forum.gif
Liepājnieki!
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Liepājnieki!
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 25.01.10 18:25
 citēt
Lūdzu iteiciet fotolaboratoriju Liepājā kurā kvalitatīvi taisa bildes. Paldies!
Publicēts: 25.01.10 19:48
 citēt
Gājēju ielā pretī Vernera fotosalonam , es neatceros kā to vīreli sauc , bet bildes viņam perfektas , sevišķi melbaltās. Labas bildes taisa arī Somi , Kūrmājas prospektā KODAK saloniņā, tikai labāk būtu tur iet , kad strādā pats Dainis Soms , viņam pastāvēsi blakām , vai pastātīsi ko un kā gribi , uztaisīs , viņa sieva Aina gan tāda iedomīgāka un īpasi neklausās , mašīna iestādīta un tikai bliež :):):)
Publicēts: 25.01.10 20:03
 citēt
arī to kantori iesaku :) - un ja nekļūdos viņu sauca Kodak ekspress serviss
Publicēts: 25.01.10 20:19
 citēt
Paldies!:face-smile:
Publicēts: 25.01.10 20:29
 citēt
zombycop:Paldies!:face-smile:

Paldies jau ir dikti daudz, bet piecīti man darbā vari ienest , mēs ar Agri čupa-čups paēdīsimies :):):):)
Publicēts: 25.01.10 20:39
 citēt
laba doma tev netjan :D - un Līga varētu uztaisīt reportu kā mēs abi supa dupa sexy čupa čupus ēstu :D
Publicēts: 25.01.10 21:32
 citēt
Traktorz:laba doma tev netjan :D - un Līga varētu uztaisīt reportu kā mēs abi supa dupa sexy čupa čupus ēstu :D

Nedzērāju izklaides :face-grin:
Kas man varētu pateikt kur Kuldīgā normāli kaut ko izdrukā? Šodien aiznesu lai uztaisa vienu A4 formāta sievastēvam vārdadienas dāvanai. Tas ka ēnas pārdegušas redzēju uzreiz, bet bļ***s salīdzinot ar to kas man datorā - ......:anger: Gaiši zaļš - dzelteni zaļš un kopējā krāsu gamma p***ā. Neesmu es daudz saskāries ar drukas darīšanām. Tik cik sapratis, ka te arī divi darboņi virelis un sieviete, šķiet, ka ar sievieti var labāk sabīdīt štelles.:face-devil-grin: :face-glasses:
Publicēts: 25.01.10 21:36
 citēt
welns:
Traktorz:laba doma tev netjan :D - un Līga varētu uztaisīt reportu kā mēs abi supa dupa sexy čupa čupus ēstu :D

Nedzērāju izklaides :face-grin:
Kas man varētu pateikt kur Kuldīgā normāli kaut ko izdrukā? Šodien aiznesu lai uztaisa vienu A4 formāta sievastēvam vārdadienas dāvanai. Tas ka ēnas pārdegušas redzēju uzreiz, bet bļ***s salīdzinot ar to kas man datorā - ......:anger: Gaiši zaļš - dzelteni zaļš un kopējā krāsu gamma p***ā. Neesmu es daudz saskāries ar drukas darīšanām. Tik cik sapratis, ka te arī divi darboņi virelis un sieviete, šķiet, ka ar sievieti var labāk sabīdīt štelles.:face-devil-grin: :face-glasses:

Nu Kuldīgā laikam muitā uz lazernieka :):):):):)
Publicēts: 25.01.10 22:33
 citēt
netjan:

Tam šodien toners beidzās :face-grin::face-grin:
Publicēts: 25.01.10 22:37
 citēt
welns:
netjan:

Tam šodien toners beidzās :face-grin::face-grin:

Nu tad unītī Ķīnas krāszīmuļi 6gab par 0,12 Ls :):):):):):):)
Publicēts: 25.01.10 22:59
 citēt
Par cikiem pupa pupsiem izkrāsosi? :bad_egg:
Publicēts: 25.01.10 23:05
 citēt
welns:Par cikiem pupa pupsiem izkrāsosi? :bad_egg:

images.google.lv...
Publicēts: 25.01.10 23:09
 citēt
Es tur nav reģistrēts. :face-crying: Laikam jāvelk Ļeņingradas akvareļi ārā.:face-sad:
Publicēts: 25.01.10 23:23
 citēt
welns:Es tur nav reģistrēts. :face-crying: Laikam jāvelk Ļeņingradas akvareļi ārā.:face-sad:

skaties neizēd - tiem jau dažiem medus klāt
Publicēts: 25.01.10 23:33
 citēt
Maris: skaties neizēd - tiem jau dažiem medus klāt

Par medu lētāk sanāk, bet kādreiz skolā automātā otas susinot nemaz tik saldas nebij'. Bet patiesībā reāli stāv Lielais komplekts, gandrīz neizpakots (vienreiz dzērumā kaut ko atplēsu :face-grin:) ja nemaldos arī mazais bija. :face-smile:
Jauns tematsAtbildēt
  1.