lABDIEN ! ES TIK LOTI GRIBEETU FOTOGRAFEETIES. MAN DIEMZEEL IR DIEZGAN PAVECA SBILDES KAADU PUSGADU GADU JAUNAAKU NAV JO DATORS NOKUPEEJA. MAN IR 1.67AUGUMS bet es lasiiju ,KA RETOS GADIIJUMOS GADAA SARII TADAS MODELES,UN VINAS PAT VARBUUT SEXIIGAKAS UN KLIEDFZOSAAKAS. MAN INTERESEE NE TIKAI FOTO AR ABGEERBIEM bet var apaksvela un ebzmazvai kailfoto. man ir 17 gadi uz drizu redzeshanos ceru!
paprasi bildi, lai arī paveca, bet tomēr. un neaizmirsti šeit arī to bildi ielikt.
bet būtība nav nekas pārsteidzošs. Kaut ko līdzīgu esmu saņēmis no savu māsīcu klasesbiedrenēm, lai arī bildes nav man nekās izcilās. Meitenēm vajag pašapmierināšanos un viņas vēlas bildes ar kurām dižoties draudzeņu priekšā. Parasti tādas ir gatavas arī maksāt pieprasītās summas.
Man šodien bija ņirdzīgāks storijs , biju vienā pasākumā radu tussā un tur pienāk radu "Blondīne" un parasa CIK es ņemot par "Kailfoto" a es šo zinot saku TU tak ziemā nebildējies a šāmā sāk peldēt "Drauzdenei vaigot" vakar esot kautkādu raidijumu par "Kuilfoto lietderīgumu uz pašabziņu" noskatijusies taga GRIBOT bildesties , es asj apraudajos nos smiekliem
imgfoto:Filma par Kontršina kalendāru ir sabudinājusi skuķus, starp citu...
Nu tā jau tāda feina reklāmas filmiņa bij...
A tās meičas, ko viņš fočē, šancē tajā tv kanālā? Malacis, samārketingojis krustu- šķērsu, gan jau, ka samaksājis beigās pa lēto, lai parādītu viņa filmu, vai vispār par velti! Vot, super uzņēmība cilvēkam visu to organizēt!!!
Luxferre:
Nu tā jau tāda feina reklāmas filmiņa bij...
A tās meičas, ko viņš fočē, šancē tajā tv kanālā? Malacis, samārketingojis krustu- šķērsu, gan jau, ka samaksājis beigās pa lēto, lai parādītu viņa filmu, vai vispār par velti! Vot, super uzņēmība cilvēkam visu to organizēt!!!
Nu nezinu gan vai zeltiņa LNT strādā...un visi pārējie sieivšķi... Nu TV jau vajag filmas, kur parāda plikus pupučus bišķi...
Portreti:lABDIEN ! ES TIK LOTI GRIBEETU FOTOGRAFEETIES. MAN DIEMZEEL IR DIEZGAN PAVECA SBILDES KAADU PUSGADU GADU JAUNAAKU NAV JO DATORS NOKUPEEJA. MAN IR 1.67AUGUMS bet es lasiiju ,KA RETOS GADIIJUMOS GADAA SARII TADAS MODELES,UN VINAS PAT VARBUUT SEXIIGAKAS UN KLIEDFZOSAAKAS. MAN INTERESEE NE TIKAI FOTO AR ABGEERBIEM bet var apaksvela un ebzmazvai kailfoto. man ir 17 gadi uz drizu redzeshanos ceru!
Lunis:Man šodien bija ņirdzīgāks storijs , biju vienā pasākumā radu tussā un tur pienāk radu "Blondīne" un parasa CIK es ņemot par "Kailfoto" a es šo zinot saku TU tak ziemā nebildējies a šāmā sāk peldēt "Drauzdenei vaigot" vakar esot kautkādu raidijumu par "Kuilfoto lietderīgumu uz pašabziņu" noskatijusies taga GRIBOT bildesties , es asj apraudajos nos smiekliem
šito "lietderīgumu" mūsdienu psihoterapeiti iesaka. agrāk ieteica "iegādājies mīļāko", tagad- pamēģini nopisties ar fotogrāfu.
Nu nezinu gan vai zeltiņa LNT strādā...un visi pārējie sieivšķi... Nu TV jau vajag filmas, kur parāda plikus pupučus bišķi...
Nu, nez vai tādu PR kāds par pliku valti rādīs...tad jau visi fotogrāfi fiksi nofilmētu kādu sesijiņu, piemēram tas slavenais Latvijas fotogrāfējošo pensionāru apmācītājs no krievijas daudz vairāk plikus pupus rāda, bet šamajam laikam filmai vis nepietiek $$$$$...
Portreti: piemēram tas slavenais Latvijas fotogrāfējošo pensionāru apmācītājs no krievijas daudz vairāk plikus pupus rāda, bet šamajam laikam filmai vis nepietiek $$$$$...
PAR ŠO VARIANTU kādreiz pirms gadiem 10 kad tiko "Reinkarnējās" no Krievijas pats Kondrašins kādā čatiņā labi teica ka mēs šim jautājām KO TĀ un nafig šim vēl LV pilsonība a šis teica TĀDU KRIEVIJĀ MILJONS , a šeit 1-2 un viss. No KRIEVIJAS tikt laukā kautrkur PLAŠĀK esot pilnīgs BEZCERS jo tādu pašu un lidzīgu štābeļiem , NEVIENS labprātīgi pretī neņem. A vot no Latvijas CITA LIETA Taka tā tas kas no Krievoijas tas ir AAAAA nu "Tjma tur tādu" a no Latvijas oooooooo KRUTĀKAIS VECIS No "Krievijas" tas visur kā zīmogs LABĀK NEPĪTIES , a Latvija nu kautkāda nezinām valsts eiropa nu hren s ņim LAI MĒĢINA