forum.gif
Bildes reitings 6,37
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Bildes reitings 6,37
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >
IerakstsAutors
Publicēts: 24.01.10 13:30
 citēt
Publicēts: 24.01.10 13:33
 citēt
Publicēts: 24.01.10 13:34
 citēt
UN?
 citēt
Ir uz ko augt, kam līdzināties, tā teikt...
 citēt
Portreti:http://www.fotoblog.lv/img/175643/?cid=10822

:D :D :D :D :D
Publicēts: 24.01.10 13:37 labots
 citēt
jā tiešām ir uz ko augt un tā apmēram :D
Interesanti paskatīties, kas par nikiem ir tie bezierunu patīk/555 podziņu spaidītāji.
Publicēts: 24.01.10 13:39
 citēt
Jā un? Vai tas kādu interesē? ... :big_smile:
Man labāk patīk šīs bildes:
6.65 - www.fotoblog.lv... ...
6.64 - www.fotoblog.lv... ...
6.43 - www.fotoblog.lv... ...
bet radošums apsīcis, nav nekas jauns ... :big_smile:
Publicēts: 24.01.10 13:44 labots
 citēt
Vilberto:

Tikai nevajag! :) www.youtube.com...

Tomēr ne jau par to ir raidījums!
Publicēts: 24.01.10 13:50
 citēt
Portreti: Tomēr ne jau par to ir raidījums!
Vai tad šis raidījums nav par bildēm?
youtuba ir cita truba ... :big_smile:
Publicēts: 24.01.10 13:51
 citēt
Portreti:6, 47

http://www.fotoblog.lv/img/202669/?cid=10926

pa ledus kluciem mes ari sasmeejaaamies pamatiigi :D
Publicēts: 24.01.10 14:16 labots
 citēt

tas jau ir izsmiekls! foto tusiņ-draudziņi viens par otru sabalso. varbūt arī iesaistīties klubiņā?
Publicēts: 24.01.10 14:21 labots
 citēt
Vilberto:Jā un? Vai tas kādu interesē? ... :big_smile:
Man labāk patīk šīs bildes:
6.65 - www.fotoblog.lv... ...
6.64 - www.fotoblog.lv... ...
6.43 - www.fotoblog.lv... ...

Vilberto, vakar bija, bet ātri pazuda. :face-grin: Laikam nepamanīji. Žēl.
Publicēts: 24.01.10 14:26
 citēt
PuikaKriss: tas jau ir izsmiekls! foto tusiņ-draudziņi viens par otru sabalso. varbūt arī iesaistīties klubiņā?

Cik par to var cepties? Kam patīk puņķaini akmeņi un autori, tos tāpat neizmācīs, lai tak balso par ko grib. Kā arī tie nesapratīs ne Laaciz dzēsto fskolu, ne patreizējo topiku, un kamēr nesapratīs tikmēr arī mīņāsies uz vietas un turpinās sajūsmināties par muļķībām. :face-wink:
Publicēts: 24.01.10 14:51
 citēt
welns:
PuikaKriss: tas jau ir izsmiekls! foto tusiņ-draudziņi viens par otru sabalso. varbūt arī iesaistīties klubiņā?

Cik par to var cepties? Kam patīk puņķaini akmeņi un autori, tos tāpat neizmācīs, lai tak balso par ko grib. Kā arī tie nesapratīs ne Laaciz dzēsto fskolu, ne patreizējo topiku, un kamēr nesapratīs tikmēr arī mīņāsies uz vietas un turpinās sajūsmināties par muļķībām. :face-wink:

Zināmā mērā jāpiekrīt- ja nav, kas norāda ceļu, nelīdzsvarotai personībai viegli aiziet neceļos!
Publicēts: 24.01.10 16:06
 citēt

jā, graujoši, visi tie Izcili un eksaltētā "sajūsma" zem leduskluča snapšota, ģikij užas! Bet no otras puses ja apskatamies par ko mortimers sajūsmināti balso www.fotoblog.lv... tad komentāri te vairs lieki.
Publicēts: 24.01.10 16:11
 citēt
balsojumi par nekvalitatiivaam bildeem vienkarshi liecina, ka balsotaaja izgliitibas liimenis ir zems un vinjsh nav ne lasiijis, ne redzeejis LABAS bildes. Un kaa izskataas - taadi ir lielaakaa dalja blogeru ....
Publicēts: 24.01.10 16:14
 citēt
dansiga:balsojumi par nekvalitatiivaam bildeem vienkarshi liecina, ka balsotaaja izgliitibas liimenis ir zems un vinjsh nav ne lasiijis, ne redzeejis LABAS bildes. Un kaa izskataas - taadi ir lielaakaa dalja blogeru ....

Man liekas ka līmenis nav pie vainas,tur varētu drīzāk strādāt es tev,tu man variants :)
Publicēts: 24.01.10 16:16
 citēt
cilveeks, kursh zina, kaada izskataas kvalitatiiva bilde, kauneetos bliezt 555 par s*** .... man piemeeram tas ir nepienjemami ... draugs vai nedraugs
Publicēts: 24.01.10 16:17
 citēt
dansiga:balsojumi par nekvalitatiivaam bildeem vienkarshi liecina, ka balsotaaja izgliitibas liimenis ir zems un vinjsh nav ne lasiijis, ne redzeejis LABAS bildes. Un kaa izskataas - taadi ir lielaakaa dalja blogeru ....
Tikai nevajag apvainot. Cik profesoru ir universitātē? Tā nevar attiekties pret cilvēkiem - tu esi muļķis un vēl un vēl. Katram ir savs priekštats par to kas ir skaists. Starp citu, šeit nemaz nav iespējams ielikt vienādi tehniski kvalitatīvas bildes. kaut kādi kodējumi padara bildi savādāku.
Publicēts: 24.01.10 16:17
 citēt
zoziitis:
Man liekas ka līmenis nav pie vainas,tur varētu drīzāk strādāt es tev,tu man variants :)

bet tas arī labi raksturo lietotāja zemo intelektu, viņa līmeni, tas ka viņam pilnīgi pietiek ar "tu man - es tev", šo kukuškas un petuha draudzību ;)
Publicēts: 24.01.10 16:18
 citēt
welns:

Var braukt uz Īriju un tur meklēt laimi.
Publicēts: 24.01.10 16:20
 citēt
blac, es nerunaaju par pokemponiem, kuri knapi ir izbaazushi degunu pasaulee .... Un nerunaaju par profesoriem, bet par videejo liimeni, kaadam nu tomeer buutu jaabuut, ja nopietni nodarbojas ar foto. Nerunaaju arii par prieskhstatu, kas ir skaists ..... bet ja balso par aciim redzamu braakji un kompoziicijas vietaa ir bardaks .... tad viss ir skaidra par shii balsotaaja liimeni ...
Publicēts: 24.01.10 16:34
 citēt
dansiga:blac, es nerunaaju par pokemponiem, kuri knapi ir izbaazushi degunu pasaulee .... Un nerunaaju par profesoriem, bet par videejo liimeni, kaadam nu tomeer buutu jaabuut, ja nopietni nodarbojas ar foto. Nerunaaju arii par prieskhstatu, kas ir skaists ..... bet ja balso par aciim redzamu braakji un kompoziicijas vietaa ir bardaks .... tad viss ir skaidra par shii balsotaaja liimeni ...
Tad jānolec no jumta:cry:
Publicēts: 24.01.10 16:49
 citēt
Vidējais līmenis... Vai tik te nestrādā piramīdas likums - Jo lielāka bāze (pamats), jo augstāka būs virsotne (stabila). Pavēroju šībrīža apmeklētāju skaitu mūsu saitos (reti virs20) :face-sad:un www.~~~~.ru (krietni virs 1000). Jocīgākais - ar visu neapmierinato, vienmēr visus apsmejošo skaits, papētot, izradījās tikai tikpat liels, kā pie mums....:face-wink:
Publicēts: 24.01.10 17:03
 citēt
Man tagad vajadzētu priecāties, vai bēdāties, ka ar manu bildi topiks iesākts? ;)
Publicēts: 24.01.10 17:10
 citēt
Es vienu nesaprotu - vaimanātājiem fočuki iesaluši??..vai lombardos ieķīlāti??..tak būtu vilkušies un kaut ko jēdzīgu topa augšgalam sabildējuši.
Publicēts: 24.01.10 17:24
 citēt
vaimanātāji kunkst un brēc :D :D :D
dažu vaimanātaju patīk es ar esmu redzeejis pie savām suudigajām bildēm :D
Bet tas jaunetraucē pabrēkt forumā vī sūdi ne kompozīcijas nekā galīgie auni te :D
Publicēts: 24.01.10 17:32
 citēt
neviens nevaimanaa - tikai aar nozheelu konstatee faktu .....
Publicēts: 24.01.10 17:34
 citēt
Dansiga :P
bet nu gan jau ar pati neesi bez greeka un ieliec to 555 vai pliku patiik pie vaajas bildes :)
un nevis teksim 545 355 vai patīk bet vajadzēja to un to vai hz ko :D
Publicēts: 24.01.10 17:35
 citēt
dansiga: aar nozheelu konstatee faktu .....

To var nosaukt par vaimanāšanu :)
Publicēts: 24.01.10 17:36
 citēt
dansiga ja kādreiz nav slinkums velcomena manaa profilaa ko pakomentēt pabrāķēt utt :)
Publicēts: 24.01.10 17:41
 citēt
didams, lieku gan arii zemaakas atziimes - par to jau mani arii nemiil ;-))))) par bildeem - ok sarunaajushi, kaaddien paluureeshu ;_))) nu tik saturies ;-))))

zozitis, a kaa tad tas buutu jaapasaka, lai tu neuzskatiitu to par vaimanaashuanu? man gan shkjiet, ka vienkarshi patiesiiba aciis kozh ;-ppppp
Publicēts: 24.01.10 17:48
 citēt
a ja nepatiks kritika nosaukshu pa grezeli :D :D :D
Publicēts: 24.01.10 17:50
 citēt
a es tad tev ausis noraushu ;-pppp;-)
Publicēts: 24.01.10 17:59
 citēt
dansiga:didams, lieku gan arii zemaakas atziimes - par to jau mani arii nemiil ;-))))) par bildeem - ok sarunaajushi, kaaddien paluureeshu ;_))) nu tik saturies ;-))))

zozitis, a kaa tad tas buutu jaapasaka, lai tu neuzskatiitu to par vaimanaashuanu? man gan shkjiet, ka vienkarshi patiesiiba aciis kozh ;-ppppp

Man toč nekas acīs nekož, mani vnk eskar tā vērtēšana :D:D
Publicēts: 24.01.10 18:00 labots
 citēt

psss. ej nost..:haha:
Publicēts: 24.01.10 18:07 labots
 citēt
6.20 www.fotoblog.lv... autors ArmandsK ar draugu palīdzbu var sasniegt virsotnes :D
Publicēts: 24.01.10 18:09
 citēt
:face-grin::face-grin::face-grin: labi,Armand,tas bij joks,bet te viss pa nopietno:grimace:
Publicēts: 24.01.10 18:12
 citēt
itaeta::face-grin::face-grin::face-grin: labi,Armand,tas bij joks,bet te viss pa nopietno:grimace:

joks ta joks, bet cik Mortimeram ir draudziņu te :face-wink:
Publicēts: 24.01.10 18:18
 citēt
zini,es vairs neparko nebrīnos un necepjos:face-smile:,paņemšu atvaļinājumu no bloga un bik pa Krieviju padzīvošos:face-smile::face-wink:
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >