forum.gif
Statoil dīzelis.
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Statoil dīzelis.
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. >
IerakstsAutors
Publicēts: 25.01.10 11:33
 citēt
aigarsa:
kvatrinjsh:
Piekrītu. Bendzīnniekam jauda ir uz lieliem apgriezieniem, dīzelim visa pedāļa garumā :)

tagad laikam bez turbīnas netaisa dīzeļus, savādāk pateiktu tu to bezturbīnas dīzelim, varētu pasmieties :d

a vienas turbīnas dīzeļi bija uz visu garumu vaitad? ar 2 jau loģiski, apakšai un augšai, bet vienai hm.

Man ir turbo, vienalga uz maziem čotka strādā!
Publicēts: 25.01.10 11:36
 citēt
Viss benzīns Latvijā ienāk no Mažeiķiem A66 veidā un tad katra firmele liek klāt savas piedevas un dzen augšā oktānskaitli. Dīzelis Latvijā ienāk no Lukoil un baltkrievijas un atkal katrs liek savas piedevas. Kvalitāte degvielai ir atkarīga no tilpņu tīrības pakāpes. Visas tipnes benzīntankos ir jātīra ik pa 5 gadiem..... bet to dara retais:(
Publicēts: 25.01.10 11:36
 citēt
A kemperim vispābā tāds turbo, ka iemin grīdā- jumtu no galvas rauj nost! :) 3,5 tonnīgu gandrīz 8metrīgu busu braucot uz 100-110 rij 10,5 litri uz 100. Bail iedomāties, cik rītu tāds benzīnnieks- 30, stabili! :D content20-foto.inbox.lv...
Publicēts: 25.01.10 11:37
 citēt
aigarsa:
kvatrinjsh:
Piekrītu. Bendzīnniekam jauda ir uz lieliem apgriezieniem, dīzelim visa pedāļa garumā :)

tagad laikam bez turbīnas netaisa dīzeļus, savādāk pateiktu tu to bezturbīnas dīzelim, varētu pasmieties :d

a vienas turbīnas dīzeļi bija uz visu garumu vaitad? ar 2 jau loģiski, apakšai un augšai, bet vienai hm.

nu ir bezturbīna dīzeļi un bezdturbīnas bendzīni
tagad turbīnas ir kā dīzeļiem tā bendzīniem :)
Publicēts: 25.01.10 12:06
 citēt
Gudris:dīzeli piegādā trīs ražotnes...mažeiki baltkrievija un krievija...benzīnu tikai mažeiki(benzīns visos tankos ir identisks)...zinu jo pats kādreiz strādāju benzīntankaa ;)

nav jau teikts ka šoferis kas vedis dīzeli uz tanku nav paceļam kkur piestājis nolējis sotaku un vietā pielējis klāt ūdentiņu ;)

Par benzīnu galīgi tā arī ir!:D Atšķiras tikai kanniņas ar "sekretnaja dobavka" , nu pēc krāsām tikai protams, ko šoferis ielej benzavozā klāt leišu benzīnam...:D
Publicēts: 25.01.10 12:31
 citēt
.bet ūdens ar dīzeli nejaucas kopā un veidojas tas jūsu slavenais kondensāts ;)
Nedēļas citāts...diez uz kādas bāzes dīzelis taisīts?Man kompis ik pa laikam parāda,ka degvielā ūdens,arī leju tikai statoil.A tur plāta rokas pārdevēji.
Publicēts: 25.01.10 13:02
 citēt
man ir apsildāmais filtrs, nezinu problēmas
Publicēts: 25.01.10 13:10
 citēt
Man šodien Ādažos -26* un Nestes DD bez problēmām. :big_smile:
Publicēts: 25.01.10 13:15
 citēt
Man no rīta -23 C, 1992 gada Audi 80 (benzīns) ar nelielu aizturi pieleca, zem 20 lec pat bez aiztures lec ;)
Publicēts: 25.01.10 13:28
 citēt
klau, a kad Portreti ies čurāt- arī bloga tēma parādīsies? kruts darbonis tas Portreti, axūni kruc....
Publicēts: 25.01.10 13:34
 citēt
petersonsphoto:klau, a kad Portreti ies čurāt- arī bloga tēma parādīsies? kruts darbonis tas Portreti, axūni kruc....
:face-smile::face-smile::face-smile:
Publicēts: 25.01.10 13:54
 citēt
Portreti:Izrādās, kilometru tālāk ir benzīntanks, čalis jau sadabūjis kaut kādas avīzes, kurina manu mersi nost! :D Tiks līdz tam, pielies benžu un gan jau man nebūs jābrauc...! Reportāža izpaliek...:(

eu ta dīzelis vai benža.....jeb tomēr nebija ko takstīt un izdomāji šādu stāstu???? :D
Publicēts: 25.01.10 14:05
 citēt
petersonsphoto:klau, a kad Portreti ies čurāt- arī bloga tēma parādīsies? kruts darbonis tas Portreti, axūni kruc....

Cik saprotu, laboratorijā šancē, pie analīzēm, tāpēc tada interese?
Publicēts: 25.01.10 14:18 labots
 citēt
Gudris:dīzeli piegādā trīs ražotnes...mažeiki baltkrievija un krievija...benzīnu tikai mažeiki(benzīns visos tankos ir identisks)...zinu jo pats kādreiz strādāju benzīntankaa ;)

nav jau teikts ka šoferis kas vedis dīzeli uz tanku nav paceļam kkur piestājis nolējis sotaku un vietā pielējis klāt ūdentiņu ;)

pljee GUDRI izceelies netaj topikaa, Mazpisaanos benziintankaa straadaaji?

mažeiķi,baltkrievija,krievija pareizi! bet 98tais Statikam vienmeer cik parbaudiiju bijis no Norveegijas, Neste ~50% gadījumu pārpumpē savās 98ajās mucās statoila 98to. zinu to ļoti labi :) tu kādreiz testēšanas pārskatu un konkrētās partijas manis parakstītu atbilstības sertifikāta kopiju rokās esi turējis??? :D es kādu ilgāku laiku pārbaudīju degvielas kvalitāti gan statika,gan nestes degvielu.

un par to uudens pielieshanu , mljaa man likās ka esi gudrāks :D esi kādreiz blombi redzējis? un kādā veidā nolejas degvielas vedējs? tikai mazpisānos ved degvielu ar Piena vedējiem! tu tač esi pastulbs jejbogu! vienmēr cilvēkiem esmu teicis ja neesi 100% drošs labāk paklusē!

cik gadus esmu pats nodīzeļojis un netaisos mainīt ticību, ikdienas auto ir jābūt TURBO DĪZELIM un vēlams ar pilnpiedziņu :P :D

p.s. peedeejaa laikaa sliecos arī uz Lukoil degvielu, labākā eļošana nekā no sausajām Statoil,Neste. Viadas,Liepiņi ir mixētāji :D

un FUTURA un FORTIS piedeva tādiem kā GUDRIS. tas ir viens liels razvods, rēali viņa tiek pievienota BET labums ir tikai tirgotājam no tā! laba degviela ir BEZ PIEDEVĀM!
Publicēts: 25.01.10 14:20
 citēt
Paldies, reaktor, nomierināji, leju tikai 98to :)
Publicēts: 25.01.10 14:23
 citēt
ne pirmā ne pēdējā reize, kad pēc uzpildīšanās staķikā - ziemā dīzelis paliek uz ielas. Moš var to staķiku ar pašu degvielu izdrāzt...
Publicēts: 25.01.10 14:29 labots
 citēt
Gudris:Juri ja statiks ved benzīnu no Norvēģijas es tūlit aiziešu un Tev atdošu savu fočiku :D:D:D ...VISS benzīns nāk no Mažeiku naftas VISS... plombes ir tām mašīnām kas nak no mažeikiem pa taisno...tās kuras ņem benzīnu no rumbulas krātuves naak bez plombēm

P.S. benzīnu ved no Norvēģijas :face-grin::face-grin::face-grin: bļe gada joks juri točna :D:D:D

sanāk kad strādāju statoil labā, kuģis ar 98to no norvēģijas ar visu pavaddokumentāciju biju iesūtīts no lietuvas, paldies par apgaismošanu, tagad uzzināju kā tas patiešam ir :D divu gadi tirgoju fočukus un ar degvielu vairs nav nekāda sakara, mošk arī 98tais ir LT sūds. noskanē testēšanas pārskatu. gribu uzmest aci :D

man kkur mājās mosk ir kāds Statoil ASA(Mongstag) laboratorijas izdots testēšanas pārskats.
Publicēts: 25.01.10 14:32
 citēt
pārdevējs benzīntakā ir priekš tā lai izsistu čeku un iztīrītu toleti! ibmaķ!
Publicēts: 25.01.10 14:35
 citēt
ja tu strādāji Latvijas Nafta,Viadā,Liepiņā,Kaftoil vai vēl kādā tas nenozīme ka tā ir visiem :D
Publicēts: 25.01.10 14:38
 citēt
Gudris:Juri tas ka viņi gadā vienu tankeri varbūt atved pahazuhai neskaitās ka viņi tirgo norvēgu benzīnu...Tu no finansēm kko rubī ?..padoma loģiski cik viņiem tas benzīns maksātu ja viņi benzīnu vestu no Norvēģijas...ja tepat 100km attālumā no mažeikiem var atvest ar vilcienu simtiem mucas pa pāris stundām ;) ...cik es strādāju neredzēju ne vienu pavadzīmi no norvēģijas...viss benzīns bij tikai un vienīgi mažeiku naftas un piegādātājs Statoil ;)

atbilstības sertifikāts dodas uz termiņu 3mēneši ja ir visās pieļaujamās normas robežās bet ja kkur ir normas min vai maximumā tad 1 vai 2 mēneši uz 5 000 000 litriem! Gudri tu varētu būt naftas magnāts, met to olimpi pie malas :D

nosaukums vareetu buut "GUDROIL" :D :D :D :D :D
Publicēts: 25.01.10 14:39
 citēt
nav laika spamot jābrauc strādāt . uzraksti kko vēl par "ūdentiņu" :D
Publicēts: 25.01.10 14:43
 citēt
es nekad neesmu aizstaavejis nevienu no degvielas tirgonjiem jo tikuntaa vinji LV tirgo shitu, un tas pats 98tais uz test report bij trešās šķiras , Statoilam pārstrādes rūpnīca ir pietiekami digitalizēta lai saražotu tādu degvielu kura "izlien" latvijā. krieviem digitalizācija vēl ir procesā :D
Publicēts: 25.01.10 14:43
 citēt
kad filtru pierauj ar tiem parafīna vižņiem (bet motors paspējis pilnībā uzsilt), tad jāpastāv 10min. un filtra buncis atkūst - var gāzt tālāk līdz atkal aizrijās, tad atkal un atkal... intervāli kļūst arvien īsāki un motors dziest... kopā aptuveni 40km.

kad vecos laikos traktorēju, tad gadījās viens šitāds nakts brauciens -25 Rīga-Jelgava lai siltajā garažā atgrieztos
Publicēts: 25.01.10 14:47
 citēt
Nelasīju topiku, bet, ja runa par Statoil degvielu, tad ļoti daudz draugi/paziņas ir neapmierināti ar to. Man gan vēl nav sanākusi šaize, kaut leju tikai Statoil. Lec visos mīnusos bez nekādām problēmām. Man tagad problēma, ka dzinējs pārāk lēni iesilst......agrāk viss uzsila daudz ātrāk, arī tādos mīnusos. Termostatu vakar nomainīju, bet čujs, ka cita vaina.
Publicēts: 25.01.10 14:49 labots
 citēt
smartins:Man no rīta -23 C, 1992 gada Audi 80 (benzīns) ar nelielu aizturi pieleca, zem 20 pat bez aiztures lec ;)

Ā, vēl nepieminēju, ka leju Statoilā 95-to
Publicēts: 25.01.10 14:50
 citēt
"98 ultima benzīns tiek ražots Statoil naftas pārstrādes rūpnīcā Mongstadā, Norvēģijā"

info no [url=www.statoil.lv]www.statoil.lv[/url] :)
Publicēts: 25.01.10 14:56
 citēt
Kur ražo 95-to Ultimu? :face-wink: Leju šito,kreditkai 3 % atlaide,rezultātā palienu zem citu cenām.Bet vai ir vērts?Subjektīvi ir tāda sajūta ka griežās labāk un rij mazāk par parasto 95-to ! :face-grin:
Publicēts: 25.01.10 15:15
 citēt
Viss ir ļoti vienkārši Gudri un apdomāti... Labā negviela paliek norvēģijā, bet brāķi sūta tālāk.... Tobiš uz mūsu un citiem Statoiliem...
Publicēts: 25.01.10 15:22 labots
 citēt
... 6dien biju uz EE, no rīta tur bija -30! bākā "kreisā", visticamāk vasaras, degviela + 1.5litri benzīna... nekādu problēmu! :face-wink:
Publicēts: 25.01.10 15:45
 citēt
Jaunākā anekdote:
Lai dīzelis bākā neaizsalst, jāpielej drusku siltu ūdeni :D
Publicēts: 25.01.10 15:52
 citēt
alora:Nelasīju topiku, bet, ja runa par Statoil degvielu, tad ļoti daudz draugi/paziņas ir neapmierināti ar to. Man gan vēl nav sanākusi šaize, kaut leju tikai Statoil. Lec visos mīnusos bez nekādām problēmām. Man tagad problēma, ka dzinējs pārāk lēni iesilst......agrāk viss uzsila daudz ātrāk, arī tādos mīnusos. Termostatu vakar nomainīju, bet čujs, ka cita vaina.

Nav nekādas vainas. Ja tev dīzelim nav autonomka, tad zem -10 tavu mašīnu īsti nav paredzēts ekspluatatēt.
Publicēts: 25.01.10 15:54
 citēt
Viss tas ir pilnīgs pizdjož..... :D
Shell bija pēdēja degvielas firma kas veda benzīnu no rietumiem, pārējie VISI ņem degvielu vai nu no Mažeičiem vai Lukoil (Krievija, Baltkrievija), izņēmums ir tikai aviācijas petroliju Neste ved no Somijas un Golf (vai Gulf) Stream ved no Dānijas.
reaktors - neviens kuģis nekad naf pārvadājis 98 benzīnu. No degvielām kuģi pārvadā - dīzeli, aviācijas petroliju, naftu, mazutu, A66 benzīnu un citu drazu.
Publicēts: 25.01.10 15:58
 citēt
Nepatīk statoil dīzelis, leju visur citur. Šinī salā uz 20 litriem litru bendzīna drošības labad. Braucu daudz, problēmu nav. Iesaku nopakot filtru mersim. Nezinu ko tirgo mūsu tankos, bet pietiek pasmaržot Vācijas bendzīnu vai saļarku tie tīri labi smaržo :) Mūsējie smird.
Publicēts: 25.01.10 16:26
 citēt
Neste no ši gada dizeli ved no Somijas.
Publicēts: 25.01.10 16:29 labots
 citēt
Nu PDC....kā var cilvēki domāt, ka pārmaksājot3-5 saņus par litru staķikā viņi lej norvēģijas degvielu....:D:D:D:D:D

Dīzelis viss nāk no Krievijas, Ukrainas un Baltkrievijas...tas ka pavaddokumenti nāk no Norvēģijas, Austrijas, Šveices un Citām valstīm nebūt nemaina faktu, ka vagoni šķērso Latvijas-Krievijas robežu...:) Maksāšanas ceļi gan ir neizdibināmi, bet kā gan lai krievu darboņi uzvāra lieku dolāru, ja ne caur 1/2ofšoriem?:D:D:D

p.s.
Neesmu strādājis benzīntankā bet 12 gadus kredītiestādē..:D
Publicēts: 25.01.10 16:40
 citēt
Gudris:
ticigais:Neste no ši gada dizeli ved no Somijas.
jaa es redzēju tikko lidostaa nosēdas Boeing 747 ar nestes dīzeli ;)

nē Gudri tas bija pildīts ar 98 no Norvēģijas ;)
Publicēts: 25.01.10 17:33
 citēt
Portreti:P.S. Dīzelī patīk arī tas, ka viņš ļoti precīzi reaģē uz gāzes pedāli, kā pulkstenis, bet benzīnnieks ir tāds nekonkretāks.

Buļla k...s :D
Publicēts: 25.01.10 17:39
 citēt
P.S. Ja tas ir tik nekonkrēts, tad varbūt vaina ir tehniska nevis benzīniska. Vai arī kājā...
Publicēts: 25.01.10 17:54
 citēt
Patiesībā, pilnīgi po... no kurienes nāk degviela.
Jautājums ir par drošu tehniku. Ja iznāk 1 reizi palikt uz ceļa tikai tādēļ, ka soļara sūdīga - kāpēc jāgaida nākamā reize.
Ir kāds palicis uz ceļa tāpēc, ka benzīns sūdīgs?
Publicēts: 25.01.10 18:08
 citēt
Gudris:
ekoists:diez uz kādas bāzes dīzelis taisīts?
par naftu esi kko dzirdeejis ?

Esmu,un zinu,ka bez ūdens Tu pat viņu aizdedzināt nevarētu(arī benzīnu)jocīgi vai ne....
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt