forum.gif
Statoil dīzelis.
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Statoil dīzelis.
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. >
IerakstsAutors
Publicēts: 25.01.10 18:18
 citēt
ekoist - var aizdedzināt degvielu bez ūdens klātbūtnes ;)
Publicēts: 25.01.10 19:12
 citēt
Dīzeļvāģi ir jēga tikai stipri pajaunu ņemt. Tādu nevaru atļauties un kādi pacmit gadu braucu ar gāzi (39 sant/l) Problēmas neredzu...:)
Publicēts: 25.01.10 19:17
 citēt
Friidis:Dīzeļvāģi ir jēga tikai stipri pajaunu ņemt. Tādu nevaru atļauties un kādi pacmit gadu braucu ar gāzi (39 sant/l) Problēmas neredzu...:)

a tā gāze ir heksogēns????
Publicēts: 25.01.10 19:18
 citēt
zazis:
Friidis:Dīzeļvāģi ir jēga tikai stipri pajaunu ņemt. Tādu nevaru atļauties un kādi pacmit gadu braucu ar gāzi (39 sant/l) Problēmas neredzu...:)

a tā gāze ir heksogēns????

Nē, visa ģimene ēdam zirņus...:)))
Publicēts: 25.01.10 19:23 labots
 citēt

Nobraukāju 2(tēvs pirms tam 5) gadus ar 82. gada WV pasātu ar 1.3(!) dīzeļmotoru bez turbīnas (noskrējiems pār ļimonam). Ja virsbūve nebūtu sapuvusi, turpinātu braukt vēl tagad, motors ideāli gāja, nekad nebija pievīlis. Tā kā, tavs apgalvojums tīri subjektīvs...

RIP :cry: i.imgur.com... mīļā mašīnīte
Publicēts: 25.01.10 19:24
 citēt
Friidis:
zazis: a tā gāze ir heksogēns????

Nē, visa ģimene ēdam zirņus...:)))

Ar kefīru?
Vajag kāpostus arī uzēst, būs labāka gāze.
Publicēts: 25.01.10 19:31
 citēt
briedis:

Nobraukāju 2(tēvs pirms tam 5) gadus ar 82. gada WV pasātu ar 1.3(!) dīzeļmotoru bez turbīnas (noskrējiems pār ļimonam). Ja virsbūve nebūtu sapuvusi, turpinātu braukt vēl tagad, motors ideāli gāja, nekad nebija pievīlis. Tā kā, tavs apgalvojums tīri subjektīvs...

RIP :cry: i.imgur.com... mīļā mašīnīte

Dēlam kādreiz bija veca VW Santana 1,6D. Arī brīnums- vecs dīzelis, bet lielos mīnusos leca ne sliktāk par benzīnieku.
Bet, kā jau rakstīju, vecā parauga dīzeļi pārsvarā ir "traktorveidīgi" trokšņotāji, man tādi nepatīk. Jaunos, klusos un šerpos- nevaru atļauties. Pavizinājos ar 3 gadi vecu dēla dienesta Volvo V70- prieks (bet dārgs)...:)
Publicēts: 25.01.10 19:44
 citēt
Mans pirmais dīzelis bija meršu buss 207D, nobraukāju 450 000 km kuzovs nopuva tā ka likās ka braucot nokritīs nost :D tad paņēmu 208D nobraucu 300 000 km vēl tagad ir, lai gan prsās pēc baisās metināšanas vai jauna kuzova :D
Abi busi gājuši kā pulksteņi, nekad nekas naf aizsalis, izņemot vienu reizi radiators pie -35 grādiem aizsala, nācās siltu šņabi iegāst :grimace: rezumē vecie dīzeļi bija skaļi, bet bija tik vienkārši ka neiet vienkārši nevarēja :D a tegad kompis priekšā, kompis pakaļā un sākās visādas figņas :(
Publicēts: 25.01.10 20:04
 citēt
Gudris:
ekoists:
Esmu,un zinu,ka bez ūdens Tu pat viņu aizdedzināt nevarētu(arī benzīnu)jocīgi vai ne....
ej pamācies ķimiju...ūdens formula ir h20...ja formula ir savādāka tad tas vairs nav ūdens ;):face-kiss:

Ej pats pamācies un uzzini kas ir naftas sastāvā,kas ir Tavā sastāvā?,iespējams Tavās smadzenēs ir nepietiekošs ūdens daudzums vai arī parāk liels.Normāli cilvēks sastāv no 70-80% ūdens,tieši tāpat kā zeme,bet tāpēc jau cilvēkus neviens nesauc par ūdeni,vai olbaltumvielu.Zini,ja spirtam pielej ūdeni-tad sanāk krutka.Paskaidro man nezinītim,kā no naftas uztaisa benzīnu,dīzeli,spirtu,plastmasu,šķiedru.
Zazi-bez pilnīgas ūdens klātbutnes neko neaizdedzināsi.
Publicēts: 25.01.10 20:09
 citēt
ekoist - aizdedzināšu, man vajaga vai nu skābekli vai ūdeņradi :D var arī kaut ko niknāku :grimace:
Publicēts: 25.01.10 20:15
 citēt
www.youtube.com...
Gudri-Tev patīk šis kanāls.
Zazi -esi pārliecināts,ka dabūsi 100% skābekli vai ūdeņradi?
Publicēts: 25.01.10 20:30
 citēt
ekoists:www.youtube.com...
Gudri-Tev patīk šis kanāls.
Zazi -esi pārliecināts,ka dabūsi 100% skābekli vai ūdeņradi?

100% nekas uz zemeslodes neeksistē, nu ja tur būs piemaisījumā nedaudz slāpeklis vai ogleklis tas netraucēs :grimace:
Publicēts: 25.01.10 20:33 labots
 citēt
Lai Tev veicas,varbūt Nobela prēmiju saņemsi.Ceru,ka mani saprati...
Publicēts: 25.01.10 20:36
 citēt
ekoist - ir pietiekoši daudz ķīmiskās vielas kas deg bezgaisa vai/un bezūdens molekulu vidē. Ir vielas kuras deg Argona vai hēlija vidē un tām naf apsolūti vajadzīgs ne ūdens ne arī gaisu (gāzu maisījums) ;)
Publicēts: 25.01.10 20:46
 citēt
Gudri,vai es kaut kur teicu,ka dīzelis ir ūdens?Es teicu,ka dīzelī ir ūdens jau pamatā.Eļļa jaucas ar ūdeni,tikai nemāki sajaukt.Tu jau filmas noskatījies?
Publicēts: 25.01.10 20:50
 citēt
Zazi-es pieņemu,ka mēs savādāk uz lietām skatamies.
Publicēts: 25.01.10 21:07
 citēt
Vai "īstie" ZAZ'i arī bija dīzeļi?...:)))
Publicēts: 25.01.10 21:10
 citēt
Friidis:Vai "īstie" ZAZ'i arī bija dīzeļi?...:)))

īstie zazi bija porši...... un tie noteikti nebija dīzeļi :D
Publicēts: 25.01.10 21:14
 citēt
ekoists:Zazi-es pieņemu,ka mēs savādāk uz lietām skatamies.

Iespējams, tu gribi zemeslodi sadalīt kristāliskā režģī un ua tās esošo pakļaut pirmsreizinātājos, tad arī ūdenim vietas tur nav, jo ūdens arī ir udeņraža un skābekļa savienojums. Tad pareizi būtu teikt ka zemeslode sastāv no Mendeļējeva periodiskās sistēmas līdz 103 elementam ieskaitot.
Publicēts: 25.01.10 21:31
 citēt
Pēc Mendeļejeva jau daudz kas nācis klāt,nevajag nekādus režģus,sen jau zināms,ka viss sastāv no pieciem pamatelementiem un neviens nevar pastāvēt bez cita klātbūtnes....
Publicēts: 25.01.10 21:36
 citēt
tas kas nācis klāt ir mākslīgi radīts un dabā nepastāv :(
5 galvenie, nevis vispār pieci........ un kādi tavuprāt tie ir???
Publicēts: 25.01.10 21:38
 citēt
Filmā "Piektais elements" viss ir pateikts
Publicēts: 25.01.10 21:40 labots
 citēt
nafta,benzīns,dīzelis,spirts,zelts....
nopietni-Ūdens, Gaiss/vējš ,Uguns, Zeme, telpa
Publicēts: 25.01.10 21:59
 citēt
ekoists:nafta,benzīns,dīzelis,spirts,zelts....
nopietni-Ūdens, Gaiss/vējš ,Uguns, Zeme, telpa

:D :D :D filozofija ir tava stiprā puse....... no kā sastāv gaiss, zeme utt.???????
Publicēts: 25.01.10 22:14
 citēt
Saakumu palasiiju, bet taalaak nespeeju lasiit.. tik daudz muljkjiibu!
Piemeeram, ka bendzja suudiigaaka par diizeli, ka nav taads uzraaviens utt.. nu LOL!!

Piemeeram, braucot ar Volvo s80 bendziinnieks ar automaatu uz 100km teeree ap 6l..
Bendziinnieki ir dinamiskaaki un ja kaazes pedaalis neklausa, taa jau nav bendziina vaina!
Diizelji ir manaa pieredzee bijis gemarojs..
Publicēts: 25.01.10 22:18
 citēt
Pārliecība-Tavējā....es to pieņemu.No kā sastāv ūdens?Neaprobežojies tikai ar ūdeņraža un diviem skābekļa atomiem.
Publicēts: 25.01.10 22:20
 citēt
Jonatans:

Piemeeram, braucot ar Volvo s80 bendziinnieks ar automaatu uz 100km teeree ap 6l..
.

:D:D:D

Ar 1,4 motoru, no kalna, vasaras vidū un pa vējam!!! :)
Publicēts: 25.01.10 22:27
 citēt
Portreti, Smarts ar 1.4l motoru teeree 8L..
Mazie motori teeree vairaak bendzju nekaa piemeeram 2.4l motors - kad jaarukaa ar slodzi, pateerinjsh palielinaas.. ;)
Publicēts: 25.01.10 22:28
 citēt
Jonatan-nopirki volvo s80?
man saab ar manuālo kārbu 1,9 tid tērē 3,2l uz 100km,ja braucu ar 6.ātrumu pa taisnu ceļu,vidēji 5,5l.Par starpību ko nobrauktu benzīnā varu nopirkt labu dīzeli,riepas man nav jāsvilina pilsētā,jauda pietiek(150zs).
Publicēts: 25.01.10 22:33
 citēt
Ekoist, tak kriize, Bentley Continental nepavelku.. :(
Publicēts: 25.01.10 22:35
 citēt
Ai,nu beidz,zini cik laimīgi būtu Bentley īpašnieki,ja viņi varētu savus auto pārdot,gan jau var sarunāt-krīze tak.
Publicēts: 25.01.10 22:40
 citēt
jā, jā Gudri un drīz F1 arī brauks ar dīzeli :D :D :D
Publicēts: 25.01.10 22:42 labots
 citēt
Tas ka dīzeļi ir lēnāki par benzīnu ir tāds pats stereotips kā tas, ka ar automātisko kārbu ir lēnāk nekā ar manuālo :) Tag tādas automātiskās, ka ar manuālo nekādi nenoskriet :)
Publicēts: 25.01.10 22:49
 citēt
Mani gan vairāk uztrauc-kāpēc Latvijā dīzelis ilgu laiku bija dārgāks par benzīnu un tagad arī daudz neatpaliek.It kā jau otrreizējā izejviela,mazāks akcīzes nodoklis un tā...
Publicēts: 25.01.10 22:52
 citēt
It kā jau otrreizējā izejviela.... :D :D : D
Publicēts: 25.01.10 23:07
 citēt
Dīzeļa superizdevīgums parādās pie zagtas degvielas izmantošanas.
Ja tankojas Statoilā, pie vidējā gada nobraukuma 35 000 km naudas izteiksmē benzīnnieks izmaksā dārgāk par latiem 500 gadā.
Ja ņem vērā auto cenas starpību, mūsu remonta izmaksas un kvalitāti dīzeļdzinējiem, mūsu dīzeļdegvielas kvalitāti un mūžīgas problēmas ar to saistītām, ieskaitot absolūtu brauciena izjukšanas iespējamību ziemas apstākļos - ietaupījums ir stipri nosacīts.

Un vēl - turbodīzeļi protams ir daudz spriganāki par vecahjiem modeļiem, bet stāstīt, ka benzīnnieks atpaliek ir galīgi nekorekti, jāsalīdzina tikai salīdzināmas lietas.
Publicēts: 25.01.10 23:24
 citēt
nu ja,es jau tā rēķinu-nobraucu ap 50 000 km gadā,katru gadu varu nopirkt nedaudz dārgāku un labāku dīzeli.
Publicēts: 25.01.10 23:44
 citēt
Gudris: nevaru Tev piekrist...jaunie dīzeļi izcērt benzīniekus ka nemetas....arī Lemānas gonkās audi jau 3 gadus uzvar ar dīzeļa motoriem....un manā acu priekšaā VW Toureg v10 diesel www.youtube.com... izkoda sporta Lanceri ka nematas

Aizej tak pie acu aarsta! Citaadi tieshaam kautkaa viss tev neriktiigi raadaas!
Ok, Tuaregs izkoda Lanceri, bet tad kad lanceris nekodaas.. :D

Ai Gudri gudri smiekliigs Tu esi! :face-grin:
Publicēts: 25.01.10 23:49
 citēt
Tā kosšanās bīstama padarīšana. Labs paziņa ar M3 izkūpināja kkādu kajeni S. Pie nākamā luksafora viņa blakussēdētājam logā bija pistole.
Publicēts: 25.01.10 23:52
 citēt
arturso:Tā kosšanās bīstama padarīšana.

Tas točna;)
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5