumā "Admini cūkas izdzēsa manu kaku" defaultā tiek uztverti kā ienaidnieki. Thats it. Ja skatās no tolerances punktu viedokļa, tad šis topiks jau pašā pirmssākumā saņem 0 tolerances punktus un turpmākā diskusija var būt tikai no varas pozīcijas.

Ar zobeni nāksi....
Elik - nebija "adminji cuukas".
Kaada darba/reportaazhas/skolas dzeeshana ir publisks pasaakums (publisks soda akts), tikai pirms tam veelams nolasiit apsuudziibas rakstu. Es protams vareeju Tev piezvanit, bet tas ir fotoblog lietotaaja un administraacijas domstarpiibu jautaajums, nevis jautaajums, kas buutu jaapspriezh kasparam ar maksimu :face-wink:
Publicēts: 24.01.10 12:15
 citēt
nu nez, no malas raugoties, tomēr radās iespaids, ka no maza pirdiena tika iztaisīta liela kaka...
es arī atvainojos :bad_smile:
Publicēts: 24.01.10 12:16
 citēt
Es nesaku, ka mani nav jābano par maniem izteicieniem.
Publicēts: 24.01.10 12:17
 citēt
Laciz:
Portreti:
Protams- ar idiotiem cīnīties nav iespējams! Bet administrācija mēģina viņus pāraudzināt...

Es vienkārši izbanotu bez nekādām pārrunām! Lai taisa citu niku un aizmirst par delfi stilu! Ja vēlreiz tizlotos, nobanotu IP.
nu lai ko kura govs mautu. no Taviem izteicieniem ar var graamatu sarakstiit par uzvediibu forumaa.

Bet tas kurš aizsāk topiku forumā "Admini cūkas izdzēsa manu kaku" defaultā tiek uztverti kā ienaidnieki. Thats it. Ja skatās no tolerances punktu viedokļa, tad šis topiks jau pašā pirmssākumā saņem 0 tolerances punktus un turpmākā diskusija var būt tikai no varas pozīcijas.

Ar zobeni nāksi....
Elik - nebija "adminji cuukas".
Kaada darba/reportaazhas/skolas dzeeshana ir publisks pasaakums (publisks soda akts), tikai pirms tam veelams nolasiit apsuudziibas rakstu. Es protams vareeju Tev piezvanit, bet tas ir fotoblog lietotaaja un administraacijas domstarpiibu jautaajums, nevis jautaajums, kas buutu jaapspriezh kasparam ar maksimu :face-wink:

Nu, kur to skolu var izlasīt, paskatīšos, cik lielā mērā tā ir FOTO!?
Publicēts: 24.01.10 12:24
 citēt
Gudris:
Janbo:kā Gudrim , kas saraksta kaudzi ar tekstu , bet komentāros katrs otrais sak , ka sviests ne skola.
nu jaa ...no 3228 lasiitaajiem veseli 6 saka ka sviests :face-sad::face-grin::face-grin::face-grin:
tas nav lietotaaju skaits, bet apskates reizes. panjem uz statistikas un apskaties lietotaaju skaitu, tirlinj
Publicēts: 24.01.10 12:27
 citēt
Gudris:http://content5-foto.inbox.lv/albums120510718/annir/24-01-2010/Clipboard01.jpg

Doma jau ir diezgan pareiza, bet noformēta vai nu pārāk /pašslavinoši/ vai vienkārši pilnībā pavirši, ka rezultātā izskatās muļķīgi!

Tiešām, vajadzētu publicēt tikai labas un izdevušās bildes, un uz tādām arī tiekties!

Tomēr jāsaprot, ka ŠIS PORTĀLS ir apvienojis pamatā cilvēkus, kuriem patīk vienkārši spaidīt podziņu.

Labas bildes prasa domāšanu. Te to lieto retais- jo tas ir grūti, patērē daudz enerģijas.
Publicēts: 24.01.10 12:28
 citēt
Laciz:
Gudris: nu jaa ...no 3228 lasiitaajiem veseli 6 saka ka sviests :face-sad::face-grin::face-grin::face-grin:
tas nav lietotaaju skaits, bet apskates reizes. panjem uz statistikas un apskaties lietotaaju skaitu, tirlinj

Tava skola vienkārši noniecina cilvēkus, bet neaicina tos domāt fotogrāfiski.
Publicēts: 24.01.10 12:33
 citēt
Portreti:Es nesaku, ka mani nav jābano par maniem izteicieniem.

Tevi jābano par tavām pašreklāmām.
Publicēts: 24.01.10 12:34
 citēt

Ar zobeni nāksi....

FOTOPORTĀLS?????!!!!!! :super_man:
Publicēts: 24.01.10 12:42
 citēt
Laciz, es tev nepaskaidroju skolas izmeshanu, jo zinu, ka tu sapratisi. ilgi tacu pazistami un taa.

parejiem, kam kaut kas nepatik administracijas riciba, ludzu pieteikties sheit pat vai uz PM man un Elikam.
Publicēts: 24.01.10 12:54 labots
 citēt
Varbūt mainām fotoskolas noteikumus ? :money: Nu lai turpmāk nesanāktu tādi incidenti
Publicēts: 24.01.10 12:55
 citēt
Shadow:Laciz, es tev nepaskaidroju skolas izmeshanu, jo zinu, ka tu sapratisi. ilgi tacu pazistami un taa.

parejiem, kam kaut kas nepatik administracijas riciba, ludzu pieteikties sheit pat vai uz PM man un Elikam.
pata situaacija. neviens negrib atdziit kljuudas. logjiska naakamaa gaajiena nav. panjemshu no jums atvaljinaajumu.
Publicēts: 24.01.10 13:06 labots
 citēt
Tas viss labi.
Bet.
Vai nebūtu iespējams sākumlapas Fotoskolas rādīt randomā?
Kā, piemēram, kā tas izdarīts ar nejaušo bildi Fototopā.
Jo ir taču arī noderīgas.
Publicēts: 24.01.10 13:08
 citēt
Gudris:
Portreti:
Tava skola vienkārši noniecina cilvēkus, bet neaicina tos domāt fotogrāfiski.
ka var domāt fotogrāfiski ja cilvēks nezin kas diafragma un kāda jēga no viņas ?

Tu, redz, zini! Tomēr tas neko citu, kā domāt pikseļdrāzeniski, tev nav devis!
Publicēts: 24.01.10 13:14
 citēt
jaa, fotoskolas tapt ka bloga rakstu sadala prasas apgrreida
Publicēts: 24.01.10 13:21
 citēt
Shadow:jaa, fotoskolas tapt ka bloga rakstu sadala prasas apgrreida

Fotoskolu arhīvs jāpatīra un jāievieš meklēšanas iespēja.
Kā piemēram, pēc atslēgas vārdiem.
Publicēts: 24.01.10 13:30 labots
 citēt
Laciz:Ja rīt no rīta skola nebūs atjaunota vai arii pamatoi uzskaitīti neatbilstības kritēriji, tad adjuu! nepeldeeshu pa straumi ar pokemoniem kopaa un nevienam neizdabaashu.

Laciz - tad Tu pats esi izbanojies un pievienojies Lielajam Allaha Vectēvam?
Meklēsiet kādu citu smilšu kasti vai kādu citu ābeļdārzu, kur pamētāties ar smiltiņām un ābolīšiem? ... :big_smile: :bad_smile:

Laciz: ... panjemshu no jums atvaljinaajumu ...
Mhmm - cik garš būs Tavs atvaļinājums? Nedēļu, mēnesi? Varbūt pusgadu vai gadu? ... :bad_smile:
Publicēts: 24.01.10 14:16
 citēt
Vilberto:
Laciz:Ja rīt no rīta skola nebūs atjaunota vai arii pamatoi uzskaitīti neatbilstības kritēriji, tad adjuu! nepeldeeshu pa straumi ar pokemoniem kopaa un nevienam neizdabaashu.

Laciz - tad Tu pats esi izbanojies un pievienojies Lielajam Allaha Vectēvam?
Meklēsiet kādu citu smilšu kasti vai kādu citu ābeļdārzu, kur pamētāties ar smiltiņām un ābolīšiem? ... :big_smile: :bad_smile:

Laciz: ... panjemshu no jums atvaljinaajumu ...
Mhmm - cik garš būs Tavs atvaļinājums? Nedēļu, mēnesi? Varbūt pusgadu vai gadu? ... :bad_smile:
domaaju - vismaz pusgadu. pamatotus argumentus taa arii iisti neredzeeju.
Publicēts: 24.01.10 14:35
 citēt
jāraksta jauns "manuālis" bloga lietošanas īpatnības..... ir jau forumā arī šāda tēma www.fotoblog.lv... , kā lai tagad zin, ko var rakstīt, un kas ir bīstami. vērojot pēdējo nedēļu notikumus, var vienīgi secināt, ka pēdējo uzlabojumu, un ar to saistīto tematu apspriešana ir nevēlama parādība, vēl nav < tabu > statuss, bet uz to pusi iet. par šito ierunājos tāpēc, ka ir IEROSINĀJUMU sadaļa. ja tāda ir, tad var arī rakstīt, ja var rakstīt, tad varbūt nav tik svarīgi, kādā formā[ mātes vārdi, rupji uzbraucieni nav domāti ], un kādā kategorijā[ zem kādas birkas ] jautājumi tiek pacelti
Publicēts: 24.01.10 14:36
 citēt
Laciz:domaaju - vismaz pusgadu. pamatotus argumentus taa arii iisti neredzeeju.

Labi, čau! Taisi ciet šito logu! Baaaaai!!! :)
Publicēts: 24.01.10 14:46
 citēt
Nu šoreiz gan jāpiekrīt adminiem, ka tā nebija fotoskola - tātad dzēšama :)
Publicēts: 24.01.10 14:47
 citēt
SM:Nu šoreiz gan jāpiekrīt adminiem, ka tā nebija fotoskola - tātad dzēšama :)
pamato ar argumentiem luudzu.
Publicēts: 24.01.10 14:50
 citēt
Laciz:
SM:Nu šoreiz gan jāpiekrīt adminiem, ka tā nebija fotoskola - tātad dzēšama :)
pamato ar argumentiem luudzu.

Tu vēl te!? :(
Publicēts: 24.01.10 14:57
 citēt
Portreti:
Laciz:amato ar argumentiem luudzu.

Kaut vai viens - ja tu ieliec fotoSKOLU, tad tajā jāliek vismaz kaut kas no savām zināšanām, nevis 2 teikumi un misene ;)
Publicēts: 24.01.10 15:06
 citēt
SM:
Portreti:

Kaut vai viens - ja tu ieliec fotoSKOLU, tad tajā jāliek vismaz kaut kas no savām zināšanām, nevis 2 teikumi un misene ;)
neder. 6 teikumi un savas zinaashanas ieliktas. piemeklee ko citu.
Portreti:
Laciz:amato ar argumentiem luudzu.

Tu nebiji tas slavenais komerciaalaa rakstura bots?
Publicēts: 24.01.10 15:07
 citēt
Elton, fotOskola ir meklesanas iespeja ka jebkura bloga sadalja kreisaja puse
Publicēts: 25.01.10 19:21
 citēt
Ielieciet kāds beidzot normālu fotoskolu!
Publicēts: 25.01.10 20:53
 citēt
pilnīgi atbalstu tādu "fotoskolu" dzēšanu! Ja vajag tad varu mēģināt paskaidrot kapēc, bet diez vai te kāds tik glups vispār ir lai pats nebūtu spējīgs saprast!
Un šīs fotoskolas dzēšana nebija nekāda cenzūra, cenzūra ir šuterī!
Publicēts: 25.01.10 21:17
 citēt
:exciting:a var iespamot? (par to banānus nedod :anger: )

Kārtējais CEPIENS! JESSSS!!!

Ai LAIK ziz blog! :face-kiss: :money:
Publicēts: 25.01.10 21:35
 citēt
*p.s. Par labākām bildēm fotologā* - piekrītu!
..bet,kāpēc gan nevarētu būt aktuāli - *par labākām fotoskolām fotoblogā*?
Publicēts: 25.01.10 21:41 labots
 citēt
da ar shrift + del nemaz netiek miskastee bet pa tajsno araa :D
jaaa es ari esmu sashutis, ka kopsh nomajnijas rejtingi bloga bilzu kopskats izskatas pec palielas miskastes...
bet nu ceru ka ar laiku viss nostabilzesies un spameriem nebus tik liela bals un vini nevares bildes kas viniem liekas labas ar savu lielo balsi izgruuust uz topu!
Publicēts: 25.01.10 22:19
 citēt
Dereeja foto inkviziicijas instruments.. vot tas buutu jautri!
Publicēts: 26.01.10 15:59
 citēt
laaci, beidz aaleeties. pats tak gan jau saproti. neesi vairs pusaudzis.
to savu saucamo "skolu" mieriigi vareeji uzrakstiit kaa aicinaajumu kritiskaak veerteet savas bildes, izveidojot jaunu topiku forumaa.
p.s. veel jau dereeja gan tomeer gramatiski pareizi uzrakstiit... ;)
Publicēts: 26.01.10 16:30
 citēt
cik atminos, visus šos gadus blogā ir bijis cepiens par to - kas ir fotogrāfija, kas ir "laba" un "nelaba" fotogrāfija ... un ne ar ko tas nav beidzies un visticamāk nebeigsies, kamer vien blogs pastāvēs...
... "skola" par kuru nesas kasķis protams bija emociju uzplaiksnījums (manuprat ļoti pamatots ... ), bet nekādā ziņā ne sliktāka par daudzām citām, kas kā ūdensgabali še saliktas...
-
no nekvalitatīviem nefoto darbiņiem blogu tāpat ka citus fotoportālus laikam neglābs nekas,
jo vairāk tāpēc, ka "liela auditorija" ir tik svarīga lieta... (bloga normalai eksistencei)
bet, kur liela auditorija, tur daudz ... "lieka un izmetama"... (ceru, ka izsakos adminiem pieļaujamā robežās ;) )
-
... kas jau "piegriezies" - tas, ka lielajam vairumam nav ne tik cik melns aiz naga, sapratnes par to - kas ir fotogrāfija vispār un kur nu vēl - kas ir laba fotogrāfija ....
... kas ir "piegriezies" ( ? ) - tas, ka ir atsevišķu personību individuāli dueļi (kašķis) un bieži ne par tēmu (kvalitatīva fotogrāfija), bet jau vairāk kā divus gadus nav fotobloga administrācijas "valstiskas" (lai man piedod par stulbu teicienu, bet ātrumā citu neatrodu) pieejas jautājumā par to, ka lietotājiem ir nevien jādod iespēja piekrāmēt portālu ar "meilsēm-otof", bet šie paši lietotāji ir jāizglīto par to - kas tad ir foto un cik dažāds tas ir (tehnisko un radošo iespēju ziņā)...
nodarboties ar to (protams) nav administrācijas uzdevums, bet radīt labvēlīgus apstākļus ... varbūt gan ...
-
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas