U kogo-nibudj jestj nenuznij kitovij objektiv Canonam 350D EOS? U menja kakaja-to laza s moim objektivom.na ochenj horoshij poka ne poluchajetsa prikupitj.Mozet,u kogo-to lezit bez dela?...za simvolicheskuju platu ili za pachku horoshego kofe ja vzjala bi.
vintovka:Bet Canon 50mm f1,8 man būs pa maz...man ir 55mm
kādu tad ? ņemot vērā, ko Tu fotografē, 50mmf1,8 , dažu specifisku apsfērumu dēļ, nebūtu slikta izvēle, bezizejas apstākļos.... Canon 70-200mm, par sviestmaizi neviens neatdos. 50mm f1,8 jauns maksā ap 65ls, ļoti labs priekš savas cenas. meklē lietotu. es savu par kafiju neatdošu.
vintovka:Bet Canon 50mm f1,8 man būs pa maz...man ir 55mm
kādu tad ? ņemot vērā, ko Tu fotografē, 50mmf1,8 , dažu specifisku apsfērumu dēļ, nebūtu slikta izvēle, bezizejas apstākļos.... Canon 70-200mm, pat sviestmaizi neviens neatdos. 50mm f1,8 jauns maksā ap 65ls, ļoti labs priekš savas cenas. meklē lietotu. es savu par kafiju neatdošu.
Bet es taču un neprasu tādu ritīgu.. vienkāršs kitovij objektiv.... mozet,chto ne tak napisala?...ne takije parametri?...
vintovka:
Mne samoj nuzen..moj gljuchit vremenami...bojusj,v nepodhodjashij moment nakrojetsa i budet veselo...
togda, kak ja uže pisal, iši 50mmf1,8, nepožeļeješ, Ti že portreti ļubiš fotografirovaķ www.photoanswers.co.uk... .........
A za skoljko poljzovanij mozno kupitj?..tot,kotorij ti napisal?... nu,da,mne kak-to ljudej nravitsa fotkatj...nemnogo prirodu i prosto sluchajnih ljudej na ulice