The authorities have accused Ms Akhmedova of portraying the Uzbek people as backward. She has been charged with defamation and insulting Uzbek traditions.
Umida Akhmedova is now awaiting trial and has been banned from leaving the country. If found guilty she faces up to six months in prison or up to three years of labour.
Sjitais ir sjausmig vecss gadijums Pagajusjo vasaru Krievijas Foto sabiedriba par sjito peras uz nebedu Toreiz skatijos bildes un NEPIELECA par ko vispar ir perienss. Istenībā reku tās bildes ir albatrossdoc.livejournal.com... tapēc man kautka napielec par ko tie Čurkabaji tā sacēla spuras gaisā.
Pēc pašas Tantiņas domā viss "Skandāls" ir pilnīgi par citu fišku par šito www.ferghana.ru... Tik tipa Oficiāli piesējās "Fočenēm" A kīno uboinijs pat priekš mums būtu Это первый узбекский фильм, который поднимает такую актуальную, причем не только для Узбекистана, но и для всех стран Востока, тему сохранения девичьей невинности к моменту бракосочетания, и одна только скандальность заявленной темы уже сулит картине повышенный интерес со стороны публики. Ja kādam intresē KĪNO par ko istenībā viņai uzbauca nevis BILDĒM var nokačāt šite torrents.ru...
Kas grib var dabūt vissu to Albūmu 100 bildes , man viņš ir Smukas austrumu sazdives bildītes , esmu tur bijis ALBUMS ir pat stipri SMUKS pret istenību
Uzbekijā pabiju divus gadus, nezinu kā pašreiz, bet arī 1980-tajos tā bija kontrastu un pretrunu zeme, padomju iekārta arī tur bija SAVĀDĀKA.... www.fotoblog.lv... - SMENA, tablešu attīstītājs, kopēts pagrīdē, ar kreisajām metodēm... , atmiņas par to zemi vislabākās, Buxāra, Samarkanda.....
Es saku ALBŪMS ir ta tāds sadziviski simpatisks nu ja neskaita dažus srācus un autrumniekiem visai divdomīgus katus. Viss bardaks visticamāk tiešām ir par "Kīno" nu tas tāds AKTUĀLS , austrumiem droši BOMBA . Bildes ir tada "Uzbeku Inta Ruka"
Lunis:Es saku ALBŪMS ir ta tāds sadziviski simpatisks nu ja neskaita dažus srācus un autrumniekiem visai divdomīgus katus. Viss bardaks visticamāk tiešām ir par "Kīno" nu tas tāds AKTUĀLS , austrumiem droši BOMBA . Bildes ir tada "Uzbeku Inta Ruka"
Pa ko ta man , TANTEI paldies . Bilduki tadi maz redzētas lietas Mes jau ar visadiem pināmies kādreiz kad es vēl biroja šefs biju tad jau regulāri kāds mums ko "Garšīgu" varēja piedāvāt tur kur "Baltais cilvēks" degumu nebāž Bilduki tadi nekas īpašs bez hororiem bet sadzīviski INTRSANTI
Cooper:Kāds var top torrent failu savaakt un padaliities?
Priekš mums tā FILMA nav aktuāla viņa tāda visai amatieriki ar tādu "Pusslēpto" kameru safilmēta par "Sieviešu problemām" kads vairāk par sociālu nekā par medicinisku fišku Nu cepās austrumnieki par šitām lietām MUMS tas taka PX bet daudzkur Oi Eiropa to nesapratīs bet aistrumos par tādām lietiņam vispār nav pieņemts runāt . Filma nu tāds "90 gadu amatierkīno"