forum.gif
Bildes reitings 6,37
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Bildes reitings 6,37
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >
IerakstsAutors
Publicēts: 24.01.10 18:20
 citēt
zozitis, ja personiigi mani - tad arii neee un kopsh paris dienas, tas mani VISPAAR neuztrauc ;-pppp ..... bet man kremt bloga kopeejais liimenis .... runa ir TIKAI PAR TO ......
Publicēts: 24.01.10 18:25
 citēt
itaeta:zini,es vairs neparko nebrīnos un necepjos:face-smile:,paņemšu atvaļinājumu no bloga un bik pa Krieviju padzīvošos:face-smile::face-wink:

nez, man domāt, ka te ir vēl jāpacīnās :) Skat pēdējais: blac saka skaisti www.fotoblog.lv...
pilnīgi gribās lamāties
Publicēts: 24.01.10 18:27 labots
 citēt
blac: Var braukt uz Īriju un tur meklēt laimi.

Pēdējais laiks. :big_smile:
Publicēts: 24.01.10 18:29 labots
 citēt
dansiga:zozitis, ja personiigi mani - tad arii neee un kopsh paris dienas, tas mani VISPAAR neuztrauc ;-pppp ..... bet man kremt bloga kopeejais liimenis .... runa ir TIKAI PAR TO ......
pievienojos. riit teikshu chau un basta.
Publicēts: 24.01.10 18:41
 citēt
Laciz:
dansiga:zozitis, ja personiigi mani - tad arii neee un kopsh paris dienas, tas mani VISPAAR neuztrauc ;-pppp ..... bet man kremt bloga kopeejais liimenis .... runa ir TIKAI PAR TO ......

tas ir visprimitīvākais gājiens :face-wink:
Publicēts: 24.01.10 18:41
 citēt
Laciz:

Es jau chau nesaku ... es tik izdzeesu visas bildes un nelikshu, kameer situaacija nelabosies :-) Komentet arii tagad vieglaak - nav kur atnaakt neapmierinaatajam komenteeto bilzhu autoram un *** ;-))))
Publicēts: 24.01.10 18:42
 citēt
Armands, a ko iesaki dariit?!!??!?!?! es ilgi un dikti ciiniijos .... bet nu apnikaas, jo viss kaa pret sienu! .... neesmu nekaada maate Tereeze ....
Publicēts: 24.01.10 18:49
 citēt
dansiga:Armands, a ko iesaki dariit?!!??!?!?! es ilgi un dikti ciiniijos .... bet nu apnikaas, jo viss kaa pret sienu! .... neesmu nekaada maate Tereeze ....

pamācīt, parādīt, ieteikt ;)
Publicēts: 24.01.10 18:59
 citēt
es to dariiju ilgi un dikti ..... paldies bija paris reizes ... parejaas tikai indiigi PM .... un uzskats, ka es esmu niigra un kashkjiiag vecene ,.... shim blogam ir vajadziigs cits .... tb tie, kas te ir paarsvaraa - es un veel dazhi ir iekaapushi nepareizaa smilshkastee ;-pppp
Publicēts: 24.01.10 19:03
 citēt
dansiga:es to dariiju ilgi un dikti ..... paldies bija paris reizes ... parejaas tikai indiigi PM .... un uzskats, ka es esmu niigra un kashkjiiag vecene ,.... shim blogam ir vajadziigs cits .... tb tie, kas te ir paarsvaraa - es un veel dazhi ir iekaapushi nepareizaa smilshkastee ;-pppp

es gan nesaņemu nevienu PM, vai varbūt pagaidām nesaņemu. Atbildes komentāros gan www.fotoblog.lv... :face-smile:
Publicēts: 24.01.10 19:06
 citēt
cik var malt vienu un to pašu... :what:
Publicēts: 24.01.10 19:09
 citēt
Tiešām- cik var`malt. Ar varu neviens neko darīt neliek. Un šie būtu tie pamācošie komentāri:?
www.fotoblog.lv...
Publicēts: 24.01.10 19:25
 citēt
Kāpēc vēl ir cilvēki uz pasaules, kuriem negaršo cepts ķirbis? Nebūtu laiks tā kā iet un visus viņus ***** ar mēslu dakšām? Tāpat nesaprotu, kā var negaršot lieliski pagatavoti krešu salāti? Esat manījuši uz ielas sievietes ar bērnu ratiņiem? Tas ir VISRUPJĀKAIS EKSHIBICIONISMS! Pret to nekavējoties jācīnās ikvienam, arī šī topika lasītājam!!! Atļaušos aizrādīt, ka ir arī cilvēki, kas ziemā brauc ar slēpēm no kalna un vasarā peldas jūrā!!! Kā tā vispār drīkst???? Kā cilvēks vispār drīkst uzdrošināties pat domāt par tādām lietām, kur nu vēl darīt... Ārprāts, šausmas un gāganu kari par dažām bildēm, kuras neviens ar varu nespiež vērtēt. Nepatīk, klikšķini ar savu peli tālāk. Tev nav pie p******, ka ir cilvēki, kam negaršo cepts ķirbis?
Publicēts: 24.01.10 19:34
 citēt
Nav gan, ja taadas bildes ir top bilzhu sarakstaa .... UN TIKAI!!!!!! Cik var to staastiit!!??!?!
Publicēts: 24.01.10 19:48
 citēt
Ja ar Mortimeram var ko pārmest,tad tikai vienu:Viņa ir sapratusi kā darbojas fotoblogs(gan vecā gan jaunā versija)!:haha: Ja kāds vēl nav,un ja interesē-viss ir gaužām vienkārši.Te apgrozās milzīgas cilvēku masas kuru izpratne par foto nav ne zelta griezums,ne perfekts asums un kadrējums,viss reducējas un vienkāršu zaļu Patīk(vai 555 vai 555+1 ja nobildēts kas patiešam lidz šim neredzēts).Vidusmēra bloga lietotāju neinterē sīkas nianses,smuka bilža-tātad patīk!Viņš brāzās cauri galerijai un liek patīk, ne jau gaidot atbildes gājienu ar patīk(protams ir arī tādi),viss ir vienkāršāk:viņam patiešam PATĪK!!! :face-wink:
Kāpec blogā kotējās dzīvnieciņi un dabas bildēs?Tāpēc ka vidusmēra blogeris ir kaut reizi pamēģinājis nobildēt,jaukos pūkainos mazos brāļus un vairumā gadijumu sapratis:To izdarīt nav viegli!Un tas ko tu pats nevari ,tas patīk vēl vairāk!!! :face-devil-grin:
Gribu iemest arī lielu ,lielu akmeni blogeru dārziņā kas daudz maz līmenī darbojas ar cilvēku bildēšanu saistītos žanros:Cik jūs esat uzrakstījuši sakarīgu komentu pie bildēm kuras ir visnotaļ skatāmas bet var skaidri redzēt autoram vienkārši pietrūkst zināšanu par gaismām???:face-sad: Protams ,var jau saprast ,naudas lieta,kas nāks uz kursiem,nedo Dies vēl sastādīs ar laiku konkurenci!!!:haha:
Man patīk blogā,mazliet kremt dažu blogeru banošana un draudi banot,jo manuprāt viņi neko tādu neuzrakstīja(ja kas bijis personigajā sarakstē,bet to es nezinu).Ne jau tāpēc viņi rakstīja lai pakašķētos,viņi jutās blogam piederīgi-tātād blogeri! :face-wink:
Ne Dansigai bildes vajadzēja dzēst,ne Laciz kur jāiet,AgrisS atpakaļ no atvaļinājuma un t.t.Pat Alloxa ar Zaulonu,mazliet iegrožojot ,kopumā tikai papildinātu fotoblog.lv...
Publicēts: 24.01.10 19:57
 citēt
viencmuzikanc:Kāpēc vēl ir cilvēki uz pasaules, kuriem negaršo cepts ķirbis? Nebūtu laiks tā kā iet un visus viņus ***** ar mēslu dakšām? Tāpat nesaprotu, kā var negaršot lieliski pagatavoti krešu salāti? Esat manījuši uz ielas sievietes ar bērnu ratiņiem? Tas ir VISRUPJĀKAIS EKSHIBICIONISMS! Pret to nekavējoties jācīnās ikvienam, arī šī topika lasītājam!!! Atļaušos aizrādīt, ka ir arī cilvēki, kas ziemā brauc ar slēpēm no kalna un vasarā peldas jūrā!!! Kā tā vispār drīkst???? Kā cilvēks vispār drīkst uzdrošināties pat domāt par tādām lietām, kur nu vēl darīt... Ārprāts, šausmas un gāganu kari par dažām bildēm, kuras neviens ar varu nespiež vērtēt. Nepatīk, klikšķini ar savu peli tālāk. Tev nav pie p******, ka ir cilvēki, kam negaršo cepts ķirbis?

man garšo cepts ķirbis! tagad sekos bezmaksas recepte:
Sagriežam ķirbi plānās šķēlēs, nedaudz izklapējam ar gaļas āmurīti. Imemērcam iepriekš sagatavotā miltu un olas (masijumā ietilpst sāls+melnie pipari) maisījumā un cepam uz pannas no abām pusēm līdz brūnai kraukšķīgai virsmai. :)
Publicēts: 24.01.10 19:59
 citēt
dansiga:Nav gan, ja taadas bildes ir top bilzhu sarakstaa .... UN TIKAI!!!!!! Cik var to staastiit!!??!?!

Nu, tad vēlreiz par ceptajiem ķirbjiem

+ forelljjanka
Publicēts: 24.01.10 20:02
 citēt
ArmandsK:man garšo cepts ķirbis! tagad sekos bezmaksas recepte:
Sagriežam ķirbi plānās šķēlēs, nedaudz izklapējam ar gaļas āmurīti. Imemērcam iepriekš sagatavotā miltu un olas (masijumā ietilpst sāls+melnie pipari) maisījumā un cepam uz pannas no abām pusēm līdz brūnai kraukšķīgai virsmai. :)

Nu, re - tāpat kā ar kabaci :) Un, iedomājies, ir cilvēki, kam TAS NEGARŠO!!! Kā tā drīkst!!!
Publicēts: 24.01.10 20:03
 citēt
viencmuzikanc:
ArmandsK:man garšo cepts ķirbis! tagad sekos bezmaksas recepte:

Nu, re - tāpat kā ar kabaci :) Un, iedomājies, ir cilvēki, kam TAS NEGARŠO!!! Kā tā drīkst!!!
Tādiem tikai kabaču diētu! :D
Publicēts: 24.01.10 20:05
 citēt
forelljjanka:.Pat Alloxa ar Zaulonu,mazliet iegrožojot ,kopumā tikai papildinātu fotoblog.lv...

Man ar vinjiem fotoblogs likās pilnīgāks..Patīk, ka cilvēki saka ko domā, un saka tieši, nevis kā daži gandrīz vai dzejā un caur puķēm raksta, nu tā lai skaistāk :D Ar viņiem fotoblogam bija tāds patīkami asāks temperaments :)
Publicēts: 24.01.10 20:08
 citēt
Laciz:

Ko tu tik ilgi pa desmit reizēm čavojies!? Nevari izlogoties, atkarīgais!? :D:D:D He-he-he!!! :)
Publicēts: 24.01.10 20:18
 citēt
viencmuzikanc:
dansiga:Nav gan, ja taadas bildes ir top bilzhu sarakstaa .... UN TIKAI!!!!!! Cik var to staastiit!!??!?!

+ forelljjanka

Es jau sapratu to .... ka shii nav mana smilshu kaste .... jo man savaadaaki kjirbji garsho ;-pppp

man arii Zaulona un Alloxas texti gaaja pie sirds ...
Publicēts: 24.01.10 20:24
 citēt
dansiga:
viencmuzikanc:

+ forelljjanka

Es jau sapratu to .... ka shii nav mana smilshu kaste .... jo man savaadaaki kjirbji garsho ;-pppp

man arii Zaulona un Alloxas texti gaaja pie sirds ...

Neviens jau neliedz smilšukastē sēdēt... ak dies` tik kāpēc bērniem jāuzbāžas ar stāstiem par ekskavatoru, ja viņi rok ar lāpstiņām. Paaugsies, sapratīs :) :)
Publicēts: 24.01.10 20:40
 citēt
tikai dēļ foruma vien,tie nedaudzie vel aizķērušies:face-grin:
Publicēts: 24.01.10 20:57
 citēt
Kāpēc jūsu bildes nav ...foto.ru??
Kāpēc jūsu bildes nav ...photo.net??
Kāpēc jūsu bildes nav Luvrā vai Ermitāžā??..utt..
Kāpēc jūs nepārdodiet savus šedevrus Lunim par štuku gabalā? Nu labi, viņš tās pārdos par Ls. 2000.-, lai jau viņam tiek tie 50 % par menedžmentu...Bet 1000.- par bildi tā taču ir baigā nauda...
Kāpēc???
Publicēts: 24.01.10 20:59
 citēt
viencmuzikants, nu tak sapratu, ka ne maneejaa smilshkaste ;-) ij kaapec jaaseezh taadaa smilshkastee kaur nav iipashi eerti?;-)
Publicēts: 24.01.10 21:00
 citēt
etwas:Kāpēc jūsu bildes nav ...foto.ru??
Kāpēc jūs nepārdodiet savus šedevrus Lunim par štuku gabalā? Nu labi, viņš tās pārdos par Ls. 2000.-, lai jau viņam tiek tie 50 % par menedžmentu...Bet 1000.- par bildi tā taču ir baigā nauda...
Kāpēc???

Tavas jau tur?
Publicēts: 24.01.10 21:03
 citēt
etwas:Kāpēc jūs nepārdodiet savus šedevrus Lunim par štuku gabalā? Nu labi, viņš tās pārdos par Ls. 2000.-, lai jau viņam tiek tie 50 % par menedžmentu...Bet 1000.- par bildi tā taču ir baigā nauda...

Matemātika pieklibo :D
Publicēts: 24.01.10 21:06
 citēt
ArmandsK, ir arii krievu saitos, ir vaacu saitaa - tur nupat manas bildes tikai izveeleetas uz 6 st kaa galvenaas lapas bildes ..... nu i cho?
Publicēts: 24.01.10 21:14
 citēt
dansiga:viencmuzikants, nu tak sapratu, ka ne maneejaa smilshkaste ;-) ij kaapec jaaseezh taadaa smilshkastee kaur nav iipashi eerti?;-)

Var stāvēt arī kājās, ja sēdēt nav ērti :) kājās stāvot tālāk redz :)
Publicēts: 24.01.10 21:17
 citēt
viencmuzikants, kaajaas staavot var gadiities, ka kaajas saslapina;-p;-)))))
Publicēts: 24.01.10 21:28
 citēt
etwas:Kāpēc jūsu bildes nav ...foto.ru??
Kāpēc???

Da shtrunts par reitingiem un shtukaam te tusinsh forshaaks :D
Publicēts: 24.01.10 21:50
 citēt
viencmuzikanc:Kāpēc vēl ir cilvēki uz pasaules, kuriem negaršo cepts ķirbis? Nebūtu laiks tā kā iet un visus viņus ***** ar mēslu dakšām? Tāpat nesaprotu, kā var negaršot lieliski pagatavoti krešu salāti? Esat manījuši uz ielas sievietes ar bērnu ratiņiem? Tas ir VISRUPJĀKAIS EKSHIBICIONISMS! Pret to nekavējoties jācīnās ikvienam, arī šī topika lasītājam!!! Atļaušos aizrādīt, ka ir arī cilvēki, kas ziemā brauc ar slēpēm no kalna un vasarā peldas jūrā!!! Kā tā vispār drīkst???? Kā cilvēks vispār drīkst uzdrošināties pat domāt par tādām lietām, kur nu vēl darīt... Ārprāts, šausmas un gāganu kari par dažām bildēm, kuras neviens ar varu nespiež vērtēt. Nepatīk, klikšķini ar savu peli tālāk. Tev nav pie p******, ka ir cilvēki, kam negaršo cepts ķirbis?

+++++++++++++++++++++++++++++++++++
Publicēts: 24.01.10 22:01
 citēt
Kā var nesaprast,ka visur pasaulē cilvēki bildes skatās tikai patīk-nepatīk,vienalga,Latvija,Vācija,Izraela...Paprasi tiem-kāpēc patīk,dabūsi maza bērna atbildi-patīk un viss...
Publicēts: 24.01.10 22:23
 citēt
PuikaKriss:
Portreti:6, 47

http://www.fotoblog.lv/img/202669/?cid=10926

tas jau ir izsmiekls! foto tusiņ-draudziņi viens par otru sabalso. varbūt arī iesaistīties klubiņā?

varbūt nedaudz kļūdos, bet no 47 balsotājiem sazīmēju 7-10 foto tusiņ draudziņus.

šī nopietno spečuku čīkstēšana par cipariņiem ar ir smieklīga. Atlasiet lielos izcilniekus - ieceliet žūrijā un lai atlasa top bildes, bet viisiem pārējiem aizklapējiet balsošanu un būs miers:big_smile:
Publicēts: 24.01.10 23:50 labots
 citēt
jāliek uz izbalsšanu :D tur sms 35 sanji un šo bildi izmet no fbloga :super_man:
Publicēts: 24.01.10 23:54
 citēt
un veel triecien balsojums 2ls un misteram x bans :D
Publicēts: 24.01.10 23:54
 citēt
didams:jāliek uz izbalsšanu :D tur sms 35 sanji un šo bildi izmet no fbloga :super_man:

kas par fīču? kāpāc nezinu par tādu?
Publicēts: 24.01.10 23:57
 citēt
jaagaida kad ieviesiis :D
Publicēts: 24.01.10 23:58
 citēt
didams:jaagaida kad ieviesiis :D

jox :face-devil-grin:
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1