PuikaKriss: tas jau ir izsmiekls! foto tusiņ-draudziņi viens par otru sabalso. varbūt arī iesaistīties klubiņā?
Cik par to var cepties? Kam patīk puņķaini akmeņi un autori, tos tāpat neizmācīs, lai tak balso par ko grib. Kā arī tie nesapratīs ne Laaciz dzēsto fskolu, ne patreizējo topiku, un kamēr nesapratīs tikmēr arī mīņāsies uz vietas un turpinās sajūsmināties par muļķībām.
PuikaKriss: tas jau ir izsmiekls! foto tusiņ-draudziņi viens par otru sabalso. varbūt arī iesaistīties klubiņā?
Cik par to var cepties? Kam patīk puņķaini akmeņi un autori, tos tāpat neizmācīs, lai tak balso par ko grib. Kā arī tie nesapratīs ne Laaciz dzēsto fskolu, ne patreizējo topiku, un kamēr nesapratīs tikmēr arī mīņāsies uz vietas un turpinās sajūsmināties par muļķībām.
Zināmā mērā jāpiekrīt- ja nav, kas norāda ceļu, nelīdzsvarotai personībai viegli aiziet neceļos!
jā, graujoši, visi tie Izcili un eksaltētā "sajūsma" zem leduskluča snapšota, ģikij užas! Bet no otras puses ja apskatamies par ko mortimers sajūsmināti balso www.fotoblog.lv... tad komentāri te vairs lieki.
balsojumi par nekvalitatiivaam bildeem vienkarshi liecina, ka balsotaaja izgliitibas liimenis ir zems un vinjsh nav ne lasiijis, ne redzeejis LABAS bildes. Un kaa izskataas - taadi ir lielaakaa dalja blogeru ....
dansiga:balsojumi par nekvalitatiivaam bildeem vienkarshi liecina, ka balsotaaja izgliitibas liimenis ir zems un vinjsh nav ne lasiijis, ne redzeejis LABAS bildes. Un kaa izskataas - taadi ir lielaakaa dalja blogeru ....
Man liekas ka līmenis nav pie vainas,tur varētu drīzāk strādāt es tev,tu man variants
dansiga:balsojumi par nekvalitatiivaam bildeem vienkarshi liecina, ka balsotaaja izgliitibas liimenis ir zems un vinjsh nav ne lasiijis, ne redzeejis LABAS bildes. Un kaa izskataas - taadi ir lielaakaa dalja blogeru ....
Tikai nevajag apvainot. Cik profesoru ir universitātē? Tā nevar attiekties pret cilvēkiem - tu esi muļķis un vēl un vēl. Katram ir savs priekštats par to kas ir skaists. Starp citu, šeit nemaz nav iespējams ielikt vienādi tehniski kvalitatīvas bildes. kaut kādi kodējumi padara bildi savādāku.
blac, es nerunaaju par pokemponiem, kuri knapi ir izbaazushi degunu pasaulee .... Un nerunaaju par profesoriem, bet par videejo liimeni, kaadam nu tomeer buutu jaabuut, ja nopietni nodarbojas ar foto. Nerunaaju arii par prieskhstatu, kas ir skaists ..... bet ja balso par aciim redzamu braakji un kompoziicijas vietaa ir bardaks .... tad viss ir skaidra par shii balsotaaja liimeni ...
dansiga:blac, es nerunaaju par pokemponiem, kuri knapi ir izbaazushi degunu pasaulee .... Un nerunaaju par profesoriem, bet par videejo liimeni, kaadam nu tomeer buutu jaabuut, ja nopietni nodarbojas ar foto. Nerunaaju arii par prieskhstatu, kas ir skaists ..... bet ja balso par aciim redzamu braakji un kompoziicijas vietaa ir bardaks .... tad viss ir skaidra par shii balsotaaja liimeni ...
Vidējais līmenis... Vai tik te nestrādā piramīdas likums - Jo lielāka bāze (pamats), jo augstāka būs virsotne (stabila). Pavēroju šībrīža apmeklētāju skaitu mūsu saitos (reti virs20) un www.~~~~.ru (krietni virs 1000). Jocīgākais - ar visu neapmierinato, vienmēr visus apsmejošo skaits, papētot, izradījās tikai tikpat liels, kā pie mums....
vaimanātāji kunkst un brēc dažu vaimanātaju patīk es ar esmu redzeejis pie savām suudigajām bildēm Bet tas jaunetraucē pabrēkt forumā vī sūdi ne kompozīcijas nekā galīgie auni te
Dansiga :P bet nu gan jau ar pati neesi bez greeka un ieliec to 555 vai pliku patiik pie vaajas bildes un nevis teksim 545 355 vai patīk bet vajadzēja to un to vai hz ko
didams, lieku gan arii zemaakas atziimes - par to jau mani arii nemiil ;-))))) par bildeem - ok sarunaajushi, kaaddien paluureeshu ;_))) nu tik saturies ;-))))
zozitis, a kaa tad tas buutu jaapasaka, lai tu neuzskatiitu to par vaimanaashuanu? man gan shkjiet, ka vienkarshi patiesiiba aciis kozh ;-ppppp
dansiga:didams, lieku gan arii zemaakas atziimes - par to jau mani arii nemiil ;-))))) par bildeem - ok sarunaajushi, kaaddien paluureeshu ;_))) nu tik saturies ;-))))
zozitis, a kaa tad tas buutu jaapasaka, lai tu neuzskatiitu to par vaimanaashuanu? man gan shkjiet, ka vienkarshi patiesiiba aciis kozh ;-ppppp
Man toč nekas acīs nekož, mani vnk eskar tā vērtēšana